Terorizam u Parizu!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Kareem Abdul

#3401 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Kareem Abdul »

nigor wrote:
hrasno38 wrote: I sa ISIL-om ne treba da se obracunava Zapad nego ostatak muslimanskog svijeta koji se drzi rijeci svete knjige da bi pokazao da Islam nije bauk nego nesto sto ljude treba da cini sretnim.
Kako da se obračunaju kada im isti taj zapad to ne dozvoljava, eno, Gadafi je pokušao sa govnima da se obračuna, pa su ga bombardovali ti isti Francuzi i ostali zapadnjaci pa eno na šta Libija danas liči, Libija kojoj su nekada i zapadnjaci zavidjeli.
Eno Sirija je pokušala da se obračuna pa vidimo kako je zapad poletio da brani svoje pulene i da ih naoružava i podržava na svaki način.
Pa Irak, Irak je bio koliko toliko uredna država dok mu nisu donjeli demokratiju itd. itd.

Znači, muslimani nisu uzrok, oni samo trpe posljedice zapadnjačke agresivnosti i njihovog licemjernog bezobrazluka, ali kako im je Assad rekao, a i Putin, parafraziram "o glavu će vam se razbiti podrška ovim kozojebima", evo, to se i dešava, samo je problem što zapad to i želi, kako bi postigli određene ciljeve.

Prema tome, ko ih ebe i njih i njihove vrijednosti, neka sada žanju ono što su posijali.
Gadaffi i Assad su bili veliki prijatelj Slobe Miloševića, Saddam Hussein veliki prijatelj Vojislava Šešelja za kojeg su srpski radikali držali skupove podrške. Tada vam nebi smetalo ni da ih je netko ubacio u stroj za mljevenje mesa a danas za njima naričete.

Što se tiče tog zapadnjačkog nasilja, zašto su muslimani podržali to nasilje?
Zašto su Turska, Katar i SA najveći saveznici islamista u Siriji?

Zašto je Yusuf al-Qaradawi kojeg slušaju deseci milijuna muslimana podržao nasilje u Libiji i Siriji?

Zašto su Erdogan i Mohammed Mursi podržali svrgavanje Gadafija i Assada?

Sve zaljevske zemlje su podržale Američku okupaciju Iraka.

Prema tome nemože se kriviti samo zapad za nešto što su podržale i sa njima zajedno izvršile najutjecajnije muslimanske države na svijetu.
York Light 100`s

#3402 Re: Terorizam u Parizu!

Post by York Light 100`s »

It_is_a_Leclerc wrote:
iceman2010 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Znači, tvoje pravo je da zakolješ kravu i time višestruko uvrijediš skoro milijardu hindusa čijeg Boga se ispekao na ražnju, ali karikaturisti nemaju pravo da nacrtaju nešto što je kao poslanik i što kritikuje društvene anomalije. Briga hindusa je li tvoja namjera da ga uvrijediš, jer je dio duše njegovog boga upravo zaklan. However, hindusi se ne pojavljuju u mesnicama sa kalašnjikovima.

Opet ponavljam. Svih 6 milijardi ljudi na svijetu kojima je Muhamed a.s. jednako značajan kao i svaki drugi čovjek imaju pravo da o Muhamedu misle šta hoće, pišu šta hoće, crtaju ga kako hoće... Isto tako, ti imaš pravo da o kravama misliš šta hoćeš, da ih jedeš, kuhaš, pečeš, pržiš, tranžiraš, faširaš... To je stvar tolerancije, stvar univerzalnih sloboda na vlastiti stav i vlastito mišljenje. Očito, još uvijek i više nego nepoznat pojam u zemljama siromašnog i nazadnog Bliskog istoka.

