BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Eborg
#3401 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
S obzirom koliko Ibišević očajno igra u reprezentaciji a Muslimović i Zec su pali nečemu za uši, i Hasagić u napadu bi bio osvježenje, a kamo li Vučkić. Uostalom, on je ofanzivni igrač, u modernom fudbalu nema "fiksnih" pozicija tako da bi mogao igrati i kao polušpic/špic.
- ganjeta
#3402 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne mogu vala nikako biti veća talašika od Zeca i Muslimovića, bar su momci standardni u svojim ekipama, za razliku od ove dvojice koji su standardni na pripremama repke.
Višća je uz Pjanića naš najveći talenat, i ima sve predispozicije da postane strašan igrač, na dobrom putu je i ako mu bude karijera išla kao do sad, da ga povrede zaobiđu tako ni Arsenal nije daleko.
Visca Barca, Visca Catalunya, Višća Edin
.
Višća je uz Pjanića naš najveći talenat, i ima sve predispozicije da postane strašan igrač, na dobrom putu je i ako mu bude karijera išla kao do sad, da ga povrede zaobiđu tako ni Arsenal nije daleko.
Visca Barca, Visca Catalunya, Višća Edin
-
Baudelaire
#3403 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne vidim zašto bi recimo Višća bio talašika, a Zec i Muslimović nisu. Višća sad igra u relativno jakoj ligi i to jako bitnu ulogu, pravo je vrijeme da se uključi u tim. Inače, Muslimović je stvarno bezobrazan, i da sam ja Pape, ne bih ga nikad više pozvao u reprezentaciju. Kakav si ti jad da ne možeš pola godine naći kluba? Čeka garant poziv Barcelone i Reala, ne godi mu Bundesliga.
- BHF_Manijak
#3404 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I ja sad to kontam, frajer stvarno ili jako glup ili jako umisljen, sa 30 godina u guzici nada se nekom mega angazmanu, pa jebote nisi mogo naci extra klub kad si mladji bio a sad nesto ocekujes, fura se nesto nece on u Rangerse, sta ima Messi!
Fakat lik sere na veliko i Pape ga ne bi trebo vise nikako zvati, biti preko 6 mjeseci bez kluba, imati sanse otici u neki ali ne htjeti, to je vec bezobrazluk!
-
Eborg
#3405 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pod ovim "talašika" sam smatrao u kontekstu ekipe, tj. da nemaju neki značajniji status u ovom momentu i neće odmah biti bitni dijelovi ekipe, tek možda nakon nekoliko utakmica (nešto slično kao Zahirović, znači ne treba odmah očekivati vatromet i drastični doprinos igri već postepeno).
- ganjeta
#3406 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bičakčić presao u redove Eintrachta iz Brunschweiga sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2013.godine.
-
todd_smith
#3407 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mujagic ... lice/71872
ako nam Teplice ne proguraju slijedecu generaciju, nece niko izgleda

ako nam Teplice ne proguraju slijedecu generaciju, nece niko izgleda
-
Corola
#3408 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I stime vjerovatno zavrsio karijeru,barem sto se tice repke.ganjeta wrote:Bičakčić presao u redove Eintrachta iz Brunschweiga sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2013.godine.
- BHF_Manijak
#3409 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A realno nije se mogu ni izborit u Stuttgartu, on se povrijedi a tamn kreno igrati za prvi tim, oni dovedose odbrambene igrace i tu je bio kraj!Corola wrote:I stime vjerovatno zavrsio karijeru,barem sto se tice repke.ganjeta wrote:Bičakčić presao u redove Eintrachta iz Brunschweiga sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2013.godine.
- ganjeta
#3410 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bitno da je otišao u klub gdje će igrati, bolje i ova opcija nego rezerve Švaba ili grijanje klupe.
-
Korisničkoime
#3411 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bešić igra u regionalnoj ligi sjever pa je dobijao pozive za repku ne znam ali ne vidim što ne bi mogao i Bičakčić prije svega je bitno da igra i da se pokaže ako bude dobar eto ga za godinu dvije u nekom klubu iz prve Bundeslige.
Neko spomenu Stevanovića ma ja se već duže molim da lik proradi pravo i negdje u jaču ligu ode jer trenutno nam je on najbolja nada za desno krilo tako bi Pjanić napokon mogao zaigrati iza špiceva. Na dobrom je putu samo da istraje i naravno da ga ovi zovnu u A tim pa 5 min 5 al si onda bez brige.
Neko spomenu Stevanovića ma ja se već duže molim da lik proradi pravo i negdje u jaču ligu ode jer trenutno nam je on najbolja nada za desno krilo tako bi Pjanić napokon mogao zaigrati iza špiceva. Na dobrom je putu samo da istraje i naravno da ga ovi zovnu u A tim pa 5 min 5 al si onda bez brige.
-
Eborg
#3412 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma Bičkakić nije zaigrao ni za U-21 reprezentaciju zbog te povrede. Neka prvo tamo završi ove kvalifikacije kod Jagodića i izbori mjesto u ekipi pa ćemo vidjeti ima li tu potencijala za A selekciju.
- buzzer
#3413 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
zwajta nije bas na tom svemirskom nivou prve poljske, turske, belgijske ili kiparske lige.Corola wrote:I stime vjerovatno zavrsio karijeru,barem sto se tice repke.ganjeta wrote:Bičakčić presao u redove Eintrachta iz Brunschweiga sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2013.godine.
ipak u njoj igraju reprezentativci mnogih zemalja koje su bile tamo gdje bismo i mi rado - ep/sp:
schwegler - svicarska
schildenfeld - hrvatska
takyi - gana
rangelov - bugarska
fenin - ceska
chong - sjeverna koreja
kruse - australija
dedic - slovenija
edson - usa
benyamina -alzir
...
ili ce se nas strateg osloniti iskljucivo na provjerene, stanardne prvotimce vodecih timova liga petice.
