FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JThomas
#3401 Re: FK Zeljeznicar
sutra treba poginuti i na terenu i tribinama. hrabro, krenuti na pobjedu pa šta bude, pobjeda nas više gura nego što nas poraz unazađuje.
- odvijac
#3402 Re: FK Zeljeznicar
sto se tice radmila mihajlovica sto neki kolega rece,izgleda da je bio najveca rak rana piticama,sa 3 gola na jednom derbiju,sreedinom osamdesetih 
- Šibicar
#3403 Re: FK Zeljeznicar
Sutra hrabro i u kost,i na terenu i na tribinama...3 bobe su naše 100%...
Volim Te Željo!!!
Volim Te Željo!!!
- Charuga
- Globalni moderator
#3404 Re: FK Zeljeznicar
Ja mislim da je sutra kec 90%. Ako osvojimo BOD to je ko da smo se pjeske popeli na novi avazov neboder! Daj Boze da ja pogrijesim ali cisto sumnjam ..
- ultima_palabra
#3405 Re: FK Zeljeznicar
Ma skontaće Amar neštoPlavih_11 wrote:Ja mislim da je sutra kec 90%. Ako osvojimo BOD to je ko da smo se pjeske popeli na novi avazov neboder! Daj Boze da ja pogrijesim ali cisto sumnjam ..
-
Adi_vp
#3406 Re: FK Zeljeznicar
Treba biti realan i posten pa reci da je Slavija uzela po bod u gostima i Zrinjskom i Sirokom i tako ostala neporazena na dva vjerovatno najteza gostovanja.
Ne znam..Znam da ce momcima na terenu sutra biti prilicno tesko,nakon jednog osvojenog boda iz dvije zadnje utakmice sada se treba vaditi,vidjecemo..Ono sto znam jeste da im podrska nece faliti svih 90 minuta i ako bude malo fortune i dobrog apsolviranja igre protivnika od strane Amara i Dine u sto ne sumnjam,moze sutra biti svasta..Sutra lagano skupljanje siroke narodne mase na Dobrinji
pa opsada lukavice od 17h.. Forza Zeljo
Ne znam..Znam da ce momcima na terenu sutra biti prilicno tesko,nakon jednog osvojenog boda iz dvije zadnje utakmice sada se treba vaditi,vidjecemo..Ono sto znam jeste da im podrska nece faliti svih 90 minuta i ako bude malo fortune i dobrog apsolviranja igre protivnika od strane Amara i Dine u sto ne sumnjam,moze sutra biti svasta..Sutra lagano skupljanje siroke narodne mase na Dobrinji
- Charuga
- Globalni moderator
#3407 Re: FK Zeljeznicar
Bucan, Selimovic, Svraka (uvjek moze umjesto Dine), Mihajlovic (ako potpise), Topalovic (napad), Rovcanin (jos malo) .. Mislim da klupa nije problem jer su otprilike svi izjednaceni, nema niko da nesto odskace ..ultima_palabra wrote:Ma skontaće Amar neštoPlavih_11 wrote:Ja mislim da je sutra kec 90%. Ako osvojimo BOD to je ko da smo se pjeske popeli na novi avazov neboder! Daj Boze da ja pogrijesim ali cisto sumnjam ..samo treba ići hrabro, kao i na dosadašnjim gostovanjima. Možda nam sreća vrati ono što je uzela u Gradačcu. Nego jeste li skontali da su već 3 igrača morali odraditi kaznu zbog žutih kartona. To je nešto na šta treba obratiti pažnju, nemamo baš jaku klupu
-
kontibih
#3408 Re: FK Zeljeznicar
Sve ovo me podsjeća na prijašnje prelazne rokove i stihijsko nagomilavanje igrača.Toga imun nije bio niti naš novi-stari šef.
Nakon optimizma sa otvaranja sezone polako me obuzima pesimizam.Pred nama su teška gostovanja i lako možemo upasti u psihološki pad.Nakon dolaska novih nogometaša bilo bi poželjno da se dese i neke konkretne promjene na terenu kad je u pitanju prvih jedanaest ali i njihov položaj na terenu.Pa ipak, vjerujem Osimu a tu su i njegovi rezultati,mada je moje mišljenje da bi ovo trebala biti tek dobra priprema za narednu sezonu.
Nakon optimizma sa otvaranja sezone polako me obuzima pesimizam.Pred nama su teška gostovanja i lako možemo upasti u psihološki pad.Nakon dolaska novih nogometaša bilo bi poželjno da se dese i neke konkretne promjene na terenu kad je u pitanju prvih jedanaest ali i njihov položaj na terenu.Pa ipak, vjerujem Osimu a tu su i njegovi rezultati,mada je moje mišljenje da bi ovo trebala biti tek dobra priprema za narednu sezonu.
