Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:Dzeka bi u reprezentaciji Jugoslavije sjedio na klupi
Ko bi to igro u napadu?
Ne mislim na neku danasnju Jugoslaviju
Edin bi bio u prvoj postavi reprezentacije Jugoslavije, generacije 70tih do danas.
Kad skontas da su napadace igrali Dule Savic, Bosko Djurovski, Pancev, Zlatko Vujovic i ostale krampe Edin je za njih svjetska klasa, sto on i jeste.
Jedini koji bi mogao prici blizu je Santrac i mozda, ponavljam mozda, Vaha. Od svih ostalih Edin je za klasu bolji.
Tako je, definitivno, ali samo klupski, medjutim malo ga jebe reprezentacija za koju je pruzio kitu i jedva ceko da dobije crveni da ne bi morao dolaziti!!!!Dalje Braco jeste bio jedan od glavnih karika u Bajernu sa kojim je osvojio apsolutno sve ali nikad nije proglasen u tom klubu ili u BL-u kao neki NAJ. Edin je u BL-u uzeo dva naslova, kao nabolji strijelac i kao najbolji igrac izabran od njemackih profesionalaca i svoj klub preko velikog Bajerna doveo po prvi put do naslova prvaka zajedno sa Misketom i Grafiteom. Dakle Braco samo klupski svakako. ali globalno nikako!!!
Tako je, definitivno, ali samo klupski, medjutim malo ga jebe reprezentacija za koju je pruzio kitu i jedva ceko da dobije crveni da ne bi morao dolaziti!!!!Dalje Braco jeste bio jedan od glavnih karika u Bajernu sa kojim je osvojio apsolutno sve ali nikad nije proglasen u tom klubu ili u BL-u kao neki NAJ. Edin je u BL-u uzeo dva naslova, kao nabolji strijelac i kao najbolji igrac izabran od njemackih profesionalaca i svoj klub preko velikog Bajerna doveo po prvi put do naslova prvaka zajedno sa Misketom i Grafiteom. Dakle Braco samo klupski svakako. ali globalno nikako!!!
Kako Hasan nije globalno kad je lik sa klubom uzeo sve što se može na svijetu uzeti?
Da je Džeko igrao u reprezentaciji u kojoj je Hasan igrao, i da je imao iste uslove kao Hasan u toj reprezentaciji uzeo bi i on kitu sa repkom i pružao bi kitu od igre za istu. Isto tako možemo reći da i Pjanić danas igra ispod svog nivoa za reprezentaciju ali mu se ne zamjera koliko se Hasanu zamjeralo.
Kako Hasan nije globalno kad je lik sa klubom uzeo sve što se može na svijetu uzeti?
Da je Džeko igrao u reprezentaciji u kojoj je Hasan igrao, i da je imao iste uslove kao Hasan u toj reprezentaciji uzeo bi i on kitu sa repkom i pružao bi kitu od igre za istu. Isto tako možemo reći da i Pjanić danas igra ispod svog nivoa za reprezentaciju ali mu se ne zamjera koliko se Hasanu zamjeralo.
U novijoj istoriji BiH fudbala mozemo reci barem hasan je najbolji ... ne obazirajuci se na staru genereacije sajo, mesa ,dzaja ...
Jbo vas ta priča ko je bolji. Za mene su obojica, sva trojica, ma u stvari ima ih više, dobri i trebamo se ponositi njima. Na stranu njihovi loši periodi, mi bolje fudbalske zvijezde nenamo.
BarbaDue wrote:Jbo vas ta priča ko je bolji. Za mene su obojica, sva trojica, ma u stvari ima ih više, dobri i trebamo se ponositi njima. Na stranu njihovi loši periodi, mi bolje fudbalske zvijezde nenamo.
To potenciranje price ko je najbolji fudbaler BiH pocelo je od hrasna i par njih .....ja sam postavio argument zasto je hasan bolji od dzeke , samo to da ima najduzi staz u bayernu govori za njega
Raigor Stonehoof wrote:hasan bolji od dzeke zemljo otvori se
Po cemu nije po golovima,jel...onda izvini,pojma nemas
Pa 180 golova dati malo li je? I to protiv najjacih klubova i u najjacim ligama svijeta. I kaze nije najbolji.
Hasan je bio dobar, ali ako se poredi ukupno sve, Dzeko je najbolji i to ce ti svi reci. Ti nisi relevantan.
Daj ba za Hasana mozda ljudi u Minhenu i BiH znaju da je bio fudbaler. Dzeko je internacionalna zvijezda (barem bio, dok nije presao u ovaj manje poznati klub), gdje god dodjes, spomenes da si iz BiH. ako iole prate fudbal, spomenu Dzeku i pocne prica o njemu.
Pa 180 golova dati malo li je? I to protiv najjacih klubova i u najjacim ligama svijeta. I kaze nije najbolji.
Hasan je bio dobar, ali ako se poredi ukupno sve, Dzeko je najbolji i to ce ti svi reci. Ti nisi relevantan.
Tvoje poznavanje maternog jezika je jako ograniceno ti zapravo i nemas pojma sta pises nekad , u jednu ruku odgovaras lesku , a onda mu odgovaras da nije relativan
Pa ako nije reltivan i ne odgovaraj mu
leškarenje wrote:
Tvoje poznavanje maternog jezika je jako ograniceno ti zapravo i nemas pojma sta pises nekad , u jednu ruku odgovaras lesku , a onda mu odgovaras da nije relativan
Pa ako nije reltivan i ne odgovaraj mu
Ma za Hasana znaju samo u Jablanici,bjez ba vidi se da ste naka balavurdija
Ja sam za napadaca naveo ono sto je najvaznije. Zasto ti ne navedes podatke za Hasana? Koliko je imao asistencija? Ne znam ko ovdje prica cinjenicno, a ko pokusava da diskredituje sagovornika.