-
palermo
#3414 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/uni ... vica/71951
Joj, kakve bi onda bile rasprave na ovom forumu između Citijevaca i Unitedovaca
Nije da vjerujem, al život je pun iznenađenja
.
Usput Sejo je dobar igrač
Joj, kakve bi onda bile rasprave na ovom forumu između Citijevaca i Unitedovaca
Nije da vjerujem, al život je pun iznenađenja
- alica.k
#3415 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
mos mislit hahahaha. kako li bi samo neki s teme o cityju ovo prezivjeli?palermo wrote:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/uni ... vica/71951
Joj, kakve bi onda bile rasprave na ovom forumu između Citijevaca i Unitedovaca![]()
Nije da vjerujem, al život je pun iznenađenja.
usput, jedan od nasih najboljih.
- Acheron
#3416 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Cocalic u Makabi Haifi.
Vrlo dobar transfer, obzirom da se nije prodao preko reprezentacije.
Vise ne postoji ni jedan razlog da Cocalic, ne samo odigra prijateljsku, nego i odmah upadne u prvih 11 za sljedece kvalifikacije. (bilo na stoperu, bilo kao zadnji vezni)
Siguran sam u njegov kvalitet, a bio bi i Susic da iole obavlja svoj posao.
Vise ne postoji ni jedan razlog da Cocalic, ne samo odigra prijateljsku, nego i odmah upadne u prvih 11 za sljedece kvalifikacije. (bilo na stoperu, bilo kao zadnji vezni)
- ODVRATAN_i_GADAN
#3417 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Hajd' to napisi tamo u temi gdje Corola i Lacky ordiniraju ako smijes!?

- ganjeta
#3418 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Malo si pretjerao sa tim da odma upadne u prvih 11. Siguran sam da će mu Safet poslati poziv jer Coca to zaslužuje.
-
Eborg
#3419 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ja bih više volio da ga proba na poziciji stopera jer to smanjuje šanse da Mravac igra u budućnosti.
A poziciju zadnjeg veznog koliko-toliko možemo i skrpiti, stopera jako teško a da liči na nešto.
- Acheron
#3420 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Po meni je Cocalic bolji igrac od Zahirovica. Jer barem izgleda kao buldozer na sredini. Al eto, nek se prvo pokaze pa onda.
Stopere, tipa Mravca, je smjesno i pominjat.
Stopere, tipa Mravca, je smjesno i pominjat.
- ganjeta
#3421 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Cocalić je za Mravca Nemanja Vidić, valjda ovo može proći dok je Corola na odmoru
.
- cyprus
#3422 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A meni nije jasno što se mi vazda toliko ložimo na te mlade nade maloljetne ili jedva punoljetne... Praksa je pokazala da mnogo veći broj takvih nada završi na daleko manjem nivou od onoga što se očekivalo, nego onih koji su ispunili očekivanja... Sad kad bih nabrajo sve te naše mlade nade ''koji su trebali pokoriti fudbalski svijet" a završili kurcu za ušima, puno bi mi vremena trebalo... Pa još kad se sjetim koliko se uvijek insistira na dovođenju takvih igrača instant u reprezentaciju...Corola wrote:I stime vjerovatno zavrsio karijeru,barem sto se tice repke.ganjeta wrote:Bičakčić presao u redove Eintrachta iz Brunschweiga sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2013.godine.
-
Korisničkoime
#3423 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne vidim zašto je to dobar transfer ja sam se iskreno razočarao jer je po meni grčka liga bolja od izraelske. Nisam se nadao da će otići u ligu 5 ali sam kontao da bi mogao u neki od top klubova u Grčkoj. Jest sa Makabijem će imati veće šanse da se pokaže u Evropi ali je liga slabija. Imajući u vidu stanje u našoj odbrani tj. da nam se za mjesto drugog štopera natječu Mravac i malo bolji Pandža te da Rahimić slijedeće kvalifikacije neće moći odraditi te da imamo samo jednog naučenog desnog beka jer je Sušić izgleda odustao od Vranješa a da Cocalić može igrati na svim navedenim pozicijama nikad nije ni postojao razuman razlog zašto se Cocalić makar nije probao jer nije da je buduća zvijezda lige 5 ali nama u odbrani zaista treba igrača.Acheron wrote:Cocalic u Makabi Haifi.Vrlo dobar transfer, obzirom da se nije prodao preko reprezentacije.
- splend
#3424 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
nasa je sreca sto je otisao iz grcke, jer da je ostao jos godinu, dobio bi njihovo drzavljanstvo i garant bi za njih zaigrao 
-
Korisničkoime
#3425 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uh teško da se ovo desi da ne kažem nemoguće jer je Sejo naš. Ne znam neki ga po meni podcjenjuju i to puno. Nosilac igre u svom klubu prelaz sa krila ili centralnog veznog na def.veznog u ovoj sezoni je odradio ekstra dobro. U klubu tu poziciju dobro igra možda bi trebalo razmisliti da ga se i u repki na tu poziciju postavi umjesto Rahimića samo da ga povrede (i kartoni) malo izbjegnu da uveže nekoliko tekmi i u repki.palermo wrote:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/uni ... vica/71951
Joj, kakve bi onda bile rasprave na ovom forumu između Citijevaca i Unitedovaca![]()
Nije da vjerujem, al život je pun iznenađenja.