a qpr?hoćeš lijevom,desnom?totenhem?L00d wrote:Ma kada ga opet onako zabije reci cu da je vrhunski ....
Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- and
#3401 Re: Manchester United FC
Last edited by and on 16/11/2011 15:21, edited 1 time in total.
-
Teufik
#3402 Re: Manchester United FC
L00d wrote:http://source.ba/clanak/734874369879/sp ... ?ref=tiker
![]()
![]()
Pa ovo samo u UNitedu ima ... OMG !!
Nije istina.....
Sasvim normalna stvar.....Djeca ko' djeca.
I malo u vezi ovoga od sinoc.Ocito brkate neke pojmove.
Da zamrzim United zato sto su nas razbili Nani i Ronaldo?
Ne pada mi na pamet.
- skafiskafsnjak
#3403 Re: Manchester United FC
Ma nisam ni ja rekao da ih mrzim ... ali u onim momentima sinoc volio sam da Nani slomi nogu, iako igra za United .
- skafiskafsnjak
- neo7
#3405 Re: Manchester United FC
nam*
Ne znam bas da li bi bio kraj ako bi se pojacali sa nekih 120 mil onda 
- skafiskafsnjak
#3406 Re: Manchester United FC
Ma brate... ionako su psihicki pali. E sta bi bilo jos kad bi njega prodali... Jebo pare 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3407 Re: Manchester United FC
Rooney je pola Unitedove ekipe, nema tih para kojim ga oni mogu zamijeniti.. i ako ode babo vam je večero
A Realu bi bio zadnji kotačić u ponovnom preuzimanju primata u svjetskom nogometu... prehodali bi sve lige s njim
A Realu bi bio zadnji kotačić u ponovnom preuzimanju primata u svjetskom nogometu... prehodali bi sve lige s njim
-
richa
#3408 Re: Manchester United FC
Isto ovo se govorilo kad je odlazio Bekam, Ronaldo, RV Nistelroj, Kin, Stam i mnogi drugi pa Junajted i dan danas predstavlja jednu od najjacih svijetskih ekipa...Tako da o tome ŠBBKBB nema potrebe polemisati...odesveuhonduras wrote:Rooney je pola Unitedove ekipe, nema tih para kojim ga oni mogu zamijeniti.. i ako ode babo vam je večero
- skafiskafsnjak
#3409 Re: Manchester United FC
richa wrote:Isto ovo se govorilo kad je odlazio Bekam, Ronaldo, RV Nistelroj, Kin, Stam i mnogi drugi pa Junajted i dan danas predstavlja jednu od najjacih svijetskih ekipa...Tako da o tome ŠBBKBB nema potrebe polemisati...odesveuhonduras wrote:Rooney je pola Unitedove ekipe, nema tih para kojim ga oni mogu zamijeniti.. i ako ode babo vam je večero
Ali nikada nisu bili u ovakvoj krizi . Vise krizi u igri nego nego rezultatskoj .
@alternativni, 100% se slazem ....
-
missko
#3410 Re: Manchester United FC
Nije Spanija za Engleza al eto isli su i Bekem i Mcmanaman i Owen u taj Real i nista poseno. Ako ce se United raspast zbog Roonija nek odmah ode i nek se raspadne ako je na tako klimavim nogama klub i ne vrijedi da egzistira, ne bubajte nebuloze drugo su zelje necije za propascu a realnost je totalno drugacija. United je bio veliki i sa SAF-om i bez njega i sa Roonijem a i bez njega i tako ce biti sve dok se igra fudbal bar na otoku. 
-
dragonz
#3411 Re: Manchester United FC
pa momak odluči jel navijaš za MAN UTD ili si protiv za tj. shity
- skafiskafsnjak
#3412 Re: Manchester United FC
ja ne zelim da se raspadne, ali realno govorim. Takodjer znam da, i ako ga proda, SAF ima vec nesto drugo na umu. Ali mislim da je Rooney kljucni igrac Uniteda trenutno. Pogotovo sto u sredini nema nikoga, a on tu vise igra nego gdje bi trebao, a to je napad.missko wrote:Nije Spanija za Engleza al eto isli su i Bekem i Mcmanaman i Owen u taj Real i nista poseno. Ako ce se United raspast zbog Roonija nek odmah ode i nek se raspadne ako je na tako klimavim nogama klub i ne vrijedi da egzistira, ne bubajte nebuloze drugo su zelje necije za propascu a realnost je totalno drugacija. United je bio veliki i sa SAF-om i bez njega i sa Roonijem a i bez njega i tako ce biti sve dok se igra fudbal bar na otoku.