Fulas i to zestoko. Ni mene ne vrjedja sto hindus hajvana smatra bogom. Kontas? To je dio njegove vjere i tolerancija je da to postujem. Nije tolerancija da postujes kada te neko namjerno vrijedja. Ukazuje on na q. moj. On samo provocira, pljuje i vrijedja sa tim karikaturama da bi povecao tiraz. Ocigledno imas problem sa shvatanjem pojmova kao sto su tolerancija, sloboda govora, provokacija......
Ne, nego ti imaš problem.

Ako tebi smeta što neki časopis vrijeđa poslanika, onda taj časopis ne kupiš.

Pokušaj da se svim časopisima svijeta stavi embargo na jednu temu, u današnje vrijeme kad se sve smije, neće ići.

To jeste tolerancija i sloboda govora. Kad ti se nešto ne sviđa, ali ti ipak nastavljaš da ignorišeš i normalno funkcionišeš u nekom društvu. A ne da ubijaš sve one za koje se, po tvom ličnom mišljenju, pokaže da su uvrijedili tvoje osjećaje.
:lol: :lol: :lol: a koji klovn majko moja mila
It_is_a_Leclerc wrote:Nevjerovatno malo reakcija na ovo. Može se reći da ih čak i nema.

Ivan Ivanović, kockasta glava koja je karijeru počela kao izbacivač po klubovima, i vozač u ambasadama, morao bi znati da je humor fleksibilan i šarolik pojam, ali mora imati granice. Nek' se ugleda na Johna Olivera ili Stevena Colberta koji se sprdaju sa svim, ali ne i sa temama koje su van svake pameti i van svakog civilizacijskog statusa.
Ovaj dio je najbolji :lol:
It_is_a_Leclerc wrote:To jeste tolerancija i sloboda govora. Kad ti se nešto ne sviđa, ali ti ipak nastavljaš da ignorišeš i normalno funkcionišeš u nekom društvu. A ne da ubijaš sve one za koje se, po tvom ličnom mišljenju, pokaže da su uvrijedili tvoje osjećaje.
It_is_a_Leclerc wrote:Postoji problem sa ovim jer je sadržaj "kupljen" u drugoj zemlji, al' smatram da je ATV dužan snositi sankcije zbog emitovanja sadržaja koji izaziva nacionalnu, vjersku i dr. mržnju, po kodeksu o emitovanju RAK-a. Do kraja dana ću im poslati prijavu, u svojstvu građanina. Oni su ljubazni i uvijek istraže slučaj, i pošalju zaključak.
De banujte ovog trola konačno
spinel_

#3403 Re: Terorizam u Parizu!

Post by spinel_ »

gubi se ko abdest u las vegasu :-) :lol:
Kareem Abdul

#3404 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Kareem Abdul »

uglavnomja wrote:
Kareem Abdul wrote:http://www.klix.ba/vijesti/svijet/berna ... /150110041

Ovo je vrhunac licemjerja.

Bernard Henry Levy je jedan najvećih podržavatelja Izraela i njihove politike. Taj čovjek je izjavio da je cionizam jedan od najpozitivnijih pokreta modernoga vremena i da je Izraelska vojska najdemokratičnija vojska na svijetu.

Zanimljivo, Anadolija i Klix koji stalno kukaju o patnji Palestinaca često citiraju Henry Levya, ali nikada, ni pod razno, neće prenijeti niti jednu njegovu pro-Izraelsku izjavu kao što to radi Al-Jazeera.

http://www.aljazeera.com/indepth/opinio ... 27572.html
ti si vrhunac neznanja, neinformisanosti i lupetanja :roll:

od svih ljudi na planeti ti si nasao covjeka koji je bosnu ucinio vise nego svi arapi svijeta

"Levy je bio jedan od prvih francuskih intelektualaca koji je pozivao na vojnu intervenciju protiv srpske vojske u Bosni devedesetih godina i veoma rano je progovorio o srpskim koncentracionim logorima. Autor je dokumentarnog filma "Bosna" o agresiji na Bosnu i Hercegovinu, u kojoj portretira Armiju RBiH kao vojsku koja brani čast Evrope i Aliju Izetbegovića, kao borca za kozmopolitizam i slobodu. Naziva ga bosanskim De Gaulleom. Objavio je dnevnik kojeg je vodio tokom rata u Bosni, pod simboličnim nazivom "Ljiljan i pepeo" u kojem analizira početak ratova na Balkanu. Bernard-Henry Levy u svome dnevniku, 23. maja 1992. godine zapisao je sljedeće:

"Pascal Bruckner u Flori. (...) Pokušavam mu reći da on upravo brka dvije stvari: rat u Hrvatskoj, gdje se sukobljavaju, htjeli to ili ne, dva nacionalizma; rat u Bosni, međutim, gdje se suprotstavljaju jedan nacionalizam i jedan kozmopolitizam koji je čast Evrope." (Ljiljan i pepeo)

Nisam ni rekao da nije tako. Ali ako Anadolija i Klix prenose izjave potpore dotičnog čovjeka za BiH onda bi bilo uredu da isti ti magazini koji toliko nariču nad sudbinom Palestine i palestinskih Arapa prenesu i pokoju izjavu Bernard Henrya vezanu za njegovu potporu Izraelu i cionističkoj politici.

Pa da vidimo komentara na klixu gdje ga se naziva genocidašem :lol:

Na to se odnosio moj komentar.
nigor

#3405 Re: Terorizam u Parizu!

Post by nigor »

Kareem Abdul wrote:Zašto je Yusuf al-Qaradawi kojeg slušaju deseci milijuna muslimana podržao nasilje u Libiji i Siriji?

Zašto su Erdogan i Mohammed Mursi podržali svrgavanje Gadafija i Assada?

Sve zaljevske zemlje su podržale Američku okupaciju Iraka.

Prema tome nemože se kriviti samo zapad za nešto što su podržale i sa njima zajedno izvršile najutjecajnije muslimanske države na svijetu.
Pa zato što su poput ISIL-a i Allqaide instrument u rukama zapada, Zapad ih je stvorio i instalirao, to su sve potrčka zapada, obične lutke, a konci su u rukama ovih u Tel Avivu, Washingtonu, Londonu, Parizu, Briselu.
Bodkin

#3406 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Bodkin »

York Light 100`s wrote: De banujte ovog trola konačno
ja mislim da treba okvir iz kalasa sasuti u njega. vrijedja svetinje!!!
Kareem Abdul

#3407 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Kareem Abdul »

AcaLukas wrote:

Bernard Henry Levy je jedan najvećih podržavatelja Izraela i njihove politike. Taj čovjek je izjavio da je cionizam jedan od najpozitivnijih pokreta modernoga vremena i da je Izraelska vojska najdemokratičnija vojska na svijetu.

Zanimljivo, Anadolija i Klix koji stalno kukaju o patnji Palestinaca često citiraju Henry Levya, ali nikada, ni pod razno, neće prenijeti niti jednu njegovu pro-Izraelsku izjavu kao što to radi Al-Jazeera.

I kakve veze ima njegovo misljene o Palestini s ovim dogadjajem? Treba sada reci, "Posto ti pordzajes Izrael ti grijes i u ovdje. Ti si kjafir kao i reis Kavazovic i neznas citati Kuran, za razliku od nepismenih kozojeba s vijestiummeta. Grijesis i u vezi Bosne gdje si nas branio."

Dalje, i sami Fahdovci podrzavaju Izrael, ali ti to ne smeta.

Vidim nema ni tebe da komentarises 2000 mrtvih muslimana u Nigeriji, jer su krivi tvoji Fahdovci Boko Haram pa eto nek se ignorise...
Nisam ništa loše rekao vezano za Levya već sam upozorio na licemjerje medija koji selektivno prenose njegove izjave.

