Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
vaučer

#3401 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Belhanda i Mertens su odlični igrači, da bar dovedu takav profil igrača bio bih prezadovoljan.
Ajant

#3402 Re: Liverpool FC

Post by Ajant »

Riddle wrote:Bez brige, nece njih Liverpool dovesti. :mrgreen:

United se mrzi iz jednog razloga. Dalje i ne raspravljam. Ja sam htio reagovati na ove zalbe oko suspenzije Liverpoola i tvrdnje da im je nesto oteto. Covjek bi po toj prici mogao zakljuciti kako oni ama bas nista pogresno nisu uradili. Heysel je bio samo kap koja je prelila casu, a jos davno prije toga se ona pocela puniti. Liverpool je obilazio citavu Evropu godinama, najcesce od svih engleskih klubova i bukvalno rusio svaki grad u koji bi dosli. Rolexi, markirana odjeca... sve besplatno. Heysel je skrsio engleski fudbal na duze vrijeme, ali ovaj momak nam zaboravlja reci ko je odgovoran za to. Sve je napisao osim te sitne informacije. UEFA je kriva samo zato sto su suspendovali sve engleske klubove, umjesto samo onog jednog koji je to sranje prouzrocio. Kad su priznali krivicu? Kad su se izvinili? Fino ljudi kazu: "Offended by everything, ashamed of nothing." Nije cudo sto se mrznja Evertona i Aston Ville prema tom klubu udeseterostrucila nakon Heysela. Razlozi su jasni. Chelsea takođe nije izuzetak, jer su (ovo nikako ne mogu shvatiti :lol: ) oni okrivljeni od strane Liverpoola za Heysel. Taj klub je bukvalno sam svima sve sjebao i nikad ni za sta nisu krivi, a neko ima obraza reci kako su oni unisteni. :lol:
Ma sad su Liverpoolovi navijači jedini koji su uzimali robu po Evropi. Navijači svakog engleskog tima su na gostovanjima u Europi dizali šta su stigli, Liverpoolovi su istina prednjačili u tome, ali to je zbog toga što su bili prisutniji od EURO takmičenjima od bilo koga drugog, pa je samim tim bilo više gostovanja i više šansi da se krade. Svi su krali, to je činjenica. Heysel je dijelom odgovornost navijača Liverpoola, ali nisu oni krivi za pad betonskih blokova, to je odgovornost UEFA-e što je jedan tako neuslovan stadion izabran za finale LP-a. I sam napad navijača Liverpoola na Juventusove nije došao ni iz čega, već je to niz povezanih događaja, napada, tuča, koji su karakteristični za rivalistvo SVIH engleskih i talijanskih klubova prisutnih u EURO takmičenjima, ne samo Liverpoola i Juventusa. Na Heyselu su se kola slomila, ali to se moglo desti na bilo kojoj utakmici između ENG i ITA timova.
I ne znam otkud sad ti dođe na Heysel, kad je ovdje govorancija o očiglednom i sistematičnom šteljenju Unitedu u zadnjih par godina. Istina, i vas se nekad ošteti, ali u saldu, bitne utakmice i bitni bodovi su donijeli Webb i ostali, a ne Rooney i ostali. To što ti bježiš od toga, pa uvlačiš Heysel i pad engleskog fudbala, od kojeg su se Englezi davno oporavili, je druga stvar.
Riddle

#3403 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

Nije da ja bjezim od te price, vec je jednostavno ignorisem. Nekad prije sam imao obicaj da se borim, pravdam i trazim protuargumente za to, ali vise mi ne pada napamet. Jer sta god da kazem i koliko god dokaza da prilozim, oni koji hoce da pjevaju svoju pjesmu ce je pjevati. Cak sta vise, sad i prizeljkujem kontraverzne odluke u korist Uniteda samo da vidim reakcije. :lol:

Valjda vidis ko je poceo pricu o Heyselu? Reagovao sam zato sto je taj događaj prethodno opisan kao nesto sto je stetilo Liverpoolu u njihovom pohodu da postanu najveci klub ikad bez da je spomenuto kako se to zapravo desilo i je li ta kazna bila zasluzena. Ocito nije, jer...
Dali sada shvatas kroz sta je prosao Liverpool i ko mu se sve naklatio na ledja da ga unisti i bukvalno receno "sjebe za sva vremena"?????
:lol: Nikako mi ne ide u glavu kako neko moze reci da je Liverpool zbog Heysela bio zrtva. Oni su jedini u toj prici koji to ne mogu reci. Graditi sliku zrtve na ovom događaju je stvarno previse.
LivTz

#3404 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

Riddle wrote:Nije da ja bjezim od te price, vec je jednostavno ignorisem. Nekad prije sam imao obicaj da se borim, pravdam i trazim protuargumente za to, ali vise mi ne pada napamet. Jer sta god da kazem i koliko god dokaza da prilozim, oni koji hoce da pjevaju svoju pjesmu ce je pjevati. Cak sta vise, sad i prizeljkujem kontraverzne odluke u korist Uniteda samo da vidim reakcije. :lol:

Valjda vidis ko je poceo pricu o Heyselu? Reagovao sam zato sto je taj događaj prethodno opisan kao nesto sto je stetilo Liverpoolu u njihovom pohodu da postanu najveci klub ikad bez da je spomenuto kako se to zapravo desilo i je li ta kazna bila zasluzena. Ocito nije, jer...
Dali sada shvatas kroz sta je prosao Liverpool i ko mu se sve naklatio na ledja da ga unisti i bukvalno receno "sjebe za sva vremena"?????
:lol: Nikako mi ne ide u glavu kako neko moze reci da je Liverpool zbog Heysela bio zrtva. Oni su jedini u toj prici koji to ne mogu reci. Graditi sliku zrtve na ovom događaju je stvarno previse.

Sad je samo Liverpool kriv sto su bili suspendovani svi engleski klubovi iz UEFA takmicenja??? AFERIM !!! Kao prvo druze to je sve krenulo od divljanja Engleskih navijaca kako od reprezentacije tako do klubova poput Liverpool-a, Chelsea, millwall-a, west ham-a, Manchestera, leeds united, nottingham forest itd itd itd... za Heysel evo ti par stvari u koje ocito nisi upucen kako se to desilo
-Smatra se da se tragedija dogodila iz osvete navijača Liverpoola za događaje godinu prije u Rimu, nakon finala Kupa prvaka i pobjede Liverpoola nad Romom. Romine navijačke skupine su van stadiona Olimpico napale i pretukle brojne Liverpoolove navijače, koji su se vraćali u svoje hotele.
-Heysel je izgrađen 1930. godine. Brojni su upozoravali, između ostalih i Liverpoolov izvršni direktor, da stadion zbog dotrajalosti ne odgovara sigurnosnim i drugim kriterijima za odigravanje finala Kupa prvaka.
Na dan finala na stadionu se tiskalo oko 60 tisuća navijača, od toga po 25 tisuća Talijana i Engleza. Veliki broj talijanskih navijača se domogao ulaznica za sektor Z, čime su došli u dodir s najekstremnijim Liverpoolovim navijačima u sektorima X i Y. Belgijska policija je, nakon prve tuče, između sektora Y i Z postavila zaštitnu žičanu ogradu, koju je čuvao manji odred policije. Tada su se navijači počeli gađati komadima dotrajalih betonskih tribina.
Sukob je eskalirao kada je veća grupa Liverpoolovih navijača preskočila i probila zaštitnu ogradu, ušavši u sektor Z. Bježeći pred njima, Juventusovi navijači su nagrnuli na vanjski zid stadiona, koji se pod njihovom težinom srušio. Poginulo je 39 ljudi, a preko 600 je bilo ozlijeđeno. U kaosu koji je uslijedio, navijači Juventusa na drugom kraju stadiona su krenuli u odmazdu prema Liverpoolovim navijačima, sukobivši se s belgijskom policijom koja im se ispriječila na putu. Sukob je trajao preko dva sata, čak i nakon što je utakmica počela.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... l_plan.png
Ima li igdje na svijetu da stavljaju 2 grupe navijaca jedne do drugih?? jel za to kriv organizator, UEFA ili pak mozda Liverpool?
i za tvoju tvrdnju da Liverpool ne bi bio najveci klub da nisu izbivali 15 godina van Evrope??? Skontaj sta vuce od posljedica kada klub ne igra 15 godina u Evropskim takmicenjima, otice ti sve zvijezde kluba negdje gdje ce igrati Evropske kupove niti jedan igrac ti nece doci u klub gdje zna da ce igrati samo u ligi a ne i u evropi... Dali to vuce posljedice za 1 klub??? Znaci po tvom ispada da je samo Liverpool kriv za to sto su Engleski klubovi dobili suspenziju i da su samo oni divljali evropom i unistavali sve pred sobom a ostali engleski klubovi su dolazili na utakmice kao da idu u teatar... AFERIM DRUZE...
neo7