-
missko
#3413 Re: Manchester United FC
Napad je prebukiran a sredina falicni dio tima, a znamo da je Rooney igrao onu sezonu kad su uzeli zadnju LS vise odbranu, tako da se bez Roonya kao napadaca moze a cijena diktira sta i kako, mozda za te pare kupi Schweinsteigera i Sneijdera i Krasica za klupe.L00d wrote:ja ne zelim da se raspadne, ali realno govorim. Takodjer znam da, i ako ga proda, SAF ima vec nesto drugo na umu. Ali mislim da je Rooney kljucni igrac Uniteda trenutno. Pogotovo sto u sredini nema nikoga, a on tu vise igra nego gdje bi trebao, a to je napad.missko wrote:Nije Spanija za Engleza al eto isli su i Bekem i Mcmanaman i Owen u taj Real i nista poseno. Ako ce se United raspast zbog Roonija nek odmah ode i nek se raspadne ako je na tako klimavim nogama klub i ne vrijedi da egzistira, ne bubajte nebuloze drugo su zelje necije za propascu a realnost je totalno drugacija. United je bio veliki i sa SAF-om i bez njega i sa Roonijem a i bez njega i tako ce biti sve dok se igra fudbal bar na otoku.
- skafiskafsnjak
#3414 Re: Manchester United FC
ma prebukiran, ali nema igraca kao Rooney... Welbeck mozda ide ka tome, ali jos je zelen. Chicharito je klasicni spic i ne mice iz "sesnaest". To ne znaci da ne valja, naprotiv. za Berbatova i Owena ne trebam govoriti nista. Mozda opcija da daju 20ak miliona i Benzemu 
-
Baudelaire
#3415 Re: Manchester United FC
Snašao bi se Ferguson. Zamijeni svaki put ključnog igrača. Pa zamijenio je Ronalda koji je bio najbolji igrač svijeta u Unitedu, i koji je sigurno bio bolji od Rooneya, a na rezultatima se to jedva osjetilo.
- skafiskafsnjak
#3416 Re: Manchester United FC
ti momak ne budi naporan. Moja je stvar za koja sam i protiv koga. Sta to tebe ima interesovati ?dragonz wrote:pa momak odluči jel navijaš za MAN UTD ili si protiv za tj. shity
-
Baudelaire
#3417 Re: Manchester United FC
To što forumaš lood simpatiše United ne znači da mora o njima govoriti u prvom licu množine tipa mi, naš Rooney i slično. To što većina vas ovdje navija za United otkad postoje TV prenosi Premiershipa u BiH je tragikomično. Čuj navijam, ali preko TV-a. Niđe veze.
- skafiskafsnjak
#3418 Re: Manchester United FC
Pa majka mu stara, ko je ovdje lud ? eheheheheh .
Jeli vrijeme vise da jedan tim nadrlja ? Ja mislim da jeste... Swansea , Swansea they're coming
!
Jeli vrijeme vise da jedan tim nadrlja ? Ja mislim da jeste... Swansea , Swansea they're coming
-
Teufik
#3419 Re: Manchester United FC
DaBogda.....Swansea je nezgodna kod kuce.Nemaju poraza a gol razlika 8-1.L00d wrote:Pa majka mu stara, ko je ovdje lud ? eheheheheh .
Jeli vrijeme vise da jedan tim nadrlja ? Ja mislim da jeste... Swansea , Swansea they're coming!
Ali vjerujem da United moze i mora bolje.
Ocekujem tesku utakmicu.
0-1 ili 1-2 ce biti dosta.Vazno je zadrzati prikljucak sa Cityem.
- skafiskafsnjak
#3420 Re: Manchester United FC
Ma jednostavno, mora nekada ocepiti ... moraju nekoga posteno roknuti pa da krenu vise...
