I jutriiiiiiiiiiic svim molerkama
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
BJB
#3401 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zene, ja u petak odoh opustositi radnje..Hoce li me se ijedna od vas sjetiti kad ode u CM i vidjeti koliko su Pupa olovcice za usne? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
- hana_montana
#3402 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
BJB wrote:Zene, ja u petak odoh opustositi radnje..Hoce li me se ijedna od vas sjetiti kad ode u CM i vidjeti koliko su Pupa olovcice za usne? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
jesi dosadna
- Michun
#3403 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja cu biti bizi ovih dana, ali ako prije mene niko ne javi cijene...ja cu pogledat.BJB wrote:Zene, ja u petak odoh opustositi radnje..Hoce li me se ijedna od vas sjetiti kad ode u CM i vidjeti koliko su Pupa olovcice za usne? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
-
BJB
#3404 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
#jo0j sto slaga na brzaka, ja, ne vas divje..Ne u petak, vec u subotu..A sta cu kad zivim Bogu 'za nogu, nemamo ni CM, ni DM..
Hvala
molerice 
@hana, znam da sam dosadna, sta cu, to mi je u krvi

Hvala
@hana, znam da sam dosadna, sta cu, to mi je u krvi
- bez_ideje
#3405 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma hocu ja bona,rekla sam ti vec.....mislila sam danas,al neradni dan,pa cu sutra....moram i sebi nesto pokupovati
-
oneLove
#3406 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
novi Avon katalog, da se sta prelista 
- bez_ideje
#3407 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ko ima avon katalog 
-
debela
#3408 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
joj ovu temu bi trebalo razdvojiti na jedno deset novih. tesko ovako pratiti
novi avon katalog ima na njihovoj stranici.
novi avon katalog ima na njihovoj stranici.
-
nera18
#3409 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
jo, prvo i najbitnije
svi koji ste narucili proizvode elf fino linkove svih prizvoda na pp jer vas ima bruka pa da sta ne zeznem
drugo, avon katalog vam mogu i ja ponuditi, ovaj trenutni na sajtu je sad vec stari...mislim da bi do sutra trebali okacit novi. kad je avon u pitanju, mislim da ne postoji proizvod koji nisam probala, jer radim maksuz da bi na prvom mjestu kupila sve sto meni treba, a treba mi uvijek puno...
svi koji ste narucili proizvode elf fino linkove svih prizvoda na pp jer vas ima bruka pa da sta ne zeznem
drugo, avon katalog vam mogu i ja ponuditi, ovaj trenutni na sajtu je sad vec stari...mislim da bi do sutra trebali okacit novi. kad je avon u pitanju, mislim da ne postoji proizvod koji nisam probala, jer radim maksuz da bi na prvom mjestu kupila sve sto meni treba, a treba mi uvijek puno...
- kolega
#3410 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
evo sad otišo da provjerim ovo za BJaneB i zatvoreno ... baš nemam srećeMichun wrote:Ja cu biti bizi ovih dana, ali ako prije mene niko ne javi cijene...ja cu pogledat.BJB wrote:Zene, ja u petak odoh opustositi radnje..Hoce li me se ijedna od vas sjetiti kad ode u CM i vidjeti koliko su Pupa olovcice za usne? Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
-
nera18
#3411 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Michun
alemaa
oneLove
utefterila sam vas
i hajmo preporuku za cetke iz elf a? valjaju, ne valjaju?
sta ustvari preporucujete otamo?
alemaa
oneLove
utefterila sam vas
i hajmo preporuku za cetke iz elf a? valjaju, ne valjaju?
sta ustvari preporucujete otamo?
-
nera18
#3412 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
do sada imamo oko 30£alemaa wrote:Ej trebas vidjet koliki ce ti biti shipping ako nije velik da onda sve zajedno..a ako jeste tj:ako ti iznos bude preko 50 onda bi nas mogli opajdarit carinom...nera18 wrote:jo, prvo i najbitnije
svi koji ste narucili proizvode elf fino linkove svih prizvoda na pp jer vas ima bruka pa da sta ne zeznem![]()
slanje jos uvijek stoji na 3,9
cekam jos tebe i provjerimo za kolko ide
Last edited by nera18 on 01/03/2011 15:07, edited 1 time in total.
- suncokret_1984
#3413 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
partizanko vec sam ranije napisala da ja preko tonirane niveine kreme stavim ovaj puder