#3405 Re: Liverpool FC

Post by neo7 »

De ti se skontaj DA SU SVI KLUBOVI U ENGLESKOJ OSTECENI, a ne samo Liverpool. Znaci kako je bilo Liverpoolu, tako je bilo i Arsenalu, Unitedu i ostalima!! Opet te pitam, ako su harali, zasto nisu nastavili nakon sto je istekla kazna ? Zasto nisu nastavili harati kada su osvoji LP 2005 ?
LivTz

#3406 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

neo7 wrote:De ti se skontaj DA SU SVI KLUBOVI U ENGLESKOJ OSTECENI, a ne samo Liverpool. Znaci kako je bilo Liverpoolu, tako je bilo i Arsenalu, Unitedu i ostalima!! Opet te pitam, ako su harali, zasto nisu nastavili nakon sto je istekla kazna ? Zasto nisu nastavili harati kada su osvoji LP 2005 ?
druze pametni heysel se dogodio 85godine. Heyselska tragedija je prevršila mjeru. UEFA je kaznila Engleski nogometni savez i engleske klubove izrazito oštrim, dotad nedosuđenim mjerama u svjetskom nogometu; engleski klubovi su dobili zabranu natjecanja u UEFA-inim kupovima iduće TRI godine, a Liverpool čak PET godina. JEL TI OVO GOVORI DA SU DRUGI KLUBOVI DOBILI MANJU KAZNU NEGO LIVERPOOL!! De se skontaj malo...
neo7

#3407 Re: Liverpool FC

Post by neo7 »

Hajd opet da te upitam, ko je kriv Liverpoolu ove i prosle godine za slabe rezlutate ? Je li i za to kriv Heyselska tragedija ili je mozda United ?
Riddle

#3408 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

Nigdje ja nisam rekao da je samo Liverpool stvarao nerede. Podrazumijeva se da je bilo drugih, ali sam rekao ko je to najcesce radio. Oni su bili na celu parade. I dan danas se hvale novim stilom oblacenja koji su oni pokrenuli. Cime i kako, neka ostane tajna. :lol:

Ne moras mi te podatke ovdje lijepiti, vrlo dobro sam upoznat s time. Trebao si reci kakav je bio sastav te grupe navijaca Juventusa. Pogledaj dob onih koji su nastradali. Nije bas logicno da je njima bilo stalo da se sukobe sa najvatrenijim suparnickim navijacima. Svako osim fanova Liverpoola ce reci da su oni odgovorni. Jer je to istina.

