Ma jok, spam o svemu samo ne o Kramaru530i wrote:Bobi wrote:Daj ne zajebajite se, imam gomilu prituzbi na PP
.
Šta, žale se ovi kramarovi prodavači da ih je raja provalila...
Auto salon Kramar - vasa iskustva
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#3401 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
- golfiista
#3402 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
N-47?condy wrote:Kod mene je lanac i nema predviđen interval zamjene.
Na zadnjoj strani motora, i kad se otpusti i kad mora se zamjenit, mora se vaditi cijeli motor
-
condy
#3403 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ne, ne vozim bmw vec je motor audijev v6.golfiista wrote:N-47?condy wrote:Kod mene je lanac i nema predviđen interval zamjene.
Na zadnjoj strani motora, i kad se otpusti i kad mora se zamjenit, mora se vaditi cijeli motor
-
condy
#3404 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ja bi okreno janje za rajumali_milojica wrote:Hajde nemoj piti tablete,ne popij alkohol,ne pojedi od nervoze poslije svega.a kupio si auto kod Kramara
Meni drug nedavno kupovao auto i rekao sam provjerit cemo ga prije kupovine sve sto se moze provjerit, a ako ga kupis poslije toga nista ne istrazuj i uzivaj. I eno ga uziva auto radi bez greske. Auta su prolazna, dodje i ode...nije zena da se vezes za sva vremena
-
ado-šampion
#3405 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ma najbitnije je da auto slusa a sve ostalo je manje bitno. I da dobro podnosi kilometre.
Meni bi iskreno bio crnjak da sam kupio auto koje je vraceno, ne zbog samog saznanja da je vraceno, nego zato sto sam platio cijenu za auto koje nije vraceno. Medjutim, upravo zbog toga sam uzeo auto koje ima historiju i koje se moze provjeriti. Za par milja manje necu da caram jel fakat od 2011. kad je zadnji put bio na servisu pa do dana kupovine 4 godine poslije presao samo 30 k km jer ga je vozila baba ili pop do crkve ili je neko jednostavno namotao 100 hiljada (ako ne i vise), pa na kraju kad uzmes realnu km ispade skuplja pita od tepsije.
Onaj koji je dao 20-30-40 hiljada pa sad cara jel ovo s vracenjem istina ili ne on je budala ili ima previse para, trece nema.
Meni bi iskreno bio crnjak da sam kupio auto koje je vraceno, ne zbog samog saznanja da je vraceno, nego zato sto sam platio cijenu za auto koje nije vraceno. Medjutim, upravo zbog toga sam uzeo auto koje ima historiju i koje se moze provjeriti. Za par milja manje necu da caram jel fakat od 2011. kad je zadnji put bio na servisu pa do dana kupovine 4 godine poslije presao samo 30 k km jer ga je vozila baba ili pop do crkve ili je neko jednostavno namotao 100 hiljada (ako ne i vise), pa na kraju kad uzmes realnu km ispade skuplja pita od tepsije.
Onaj koji je dao 20-30-40 hiljada pa sad cara jel ovo s vracenjem istina ili ne on je budala ili ima previse para, trece nema.
-
Seyfo
#3406 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
U mene se auto prvih 5 godina stalno kvarilo,i bas kad sam se nameracio da ga zamijenim,prestade se kvariti,samo ulje mijenjam i sijalice. Evo treca godina da je tako. Valjda sam mu zamijenio sve sto moze da ode
- Rockefeller
- hekaton
#3408 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
dok se vi zajebavate narod i dalje kupuje kod kramara
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#3409 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
pa nek kupuje dok je ovaca bit ce i vune...
nego ja bi kupio 3 komada naljepnica kramar da zalijepim na auto posto imam premiJum da svi misle da sam kod kramara kupio...
nego ja bi kupio 3 komada naljepnica kramar da zalijepim na auto posto imam premiJum da svi misle da sam kod kramara kupio...
- commendatore
#3410 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
cinjenicno stanje pokazuje da smo priglup narod - uglavnom, samo jedan u nizu dokaza je to....hekaton wrote:dok se vi zajebavate narod i dalje kupuje kod kramara
- Rockefeller
- Sodom1
#3412 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Nek ste priglupi ,commendatore wrote:cinjenicno stanje pokazuje da smo priglup narod - uglavnom, samo jedan u nizu dokaza je to....hekaton wrote:dok se vi zajebavate narod i dalje kupuje kod kramara
- commendatore
#3413 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
ja ne kupujem kod kramara nit bih od skutura kupio cackalicu - a sad, ne kazem da sam ajnstajn al eto.... nije red vrijedjat.... al ajd....Sodom1 wrote:Nek ste priglupi ,commendatore wrote:cinjenicno stanje pokazuje da smo priglup narod - uglavnom, samo jedan u nizu dokaza je to....hekaton wrote:dok se vi zajebavate narod i dalje kupuje kod kramara
Last edited by commendatore on 15/01/2018 22:58, edited 1 time in total.
