Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Blixen
- luckylaka
#3402 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kada se spomene ime Edin Dzeko ustati i nakloniti se.Sve ostalo je suplja .Kao da je nekima veci idol o.vranjes nego gigant Edin Dzeko
- luckylaka
#3403 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kloc po obicaju lupa ko martin po diviziji...odjebi vise
“Zukanović i Bajić nemaju dovoljnu minutažu u klubovima, a Lončar je mlad igrač na kojeg svakako računamo u budućnosti, kao i na Zukanovića i Bajića i sve druge igrače koji su bili dio reprezentacije. Bešić isto nema minutažu ali je bio jedan od naših glavnih igrača u Ligi Nacija. Očekujemo da će Rade Krunić poslije nove godine na posudbu. Dvoumili smo se između Denija Miloševića i Menala, kao i Duljevića. Begović je počeo braniti ali ga dugo nije bilo, čak nije bio ni na klupi, Todorović se isto nije nametnuo u klubu. U ovom trenutku ovo je ekipa za koju smo se odlučili i za koju vjerujemo da je najbolja.”
Foto: Damir Hajdarbašić, Reprezentacija.ba
Nekoliko igrača je povrijeđeno.
“Čekamo konačne informacije za Gojaka, Pjanića, Šunjića… Jučer je iz igre ranije izašao i Sead Kolašinac, ali se nadamo da će svi biti spremni do utakmica protiv Italije i Lihtenštajna”
Novinare je zanimalo da li planira određene promjene u igri, jer reprezentacija nekada izgleda pročitano.
“Razmišljamo eventualno da igramo sa dva klasična napadača. Armin Hodžić se pokazao dobrim. Utakmica protiv Lihtenštajna biće nam prilika da zaigraju igrači koji nisu imali veću minutažu do sada.”
U reprezentaciji svi razmišljaju o baražu i vjeruju u plasman na Euro 2020.
“Nisam se pokajao što sam ostao u reprezentaciji jer sam uvjeren da možemo kroz baraž otići na Euro 2020. Dobra stvar je da kući igramo prvu utakmicu baraža, a mi na svom terenu možemo pobijediti svakoga. Različite su želje oko protivnika, ali čekat ćemo kraj kvalifikacija za konačne analize. Sigurno da vjerujemo da možemo otići na Europsko prvenstvo”.
Na spisku reprezentacije su igrači iz mađarske, izraelske, hrvatske i sličnih liga, da li one nude bolje igrače nego Premijer liga BiH?
“Moram biti iskren i reći da mislim da u našoj ligi, izuzev nekoliko igrača iz mlade reprezentacije, u ovom trenutku nema igrača koji je nivo za reprezentaciju BiH”.
(Reprezentacija.ba)
“Zukanović i Bajić nemaju dovoljnu minutažu u klubovima, a Lončar je mlad igrač na kojeg svakako računamo u budućnosti, kao i na Zukanovića i Bajića i sve druge igrače koji su bili dio reprezentacije. Bešić isto nema minutažu ali je bio jedan od naših glavnih igrača u Ligi Nacija. Očekujemo da će Rade Krunić poslije nove godine na posudbu. Dvoumili smo se između Denija Miloševića i Menala, kao i Duljevića. Begović je počeo braniti ali ga dugo nije bilo, čak nije bio ni na klupi, Todorović se isto nije nametnuo u klubu. U ovom trenutku ovo je ekipa za koju smo se odlučili i za koju vjerujemo da je najbolja.”
Nekoliko igrača je povrijeđeno.
“Čekamo konačne informacije za Gojaka, Pjanića, Šunjića… Jučer je iz igre ranije izašao i Sead Kolašinac, ali se nadamo da će svi biti spremni do utakmica protiv Italije i Lihtenštajna”
Novinare je zanimalo da li planira određene promjene u igri, jer reprezentacija nekada izgleda pročitano.
“Razmišljamo eventualno da igramo sa dva klasična napadača. Armin Hodžić se pokazao dobrim. Utakmica protiv Lihtenštajna biće nam prilika da zaigraju igrači koji nisu imali veću minutažu do sada.”