Nisam rekao da Liverpool ne bi postao to sto ti govoris (mada vjerovatno i ne bi), vec sam ismijao tvoj komentar da im je neko drugi kriv zbog toga.
LivTz

#3409 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

Riddle wrote:Nigdje ja nisam rekao da je samo Liverpool stvarao nerede. Podrazumijeva se da je bilo drugih, ali sam rekao ko je to najcesce radio. Oni su bili na celu parade. I dan danas se hvale novim stilom oblacenja koji su oni pokrenuli. Cime i kako, neka ostane tajna. :lol:

Ne moras mi te podatke ovdje lijepiti, vrlo dobro sam upoznat s time. Trebao si reci kakav je bio sastav te grupe navijaca Juventusa. Pogledaj dob onih koji su nastradali. Nije bas logicno da je njima bilo stalo da se sukobe sa najvatrenijim suparnickim navijacima. Svako osim fanova Liverpoola ce reci da su oni odgovorni. Jer je to istina.

Nisam rekao da Liverpool ne bi postao to sto ti govoris (mada vjerovatno i ne bi), vec sam ismijao tvoj komentar da im je neko drugi kriv zbog toga.
pravo si ga ismijao.. eto UEFA bas na Liverpool-u i engleskim klubovima provela tako rigoroznu mjeru "do tada nevidjenu u evrpoi" a eto hvala bogu do tada se nikada nisu desavala ubistva pogibije neredi masovne tuce po evropi i svijetu...
LivTz

#3410 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

neo7 wrote:Hajd opet da te upitam, ko je kriv Liverpoolu ove i prosle godine za slabe rezlutate ? Je li i za to kriv Heyselska tragedija ili je mozda United ?
Ja ne spominjem Heysel za ove i prosle godine.. Ja samo kazem da je Heysel ostavio traga na Liverpool-u ... A zasto bi nam Unidet bio kriv! Klub koji je stvoren da se na njemu obaraju rekordi :mrgreen: al neka "nije nicija do zore sjala" pa tako nece ni vasa... Nego da te pitam imas li za danas informaciju da ce United dati vise od 8golova da dodje do titule da znam sta cu odigrat na listicu mozda vam sudi howard webb pa sa njim nije nista nemoguce :D :D
http://www.epltalk.com/media/2011/01/howard-webb.jpg
LivTz

#3411 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

Coalman wrote:http://www.defensacentral.com/real_madr ... al-madrid/

Čitam još neka imena koja se povezuju sa Liverpulom. Između ostalih; Younes Belhanda igrač Montpeliera, 15 miliona, 12 golova i 4 asistencija, jedan od njihovih glavnih igrača, Dries Mertens igrač PSV-a, 12 miliona 27 golova i 24 asistencije.
Ja ne znam koliko ovdje ima istine ali mi se ni malo ne svidja ova informacija... Goal.com: Škrtel želi otići iz Liverpoola

Iako ima još dvije godine ugovora s Liverpoolom, slovački srednji branič i reprezentativac Martin Škrtel ovoga ljeta će tražiti od vodstva kluba transfer u neki drugi klub, piše Goal.com...

Na Anfield je 27-godišnji Škrtel stigao u siječnju 2008. godine iz ruskog Zenita, te se s vremenom nametnuo kao nezamijenjivi igrač u srcu obrane ''redsa''. No, navodno je silno razočaran još jednom neuspješnom sezonom Liverpoola, koji nije bio ni blizu plasmana u Ligu prvaka, što su američki vlasnici postavili kao glavni cilj. Osvajanje Carling Cupa i plasman u finale FA Cupa ne mogu bitno popraviti vrlo loš dojam koji je momčad menadžera Kennyja Dalglisha konstantno ostavljala u Premiershipu ove sezone.

Goal.com tvrdi sda je Škrtel željan igranja u Ligi prvaka i da će od uprave kluba tražiti prodaju ovog ljeta.

Engleski mediji sugeriraju kako će Nizozemac Dirk Kuyt i Argentinac Maxi Rodriguez na ljeto sigurno otići iz kluba.

Kenny Dalglish, pak, tvrdi da klub ne namjerava nikoga prodavati...