A na temi o pokolju Boko Harama sam ostavio komentar.
insomnia78

#3408 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

uglavnomja wrote:

ti si vrhunac neznanja, neinformisanosti i lupetanja :roll:

od svih ljudi na planeti ti si nasao covjeka koji je bosnu ucinio vise nego svi arapi svijeta

"Levy je bio jedan od prvih francuskih intelektualaca koji je pozivao na vojnu intervenciju protiv srpske vojske u Bosni devedesetih godina i veoma rano je progovorio o srpskim koncentracionim logorima. Autor je dokumentarnog filma "Bosna" o agresiji na Bosnu i Hercegovinu, u kojoj portretira Armiju RBiH kao vojsku koja brani čast Evrope i Aliju Izetbegovića, kao borca za kozmopolitizam i slobodu. Naziva ga bosanskim De Gaulleom. Objavio je dnevnik kojeg je vodio tokom rata u Bosni, pod simboličnim nazivom "Ljiljan i pepeo" u kojem analizira početak ratova na Balkanu. Bernard-Henry Levy u svome dnevniku, 23. maja 1992. godine zapisao je sljedeće:

"Pascal Bruckner u Flori. (...) Pokušavam mu reći da on upravo brka dvije stvari: rat u Hrvatskoj, gdje se sukobljavaju, htjeli to ili ne, dva nacionalizma; rat u Bosni, međutim, gdje se suprotstavljaju jedan nacionalizam i jedan kozmopolitizam koji je čast Evrope." (Ljiljan i pepeo)

Joj tebe, ti haman nisi skonta'o da njih, vehabije, ne zanima Bosna niti agresija, oni ne "jebu" nacinalno, braca su im samo muslimani
Mo's misliti BHL nije osudio napad na Palestinu
To sto je isti dao ogromni doprinos na saznanju i sirenju istine o agresiji na nasu zemlju, logorima i zlocinima njih ne zanima
uglavnomja

#3409 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

lik koji je proveo rat u sarajevu :kakoste:

svi mi smo zeljeli pobjeci kad se vise nije moglo izaci.
ali on je mogao otici kad god je bio otvoren aerodrom ili plavi put.

u stvari, nije ni morao doci ...

i jos jednom :kakoste:
nigor

#3410 Re: Terorizam u Parizu!

Post by nigor »

York Light 100`s wrote: Ovaj dio je najbolji :lol:
It_is_a_Leclerc wrote:To jeste tolerancija i sloboda govora. Kad ti se nešto ne sviđa, ali ti ipak nastavljaš da ignorišeš i normalno funkcionišeš u nekom društvu. A ne da ubijaš sve one za koje se, po tvom ličnom mišljenju, pokaže da su uvrijedili tvoje osjećaje.
It_is_a_Leclerc wrote:Postoji problem sa ovim jer je sadržaj "kupljen" u drugoj zemlji, al' smatram da je ATV dužan snositi sankcije zbog emitovanja sadržaja koji izaziva nacionalnu, vjersku i dr. mržnju, po kodeksu o emitovanju RAK-a. Do kraja dana ću im poslati prijavu, u svojstvu građanina. Oni su ljubazni i uvijek istraže slučaj, i pošalju zaključak.
De banujte ovog trola konačno
Mene ovaj @Leclerc, njegova principjelnost, dosljednost i logika podsjeća na ovoga sa klipa:

http://www.dailymotion.com/video/x3x6rf ... vanja_news

Isti :D
AcaLukas

#3411 Re: Terorizam u Parizu!

Post by AcaLukas »

Kareem Abdul wrote:
AcaLukas wrote:

I kakve veze ima njegovo misljene o Palestini s ovim dogadjajem? Treba sada reci, "Posto ti pordzajes Izrael ti grijes i u ovdje. Ti si kjafir kao i reis Kavazovic i neznas citati Kuran, za razliku od nepismenih kozojeba s vijestiummeta. Grijesis i u vezi Bosne gdje si nas branio."

Dalje, i sami Fahdovci podrzavaju Izrael, ali ti to ne smeta.