- Sodom1
#3414 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ne kupujem ni ja , kad bi svi otisli kod njega kupiti ja ne bi . Ja sam inace protiv toga kud svi tu i mali Mujo . E sad da mozda imaju Freemonta koji je na piku samo jedan pa ajde de
Izvinjavam se za vredjanje
- commendatore
#3415 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
nije meni problem za uvrede....Sodom1 wrote:Ne kupujem ni ja , kad bi svi otisli kod njega kupiti ja ne bi . Ja sam inace protiv toga kud svi tu i mali Mujo . E sad da mozda imaju Freemonta koji je na piku samo jedan pa ajde de
ja sam rat napustio kao mali mujo koji nije gledao sta drugi rade.....
cim sam vidio sverc i profiterstvo - cao....
samo me je stara jebala da ne odjebem vani u pravom momentu.
ovako moram samo da cutim ovaj posvemasnji retardluk
- Sodom1
#3416 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Nije ni to resenje ko ovce hajmo svi vani , usrali motku niko i nista ne valja
- commendatore
#3417 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
kome je ovo fino a suti - ja ne protestovo....Sodom1 wrote:Nije ni to resenje ko ovce hajmo svi vani , usrali motku niko i nista ne valja
- Sodom1
#3418 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
I meni potaman , bez sikiracijecommendatore wrote:kome je ovo fino a suti - ja ne protestovo....Sodom1 wrote:Nije ni to resenje ko ovce hajmo svi vani , usrali motku niko i nista ne valja
Doduse protestvovao sam ono u febraru , 2014 bjese
-
oyada
#3419 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Kupio prijatelj Mercedesa 25.000.-KM diskovi mogu još par hiljada a gume ćelave
litru polir paste su potrošili da ga usijaju a Kljesta i diskove su bronzom ofarbali 
Klasika Šverceri
Klasika Šverceri
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#3420 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Preš'o jedno 130k km, a sjedišta ko da je prošlo pola države kroz njih ?oyada wrote:Kupio prijatelj Mercedesa 25.000.-KM diskovi mogu još par hiljada a gume ćelavelitru polir paste su potrošili da ga usijaju a Kljesta i diskove su bronzom ofarbali
Klasika Šverceri
-
dado_
#3421 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Pa sta su trebali, stavit sve 4 nove gume po mogucnosti goodyear ili dunlop i nove diskove i disk plocice, uradit veliki i mali servis i spustit mu cijenu par milja? Ljudi shvatite, kramar je trgovac nije svetac, covjek stvorio brend i to je to. Ovo sto si nabrojao su pametnom samo dobri argumenti za obaranje cijene, poliranje i sminkanje je postala svakodnevnica svakog svercera na piku, Sta ocekivati da kramar prodaje prljavo i izgrebano auto? Ne branim ga nit me interesuje kupovina kod njega al stvarno ne znam sta ljudi ocekuju od polovnog auta. Odes brate fino u salon, kupis novo i prst u uho, a ne kupit polovno sa 150000 i onda ne valja kramaroyada wrote:Kupio prijatelj Mercedesa 25.000.-KM diskovi mogu još par hiljada a gume ćelavelitru polir paste su potrošili da ga usijaju a Kljesta i diskove su bronzom ofarbali
Klasika Šverceri
-
530i
#3422 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Nadam se da kramko plaća posebno i ove poruke iza ponoćidado_ wrote:Pa sta su trebali, stavit sve 4 nove gume po mogucnosti goodyear ili dunlop i nove diskove i disk plocice, uradit veliki i mali servis i spustit mu cijenu par milja? Ljudi shvatite, kramar je trgovac nije svetac, covjek stvorio brend i to je to. Ovo sto si nabrojao su pametnom samo dobri argumenti za obaranje cijene, poliranje i sminkanje je postala svakodnevnica svakog svercera na piku, Sta ocekivati da kramar prodaje prljavo i izgrebano auto? Ne branim ga nit me interesuje kupovina kod njega al stvarno ne znam sta ljudi ocekuju od polovnog auta. Odes brate fino u salon, kupis novo i prst u uho, a ne kupit polovno sa 150000 i onda ne valja kramaroyada wrote:Kupio prijatelj Mercedesa 25.000.-KM diskovi mogu još par hiljada a gume ćelavelitru polir paste su potrošili da ga usijaju a Kljesta i diskove su bronzom ofarbali
Klasika Šverceri
-
dado_
#3423 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Nisam od tebe nista pametnije ni ocekivao 
-
vozackii
#3424 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Ljudi koji kupe kod kramara misle da je to bolje od novog i sa visine gledaju bosnje kako kupuju auto od privatnih lica ili drugih auto kuca itd.dado_ wrote:Pa sta su trebali, stavit sve 4 nove gume po mogucnosti goodyear ili dunlop i nove diskove i disk plocice, uradit veliki i mali servis i spustit mu cijenu par milja? Ljudi shvatite, kramar je trgovac nije svetac, covjek stvorio brend i to je to. Ovo sto si nabrojao su pametnom samo dobri argumenti za obaranje cijene, poliranje i sminkanje je postala svakodnevnica svakog svercera na piku, Sta ocekivati da kramar prodaje prljavo i izgrebano auto? Ne branim ga nit me interesuje kupovina kod njega al stvarno ne znam sta ljudi ocekuju od polovnog auta. Odes brate fino u salon, kupis novo i prst u uho, a ne kupit polovno sa 150000 i onda ne valja kramaroyada wrote:Kupio prijatelj Mercedesa 25.000.-KM diskovi mogu još par hiljada a gume ćelavelitru polir paste su potrošili da ga usijaju a Kljesta i diskove su bronzom ofarbali
Klasika Šverceri
To je taj profil kupca pa zato ta takva ocekivanja, dozivljaj kupit kod kramara a ono ustvari samo jos jedna hercegovacka varalica
da je kupio kod muje tako isto auto ne bi A reko, jos bi se usutio da neko ne vidi kakaav je levat ispao, a ovako misli kramar jebote ko da je iz salona kupio
-
el_bake007
#3425 Re: Auto salon Kramar - vasa iskustva
Za 25000+- je mogao kupiti novog i30 ili Astru i nebi imao te probleme.