A sta je sa tobom, ti ih zdusno branis, vec si se razradio?Hakiz wrote:Konačno...
Povorka ponosa u Sarajevu
- Ramzess Veliki
#3401 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- MarlboroGold
#3402 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Priznao si ono što već odavno znamoRamzess Veliki wrote:E to, dobro si me procitao.Hakiz wrote:Ma hoću reći da je toliko macho da se plaši kada se ljudi vole.
Valjda ga ljubav ugrožava, smekšaće ga, šta li?
Cim mi neki muski namigne ja smeksam ...
Još ako imaju dobar motor...
-
moonca
#3403 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ijao.. gay-evi vole da se rolaju... cving-cvang..

- mali Ninja
#3404 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kakvo je stanje u dinastiji, prosetase li ove vucibatine?
- славянин
#3405 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne mogu izglea vehabije blokiralemali Ninja wrote:Kakvo je stanje u dinastiji, prosetase li ove vucibatine?
- Irsar
#3406 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zanimljivo je ovo izvrtanje teza i limitiranje "javnog reda" na to da li neko ispoljava fizičko nasilje u javnosti ili ne ispoljava. Prvo zato jer "javni red" se ne zadržava samo na fizičkom nasilju, već i ovom nasilju nad istinom i ljepotom, gdje se želi reći kako 1+1 nije 2, već nešto drugo i to kako je kome ćejf. A drugo što "javni red" podrazumijeva i red u domenu moralnosti, koji sigurno ovo nije:Hakiz wrote:S tim da neće nered unijeti povorka. Nered će unijeti oni koji povorku napadnu. Hodanje u povorci nije narušavanje javnog reda, fizički nasrtaji jesu narušavanje.

Mada to likove poput tebe ne zanima, jer ste izmislili vlastitu i sa realnošću nespojivu definiciju "javnog reda", gdje po vama "javni red" je ono što vama odgovara, a nikako ono što po svojoj prirodi treba da bude.
Intelektualni nivo onih koji tvrde da je 1+1 jednako bilo čemu drugom doli 2... pa, taj intelektualni nivo je nepostojećiBolje bi im pametnije da šute.
Ili je ta izjava, ipak, pametno sročena proporcionalno tome šta SDA misli o intelektuanom nivou onih kojima se njome obraća?
- MarlboroGold
#3408 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sva sreća pa se ti ne pitaš za javni red i mir. Za tebe bi se trebao održavati bičevanjem i odsjecanjem ruku.Irsar wrote:Zanimljivo je ovo izvrtanje teza i limitiranje "javnog reda" na to da li neko ispoljava fizičko nasilje u javnosti ili ne ispoljava. Prvo zato jer "javni red" se ne zadržava samo na fizičkom nasilju, već i ovom nasilju nad istinom i ljepotom, gdje se želi reći kako 1+1 nije 2, već nešto drugo i to kako je kome ćejf. A drugo što "javni red" podrazumijeva i red u domenu moralnosti, koji sigurno ovo nije:Hakiz wrote:S tim da neće nered unijeti povorka. Nered će unijeti oni koji povorku napadnu. Hodanje u povorci nije narušavanje javnog reda, fizički nasrtaji jesu narušavanje.
Mada to likove poput tebe ne zanima, jer ste izmislili vlastitu i sa realnošću nespojivu definiciju "javnog reda", gdje po vama "javni red" je ono što vama odgovara, a nikako ono što po svojoj prirodi treba da bude.
Intelektualni nivo onih koji tvrde da je 1+1 jednako bilo čemu drugom doli 2... pa, taj intelektualni nivo je nepostojećiBolje bi im pametnije da šute.
Ili je ta izjava, ipak, pametno sročena proporcionalno tome šta SDA misli o intelektuanom nivou onih kojima se njome obraća?A to je upravo ono što ti i istomišljenici mislite, da su "gey" odnosi nešto normalno i niste niti voljni ostaviti prostor da činite veliku grešku.
- Bloo
- Globalna šefica
#3409 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pogledaš malo wheel theory gdje je 1+1=1 ili možda Z2 invariantu gdje je nekad 1+1=0...i onda se zapitaš..where is my God now...kada dijeljenje sa nulom ima smisla
-
paladinka
#3410 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Malac ljubi oca , vidja se svakodnevno.
- Bloo
- Globalna šefica
#3411 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne u BiH.paladinka wrote:Malac ljubi oca , vidja se svakodnevno.
