Eh sad, sta bi bio da sam stavljao 100 KM ili bar 10 km na onakve kvote
95*10= 950
Za sutra, onako iz glave
werder 3+
roma 2
Inter 3+
setubal-leiria Z-1
Ostalo kad malo protabirim
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
U Bet Liveu je na x2 kvota 2,30!rado_vidjen wrote: jopet Zeljo X2(momci, imate kahvucini od mene
ne kontam zasto velika kvota na X2, 1,8)
pa naravno da je super to lovarado_vidjen wrote:Meni, kao studentu, oko 300 KM dodje kao sasvim dobar dzeparac![]()
Eh sad, sta bi bio da sam stavljao 100 KM ili bar 10 km na onakve kvote
95*10= 950![]()
Za sutra, onako iz glave
werder 3+
roma 2
Inter 3+
setubal-leiria Z-1
Ostalo kad malo protabirim
dimu wrote:danas su se fine pare uzele, svi favoriti pobjede upisali ... bayern, real, barsa, man utd, man city, lyon, itd
Jesu al malo mrogendimu wrote:danas su se fine pare uzele, svi favoriti pobjede upisali ... bayern, real, barsa, man utd, man city, lyon, itd
Admir_1984 wrote:Jesu al malo mrogendimu wrote:danas su se fine pare uzele, svi favoriti pobjede upisali ... bayern, real, barsa, man utd, man city, lyon, itd
Milan, atletico, celtic, velez, alkmar, olimpijakos, dinamo bukurest, rusija u odbojci.....
Hoce Palermo Barija...The Nightwatchman wrote:ljudi hoce li danas genoa dobiti napoli????
JThomas wrote:ja odigrao:
genoa - napoli 1 hrabro![]()
fiorentina - cagliari 1
AEK - iraklis 1
pathrakikos - panathinaikos 2
belenenses - benfica 2
francuska - hrvatska 1
grčka - rusija 1
Ma ja sam samo igrao atletico madrid, al me nervira kad se kaze svi favoriti prosli, a uopce nije tacno. Najlakse se pravit general poslje bitke. Sad ispade ti sve znao da ovi nece dobitiPriNc_ba wrote:Admir_1984 wrote:Jesu al malo mrogendimu wrote:danas su se fine pare uzele, svi favoriti pobjede upisali ... bayern, real, barsa, man utd, man city, lyon, itd
Milan, atletico, celtic, velez, alkmar, olimpijakos, dinamo bukurest, rusija u odbojci.....
a ko ti je kriv kad igras bez razmisljanja (ako si igrao ove parove)
ev krecemo od milananapadaci u katastrofa formi a i odmaraju se za ligu prvaka
atletiko ista stvar. ako si gledao meceve protiv panate vidjelo se bas da ne mogu meda i samo im je sreca bila pa panata ne zna a da je neko drugi bio uhhh xD celtic xD pogledaj samo historiju meceva sa dundee utd i sve ce ti biti jasno
velez ocekivano kiksao jer nisu imali nikada kontinuitet da su danas dobili ( a stelilo im se opet jer im je sviran penal u 90' ) primili bi 4 komada sljedece gostovanje, alkmar tu i tamo ocekivano prije je bio za neke specijalne ponude da se nesh odigra, dinamo bukurest iskreno ne pratim tako da ne mogu nish reci za njih ali i oni su prnuli u fenjer koliko sam upucen tako da kad pozele mogu i namjestiti s vremena na vrijeme tekmu ( 3-4 po sezoni su standardno namjestene
) i za odbojku stvarno neam pojma
![]()
ak si ovo odigrao drug fkt ne znam gdje ti je pametvaljda si bjezao od onih standardnih favorita i sam sebi dusman bio
bice bolje danas
pa nisam bas sve igrao i ne kazem da sam znao nego ti kazem sta sam ocekivao, ali eto igrao sam keca golove na milan, igrao sam na celtic oba daju gol, atl madrid oba daju golAdmir_1984 wrote:Ma ja sam samo igrao atletico madrid, al me nervira kad se kaze svi favoriti prosli, a uopce nije tacno. Najlakse se pravit general poslje bitke. Sad ispade ti sve znao da ovi nece dobitiPriNc_ba wrote:
a ko ti je kriv kad igras bez razmisljanja (ako si igrao ove parove)
ev krecemo od milananapadaci u katastrofa formi a i odmaraju se za ligu prvaka
atletiko ista stvar. ako si gledao meceve protiv panate vidjelo se bas da ne mogu meda i samo im je sreca bila pa panata ne zna a da je neko drugi bio uhhh xD celtic xD pogledaj samo historiju meceva sa dundee utd i sve ce ti biti jasno
velez ocekivano kiksao jer nisu imali nikada kontinuitet da su danas dobili ( a stelilo im se opet jer im je sviran penal u 90' ) primili bi 4 komada sljedece gostovanje, alkmar tu i tamo ocekivano prije je bio za neke specijalne ponude da se nesh odigra, dinamo bukurest iskreno ne pratim tako da ne mogu nish reci za njih ali i oni su prnuli u fenjer koliko sam upucen tako da kad pozele mogu i namjestiti s vremena na vrijeme tekmu ( 3-4 po sezoni su standardno namjestene
) i za odbojku stvarno neam pojma
![]()
ak si ovo odigrao drug fkt ne znam gdje ti je pametvaljda si bjezao od onih standardnih favorita i sam sebi dusman bio
bice bolje danasJesi igrao ijedan par od ovih gore nabrojanih, tj na racing, dandi, celik, livorno.....
ARmAn1i wrote:Fulham - Everton 1 @ 2,70 ili osiguranje sa 1X @ 1,50
Varteks - Hajduk 2 @ 2,05
Igrao bi jos..
Koln - Schalke /oba daju gol/ @ 1,55 ili mozda Koln daje prvi gol 2,25
Bologna - Chievo /0 do 2 gola/ @ 1,65
Sretno!
hajduk bez 7 igraca,medju njima ibra,anas,andric...ARmAn1i wrote:Fulham - Everton 1 @ 2,70 ili osiguranje sa 1X @ 1,50
Varteks - Hajduk 2 @ 2,05
Igrao bi jos..
Koln - Schalke /oba daju gol/ @ 1,55 ili mozda Koln daje prvi gol 2,25
Bologna - Chievo /0 do 2 gola/ @ 1,65
Sretno!
da, da.. znam kolega, ali mislim da ima tu nesto viselolo_lolo wrote:hajduk bez 7 igraca,medju njima ibra,anas,andric...ARmAn1i wrote:Fulham - Everton 1 @ 2,70 ili osiguranje sa 1X @ 1,50 FT 2-1
Varteks - Hajduk 2 @ 2,05 FT ?-?
Igrao bi jos..
Koln - Schalke /oba daju gol/ @ 1,55 ili mozda Koln daje prvi gol 2,25 FT 1-2
Bologna - Chievo /0 do 2 gola/ @ 1,65 FT 0-2
Sretno!