Problem pasa lutalica
-
5 0 5
#3401 Re: Problem pasa lutalica
Evo sad će. Samo što nisu. Hajd ti povedi raju iz svoje mahale. Vidi koliko ih je spremno na bilo kakvu akciju.
- SanskiBiser
#3402 Re: Problem pasa lutalica
mirzet87sa wrote:Maloprije je neko zapalio 30tak lutalica u mahali, tacnije podmetnuo pozar na mjestu gdje spavaju. Sve do jednog izgorio, scena ko u horor filmovima.. I sam sam protiv lutalica i treba ih ukloniti s ulica ali ovo fakat nije bilo rjesenje.. mada eto, bilo je samo pitanje vremena kada ce se desiti..

-
mirzet87sa
#3403 Re: Problem pasa lutalica
Boga mi ovaj iz moje mahale, ko god da je, sam ih potamami sve.. brutalno da ne moze brutalnije biti.. pitanje je samo vremena kada ce kerovi napasti necije dijete, a roditelj odluci uzeti pravdu u svoje ruke5 0 5 wrote:Evo sad će. Samo što nisu. Hajd ti povedi raju iz svoje mahale. Vidi koliko ih je spremno na bilo kakvu akciju.
- Internetowska
#3404 Re: Problem pasa lutalica
mirzet87sa wrote:Maloprije je neko zapalio 30tak lutalica u mahali, tacnije podmetnuo pozar na mjestu gdje spavaju. Sve do jednog izgorio, scena ko u horor filmovima.. I sam sam protiv lutalica i treba ih ukloniti s ulica ali ovo fakat nije bilo rjesenje.. mada eto, bilo je samo pitanje vremena kada ce se desiti..
Je li se ovo fkt desilo?
-
shandrprcSA
#3405 Re: Problem pasa lutalica
grijalica zapalila boxove i svi izgoriliInternetowska wrote:mirzet87sa wrote:Maloprije je neko zapalio 30tak lutalica u mahali, tacnije podmetnuo pozar na mjestu gdje spavaju. Sve do jednog izgorio, scena ko u horor filmovima.. I sam sam protiv lutalica i treba ih ukloniti s ulica ali ovo fakat nije bilo rjesenje.. mada eto, bilo je samo pitanje vremena kada ce se desiti..
Je li se ovo fkt desilo?
-
pakica_
#3407 Re: Problem pasa lutalica
i ja nesto kontam, kakvi su to kerovi da nisu klisnuli kad su skontali da sta gori..Internetowska wrote:mirzet87sa wrote:Maloprije je neko zapalio 30tak lutalica u mahali, tacnije podmetnuo pozar na mjestu gdje spavaju. Sve do jednog izgorio, scena ko u horor filmovima.. I sam sam protiv lutalica i treba ih ukloniti s ulica ali ovo fakat nije bilo rjesenje.. mada eto, bilo je samo pitanje vremena kada ce se desiti..
Je li se ovo fkt desilo?
mirzete, nesto meni ovdje dismr u ovoj tvojoj prici
- Radio Sarajevo
#3408 Re: Problem pasa lutalica