- Ne kanimo prodati niti jednog igrača. Otići će jedino Fabio Aurelio jer njemu istječe ugovor. Ali, ne razmišljamo o prodaji naših igrača pod ugovorom. Naprotiv želimo ojačati momčad s novim igračima i vidjeti gdje će nas to dovesti iduće sezone – kaže Dalglish.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3412 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

sve više se u medijima pojavljuju članci o vrlo ograničenom budžetu za ovogodišnje transfere, nekih 20-ak miliona samo i to da se za te pare dovede više talentiranih igrača.

Bojim se da se džaba nadate da će stići neka zvučna imena ovog ljeta
LivTz

#3413 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

odesveuhonduras wrote:sve više se u medijima pojavljuju članci o vrlo ograničenom budžetu za ovogodišnje transfere, nekih 20-ak miliona samo i to da se za te pare dovede više talentiranih igrača.

Bojim se da se džaba nadate da će stići neka zvučna imena ovog ljeta
Ja samo ne znam sto visite po Liverpoolovom forumu kad ne znate ni prave stvari objaviti... To vas danas ne zanima utakmica Uniteda pa dosli malo svrljat po ovom forumu divno.... Ajde da ti objasnim jos 1 kosto sam se potrudio prvi put... Tacni Liverpoolov budjet za ovu sezonu je 30Mil funti PLUS sav ostali novac od transfera ide na ovih 30Mil funti... A mogo si pocet navijati i za Liverpool posto vidim da si vise ostavio ovdje komentara nego na Unitedov... znas kako kazu 2 razlicita kluba istih boja za bolje uzivanje koristite ARIJEL saperite govna sa svojih desova i obucite onaj pravi https://www.dbsport.hr/images/katalog/s ... d=70704257 :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3414 Re: Liverpool FC

merhaba i tebi, ma ne da mi se danas nešt United gledat, hebo to kad će zijanit svakako :D
Quaresma

#3415 Re: Liverpool FC

Post by Quaresma »

A jesi strosan, znaci oni koji ne navijaju za lpool ne smiju pisati nista na ovoj temi

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
LivTz

#3416 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

Evo dansa citam po strnicama kluba da je Kenny Dalglish od dolaska potrosio tacno £110 pa tako da je za ovu sezonu nesto manji budzet tacnije £30m plus od prodaje igraca tipa rodrigeza, kuyta i ne znam koga li jos tacno ali bit ce jos 2 ili 3 igraca... Pa tako da bi se moglo dovesti od toga barem 2 kvalitetna igraca i jedan dobar klinac...
odesveuhonduras

#3417 Re: Liverpool FC

pa tako da je za ovu sezonu nesto manji budzet tacnije £30m plus od prodaje igraca tipa rodrigeza, kuyta i ne znam koga li jos tacno
znači 32 miliona :D akp prodaju i Carrolla, 37 :D
LivTz

#3418 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

Quaresma wrote:A jesi strosan, znaci oni koji ne navijaju za lpool ne smiju pisati nista na ovoj temi

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Pa niko nije reko da se ne smije nego nesto mi puno provodite vremena komentarisuci liverpool izgleda da nema nista interesanto na vasem forumu ili mozda posto znate da ove godine necete osvojiti ni jedne titule pa se malo ovdje sa nama dopisujete... Sta reci gola voda :D
LivTz

#3419 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

odesveuhonduras wrote:
pa tako da je za ovu sezonu nesto manji budzet tacnije £30m plus od prodaje igraca tipa rodrigeza, kuyta i ne znam koga li jos tacno
hahahaha koja si ti sirovina :D ma ima da se klanjate Carrollu sljedece sezone...
LivTz

