Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
rado_vidjen

#3401 Re: Kladionica

Post by rado_vidjen »

Meni, kao studentu, oko 300 KM dodje kao sasvim dobar dzeparac :D

Eh sad, sta bi bio da sam stavljao 100 KM ili bar 10 km na onakve kvote

95*10= 950 :roll:

Za sutra, onako iz glave

werder 3+
roma 2
Inter 3+
setubal-leiria Z-1

Ostalo kad malo protabirim 8)
DicaTM

#3402 Re: Kladionica

Post by DicaTM »

rado_vidjen wrote: jopet Zeljo X2 :oops: (momci, imate kahvucini od mene :mrgreen: ne kontam zasto velika kvota na X2, 1,8)
U Bet Liveu je na x2 kvota 2,30!

I ja pogodio :D
PriNc_ba

#3403 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

rado_vidjen wrote:Meni, kao studentu, oko 300 KM dodje kao sasvim dobar dzeparac :D

Eh sad, sta bi bio da sam stavljao 100 KM ili bar 10 km na onakve kvote

95*10= 950 :roll:

Za sutra, onako iz glave

werder 3+
roma 2
Inter 3+
setubal-leiria Z-1

Ostalo kad malo protabirim 8)
pa naravno da je super to lova :) za studente :) al se onda ne kaze "opljackao kladionicu" :D smijesno zvuci pravo...

ja sam npr od 8 marta do 27 maja ove godine svaki dan izuzev jednog se kladio i dobijao a ulozi su bili izmedju 10 i 20 km a dobitak svaki bio izmedju 50 i 99 km :) i tako svaki dan :) a poslije nije ni bilo tekmi al opet nisam mogao reci opljackao sam kladionicu. helem nek si ti mashala dobio a to je sad fikcija da se prica eh sta bi bilo da sam ulozio 10 ili 100 :D to se ne kaze sta bi bilo nego se ulozi ak se smije heheheehhe ne valja biti pohlepan ;)

a sutra moja preporuka je da se bjezi od timova koji igraju ligu prvaka...ovak na prvu to su inter i fiorentina :) i neko spomenu protiv Baria :) mislim da i to nije pametno al et... kad pregledam sve fino javim se i ja s nekim analizama ;)
dimu

#3404 Re: Kladionica

Post by dimu »

danas su se fine pare uzele, svi favoriti pobjede upisali ... bayern, real, barsa, man utd, man city, lyon, itd
pepeljara

#3405 Re: Kladionica

Post by pepeljara »

dimu wrote:danas su se fine pare uzele, svi favoriti pobjede upisali ... bayern, real, barsa, man utd, man city, lyon, itd

Samo mene spanci zeznuse :x :x :x zadnji 15 secundi, imaju loptu, gube 1 razlike, a onaj naso zakucavat..

za 2 ticketa po 91km
:x :x

ako ima ko prijedlog za nedelju...podjelite.. da pljackamo svi:D
dimu

#3406 Re: Kladionica

Post by dimu »

Siena - Roma - 2... moraju dobiti

Fiorentina - Cagliari - 1... trebalo bi

Werder - Hanover - 1

Inter - Parma - 1

Deportivo - Malaga - 1 trebalo bi :)

itd
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3407 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

dimu wrote:danas su se fine pare uzele, svi favoriti pobjede upisali ... bayern, real, barsa, man utd, man city, lyon, itd
Jesu al malo mrogen

Milan, atletico, celtic, velez, alkmar, olimpijakos, dinamo bukurest, rusija u odbojci.....
PriNc_ba

#3408 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

Admir_1984 wrote:
Jesu al malo mrogen

Milan, atletico, celtic, velez, alkmar, olimpijakos, dinamo bukurest, rusija u odbojci.....

a ko ti je kriv kad igras bez razmisljanja (ako si igrao ove parove :D )

ev krecemo od milana :D napadaci u katastrofa formi a i odmaraju se za ligu prvaka ;) atletiko ista stvar. ako si gledao meceve protiv panate vidjelo se bas da ne mogu meda i samo im je sreca bila pa panata ne zna a da je neko drugi bio uhhh xD celtic xD pogledaj samo historiju meceva sa dundee utd i sve ce ti biti jasno :D velez ocekivano kiksao jer nisu imali nikada kontinuitet da su danas dobili ( a stelilo im se opet jer im je sviran penal u 90' ) primili bi 4 komada sljedece gostovanje, alkmar tu i tamo ocekivano prije je bio za neke specijalne ponude da se nesh odigra, dinamo bukurest iskreno ne pratim tako da ne mogu nish reci za njih ali i oni su prnuli u fenjer koliko sam upucen tako da kad pozele mogu i namjestiti s vremena na vrijeme tekmu ( 3-4 po sezoni su standardno namjestene ;) ) i za odbojku stvarno neam pojma :)

ak si ovo odigrao drug fkt ne znam gdje ti je pamet :D valjda si bjezao od onih standardnih favorita i sam sebi dusman bio :D

bice bolje danas :)
Globus

#3409 Re: Kladionica

Post by Globus »