Vidim nema ni tebe da komentarises 2000 mrtvih muslimana u Nigeriji, jer su krivi tvoji Fahdovci Boko Haram pa eto nek se ignorise...
Nisam ništa loše rekao vezano za Levya već sam upozorio na licemjerje medija koji selektivno prenose njegove izjave.

A na temi o pokolju Boko Harama sam ostavio komentar.
Pardon, zamjenio te s nekim Saffovcem :-)

Samo budala se s nekim moze sloziti 100%. Levya sam citao i ima dosta dobrih stvari o politici, iako se ne slazem 100%. Isto tako Klixu se mozda svidjaju njegovi komentari o BiH (a i da se ne svidjaju veoma su relavantni za BiH), dok se u vezi Izraela ne slazu ili ih mozda ne benda ni dva posto?

Jel Al-Jazeera objavila njegov komentar o Kuranu i napadu u Parizu? Ako ne, po cemu su onda bolji od Klixa?
Chisum

#3412 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Chisum »

Ja znam s kakvim mi ovdje nepismenim jadom i bijedom "raspolazemo".... Vladajuca kasta vec dvadeset i kusur godina vrijedno radi na strovaljivanju i srozavanju ovog jadnog naroda, sto nize, sto dublje u blato i beznadja, pa da ga sumanutog i gladnog, u svakom momentu, kad god i za sta god zatreba, bez problema kupi jos jednim izumom novijeg datuma - "iftarom u sesnaestercu"...

Ne moze ova nesretna Zumreta i njoj slicni, koji jedva natucaju maternji jezik, ne mogu svi oni koji dvojicu majmuna i ubica nazivaju bracom i caste ih djenetom... ne mogu oni bolje ni da hoce...

I sve je to meni jasno.

... ali kad ugledah da ljubitelji kozojeba s bolesnih stranica poput "vjestiummeta" isl., lijepe Vedranu Rudan po fejsbuk statusima... :lol: :lol:

Nastranu Vedranin lik i djelo, kod nje je - sto na umu, to na drumu. Ona je uvijek bila takva. No, nije bitno.
Ali, ne mogu, a da ne zamislim nekog od onih polupismenih nesretnika, kako u idilicnoj atmosferi toplog doma, mnogobrojnoj porodici okupljenoj oko Kreka Veso peci, cita neke od Vedraninih biljeski...

"Ostavljam muža i odlazim s ljubavnikom koji je, to ce vama biti bitno, dvanaest godina mladi od mene. Sutra ujutro, u sedam, dok vi budete u svojim kancelarijama, nekim marketima jer ste bez posla, ili na Zavodu za zapošljavanje, ili u samrtnom hropcu, ili na nekoj kurvi, ili ispod svoje žene, ili iznad debelog muža, ili pokraj vitkog ljubavnika, ili ispred zadriglog šefa Talijana, ili Nijemca, ili Austrijanca, ili Madara ili... Ja cu svom mladom ljubavniku otvoriti vrata svoga doma... Koja rijec »dom«! Držat cu samsonajticu u ruci, boljet ce me kurac za sitnice koje život znace, slike sa vjencanja i prvi zub moje kceri Aki, bacit cu mu se oko vrata i uhvatiti ga lijevom rukom za jaja. Susjed Tomi ce me vidjeti. On uvijek sve vidi. Staro govno. On ce misliti da sam ja kurva na pragu svoga doma. A nece znati, Tomi, govno staro, da cu ja kratko, vrlo kratko, biti kurva. Samo kratko. A onda cu postati vlasnica novog muškarca..."

:lol:
Last edited by Chisum on 10/01/2015 15:27, edited 2 times in total.
piupiu

#3413 Re: Terorizam u Parizu!

Post by piupiu »

Chisume, ti si car svih mrava! :lol: :thumbup:
Edin H.