#3420 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

Liverpool are closing in on a move for Wigan midfielder Mohamed Diame on a free transfer, Goal.com can reveal.
The Senegalese star is out of contract at the end of the season and the Reds expect to hold talks in the next 10 days over a deal that would double his current salary to around £60,000-a-week.
Everton and Newcastle have also expressed an interest in the 24-year-old but Liverpool have raced into pole position as they look to bolster their midfield ahead of next season.
Reds manager Kenny Dalglish sees Diame as competition for Jay Spearing as a solid back-up to defensive midfielder Lucas, who has been out of action since suffering a serious knee ligament injury in November.
The Scot has spent in excess of £110 million since his return as manager last January but his budget for this summer will be limited to £30m and he is on the lookout for cost-effective signings.
Wigan have given up on trying to convince Diame to sign a new contract and Roberto Martinez admitted at the end of last week that all four of the Latics' out-of-contract players will be leaving the DW Stadium at the end of the season.
"There are four players out of contract and I expect them all to go - Hugo Rodallega, Momo Diame, Chris Kirkland and Steve Gohouri," the Wigan boss said on Friday.
The powerful French-born midfielder has been largely successful since his €3.8m (£3.1m) move from Rayo Vallecano in 2009 and has played 26 times this season.
Coalman

#3421 Re: Liverpool FC

Post by Coalman »

odesveuhonduras wrote:
Vjerovatno još Aurelio da će ići.

Navodno je za Glena zainteresovan Real, za Škrtela također neki klubovi. Ako ova 2 igrača odu bit će teško naći dostojne zamjene. http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... -exit-this

Za Swanselonu:

Doni - Kelly, Carra, Agger, Johnson - Downing, Henderson, Shelvey, Maxi - Carroll, Suarez

Klupa: Jones, Enrique, Coates, Kuyt, Spearing, Sterling, Belllamy

699. utakmica Caraghera za Liverpool. 8-) Dok Reina ima gripu i zbog toga ga danas nema.
LivTz

#3422 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

Coalman wrote:
odesveuhonduras wrote:
Vjerovatno još Aurelio da će ići.

Navodno je za Glena zainteresovan Real, za Škrtela također neki klubovi. Ako ova 2 igrača odu bit će teško naći dostojne zamjene. http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... -exit-this

Za Swanselonu:

Doni - Kelly, Carra, Agger, Johnson - Downing, Henderson, Shelvey, Maxi - Carroll, Suarez

Klupa: Jones, Enrique, Coates, Kuyt, Spearing, Sterling, Belllamy

699. utakmica Caraghera za Liverpool. 8-) Dok Reina ima gripu i zbog toga ga danas nema.
Mislim da sam bas na tvoj komentar o dovodjenju par igraca objavi da skrtel zeli da ode, ali za Glena nisam znao ali i ako ima zelju mislim da bi se mladi kelly lijepo snasao na njegovoj poziciji a tu je i mali Jon Flanagan koji barem po meni ima dobru buducnost... danasnji sastav mi izgleda dobro i nadam se interesantnoj utakmici sa puno prilika za liverpool i barem 3 gola u mrezi Swansea... YNWA
neo7

#3423 Re: Liverpool FC

Post by neo7 »

Na temi Uniteda...
LivTz wrote:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEMA TITULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ako imas imalo obraza nemoj da postas ovde na temu od Liverpoola... :)
LivTz

#3424 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

neo7 wrote:Na temi Uniteda...
LivTz wrote:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NEMA TITULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ako imas imalo obraza nemoj da postas ovde na temu od Liverpoola... :)
a vidis kako je kad ti neko komentarise na forum!!!??? dodjes ovdje komentarises klub igrace i neke od nas navijace svojim komentarima pa ti rahat dusa... pa druze danas sam najsretniji covjek na svijetu sto ste ostali bez i jedne titule. I mogu da pisem na koji hocu forum jer vidim kad mozes ti zasto ne bih mogao i ja... :mrgreen:
Last edited by LivTz on 13/05/2012 18:50, edited 1 time in total.
_Reds_

#3425 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

Pobjedili Celzi koji je igrao haman sa rezevrnim timom i neki ovdje sa onda digli bili, i dugo smo cekali da neko odma spusti Liverpool.

Bice bolje za jedno 10 godina.

Ako nista dragmo mi je sto Jedinstvo iz Mančestera nije osvojilo titulu.
Post Reply