izgleda prirodno i meni se svidja, pa mozes probat

izgleda prirodno i meni se svidja, pa mozes probat
-
nera18
#3414 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~227.htm
sta mislis o ovoj?
kolko su mekane te koje imas?
sta mislis o ovoj?
kolko su mekane te koje imas?
-
BJB
#3415 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pusti gaalemaa wrote:Bel ne radi onaj na Hadzijnoj vodi![]()
@kolega,
- Aurora Borealis
#3416 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Drage zene maloprije ulazim u onaj Mars na Cobaniji i vidim da imaju citav stalak s MAC kozmetikom, i sve je uzasno jeftino
Je li moguce da su orginali u pitanju ili je ipak neki dupljak?
-
Strpljiva
#3417 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne vjerujem. Postoji sajtovi online prodaje MAC dupljaka, poput ovog'.Aurora Borealis wrote:Drage zene maloprije ulazim u onaj Mars na Cobaniji i vidim da imaju citav stalak s MAC kozmetikom, i sve je uzasno jeftinoJe li moguce da su orginali u pitanju ili je ipak neki dupljak?
- bez_ideje
#3418 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jesi u Sa?nera18 wrote:jo, prvo i najbitnije
svi koji ste narucili proizvode elf fino linkove svih prizvoda na pp jer vas ima bruka pa da sta ne zeznem![]()
- Partizzanka
#3419 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa suncokretkooooo djevojko HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
ta mi je info trebala
znaci to fercera
sad cu se baciti u potraznju za nekim odgovarajucim puderom u prahu
ta mi je info trebala
znaci to fercera
- VenomousV
#3420 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ovaaaaaj, ako nije frka, kad neko bude narucivao sa elfa da me pika za onu blending brush trep-trep
-
nera18
#3421 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
otisla narudzba prije nekih sat vremena...VenomousV wrote:ovaaaaaj, ako nije frka, kad neko bude narucivao sa elfa da me pika za onu blending brush trep-trep
- suncokret_1984
#3422 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
partizanko djevojko nema na cemuPartizzanka wrote:pa suncokretkooooo djevojko HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
ta mi je info trebala
znaci to fercera
nadam se da ce i tebi odgovarat...
ja uz onu niveinu toniranu natural koristim ovaj translucent 05..
a imam svjetliji ten..
-
Pacificgirl
#3423 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Danas je na elf-u sniženje na četke iz studio linije.nera18 wrote:do sada imamo oko 30£alemaa wrote:Ej trebas vidjet koliki ce ti biti shipping ako nije velik da onda sve zajedno..a ako jeste tj:ako ti iznos bude preko 50 onda bi nas mogli opajdarit carinom...nera18 wrote:jo, prvo i najbitnije
slanje jos uvijek stoji na 3,9
cekam jos tebe i provjerimo za kolko ide
30 funti vam je 68 KM, izbacite nešto jer se svaka pošiljka preko 50 KM carini, a e.l.f uvijek napiše tačan račun na kutiji pa se nikako ne može izbjeći. (dok cherry culture npr napiše da je vrijednost 5 dolara a meni vrijednost bila 40 dolara
- Litotes
#3424 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja zelim vec duze vrijeme da narucim MAC minerals, al necu neki laznjak.
Jel ima neko dobru stranicu, ili na ebay da je pouzdan seller?
Vidi sta ih ova ima http://accidentalbeauty.com/makeup/prod ... -swatches/

Jel ima neko dobru stranicu, ili na ebay da je pouzdan seller?
Vidi sta ih ova ima http://accidentalbeauty.com/makeup/prod ... -swatches/
-
BJB
#3425 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jedno jos pitanje, za one koji su probali ove Mac pigmente,
Za koliko godina se jedna ova posudica potrosi, ako je ne poklanjas/prodajes/prosipas?

Za koliko godina se jedna ova posudica potrosi, ako je ne poklanjas/prodajes/prosipas?