#3414 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Edin H. »

chisum :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Freamon Lester

#3415 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Freamon Lester »

@Chisum :izet: :thumbup: :sax: :bih:
Bodkin

#3416 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Bodkin »

Chisum wrote:Ja znam s kakvim mi ovdje nepismenim jadom i bijedom "raspolazemo".... Vladajuca kasta vec dvadeset i kusur godina vrijedno radi na strovaljivanju i srozavanju ovog jadnog naroda, sto nize, sto dublje u blato i beznadja, pa da ga sumanutog i gladnog, u svakom momentu, kad god i za sta god zatreba, bez problema kupi jos jednim izumom novijeg datuma - "iftarom u sesnaestercu"...

Ne moze ova nesretna Zumreta i njoj slicni, koji jedva natucaju maternji jezik, ne mogu svi oni, koji dvojicu majmuna i ubica nazivaju bracom i caste ih djenetom... ne mogu oni bolje ni da hoce...

I sve je meni to jasno.

... ali kad ugledah da ljubitelji kozojeba s bolesnih stranica poput "vjestiummeta" isl., lijepe Vedranu Rudan po fejsbuk statusima... :lol: :lol:

Na stranu Vedranin lik i djelo, kod nje je - sto na umu to na drumu. Ona je uvijek bila takva. No, nije bitno.
Ali, ne mogu, a da ne zamislim nekog od onih polupismenih nesretnika, kako u idilicnoj atmosferi toplog doma, mnogobrojnoj porodici, okupljenoj oko Kreka Veso peci, cita neke od Vedraninih biljeski...

"Ostavljam muža i odlazim s ljubavnikom koji je, to ce vama biti bitno, dvanaest godina mladi od mene. Sutra ujutro, u sedam, dok vi budete u svojim kancelarijama, nekim marketima jer ste bez posla, ili na Zavodu za zapošljavanje, ili u samrtnom hropcu, ili na nekoj kurvi, ili ispod svoje žene, ili iznad debelog muža, ili pokraj vitkog ljubavnika, ili ispred zadriglog šefa Talijana, ili Nijemca, ili Austrijanca, ili Madara ili... Ja cu svom mladom ljubavniku otvoriti vrata svoga doma... Koja rijec »dom«! Držat cu samsonajticu u ruci, boljet ce me kurac za sitnice koje život znace, slike sa vjencanja i prvi zub moje kceri Aki, bacit cu mu se oko vrata i uhvatiti ga lijevom rukom za jaja. Susjed Tomi ce me vidjeti. On uvijek sve vidi. Staro govno. On ce misliti da sam ja kurva na pragu svoga doma. A nece znati, Tomi, govno staro, da cu ja kratko, vrlo kratko, biti kurva. Samo kratko. A onda cu postati vlasnica novog muškarca..."

:lol: :lol: :lol: zatvaraj temu. @chisum prekucao forum :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#3417 Re: Terorizam u Parizu!

Post by kakavdanakneiskustvu »

Chisum wrote:Ja znam s kakvim mi ovdje nepismenim jadom i bijedom "raspolazemo".... Vladajuca kasta vec dvadeset i kusur godina vrijedno radi na strovaljivanju i srozavanju ovog jadnog naroda, sto nize, sto dublje u blato i beznadja, pa da ga sumanutog i gladnog, u svakom momentu, kad god i za sta god zatreba, bez problema kupi jos jednim izumom novijeg datuma - "iftarom u sesnaestercu"...

Ne moze ova nesretna Zumreta i njoj slicni, koji jedva natucaju maternji jezik, ne mogu svi oni, koji dvojicu majmuna i ubica nazivaju bracom i caste ih djenetom... ne mogu oni bolje ni da hoce...

I sve je meni to jasno.

Na stranu Vedranin lik i djelo, kod nje je - sto na umu to na drumu. Ona je uvijek bila takva. No, nije bitno.
Ali, ne mogu, a da ne zamislim nekog od onih polupismenih nesretnika, kako u idilicnoj atmosferi toplog doma, mnogobrojnoj porodici, okupljenoj oko Kreka Veso peci, cita neke od Vedraninih biljeski...

