Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- ElRe
#3401 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Radi li ko sta ovdje ili se po citav dan visi na netu pa ni 15Mb nije dovoljno 
-
DON_eARL
#3402 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gledaju neki i po 200 programa istovremeno, pa im fali još.ElRe wrote:Radi li ko sta ovdje ili se po citav dan visi na netu pa ni 15Mb nije dovoljno
-
Mustang1
#3403 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sinoc skide seriju u 2 minute .. Na telecomu po 10-15 minuta 
- fireman2013
#3404 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A kad pukne optika (vrlo brzo ce-dolazi ljeto i građevinska sezona) pjesmu od 5-6 MB ces skidati po pola sata. Polahko brzo ce toBubalo1 wrote:Sinoc skide seriju u 2 minute .. Na telecomu po 10-15 minuta
-
Mustang1
#3405 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jah .. Pucalo je i u telecomu a ni oni nisu znali gdje pukne pa po 2-3 dana nema konekcije.. Tako su govorili i kad je snijeg,kisa i slicno da necu imati konekcije ..
- dječak sa šibicama
#3406 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zar nije jesenas bilo "sad ce zima, snijeg, kurac cete imati stabilnu vezu, lijepi telekom"
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
-
Mustang1
#3407 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma jok .. Sad ce gradjevinska sezona pa ce neko krampom razbijati kablove koji su u zraku 
-
StrelacZE
#3408 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod mene na Mokusnicama je bas itekako gradjevinska sezona,ili kako zelis nazovi to,jer se sve kopa mjesecima,izvrcu se raskrsnice naopacke,kopa se toliko duboko da niijemce
))) nalaze iz 2 svjetskog rata-skelete,pa nikada problema nisam imao sa netom,plus sto izmjestaju veeelike one cijevi,odvode,postavljaju nove,itd,itd,i to ce trajati ne samo ljeti,vec to stalno traje,i tako ce biti jos godinu i pol radovi,zbog magistrale,tako da ,prijatelju moj,zaista,suplja ti je prica,ba,idi u svoju telekom temu,i to je to,pusti nas da uzivamo u evropskim standardima usluga neta itd
))))))
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
- fireman2013
#3409 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kroz te tvoje Muku.... (nesta), ne prolazi ni asfaltiran put a kamo li opticki kabal tako da pricas glupostiStrelacZE wrote:Kod mene na Mokusnicama je bas itekako gradjevinska sezona,ili kako zelis nazovi to,jer se sve kopa mjesecima,izvrcu se raskrsnice naopacke,kopa se toliko duboko da niijemce))) nalaze iz 2 svjetskog rata-skelete,pa nikada problema nisam imao sa netom,plus sto izmjestaju veeelike one cijevi,odvode,postavljaju nove,itd,itd,i to ce trajati ne samo ljeti,vec to stalno traje,i tako ce biti jos godinu i pol radovi,zbog magistrale,tako da ,prijatelju moj,zaista,suplja ti je prica,ba,idi u svoju telekom temu,i to je to,pusti nas da uzivamo u evropskim standardima usluga neta itd
))))))
- harell
#3410 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Strelac bolan stavljaj smajlije bez "-" ovako ispadne ovaj sto koluta ocima pa se cini da ironicno govoris 
- harell
#3411 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo i vatrogasca, cao cao sta ima i sta ima jos 
-
StrelacZE
#3412 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Levatino glupa,,vidi se da si ljakse teske kategorije,ajde mars u pm,ne znas ni gde je centar grada,planinar .Bjezi ba,u pm.
Ides na ignore,tvoje glupardije da citam svako par dana,uvuces se isto crv,bacis kost,i sutis-ajde,bre,mars u rupu iz koje si izmigoljio.
Ides na ignore,tvoje glupardije da citam svako par dana,uvuces se isto crv,bacis kost,i sutis-ajde,bre,mars u rupu iz koje si izmigoljio.
- fireman2013
#3413 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mogu da vjerujem da administracija dopusta psovke i uvrede. Znam da nije dozvoljeno mjesati se u rad administracije ali ovo je zaista prelilo casu. Prvo onaj Eso sad i ovaj. Ako su promjenjena pravila foruma napisite to pa da i mi pocnemo spominjati porodicu i sl. al poznavajuci dosadasnju praksu ne bi me cudilo da mene banujete ili icemana a ovi sto psuju (klonovi profila Telemach) slobodno pisu sta zele. Pocinjem sumnjati da klix ima posebne kriterije kad su forumasi sa BHT teme u pitanju u odnosu na ove vulgarne, primitivne i krajnje bezobrazne forumase telemach foruma.StrelacZE wrote:Levatino glupa,,vidi se da si ljakse teske kategorije,ajde mars u pm,ne znas ni gde je centar grada,planinar .Bjezi ba,u pm.
