Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#33951 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Chmoljo »

zposao wrote: 13/09/2025 01:03
GandalfSivi wrote: 12/09/2025 23:46 Nema smisla vise svega mi, eto jadnik samo sastavljao liste a on mrtav a ona ziva (uz svo svjedocenje o maltretiranju i svakodnevnim prijetnjama kroz koje prolazi).

Sada definitivno odustajem, sam sam kriv sto se upustam u ove nebuloze…
"Nalazim se na listi radikalnih profesora koji djeci ispiru mozak kako treba priželjkivati i radovati se tuđoj smrti.
Ja sam ugrožena."

To je otprilike to što si ti naveo. Čarli je po tebi strašan zločinac što je napravi tu listu a ona i slični koji se raduju tuđim smrtima nisu.
On je mrtav, njoj ništa.
Ali je ona žrtva.

P.S. neću više o ovome stvarno je besmisleno a i kasno je spava mi se. Samo ću ti ostaviti ovdje jedan komentar na koji sam naišao. Ne znam je li istinit ali ima smisla jer su mu žrna i djeca po navodima bili u prvim redovima. Iz prve ruke su gledali brutalno smaknuće svoga voljenog muža i oca. Razmisli malo o ovome:
His daughter, not knowing what was going on ran to her daddy for comfort in fear, to her protector, not knowing her father had been shot. In his blood! Terrified! Clinging to her daddy! Imagine that! Seriously, let that play out in your head. Imagine what she saw being pulled away from him. Unimaginable!

If you can support this or any loss of life for that matter and find humor-you are completely soulless. Cheer it on? I pray and I mean pray to GOD your child would NEVER experience that based off your actions and reactions. This man is seriously one sick individual. The list will be long.

Rest in Heaven Charlie
Laka noc svima
jebo mater, ko da mi ovdje imamo memoriju zlatne ribice.
“Democrats owned what happened today,” Mace told reporters outside the Capitol shortly after the news of the shooting broke. “Just because you speak your mind doesn’t mean you get shot.”

Nobles asked Mace, “By that logic, does that mean Republicans own the shooting of the two Democratic lawmakers in Minnesota? Isn’t this on both sides?”

“Are you kidding me?” Mace shot back. “We don’t know Charlie Kirk’s condition right now and some raging leftist lunatic put a bullet through his neck and you want to talk about Republicans right now? No.”
to je ta logika. Kirk je mrtav, sad je katastrofa. kada ubiju nekakve demokrate, jebi ga, drugi amandman, šta ćeš.

isti, ali potpuno isti obrazac kod kancelovanja. vrištalo se na sav glas protiv istog. kad je narandža sjela na poziciju, odjednom je kancelovanje obrazac ponašanja, a recimo izraelu državna strategija i sredstvo ratovanja. ali to je ok, šta ćeš.

počešete se samo kad vas zasvrbi. dotad su to prirodne pojave i više sile.

a spominjanje Kirkovog djeteta prestrašenog posebno ostavlja bljutav okus u ustima dok je isti potrhranjenu i raskomadanu palestinsku djecu zvao prevarom. ah da, ne smije se ništa reći propalestinski, jer ću biti radikal.

licemjeri na kvadrat, koji se valjaju u vlastitim izasranim govnima, ali im ni najmanje ne smeta sve dok su u poziciji nekome diktirati kako će i šta će.
drug_profi

#33952 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

PixelDrifter wrote: 13/09/2025 00:21 Image
:cry: :srce:
Jedno đubre manje. Nažalost, ne možeš ga više puta ubiti.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#33953 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Truba »

Court clears Trump to cancel legal status for 500,000 migrants.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#33954 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by arman1 »

Danguba wrote: 13/09/2025 00:37
zubi wrote: 12/09/2025 23:44 Ja produhovljenih likova na temi, srce da ti zaplace kakva se samo opravdanja nalaze :lol: :lol: :lol:

Jedna ljudska gnjida manje.
Niko nema pravo oduzeti život nekome ko drugačije misli i govori.
Onda je taj(ubica) gori od njega.
Dok svojim govorom ne potiče druga da to rade, a ovo pseto je upravo to radilo. Ima text o njegovom uticaju na naranđastu budalo i rezultate uu palestinskim životima.
broj dva

#33955 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by broj dva »

zposao wrote: 12/09/2025 20:51
Charlie Kirk on debate:
We record all of it so that we put [it] on the internet so people can see these ideas collide. When people stop talking, that’s when you get violence. That’s when civil war happens, because you start to think the other side is so evil, and they lose their humanity.

