Evo je gledam sa zakašnjenjem jer sam nešto drugo gledo dok je direktno išla
Uze Kristo 20 000
Moderator: anex
6 sekundi pred kraj nije se sjetio Aralice.
Joooooooooooooj
Veliko hvala
Samo je onaj prvi bio dobar i pošten i on je zaslužio da uzme. Ali ovaj što je išao na nižu je odron i sramota bi bilo da on išta dobije da su uzeli.Karikaturist wrote: ↑18/03/2025 19:04 Dugo nekarizmaticnija, neorganizovanija i nekvalitetnija ekipa nije igrala, bas mi je drago da nisu uzeli nista. A o Deanovoj partiji nema se sta reci, lose.
Još jednom se pokazalo da je totalno bezveze i nefer princip da se osvojeni iznos dijeli na jednake dijelove.Better Man wrote: ↑19/03/2025 11:23Samo je onaj prvi bio dobar i pošten i on je zaslužio da uzme. Ali ovaj što je išao na nižu je odron i sramota bi bilo da on išta dobije da su uzeli.Karikaturist wrote: ↑18/03/2025 19:04 Dugo nekarizmaticnija, neorganizovanija i nekvalitetnija ekipa nije igrala, bas mi je drago da nisu uzeli nista. A o Deanovoj partiji nema se sta reci, lose.
potpisujem, ja da ucestvujem i dobijem, uzeo bi procentualno koliko sam doprinijeo konacnoj svoti...sve drugo je nefer, ma kakva god pravila bilanadžak wrote: ↑19/03/2025 12:17Još jednom se pokazalo da je totalno bezveze i nefer princip da se osvojeni iznos dijeli na jednake dijelove.Better Man wrote: ↑19/03/2025 11:23Samo je onaj prvi bio dobar i pošten i on je zaslužio da uzme. Ali ovaj što je išao na nižu je odron i sramota bi bilo da on išta dobije da su uzeli.Karikaturist wrote: ↑18/03/2025 19:04 Dugo nekarizmaticnija, neorganizovanija i nekvalitetnija ekipa nije igrala, bas mi je drago da nisu uzeli nista. A o Deanovoj partiji nema se sta reci, lose.
Da, dijeli se na jednake dijelove i nema poreza na dobitak.mirota wrote: ↑19/03/2025 12:19potpisujem, ja da ucestvujem i dobijem, uzeo bi procentualno koliko sam doprinijeo konacnoj svoti...sve drugo je nefer, ma kakva god pravila bilanadžak wrote: ↑19/03/2025 12:17Još jednom se pokazalo da je totalno bezveze i nefer princip da se osvojeni iznos dijeli na jednake dijelove.Better Man wrote: ↑19/03/2025 11:23
Samo je onaj prvi bio dobar i pošten i on je zaslužio da uzme. Ali ovaj što je išao na nižu je odron i sramota bi bilo da on išta dobije da su uzeli.