- Riddle
#3421 Re: Manchester United FC
Prosjecna utakmica. Ali United vodi. Nekako.
Citav dan gledam utakmice preko streama. Prvo Arsenal, zatim City i sve protice bez ikakvih problema. 5 minuta utakmice u kojoj igra United i svaki stream pocne da stopa.
Citav dan gledam utakmice preko streama. Prvo Arsenal, zatim City i sve protice bez ikakvih problema. 5 minuta utakmice u kojoj igra United i svaki stream pocne da stopa.
-
Baudelaire
#3422 Re: Manchester United FC
United opet jedva, ako je po rezultatu suditi. Ne znam zaista da li će uspjeti parirati City-u do kraja sezone, koji može sebi priuštiti rotaciju 3-4 igrača na ofanzivnim pozicijama u svakoj utakmici a da se to na rezultatima ne osjeti.
-
Teufik
#3423 Re: Manchester United FC
3 boda u dzepu
ali slabo izdanje Uniteda.
Igraju predvidljivo,nemastovito,u napadu pogotovo nema kreativnosti....moram priznati.
S obzirom na igre na pocetku sezone,ovo je kao da gledam neki drugi klub.
Ne ulijevaju mi povjerenje al nikako.Ali kao sto sam danas rekao,vazno je pratiti City.U prednosti su,i po igrama a i po rezultatima.
Djeluju nezaustavljivo ali ipak mislim da se moraju negdje okliznuti.
A tada nam to valja iskoristiti i poceti im puhati za vrat.
Igraju predvidljivo,nemastovito,u napadu pogotovo nema kreativnosti....moram priznati.
S obzirom na igre na pocetku sezone,ovo je kao da gledam neki drugi klub.
Ne ulijevaju mi povjerenje al nikako.Ali kao sto sam danas rekao,vazno je pratiti City.U prednosti su,i po igrama a i po rezultatima.
Djeluju nezaustavljivo ali ipak mislim da se moraju negdje okliznuti.
A tada nam to valja iskoristiti i poceti im puhati za vrat.
-
missko
#3424 Re: Manchester United FC
Po rezultatu jedva a City je jedva danas dobio kuci 2 razlike al jedva, pa sta ima veze oba po 3 boda dobili protiv opasnih protivnika i idemo dalje. Da repliciram jos za Rooneya. Pa samo budala ga ne bi prodao ako bude dobra cifra. Zamisli odbijes 80 miliona za njega a on se povrijedi i ne igra po sezone, pa nidze veze. Sve je na prodaju ali sve ima svoju cijenu.Baudelaire wrote:United opet jedva, ako je po rezultatu suditi. Ne znam zaista da li će uspjeti parirati City-u do kraja sezone, koji može sebi priuštiti rotaciju 3-4 igrača na ofanzivnim pozicijama u svakoj utakmici a da se to na rezultatima ne osjeti.
-
Madrid
#3425 Re: Manchester United FC
City jedva??missko wrote:Po rezultatu jedva a City je jedva danas dobio kuci 2 razlike al jedva, pa sta ima veze oba po 3 boda dobili protiv opasnih protivnika i idemo dalje. Da repliciram jos za Rooneya. Pa samo budala ga ne bi prodao ako bude dobra cifra. Zamisli odbijes 80 miliona za njega a on se povrijedi i ne igra po sezone, pa nidze veze. Sve je na prodaju ali sve ima svoju cijenu.Baudelaire wrote:United opet jedva, ako je po rezultatu suditi. Ne znam zaista da li će uspjeti parirati City-u do kraja sezone, koji može sebi priuštiti rotaciju 3-4 igrača na ofanzivnim pozicijama u svakoj utakmici a da se to na rezultatima ne osjeti.
Pa vodit do 89 minute 3-0 i na poluvremenu imat posjed 73% mi ne izgleda bas jedva, jos tko je gledao utakmicu zna da je City bio negdje na 70% (bez najbolje igraca Silve i najboljeg strijelca Džeke), i to protiv ekipe koja je dosad primila samo 8 golova i nije imala niti jedan poraz...