-
paladinka
#3412 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Zna se sta javni red , i ko jo jednom bio na pride da je to vrlo miroljubiv festival.
- Connaisseur Karlin
#3413 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
da, ali usta-na-usta nije bas uobicajenopaladinka wrote:Malac ljubi oca , vidja se svakodnevno.
to cesce rade majke
-
paladinka
#3414 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa nije bas , ko da ocevi imaju zabranu na njeznost. Mozda zato sto majke vise vise vremena provode sa djecom, al to je druga tema , mislim.Connaisseur Karlin wrote:da, ali usta-na-usta nije bas uobicajenopaladinka wrote:Malac ljubi oca , vidja se svakodnevno.![]()
to cesce rade majke
- Connaisseur Karlin
#3415 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
generalno receno, ljubljenje djetata u usta nije preporucljivopaladinka wrote:Pa nije bas , ko da ocevi imaju zabranu na njeznost. Mozda zato sto majke vise vise vremena provode sa djecom, al to je druga tema , mislim.Connaisseur Karlin wrote:da, ali usta-na-usta nije bas uobicajenopaladinka wrote:Malac ljubi oca , vidja se svakodnevno.![]()
to cesce rade majke
-
paladinka
#3416 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne ljubi se po citav dan , jedan cmok nikom ne skodi!
- Connaisseur Karlin
#3417 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pa ne pisemo o tomepaladinka wrote:Ne ljubi se po citav dan , jedan cmok nikom ne skodi!
-
paladinka
#3418 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Radi se o ovoj fotografiji , i bio je jedan poljubac , zar ne ?Connaisseur Karlin wrote:pa ne pisemo o tomepaladinka wrote:Ne ljubi se po citav dan , jedan cmok nikom ne skodi!
- Connaisseur Karlin
#3419 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
cmoka moze u obraz , zasto "mora" u ustapaladinka wrote:Connaisseur Karlin wrote:pa ne pisemo o tomepaladinka wrote:Ne ljubi se po citav dan , jedan cmok nikom ne skodi!
Radi se o ovoj fotografiji , i bio je jedan poljubac , zar ne ?
-
paladinka
#3420 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jer se raduju , zasto ne .. ili se vole ... emocije ... u obraz ljubim poznanika !
- Connaisseur Karlin
#3421 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
a tebe su kao djete roditelji ljubili u usta !?paladinka wrote:Jer se raduju , zasto ne .. ili se vole ... emocije ... u obraz ljubim poznanika !
zelis reci , da su meni uskracene emocije , jer su me ljubili u obraz
u obraz ne ljubim poznanike, vec iskljucivo bliske osobe ( rodbina i prijatelji)
-
paladinka
#3422 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne bi da podjem od mene ili od tebe... ali mislim da nema nista lose ako se djecapiljube u usta... !Connaisseur Karlin wrote:a tebe su kao djete roditelji ljubili u usta !?paladinka wrote:Jer se raduju , zasto ne .. ili se vole ... emocije ... u obraz ljubim poznanika !
zelis reci , da su meni uskracene emocije , jer su me ljubili u obraz![]()
u obraz ne ljubim poznanike, vec iskljucivo bliske osobe ( rodbina i prijatelji)
- Connaisseur Karlin
#3423 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
reci slobodno, roditelji te nisu ljubili nikad u usta, a nisi ni ti djecu , a tvrdis da je to OKpaladinka wrote:Connaisseur Karlin wrote:a tebe su kao djete roditelji ljubili u usta !?paladinka wrote:Jer se raduju , zasto ne .. ili se vole ... emocije ... u obraz ljubim poznanika !
zelis reci , da su meni uskracene emocije , jer su me ljubili u obraz![]()
Ne bi da podjem od mene ili od tebe... ali mislim da nema nista lose ako se djecapiljube u usta... !
naravno da polazim od sebe, svog iskustva , i naravno da ne vidim potrebu ljubljenja djeteta u usta , a to cak rade i odrasle osobe djeci od rodbine i prijaelja , cmoka u usta
-
paladinka
#3424 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jest ok, to sto moji nisu nesto uradili ne mora da znaci da je ok od njih !
- Connaisseur Karlin
#3425 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
znaci, ti ljubis malu djecu u usta i od svojih prijateljapaladinka wrote:Jest ok, to sto moji nisu nesto uradili ne mora da znaci da je ok od njih !
zasto mislis da nije OK jer te nisu ljubili usta kao malenu djevojcicu, ni tata, ni mama