-
StrelacZE
#3414 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Daj ,ba otjerajte ga,jedva ceka da ljude zeza,posvadja,itd...Idi u svoju temu Telekom,sta ovde dolazis-i na kraju prijavljujes-bjezi,bre....
Ajde sada pod " katanac"
Ajde sada pod " katanac"
- harell
#3415 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A ti si klon icemana, vatra voda ha hu, al bas me interesuje kako ti je toliko dosadno ja sam evo besposlen ko k. al nikad nisam ni jedan post na temi o telekomu napiso, idi ba medju ljude malo, malo zenska kakvog nadji bice ti lakse 
- Zvek
#3416 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam to elegantno rijesiodiablo23 wrote:Pozdrav svima,
Pred kraj prosle godine sam prebacio fiksni telefon sa BH Telecoma na Telemach, izmirio sve obaveze prema BH Telecomu, predao potvrdu Telemachu i prenio sam svoj broj na Telemach i sve radi.
Medjutim, svaki put kad me neko nazove, prvo se cuje poruka BH Telecoma o njihovim novim cijenama, koja traje 4-5 sekundi pa tek onda telefon zvoni, sto mnoge koji me zovu dodatno zbunjuje, pa mnogi prekinu vezu prije nego sto odslusaju poruku do kraja, misleci da je u pitanju neka greska, a moram reci da im je i ta poruka prilicno nerazgovjetna tako da me i ne cudi zbunjenost ljudi koji me pokusavaju dobiti na telefon.
Iz BH Telecoma su me uvjeravali da ta poruka mora trajati najmanje 2-3 mjeseca od promjene oparatera, sto je vrlo cudno i glupo, jer zasto bih ja zelio slusati reklamu BH Telecoma na novom operateru, sada kada sam otisao od njih? Kasnije sam citao u dnevnoj stampi da je RAK, potaknut mnogim prituzbama gradjana na ovu temu, donio zakljucak da prijasnji operateri nemaju pravo da to rade i da se za to treba obratiti novom operateru, da to bez dodatne naknade, znaci besplatno ukloni. A oni su opet uvijek zauzeti, pa ne mogu doci na red da pitam telefonski.
Sta je od toga istina, koliko vas je imalo ovakvih problema i da li ste uspjeli ukloniti tu poruku sa vaseg broja na Telemach operateru?
Da li to trebaju ukloniti ljudi iz BH Telecoma ili iz Telemacha i kako?
Broj sam prenio u Telemach jos sredinom 2012 i dobijao tu poruku. Nazvao Telemach i zahtijavao da me oslobode te poruke kazu ne mogu oni tu nista...E meni vise to maltretiranje dosadilo nazovem 756555 i jbm sve po spisku nekoj operaterki, trazim pod hitno da me spoje sa nadleznim iz telefonije kod njih, trazim direktora, prijetm RAKom, sudom, posto ne zele da mi rijese problema. U roku od 2 minuta stvorili su mi rjesenje, pored mog starog broja nude mi i njihov broj preko istog kabla sve besplatno znaci ne placam taj drugi broj. I kada zovem prikazuje mi se njihov broj, a mene mogu da dobiju i na telekomov i na njihov broj. Posto su sada skoro svi naucili novi broj zvacu ih da mi potpuno ukinu telekomov broj.
Znaci kada imate problem sa njima:
1) izderete se na one operatere, sve im po spisku satrete, ne mogu vam nista
2) trazite automatski da vas spoje sa vrhom firme (moraju nemaju drugog izbora)
3) i njemu sve po spisku satri, prijeti RAKom, sudom (to im je bolna tacka, valjda se naplacaju kazni)
4) ovi ce morati da stvore rjesenje u roku 1 sekunde
5) biljezite sve probleme koje ste imali i odma trazite umanjenje racuna za taj mjesec
Last edited by Zvek on 02/02/2013 16:53, edited 1 time in total.