:lol: :thumbup:
uglavnomja

#3418 Re: Terorizam u Parizu!

Post by uglavnomja »

chisum :lol: :lol: :lol:
insomnia78

#3419 Re: Terorizam u Parizu!

Post by insomnia78 »

Moram se osvrnuti na jednu stvar
Apsolutna je laz da je smrt policajca gurnuta sa naslovnica zato sto je musliman
Citav taj dan i tu noc snimak se vrtio po tv stanicama, svaki put su uz karikaturiste koji su ubijeni spomenuta i dva policajca, dok su npr smrt domara prikazivali samo kao brojku
Sutra dan u podne u svim policijskim stanicama, kasarnama zandarmerije, vatrogasaca i hitnih sluzbi u citavoj Francuskoj odata je pocast poginulim kolegama i svim zrtvama napada
Licno su predsjednik i premijer posjetili stanicu u kojoj su radili ubijeni
Njegovu smrt su sa naslovnica potisnuli daljni dogadjaji
Ubijena je mlada policijska pripravnica, samo da bi se odvukla paznja od brace
Jedna od najvecih potjera u istoriji Francuske
Talacka kriza i rjesavanje iste...
tm84

#3420 Re: Terorizam u Parizu!

Post by tm84 »

nadam se da ce biti uhapsenih nakon pariskog terora ovde na forumu... s obzirom da su branili teroriste i opravdavali ubisto karikaturista zbog toboze "provokacije"... 8-)
alanx

#3421 Re: Terorizam u Parizu!

Post by alanx »

Ljudi dragi veceras ce padat snijeg. Izadjite malo na planinu. Da vidis ljepote na cistom vazduhu, caj s medom, somun s evrokrema i to...

Last edited by alanx on 10/01/2015 15:22, edited 1 time in total.
AcaLukas

#3422 Re: Terorizam u Parizu!

Post by AcaLukas »

insomnia78 wrote: Joj tebe, ti haman nisi skonta'o da njih, vehabije, ne zanima Bosna niti agresija, oni ne "jebu" nacinalno, braca su im samo muslimani
Mo's misliti BHL nije osudio napad na Palestinu
To sto je isti dao ogromni doprinos na saznanju i sirenju istine o agresiji na nasu zemlju, logorima i zlocinima njih ne zanima
Znaci osim stila oblacenja, nacina klanja, nacina sirenje lazi i propagande sada cetnici i vehabije polahko dobijaju iste prijatelje i neprijatelje. I jedni i drugi su slavili 9/11, i jedni i drugi pljuju Levija, Osmansko Carstvo, Assada, Site, Njemacku a zajedno slave Mihaljla Mihajlovica, skolu Dr. Riste Djoge i razne genocide :izet:
Freamon Lester

#3423 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Freamon Lester »

District head Baba Abba Hassan said most victims are children, women and elderly people who could not run fast enough when insurgents drove into Baga, firing rocket-propelled grenades and assault rifles on town residents.
Na saff.ba niti jedna vijest o ovom genocidu... 2000 mrtvih u teroristickom napadu. Gurali ljudi prst u oko jer su uglavnom djeca isla u skolu... :-)
Freamon Lester

#3424 Re: Terorizam u Parizu!

Post by Freamon Lester »

alanx wrote:Ljudi dragi veceras ce padat snijeg. Izadjite malo na planinu. Da vidis ljepote na cistom vazduhu, caj s medom, somun s evrokrema i to...
Ja cu kuhano vino. A i mladu cu poljubiti. Jel problem? I bolje pitanje ako popustimo tebe i takve da li ce to biti problem? A i mlada mi ima skafander pravo joj dobri guzovi. Uglavnom nemoral totalni. Hoce li mene neko za 5 il 10 godina udarati sibom po guzovima jer sirim nemoral?
AcaLukas

#3425 Re: Terorizam u Parizu!

Post by AcaLukas »

I sve je meni to jasno.

:D :thumbup:
Post Reply