U reprezentaciji svi razmišljaju o baražu i vjeruju u plasman na Euro 2020.
“Nisam se pokajao što sam ostao u reprezentaciji jer sam uvjeren da možemo kroz baraž otići na Euro 2020. Dobra stvar je da kući igramo prvu utakmicu baraža, a mi na svom terenu možemo pobijediti svakoga. Različite su želje oko protivnika, ali čekat ćemo kraj kvalifikacija za konačne analize. Sigurno da vjerujemo da možemo otići na Europsko prvenstvo”.
Na spisku reprezentacije su igrači iz mađarske, izraelske, hrvatske i sličnih liga, da li one nude bolje igrače nego Premijer liga BiH?
“Moram biti iskren i reći da mislim da u našoj ligi, izuzev nekoliko igrača iz mlade reprezentacije, u ovom trenutku nema igrača koji je nivo za reprezentaciju BiH”.
(Reprezentacija.ba)
- ultima_palabra
#3404 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa tu su negdje Begovic senior i mok3, sto se tice pismenosti 
- studeni76
#3405 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Opa, ovo je neki novi momenat! Znaci bez Dzeke bi bili redovni na EP i SP, tacno je kocnicar!mO k3 wrote:Njegovo ego nas je puno koštao vise odlazaka na ep i SP ...
Gigant si
-
palermo
#3406 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
studeni76 wrote:Opa, ovo je neki novi momenat! Znaci bez Dzeke bi bili redovni na EP i SP, tacno je kocnicar!mO k3 wrote:Njegovo ego nas je puno koštao vise odlazaka na ep i SP ...
Gigant si
pa sad, nije Džeko loš kao fudbaler.....ali kao kapiten i čovjek bogami nula, mahalac koji dolazi u reprezentaciju da profešta, čovjek zbog kojeg su iz reprezentacije otišli i Lulić, i Vedo, i Medo i Begović....uglavnom, onog trenutka kada se pridruži svom jaranu Spahi i postane naša prošlost, onda će i ova reprezentacija imati budućnost.....
Jel dobro...aaaaa
- mO k3
#3407 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Wooooooow ostao sam bez rijeci !!!!ultima_palabra wrote:Pa tu su negdje Begovic senior i mok3, sto se tice pismenosti
- mO k3
#3408 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Vama par ovdje koji konstantno branite zlatnu kravu imam pitanje jeli vas on plaća ???studeni76 wrote:Opa, ovo je neki novi momenat! Znaci bez Dzeke bi bili redovni na EP i SP, tacno je kocnicar!mO k3 wrote:Njegovo ego nas je puno koštao vise odlazaka na ep i SP ...
Gigant si
Ništa ne vidim neke komentare na izjavu od oca Begovića !!
- luckylaka
#3409 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Mozda bolje pitanje.Edin ima stotine hiljda simpetizera i jednog pljuvaca.Ko li koga placamO k3 wrote:Vama par ovdje koji konstantno branite zlatnu kravu imam pitanje jeli vas on plaća ???studeni76 wrote:Opa, ovo je neki novi momenat! Znaci bez Dzeke bi bili redovni na EP i SP, tacno je kocnicar!mO k3 wrote:Njegovo ego nas je puno koštao vise odlazaka na ep i SP ...
Gigant si
- studeni76
#3410 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Najveceg fudbalera koji je igrao za reprezentaciju BiH ne treba braniti, on se sam brani svojim uspjesima!mO k3 wrote:Vama par ovdje koji konstantno branite zlatnu kravu imam pitanje jeli vas on plaća ???studeni76 wrote:Opa, ovo je neki novi momenat! Znaci bez Dzeke bi bili redovni na EP i SP, tacno je kocnicar!mO k3 wrote:Njegovo ego nas je puno koštao vise odlazaka na ep i SP ...
Gigant si
A za komentar na laprdanje jednog oca sam.juce rekao. Begovicu hvala za sve, dovidjenja i prijatno.