– Kirk discussing his work in an undated clip that circulated on X after his killing.
Strašno šta je izjavio. Stvarno je fašističko ekstremističko pseto...
:-)

Ljudi od njega se na silu pokušava napraviti nekakvog ekstremistu ali ne ide.

To što je branio drugi amandman ga čini americkim patriotom a ne ekstremistom. To su neki drugi tamo već napisali.

To što govori protiv rasnih kvota i da ga je strah je li na kraju najkvalitetniji ljudi dođu na bitne pozicije nije nimalo skandalozno. To svaki dan možeš čuti od prosječnog Bošnjaka da priča protiv BSH kvota.

To što priča protiv abortusa je njegovo vjersko uvjerenje.

Šta je tu ekstremno i vrijedno toga da ga se ubije? I da se raduje njegovoj smrti?
Bio je šupak, bjeli supremacist, rasista, anti musliman, anti feminista i još što-šta.
Je li zaslužio smrt ? Nije. Bez obzira kako mi njegova mišljenja išla na neku stvar, ipak su samo mišljenja.
Je li mi ga žao ? Ni najmanje. Jedno govno manje, mada je septička jama i dalje puna.
amidzazeher

#33956 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by amidzazeher »

Neki ovdje bi i Hitlera amnestirali pricom nije nikoga ubio samo je pricao lose o drugima :lol:
dr_Evil

#33957 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dr_Evil »

Gledam ovu izjavu Vucica da mora voljeti vise ljubimce od djece da bi zadovoljio ljevicare.

Ovo je fantastican projekt spina, gdje je neko demokrate, liberale, greenpeace, woke-ovce i slicno proglasio ljevicarima, i onda se toboze bori protiv istih. Valjda smo svi zaboravili da su ljevicari bili oni koji su stajali na braniku protiv fasista i elita za ljudska prava i slobode, a prije svega za radnicka prava.

Kad ne mozes poraziti pravog neprijatelja jer je upravu, onda napravis sebi nekog i udaras po njemu.
Cracked

#33958 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Cracked »

dr_Evil wrote: 13/09/2025 11:30 Gledam ovu izjavu Vucica da mora voljeti vise ljubimce od djece da bi zadovoljio ljevicare.

Ovo je fantastican projekt spina, gdje je neko demokrate, liberale, greenpeace, woke-ovce i slicno proglasio ljevicarima, i onda se toboze bori protiv istih. Valjda smo svi zaboravili da su ljevicari bili oni koji su stajali na braniku protiv fasista i elita za ljudska prava i slobode, a prije svega za radnicka prava.

Kad ne mozes poraziti pravog neprijatelja jer je upravu, onda napravis sebi nekog i udaras po njemu.
Ali sta ce drugo raditit. Koju to vrijednost desnicari imaju, a ljevica ne, pa da je mogu isticati? Niti jednu, samo ih obiluje zatucanost, mrznja i najvise od svega...dvolicnost. za sve sto optuze druge vrlo brzo se vidi da oni sami to rade. Svaka njihova optuzba je ustvari njihovo priznanje. To vazi svugdje u svijetu a i najvise kod nas. Niti jednu moralnu vrijenost ne posjeduju a da je vrijedna spominjanja l.

I evo nakon 1-2 dana objavljivanja rata lijevici zbog ubistva, ispade desnicar ga ubio. Samo nije maga kreten nego Fuentes kreten...imaju naziv ali sma zaboravio. Odmah se usutili. Nema vise political violence osudbe kad je jedan od njih. Eno Trump odmah preokrenuo pricu ide dalje. Jebe se njega za ovog mrtvog morona.
Optimus09

#33959 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Optimus09 »

Covjek koji nije uzeo zivot ili nastetio drugacije osim rijecima ne zasluzuje smrt.Papak je bio,ali ovako zavrsiti nije zasluzio.
drug_profi

#33960 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drug_profi »

A sta je tacno zasluzio za raspirivanje mrznje koja je kostala zivota?
Sta je zaslužio Risto Ðogo? Radovan dr. Dabić...
Dugin, Putin...?
Jel trebamo cekati da velika krv padne, pa da ga se uhapsi i osudi na robiju?
broj dva

#33961 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by broj dva »

Optimus09 wrote: 13/09/2025 12:49 Covjek koji nije uzeo zivot ili nastetio drugacije osim rijecima ne zasluzuje smrt.Papak je bio,ali ovako zavrsiti nije zasluzio.
I Joseph Goebbels je bio nevin, nije uzeo ničiji život i nikome nije naštetito osim riječima
dr_Evil

#33962 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dr_Evil »

drug_profi wrote: 13/09/2025 12:55 A sta je tacno zasluzio za raspirivanje mrznje koja je kostala zivota?
Dugin, Putin...?
Vec duze vrijeme svjedocimo povratku u proslost, krajem XIX i pocetkom XX. stoljeca atentat je bio normativ u drustvu, nacin borbe. Rahmetli Tunjo rece da Gavrila mozemo smatrati ubojicom, atentatorom ali on ne moze biti terorist kao sto danas predstavljaju. Globalna politika danas izgleda kao pred prvi svjetski rat, a sa drustvenog pogleda izgleda kao u 1930im.