Ma jednostavno Spanija .... sjecat cu ih se cijeli zivot :D i opet ce na kraju debili osvojit euro :D
The Nightwatchman

#3410 Re: Kladionica

Post by The Nightwatchman »

ljudi hoce li danas genoa dobiti napoli????
Danss

#3411 Re: Kladionica

Post by Danss »

The Nightwatchman wrote:ljudi hoce li danas genoa dobiti napoli????
Hoce Palermo Barija... :P
JThomas

#3412 Re: Kladionica

Post by JThomas »

ja odigrao:

genoa - napoli 1 hrabro :bih:
fiorentina - cagliari 1
AEK - iraklis 1
pathrakikos - panathinaikos 2
belenenses - benfica 2
francuska - hrvatska 1
grčka - rusija 1
pepeljara

#3413 Re: Kladionica

Post by pepeljara »

JThomas wrote:ja odigrao:

genoa - napoli 1 hrabro :bih:
fiorentina - cagliari 1
AEK - iraklis 1
pathrakikos - panathinaikos 2
belenenses - benfica 2
francuska - hrvatska 1
grčka - rusija 1

kolka je kvota.
JThomas

#3414 Re: Kladionica

Post by JThomas »

malo manje od 20.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3415 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

PriNc_ba wrote:
Admir_1984 wrote:
Jesu al malo mrogen

ev krecemo od milana :D napadaci u katastrofa formi a i odmaraju se za ligu prvaka ;) atletiko ista stvar. ako si gledao meceve protiv panate vidjelo se bas da ne mogu meda i samo im je sreca bila pa panata ne zna a da je neko drugi bio uhhh xD celtic xD pogledaj samo historiju meceva sa dundee utd i sve ce ti biti jasno :D velez ocekivano kiksao jer nisu imali nikada kontinuitet da su danas dobili ( a stelilo im se opet jer im je sviran penal u 90' ) primili bi 4 komada sljedece gostovanje, alkmar tu i tamo ocekivano prije je bio za neke specijalne ponude da se nesh odigra, dinamo bukurest iskreno ne pratim tako da ne mogu nish reci za njih ali i oni su prnuli u fenjer koliko sam upucen tako da kad pozele mogu i namjestiti s vremena na vrijeme tekmu ( 3-4 po sezoni su standardno namjestene ;) ) i za odbojku stvarno neam pojma :)

ak si ovo odigrao drug fkt ne znam gdje ti je pamet :D valjda si bjezao od onih standardnih favorita i sam sebi dusman bio :D

Ma ja sam samo igrao atletico madrid, al me nervira kad se kaze svi favoriti prosli, a uopce nije tacno. Najlakse se pravit general poslje bitke. Sad ispade ti sve znao da ovi nece dobiti :-) Jesi igrao ijedan par od ovih gore nabrojanih, tj na racing, dandi, celik, livorno.....
ARmAn1i

#3416 Re: Kladionica

Post by ARmAn1i »

hehe evo i mene poslje kratkog bana : ))

hajmo da slozimo neki tiket, mnooogo parova da kvota ukupna bude 5.000 :D

sacu ja da psotavim svojih par predloga..
ARmAn1i

#3417 Re: Kladionica

Post by ARmAn1i »

Fulham - Everton 1 @ 2,70 ili osiguranje sa 1X @ 1,50
Varteks - Hajduk 2 @ 2,05

Igrao bi jos..
Koln - Schalke /oba daju gol/ @ 1,55 ili mozda Koln daje prvi gol 2,25
Bologna - Chievo /0 do 2 gola/ @ 1,65

Sretno!
PriNc_ba

#3418 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

Admir_1984 wrote:
PriNc_ba wrote:

Ma ja sam samo igrao atletico madrid, al me nervira kad se kaze svi favoriti prosli, a uopce nije tacno. Najlakse se pravit general poslje bitke. Sad ispade ti sve znao da ovi nece dobiti :-) Jesi igrao ijedan par od ovih gore nabrojanih, tj na racing, dandi, celik, livorno.....
pa nisam bas sve igrao i ne kazem da sam znao nego ti kazem sta sam ocekivao, ali eto igrao sam keca golove na milan, igrao sam na celtic oba daju gol, atl madrid oba daju gol :) et na ta tri sam igrao i pogodio jer rijetko kad igram protiv favorita kad osjecam ili predpostavljam da nece dobiti neg sam nekako uvijek spremniji na ove specijalne ponude :) lakse pogoditi i u 80% slucajeva ubodem ;)