- odvijac
#3409 Re: FK Zeljeznicar
gledao sam ih i u zenici gradaccu,dosao sam do zakljucka da mnogo bolje igraju gostima nego na grbavici,vljda radi pritiska..tako da sam optimista za sutra 
-
salle_eh1986
#3410 Re: FK Zeljeznicar
Biće gusto, biće 0-2, biće 0-2, biće 0-2. Juriš na pobjedu, pa ko je rekao da igramo u gostima, biće manijaka more, atmosfera kao na Grbavici, to je dovoljen motiv za pobjedu. ŽELJO U SRCU, SLAVIJA NA QRCU
- Petit_Beurre
#3411 Re: FK Zeljeznicar
Nakon boravka u Banovićima
veoma mi je drago što sam se vratio
Sutra ćemo teško uzeti 3 boda, ali za nadati se dobroj igri i borbenosti,pa šta bude.
limVo te ljoŽe
Sutra ćemo teško uzeti 3 boda, ali za nadati se dobroj igri i borbenosti,pa šta bude.
limVo te ljoŽe
-
elSaik
#3412 Re: FK Zeljeznicar
Na svakoj poziciji su nam potrebna dva dobra igrača. Sve mimo TOGA bi bilo gomilanje.kontibih wrote:Sve ovo me podsjeća na prijašnje prelazne rokove i stihijsko nagomilavanje igrača.Toga imun nije bio niti naš novi-stari šef.
-
kavic
#3413 Re: FK Zeljeznicar
treba dovesti sto vise srba i titula nam je zagarantovana!
- Edin H.
#3414 Re: FK Zeljeznicar
Treba sto vise putnih znakova unakaziti i eto titulekavic wrote:treba dovesti sto vise srba i titula nam je zagarantovana!
- Petit_Beurre
#3415 Re: FK Zeljeznicar
Ne radi se ovdje o vjeroispovjesti ni o naciji igrača, i meni bi bilo draže da više gledamo naše tržište, pa zvao se on Ante, Savo ili Muharem (Serbezovski
). Da se mene pita, mislim da bi morali popraviti skauting naših mladih talenata po cijeloj Bosni i Hercegovini. Evidentno imamo jaku školu fudbala i ne bi bilo teško nagovoriti neko dijete da trenira kod nas.
Ali naravno tu je problem smještaja djece i svega ostalog što dolazi. Malo sam se zanio, halali te.
Žao mi je što danas neću moći biti u Lukavici, privatni problemu su me sprječili. Želim svu sreću momcima koji su otišli

Ali naravno tu je problem smještaja djece i svega ostalog što dolazi. Malo sam se zanio, halali te.
Žao mi je što danas neću moći biti u Lukavici, privatni problemu su me sprječili. Želim svu sreću momcima koji su otišli
-
Dr.Belajsuz
#3416 Re: FK Zeljeznicar
Vidim sudi vam Vlado Dominković. Još jedan sudija zadatka.
Prije 2 godine pokrao Sarajevo u Lukavici samo tako. Prekinuo utakmicu u 70. minuti, a prije toga Alaim izašao s terena
Prije 2 godine pokrao Sarajevo u Lukavici samo tako. Prekinuo utakmicu u 70. minuti, a prije toga Alaim izašao s terena
- kurty
#3418 Re: FK Zeljeznicar
jel ovo neko sranje sa BHT1...
kod mene se izgubio signal
- Edin H.
#3419 Re: FK Zeljeznicar
Valjda su im zakamenjali reportazna kolakurty wrote:jel ovo neko sranje sa BHT1...
- Roy
#3420 Re: FK Zeljeznicar
Ala grmi u Lukavici
Sudija polako vec sjecka i svira nepostojece faulove u napadu...
Sudija polako vec sjecka i svira nepostojece faulove u napadu...
- simonese
#3421 Re: FK Zeljeznicar
Toliko grmi da se ono cetnicko skandiranje i ne cuje
- Edin H.
#3422 Re: FK Zeljeznicar
Dobro navijaju sto jest, jestsimonese wrote:Toliko grmi da se ono cetnicko skandiranje i ne cuje
-
The 51st State
#3423 Re: FK Zeljeznicar
Borben zeljeznicar, slavija ostecena za penal.
- Roy
#3424 Re: FK Zeljeznicar
Registrovana grmljavina jaceg inteziteta na lokalitetu Lukavice
Ostale skupinice (za koje znamo da pomno prate topic) slusajte i ucite
- Uvod u navijanje I
katedru drze: Manijaci
Svako slovo i svaka rijec se jasno cuje

Ostale skupinice (za koje znamo da pomno prate topic) slusajte i ucite
- Uvod u navijanje I
katedru drze: Manijaci
Svako slovo i svaka rijec se jasno cuje
- Roy
#3425 Re: FK Zeljeznicar
Sta trans "Istocna ilidza" radi na jugu?
jos jedan suvenir?
Ubise cetalji
treba ovo zavrsit jos jednim golom
Ubise cetalji