Evo rješenja
-
mirzet87sa
#3409 Re: Problem pasa lutalica
Jarane, neam te sta lagat. Nazovi vatrogasce i pitaj jesu li imali intervenciju jutros oko 2. Kerovi su bili strpani u prostoriju i zatvoreni, a zatim zapaljeni.. 1h+ stajao sa policajcima/vatrogascima jer nisam mogao proci naprijed, a iza me blokirala cisterna..Internetowska wrote:mirzet87sa wrote:Maloprije je neko zapalio 30tak lutalica u mahali, tacnije podmetnuo pozar na mjestu gdje spavaju. Sve do jednog izgorio, scena ko u horor filmovima.. I sam sam protiv lutalica i treba ih ukloniti s ulica ali ovo fakat nije bilo rjesenje.. mada eto, bilo je samo pitanje vremena kada ce se desiti..
Je li se ovo fkt desilo?
-
l33t
#3410 Re: Problem pasa lutalica
grijalicu je stavio neki od aktivista ? treba ga kaznitishandrprcSA wrote:grijalica zapalila boxove i svi izgoriliInternetowska wrote:mirzet87sa wrote:Maloprije je neko zapalio 30tak lutalica u mahali, tacnije podmetnuo pozar na mjestu gdje spavaju. Sve do jednog izgorio, scena ko u horor filmovima.. I sam sam protiv lutalica i treba ih ukloniti s ulica ali ovo fakat nije bilo rjesenje.. mada eto, bilo je samo pitanje vremena kada ce se desiti..
Je li se ovo fkt desilo?
- O'zone
- Globalni moderator
#3411 Re: Problem pasa lutalica
Ubistvo iz nehatal33t wrote:grijalicu je stavio neki od aktivista ? treba ga kaznitishandrprcSA wrote:grijalica zapalila boxove i svi izgoriliInternetowska wrote:
Je li se ovo fkt desilo?
- Maharadza
#3412 Re: Problem pasa lutalica
Sterilisati ubicu odmah.l33t wrote:grijalicu je stavio neki od aktivista ? treba ga kaznitishandrprcSA wrote:grijalica zapalila boxove i svi izgoriliInternetowska wrote:
Je li se ovo fkt desilo?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- strong69
#3413 Re: Problem pasa lutalica
Maloprije njih 5-6 napadose stariju zenu na Vrbanjusi. Izasao sam iz auta da ih otjeram i odvezao jadnu zenu do Carsije. Nisu se mnogo prepali. Jednog, koji joj je grizao torbu, sam sa tolikim merakom nabio nogom da je letio par metara.
Ovo nije normalno. Ovim psima se mora stati u kraj. Vratite sintere, ocistite grad pa onda uvodite "azile".
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ovo nije normalno. Ovim psima se mora stati u kraj. Vratite sintere, ocistite grad pa onda uvodite "azile".
-
L u c i f e r
#3414 Re: Problem pasa lutalica
strong69 wrote:Maloprije njih 5-6 napadose stariju zenu na Vrbanjusi. Izasao sam iz auta da ih otjeram i odvezao jadnu zenu do Carsije. Nisu se mnogo prepali. Jednog, koji joj je grizao torbu, sam sa tolikim merakom nabio nogom da je letio par metara.
- Teletubbies
#3415 Re: Problem pasa lutalica
Joj ja sam jednom gledao svog komšiju kako rješava problem pasa lutalica...fino čiko otišao u apoteku,kupio Caffetin,Lexilium i pomiješao te tablete sa psećom hranom i podijelio lokalnim divljim četveronošcima koji su ga btw prije 5-6 dana napali,ujeli čak za nogu......prođe jedno 15 minuta,čopor čitav leži po cesti nit diše nit išta...dođoše oni iz av-av mau kako se već zovu,pokupiše ih i ćao 
- Maharadza
#3417 Re: Problem pasa lutalica
Teletubbies wrote:Joj ja sam jednom gledao svog komšiju kako rješava problem pasa lutalica...fino čiko otišao u apoteku,kupio Caffetin,Lexilium i pomiješao te tablete sa psećom hranom i podijelio lokalnim divljim četveronošcima koji su ga btw prije 5-6 dana napali,ujeli čak za nogu......prođe jedno 15 minuta,čopor čitav leži po cesti nit diše nit išta...dođoše oni iz av-av mau kako se već zovu,pokupiše ih i ćao

- drug_profi
#3418 Re: Problem pasa lutalica
Ne mozes dobiti u apoteci lexiliume ili apaurine bez recepta. Jedino svoje da uvalis kerovima.
Da bi ih ubio trebalo bi desetak tableta po repu.
- SanskiBiser
#3419 Re: Problem pasa lutalica
ovo su smrtonosne doze dakle mg po kilogramu za Apaurin/Lexilium:drugi profil wrote:Ne mozes dobiti u apoteci lexiliume ili apaurine bez recepta. Jedino svoje da uvalis kerovima.
znači pas od 20 kg treba da pojede 2000 tableta od 10mg da bi rikno dakle 67 kutija od po 10 mg (30 tableta po kutiji)LD50 (oral) rat 1200 mg/kg
LD50 (oral) dog 1000 mg/kg
LD50 (oral) mice 700 mg/kg
-
loodilolol
#3420 Re: Problem pasa lutalica
Lutalice su veliki biznis. Tu se vrti velika lova. Prije donosenja zakona, pojedinci nisu imali za kifle a sada su gazde.
1. Fataju kerove po ulicama
2. Odvode ih kod fizickih lica kojim placaju cuvanje. 50KM mali cuko, 100KM veliki cuko / mjesecno + hrana + besplatan veterinar
3. Kerove poslije salju u inostranstvo za veliku lovu.
Naravno, hrana, veterinar, cuvanje itd sve se placa u keshu. Jebes PDV
Konkretno Tijana Redzic je nakon donosenja zakona nasla privatne osobe po mahalama, da joj cuvaju kerove za lovu. Kerove joj je za pare dovozio neki Rom/ciganin sa Opel Kadetom, da bi VEC poslije 1-2 mjeseca kupila svoje auto Fiat Punto. Naravno poslije izvjesnog vremena kupila je Novi Audi A6, a kerove voze vozaci sa drugim autima.
Evo o kome se radi:
http://farmis.ba/testiranje/wordpress/w ... 20x140.jpg
https://www.facebook.com/tijana.redzic.9