- mO k3
#3411 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Joj @laka stari filozofu sjetim se tvoga posta od nekidan psi laju karavani prolaze , dozvoli da dodam psi laju a SP i EP prolaze
a mi do sada samo na jedno otišli .... žalosno
@studeni ovo tvoje “laprdanje “ oca nije lijepo kažeš za Begovića hvala mu i zbogom gdje je razlika između mene i tebe gdje ja kažem dzeki sine hvala ti šta si učinio ono pozitivno , ali vrijeme je da prepustiš mladoj generaciji
Ah da @laka to neko javno mjenje pratim se mjenja ne bas u korist dzekija
@studeni ovo tvoje “laprdanje “ oca nije lijepo kažeš za Begovića hvala mu i zbogom gdje je razlika između mene i tebe gdje ja kažem dzeki sine hvala ti šta si učinio ono pozitivno , ali vrijeme je da prepustiš mladoj generaciji
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3412 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Kad Dzeko ode, onda tek vise nigdje necemo otici.
Vrstan fudbaler, svjetski priznat fudbaler, uvijek se odazivao pozivu iako njemu vise ni ne treba igranje u reprezentaciji, humanitarac, dobar uzor djeci, bez sramotnih skandala, Bosanac i Hercegovac ponosni.
Ustat pa spomenut.
Vrstan fudbaler, svjetski priznat fudbaler, uvijek se odazivao pozivu iako njemu vise ni ne treba igranje u reprezentaciji, humanitarac, dobar uzor djeci, bez sramotnih skandala, Bosanac i Hercegovac ponosni.
Ustat pa spomenut.
- Edin H.
#3413 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
plain vanilla wrote:Kad Dzeko ode, onda tek vise nigdje necemo otici.
Pa ne idemo ni ovako
- plain vanilla
#3414 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa isli smo. Vidjet cemo kad cemo o5. Sad ispade ne idemo zbog DzekeEdin H. wrote:plain vanilla wrote:Kad Dzeko ode, onda tek vise nigdje necemo otici.
Pa ne idemo ni ovako
- mO k3
#3415 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
&@plain a gdje smo to otišli sa zlatnom generacijom osim na SP i da onaj ne dade to bilo bi i upitno da li idemo
???
Pravo me nasmija
???
Pravo me nasmija
- plain vanilla
#3416 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Pa kud bi ti isao? Malo ti SP pa bi na Mars?mO k3 wrote:&@plain a gdje smo to otišli sa zlatnom generacijom osim na SP i da onaj ne dade to bilo bi i upitno da li idemo
???![]()
![]()
Pravo me nasmija
Sbb kbb prica nema smisla, inace bismo pricali sbb da Dzeki nisu ponistili gol.
- luckylaka
#3417 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
jbga bolje jednom nego ni jednommO k3 wrote:Joj @laka stari filozofu sjetim se tvoga posta od nekidan psi laju karavani prolaze , dozvoli da dodam psi laju a SP i EP prolazea mi do sada samo na jedno otišli .... žalosno
- Point.
#3418 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Žalosna su ova petljanja Žutog oko poziva i nelogičnosti. Krunić, Bešić, Todorović, Sarić, Zukanović i ostali magovi nisu skupili zajedno 100 minuta ove sezone a redovno dobijaju pozive a jedino za Begovića važi to pravilo izgleda. Sad evo i igra, 9 utakmica je standardan a opet ga nema.
Ako ima istine u ovome što Begović senior piše onda se treba preispitati koji će nam kurac uopšte reprezentacija. Šta će nam uopšte selektor, imamo ljude u Savezu koji pozivaju i ne pozivaju koga hoće imamo kapitena koji uručuje pozive.
Žalosna, smiješna i pomalo morbidna činjenica je da se jedna reprezentacija, koja se nalazi na impresivnom 48 mjestu FIFA rang liste i po svemu sudeći neće plasirati na EURO za koji se lakše plasirati nego se ne plasirati, odriče jednog igrača, koji iako je grohnuo zadnju godinu, i dalje vrijedi 7 miliona Eura i ima iskustva o kojem neki mogu samo sanjati.
Ubi nas, po ko zna koji put, mahalizam.
