Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
C.vila jeli tako? Mene vise iritira onaj ko lafo parking na dijelu koji se ne vidi tu iza sina, kad se izađe na raskrsnicu uopste se ne vidi taj jedan smjer pa je rizik da se prolazi tuda.
C.vila jeli tako? Mene vise iritira onaj ko lafo parking na dijelu koji se ne vidi tu iza sina, kad se izađe na raskrsnicu uopste se ne vidi taj jedan smjer pa je rizik da se prolazi tuda.
Ja nevidim ovdje problem, znaka zabrane nema, osim toga ovdje su cetiri velike zgrade a parkinga ni za lijeka.
Sta ce ljudi nece auto u kucu sa sobom.
Mislim da nije poenta slike automobili koji su na cesti, nego ona Fabia i Punto na trotoaru...ipak, mene ovi likovi na cesti ovdje pravo nerviraju i kad god se ovuda prolazi treba otvoriti četvero očiju, jer nije rijetka situacija da iz te parkirane kolone izlaze ko muhe bez glave ili iz onog uključenja sa parkinga...ima tu nekoliko parkinga, ali su fakat uvijek dupke puni...samo mi nije jasna stvar, što je na onom najveće parkingu rampa i lafo se plaća isti???
lavic wrote:
Ja nevidim ovdje problem, znaka zabrane nema, osim toga ovdje su cetiri velike zgrade a parkinga ni za lijeka.
ove dvije zgrade imaju velike parkinge iza zaviri nekada ... ovi u traci sto parkiraju ok, ali pjesacki, tortoar i auto skola svaka cast, ionako ludjaci samo izljecu na ovu raskrsnicu kako su je napravili niko ne gleda prednost, semafor treba podhitno...
Tu ima znak stop. Prednost ima ova transverzala. ja svaki dan prodjem tu preko sina i uvijek mi daju prednost i lijeva i desna strana, tako da je sasvim dovoljan znak. Kome na ovakvoj raskrsnici treba semafor nek se ubije. Pa dokle cemo vise usporavati saobracaj sa besmislenim semaforima? I ovako ih ima bezbroj nepotrebnih.
quasar wrote:Tu ima znak stop. Prednost ima ova transverzala. ja svaki dan prodjem tu preko sina i uvijek mi daju prednost i lijeva i desna strana, tako da je sasvim dovoljan znak. Kome na ovakvoj raskrsnici treba semafor nek se ubije. Pa dokle cemo vise usporavati saobracaj sa besmislenim semaforima? I ovako ih ima bezbroj nepotrebnih.
Pa jako je tesko gledati znakove i ne daj boze ih jos postovati...
bas me cudi da s jos nije pojavio crni golf 5 koji je uvjek parkiran na sred trotoara izmedju C faze i svrakina.. ona ulica s ljeve strane merkatora kod C faze... uvijek ga lik parkira na sred yebenog troatoara... djeca kad krenu u skolu ili invalidi moraju ulicom hodati da bi zaobisli auto...
lavic wrote:
ove dvije zgrade imaju velike parkinge iza zaviri nekada ... ovi u traci sto parkiraju ok, ali pjesacki, tortoar i auto skola svaka cast, ionako ludjaci samo izljecu na ovu raskrsnicu kako su je napravili niko ne gleda prednost, semafor treba podhitno...
Po slici vidim da tu zivis, posto ti ne znas onda da te upoznam sa situacijom.
Parking iza te dvije velike zgrade je samo od stanara te zgrade i zasticen je prolaz rampom, posto zemljiste oko zgrada nije opstinsko vec od firmi koje pravile i prodale zgrade ( Vranica i Hidrogradnja) pa tako i praking mjesta.
duboka_misao wrote:@ lavic hajd dodji iza moje zgrade pa vidi jel ima rampa
Iza tvoje nema, do tvog parkinga se ide preko pruge, ali ove dvije zgrade koje gledas sa prozora imaju, a na parking Hidrogradnjine zgrade moze samo ko je dao 5000KM.
Išao maloprije u TUŠ u Lukavicu da kupim što je zafalilo (u frickin SA ne možeš naći radnju otvorenu). Puna garaža, 90% mjesta zauzeto, sve i jedno vozilo unutar svog kvadrata.
Očekivao sam papanluk tamo, ali od parkinga do kupaca u marketu, kao da sam otišao 1000 km na zapad.
Nekom se neće svidjeti ovo što sam rekao, ali to je moj današnji dojam. Od rata sam bio svega 3-4 puta u četnitetu, ali sad se fakat pitam, koja li je bolja polovica BiH.