@JT :) dobar ovaj :) a genoa ba 1 ko kuca :D protiv koga god igraju ja na njih i na sampdoriu kod kuce uvijek prije stavljam nego na bilo koga iz italije :) al samo kod kuce kad igraju :) jedino mi je ova fiorentina suhveli zbog lige prvaka a ostalo :thumbup:

ja tek ustadoh odoh sad pregledat malo i razradit moram provjerit imal i kakvih "dojava" pa da "pljackamo" sto rece onaj king :D
rado_vidjen

#3419 Re: Kladionica

Post by rado_vidjen »

Vec dugo me muci jedno pitanje: zasto su svi pitari bukvalci?
To je zaista jedan poseban fenomen, koji bi trebalo podrobnije istraziti. Cak ni moji smajliji koji ocito sugerisu samoironiju, nekim zadrtim ljudima ne pomazu. Neko bi rekao da su priglupi, ali ja necu jer sam beskrajno tolerantan za intelektualno inferiorne osobe. Treba ih pomoci a ne ismijavati.

Eto nek ti "pljackas" stavljajuci 10 KM na kvotu 5 ( :-D ), da bi za sva-tri dana vratio tih 50 KM, a tjesio se da "dobijas". :-)

Sad vam u inat nedam dobitnu kombinaciju sliejdece pljacke :lol: :lol:
PriNc_ba

#3420 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

hahahaha koliko ti je ovo dana trebalo da sastavis i skontas ? :D :P

smajli ne daje naznake na samoironiju lijepi moj :) al eto valjda kod tebe u tvom internet zivotu je tako :r ne znamo, ne visimo na netu :)

i ono nije bila provokacija u zadnjem postu nego bas sto ti rece samoironija na koju sam ukazao necim drugim sto nije smajli :D

ajde nidje veze da pricamo na temi o kladionici o ovakvim stvarima :)

ccc i na temi o kladionici vam pitari ne izlaze iz misli i usta :D smijesno

sad o temi :)

danas sta sam primjetio nema young boys da ce dati gol,valencia isto i basel isto hmmm prvi put da vidim da mozes igrati da ce domaca zabit gol a da nema da ce gost dati gol il ne xD tako da sam onak eksperimentalno odigrao x2 golove ova tri para na 6 km uloga :)

zicer moj danasnji zenit 1,poljska 2 (odbojka),genoa daje gol i brugge daje gol :)

imam jos jednog favorita iako ce sreca da igra veliku ulogu :) salke 2,everton 2 i viljareal da ce biti crveni karton :)

sa srecom svima i da "opljackamo" fino danas kladionicu ;)
kofi anan

#3421 Re: Kladionica

Post by kofi anan »

ARmAn1i wrote:Fulham - Everton 1 @ 2,70 ili osiguranje sa 1X @ 1,50

Igrao bi jos..

Sretno!
:thumbup: :thumbup: Bra'o majstore !!
Lagan prolaz danas ! Hvala 8-) 8-)
karanana

#3422 Re: Kladionica

Post by karanana »

postoji li sugaviji tim na vascijelom svijetu od werdera iz bremena?
lolo_lolo

#3423 Re: Kladionica

Post by lolo_lolo »

ARmAn1i wrote:Fulham - Everton 1 @ 2,70 ili osiguranje sa 1X @ 1,50

Igrao bi jos..

Sretno!
hajduk bez 7 igraca,medju njima ibra,anas,andric...
haris_ja

#3424 Re: Kladionica

Post by haris_ja »

ma da igeaju celzi zeljo ja bi opet pao. :) igrao bi 2 naravno ;-)
ARmAn1i

#3425 Re: Kladionica

Post by ARmAn1i »

lolo_lolo wrote:
ARmAn1i wrote:Fulham - Everton 1 @ 2,70 ili osiguranje sa 1X @ 1,50 FT 2-1
Varteks - Hajduk 2 @ 2,05 FT ?-?

Igrao bi jos..
Koln - Schalke /oba daju gol/ @ 1,55 ili mozda Koln daje prvi gol 2,25 FT 1-2
Bologna - Chievo /0 do 2 gola/ @ 1,65 FT 0-2

Sretno!
hajduk bez 7 igraca,medju njima ibra,anas,andric...
da, da.. znam kolega, ali mislim da ima tu nesto vise :) te da ce ovo Hajduk 0-1 eventualno 1-2 lahko proci...

pored te utakmice u Hrvatskoj sa nasih prostora, danas je za medalju odigrana i Vojvodina-Smederevo, koja naravno spada u domen "iznanadjenje" :D , ali to sam poslao ovdje nekom na pm, pa sad ako je ispratio :thumbup:
Locked