Ova govna sve treba pohapsiti i zatvoriti u azil u Praci, pa nek deveraju sa kerovima, a da narod moze slobodno da hoda.
1. Fataju kerove po ulicama
2. Odvode ih kod fizickih lica kojim placaju cuvanje. 50KM mali cuko, 100KM veliki cuko / mjesecno + hrana + besplatan veterinar
3. Kerove poslije salju u inostranstvo za veliku lovu.
Naravno, hrana, veterinar, cuvanje itd sve se placa u keshu. Jebes PDV
Konkretno Tijana Redzic je nakon donosenja zakona nasla privatne osobe po mahalama, da joj cuvaju kerove za lovu. Kerove joj je za pare dovozio neki Rom/ciganin sa Opel Kadetom, da bi VEC poslije 1-2 mjeseca kupila svoje auto Fiat Punto. Naravno poslije izvjesnog vremena kupila je Novi Audi A6, a kerove voze vozaci sa drugim autima.
Evo o kome se radi:
http://farmis.ba/testiranje/wordpress/w ... 20x140.jpg
https://www.facebook.com/tijana.redzic.9

Ova govna sve treba pohapsiti i zatvoriti u azil u Praci, pa nek deveraju sa kerovima, a da narod moze slobodno da hoda.
-
loodilolol
#3421 Re: Problem pasa lutalica
Naravno,
Ovo sve bi drugacije bilo da VETERINARI nisu guzicu prodali za pare. Tokom i poslije radnog vremena, u privatnoj reziji rade za ove Aktiviste i drmaju lovu. Nikada oni nece stati u odbranu naroda, jer imaju lovu od aktivista. Sve te kerove treba vakcinisati, pregledavati itd.
Ovo sve bi drugacije bilo da VETERINARI nisu guzicu prodali za pare. Tokom i poslije radnog vremena, u privatnoj reziji rade za ove Aktiviste i drmaju lovu. Nikada oni nece stati u odbranu naroda, jer imaju lovu od aktivista. Sve te kerove treba vakcinisati, pregledavati itd.
-
Zastozato
#3422 Re: Problem pasa lutalica
Ovo je zrelo za jos jednu akciju SIPE.loodilolol wrote:Naravno,
-
loodilolol
#3423 Re: Problem pasa lutalica
Koliko ih ima upetljano oko kerova, mal bi bio azil u Praci, da ih tamo zatvaraju.
-
Zastozato
#3424 Re: Problem pasa lutalica
Ma ko sto reko Damir Niksic, ovo nidje na svijetu nema. Kad zamislis da moras birati rute kuda ces proci da nebi bio napadnut, ili jednostavno moras sa autom jer nisi siguran pjesaciti, normalnom covjeku dodje da place gdje nas dovede nekolicina placenika, a ogromna vecina suti. Evo mi barem ovdje pisemo, neko ce ko moze nesto uciniti mozda pokrenuti nesto. Ovo naravno nije jedini problem. Problem je kriminal, korupcija, ali u svemu tome manjina terorise vecinu, jos nam se smiju u facu, a mi sutimo, pasivni da bilo sta pokusamo uraditi.loodilolol wrote:Koliko ih ima upetljano oko kerova, mal bi bio azil u Praci, da ih tamo zatvaraju.
- drug_profi
#3425 Re: Problem pasa lutalica
Dobro si. Trebao bi paket lijekova, sto kosta poprilicno, mada je to sto si nasao na wikipediji malo pretjerano jer je najmanja smrtonosna doza za covjeka oko 150 mg/kg. LD zavisi od raznih faktora, a bezodiazepini su prilicno sigurni za pacijente kod OD.SanskiBiser wrote:ovo su smrtonosne doze dakle mg po kilogramu za Apaurin/Lexilium:drugi profil wrote:Ne mozes dobiti u apoteci lexiliume ili apaurine bez recepta. Jedino svoje da uvalis kerovima.
znači pas od 20 kg treba da pojede 2000 tableta od 10mg da bi rikno dakle 67 kutija od po 10 mg (30 tableta po kutiji)LD50 (oral) rat 1200 mg/kg
LD50 (oral) dog 1000 mg/kg
LD50 (oral) mice 700 mg/kg
Jedino dati im sedative da zaspu cvrsto sa nekih 40-50 mg po repu, pa onda postupiti sa njima tako uspavanim onako kako si naumio. Odvesti negdje ili sl. Npr. na Poljine ili pred parlament. Moze i na Pale.