- fireman2013
#3417 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja nisam nicji klon. Usput da jesam ne bih stavljao slicne nickove. Ovdje samo pisem cinjenice i realno stanje a docekate me uvredama i psovkama. To govori o vama, vasoj kulturi i vasem kucnom odgoju. U nedostatku argumenata pocnete psovati i vrijedjati. To je tako stalno.harell wrote:A ti si klon icemana, vatra voda ha hu, al bas me interesuje kako ti je toliko dosadno ja sam evo besposlen ko k. al nikad nisam ni jedan post na temi o telekomu napiso, idi ba medju ljude malo, malo zenska kakvog nadji bice ti lakse
- harell
#3418 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gdje sam ti ja nesto opsovo? Ako ti smeta ne znam sto dolazis, ne budi mazohista sam sebi priredis neugodnost, i niko te ne pita za realno stanje jer imamo po 2 oka i malo mozga da skontamo 
I haj ne citiraj me vise radi sta hoces nmg da se s tobom peglam
I haj ne citiraj me vise radi sta hoces nmg da se s tobom peglam
- fireman2013
#3419 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mislim na tebe vec na Telemach (alias Esso i ajla) i na ovog stijelca. Ima jos njih sto koniranih sto pravih nickova koji se ponasaju kako se ponasaju. A kad spominjes 2 oka i mozak onda fino argumentima razgovarajmo a ne na nacin na koji tvoj prethodnik radi.harell wrote:Gdje sam ti ja nesto opsovo? Ako ti smeta ne znam sto dolazis, ne budi mazohista sam sebi priredis neugodnost, i niko te ne pita za realno stanje jer imamo po 2 oka i malo mozga da skontamo
-
StrelacZE
#3420 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jbt,odoh piti kafe,covjeka,jbt zakon,on pisati nama kakva je nama nasa usluga-eto mi ne znamo,je li nama dobro ili nije po pitanju usluga.Prijatno raja.
-
esadklacar
#3421 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav svima ima li neko onu staru verziju verimatrix plugina za d3go vec 2 mjeseca se peglam sa call centrom i nista, ne znaju kako rijesiti problem...kontam mozda problem u ovoj zadnjoj verziji
mozda proradi sa starom...ako ima neko nek posalje na pp ili nek objavi link ovdje gdje je uploadovao
-
Mustang1
#3422 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3423 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne mozes koristiti staru verziju jer d3go usluga prepozna da je imas i trazi ti nadogradnju tako da zaboravi to. Vec se pisalo ovde, nije problem ni do telemacha, ni do d3go, ni do plugina, vec jednostavno do tebe, tvog racunara, drivera, ili nekog programa koji pravi smetnje pluginu za d3go.
Izbrisi sve skinute d3go plugine koje si skinuo, deinstaliraj browser i resetuj racunar. Instaliraj opet browser, skini najnovij plugin za d3go i instaliraj ga. Restartuj comp bez pokretanja browsera i onda tek pokusaj pokrenuti d3go.
Izbrisi sve skinute d3go plugine koje si skinuo, deinstaliraj browser i resetuj racunar. Instaliraj opet browser, skini najnovij plugin za d3go i instaliraj ga. Restartuj comp bez pokretanja browsera i onda tek pokusaj pokrenuti d3go.
- harell
#3424 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Haj evo jos jednom da ti odgovorim znaci nemam snage da sad raspravljam o operaterima ja koristim sto mi odgovara a i ti isto tako, ja sam zadovoljan uslugama koje koristim i nemam problema, da imam odjavio bi i presao kod nekog drugog, e sad sto ti neces da finansiras firme iz drugih zemalja to je tvoj izbor i ja nemam nista s tim, meni to ne smeta nego mi smeta kad dodjem na temu da vidim ima li ista sto se tice mene a vidim tebe kako se ubjedjujes s neki da telemah ne valja ili ne valja, znaci nista licno, eto ja ti kazem, ako imas zivaca da te napadaju vazda kad dodjes na temu slobodno nastavi meni ni iz dzepa ni u dzepfireman2013 wrote:Ne mislim na tebe vec na Telemach (alias Esso i ajla) i na ovog stijelca. Ima jos njih sto koniranih sto pravih nickova koji se ponasaju kako se ponasaju. A kad spominjes 2 oka i mozak onda fino argumentima razgovarajmo a ne na nacin na koji tvoj prethodnik radi.harell wrote:Gdje sam ti ja nesto opsovo? Ako ti smeta ne znam sto dolazis, ne budi mazohista sam sebi priredis neugodnost, i niko te ne pita za realno stanje jer imamo po 2 oka i malo mozga da skontamo
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#3425 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Daj prestanite se prepirati jos treba da nam zakljucaju i ovo malo sto imamo...