Ako ima istine u ovome što Begović senior piše onda se treba preispitati koji će nam kurac uopšte reprezentacija. Šta će nam uopšte selektor, imamo ljude u Savezu koji pozivaju i ne pozivaju koga hoće imamo kapitena koji uručuje pozive.
Žalosna, smiješna i pomalo morbidna činjenica je da se jedna reprezentacija, koja se nalazi na impresivnom 48 mjestu FIFA rang liste i po svemu sudeći neće plasirati na EURO za koji se lakše plasirati nego se ne plasirati, odriče jednog igrača, koji iako je grohnuo zadnju godinu, i dalje vrijedi 7 miliona Eura i ima iskustva o kojem neki mogu samo sanjati.
Ubi nas, po ko zna koji put, mahalizam.
- mO k3
#3419 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
luckylaka wrote:jbga bolje jednom nego ni jednommO k3 wrote:Joj @laka stari filozofu sjetim se tvoga posta od nekidan psi laju karavani prolaze , dozvoli da dodam psi laju a SP i EP prolazea mi do sada samo na jedno otišli .... žalosno
Ah da @laka to neko javno mjenje pratim se mjenja ne bas u korist dzekija.Kakva nam je drzava,savez,selektori tzv.navijaci dobro da uopste postojimo.Eto ko neka hajka ne Dzeku premda je ja nisam nigdje primjetio ali se zato ubise novinari da max,izlreklamiraju cika cicinog idola.Drugo.Sa ovom panjinom od selektora mi smo na konju ako ostanemo 4-i u grupi a o prolasku u barazu mozemo samo sanjati.Veceg ublehasa ja ne vidjeh ni u Premijer ligi.

jedan od komentara
@point
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#3420 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Da nije dao gol ne bi pobijedilimO k3 wrote:&@plain a gdje smo to otišli sa zlatnom generacijom osim na SP i da onaj ne dade to bilo bi i upitno da li idemo
???![]()
![]()
Pravo me nasmija
- luckylaka
#3421 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
mO k3 wrote:luckylaka wrote:jbga bolje jednom nego ni jednommO k3 wrote:Joj @laka stari filozofu sjetim se tvoga posta od nekidan psi laju karavani prolaze , dozvoli da dodam psi laju a SP i EP prolazea mi do sada samo na jedno otišli .... žalosno
Ah da @laka to neko javno mjenje pratim se mjenja ne bas u korist dzekija.Kakva nam je drzava,savez,selektori tzv.navijaci dobro da uopste postojimo.Eto ko neka hajka ne Dzeku premda je ja nisam nigdje primjetio ali se zato ubise novinari da max,izlreklamiraju cika cicinog idola.Drugo.Sa ovom panjinom od selektora mi smo na konju ako ostanemo 4-i u grupi a o prolasku u barazu mozemo samo sanjati.Veceg ublehasa ja ne vidjeh ni u Premijer ligi.
jedan od komentara
@point
- mO k3
#3422 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
ne radi se o komentaru nego koliko ima lajkova ovaj njegov komentar ... moj @laka BiH je zamlja nojeva bila i ostac e
- bingov buraz
#3423 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Begovićev otac,Vranješov stric,Lulićeva komšinica i Zukanovićev zubar 
- manijak1
#3424 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Svakako , sve egzIkutori šamaraju nevine, čak ima i klovnova , što bi reko vidno uzrujani senior.mO k3 wrote:ne radi se o komentaru nego koliko ima lajkova ovaj njegov komentar ... moj @laka BiH je zamlja nojeva bila i ostac e
Nek bira tekme , nek izmišlja povrede, nek izmišlja izvršioce što nije više na spisku , nek zahtijeva da bude na golu , a ne rezerva tamo nekom Šehiću ....vazda se nađe dežurni kočničar kad više ne znaš štaš od sebe .
Tačno zemlja nojeva, kad ljudi neće da vide šta su činjenice , a šta je mahala .
Eto ti su lajkovi pokazatelj šta je istina , a šta je mahalanje .Nojeva kolko hoš .
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#3425 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH
Piric rezerva u Mariboru. Zuti ispade kurton od covjeka na kraju. Joj Robi da se sad vidi onaj Zuti iz 90-tih