Kako god, ovaj nije imao pravo da sudi, i prema tome treba da odgovara za svoj zlocin. Sad se postavlja pitanje da li je djelovao iz ideala, kao embrij zacetka otpora, ili je djelovao ispred nekih sluzbi da bi desnica zbila redove i dobila svog cegevaru.
Optimus09

#33963 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Optimus09 »

Ko god siri mrznju,zatvor i novcana kazna.Samo sto ne funkcionise uvijek kad se politika uvuce.
zposao

#33964 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zposao »

Chmoljo wrote: 13/09/2025 01:25
jebo mater, ko da mi ovdje imamo memoriju zlatne ribice.
“Democrats owned what happened today,” Mace told reporters outside the Capitol shortly after the news of the shooting broke. “Just because you speak your mind doesn’t mean you get shot.”

Nobles asked Mace, “By that logic, does that mean Republicans own the shooting of the two Democratic lawmakers in Minnesota? Isn’t this on both sides?”

“Are you kidding me?” Mace shot back. “We don’t know Charlie Kirk’s condition right now and some raging leftist lunatic put a bullet through his neck and you want to talk about Republicans right now? No.”
to je ta logika. Kirk je mrtav, sad je katastrofa. kada ubiju nekakve demokrate, jebi ga, drugi amandman, šta ćeš.

isti, ali potpuno isti obrazac kod kancelovanja. vrištalo se na sav glas protiv istog. kad je narandža sjela na poziciju, odjednom je kancelovanje obrazac ponašanja, a recimo izraelu državna strategija i sredstvo ratovanja. ali to je ok, šta ćeš.

počešete se samo kad vas zasvrbi. dotad su to prirodne pojave i više sile.

a spominjanje Kirkovog djeteta prestrašenog posebno ostavlja bljutav okus u ustima dok je isti potrhranjenu i raskomadanu palestinsku djecu zvao prevarom. ah da, ne smije se ništa reći propalestinski, jer ću biti radikal.

licemjeri na kvadrat, koji se valjaju u vlastitim izasranim govnima, ali im ni najmanje ne smeta sve dok su u poziciji nekome diktirati kako će i šta će.
O čemu ti pričaš svega ti? Kakve veze ja imam sa time?.kakve veze sa demokratama i republikancima? Gdje sam to ja opravdavao ubistva demokrata drugim amandmanom?
De se malo umij, ne pripisuj mi nešto što veze nema sa onim što sam rekao.
Ja samo raspravljam o Charlie Kirku i pišem kako je degutantno čitati hvalospjeve o njegovom masakru.
drug_profi wrote: 13/09/2025 01:55 :cry: :srce:
Jedno đubre manje. Nažalost, ne možeš ga više puta ubiti.
Ovo se baš treba biti dobar kreten pa namisati.
Hajde sad opet pročitaj kakvu si gadost napisao pa se malo zamisli nad sobom kako internet utiče na tebe da ovako nešto možeš pomisliti.
odvratno.
zposao

#33965 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zposao »

drug_profi wrote: 13/09/2025 12:55 A sta je tacno zasluzio za raspirivanje mrznje koja je kostala zivota?
Dugin, Putin...?
Niste u stanju danima naći iole kotraverznu njegovu izjavu a kamoli izjavu kojom je poticao na mežnju ili nekog kosta života. Samo pokazujete o sebi kokiko ste ograničeni, zatvoreni u svoje male svjetove i zadojeni propagandama.

Ali to je vaš problem. Samo se nadam da ima jedan gore viši sud koji ce na kraju pravedno svakome po zasluzi dati.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#33966 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Chmoljo »

zposao wrote: 13/09/2025 13:45
O čemu ti pričaš svega ti? Kakve veze ja imam sa time?.kakve veze sa demokratama i republikancima? Gdje sam to ja opravdavao ubistva demokrata drugim amandmanom?
De se malo umij, ne pripisuj mi nešto što veze nema sa onim što sam rekao.
Ja samo raspravljam o Charlie Kirku i pišem kako je degutantno čitati hvalospjeve o njegovom masakru.
"Masakr" (masacru, in English) is a term that translates to slaughter, massacre, or butchery, referring to the act of killing a large number of people or animals in a cruel and indiscriminate way. The definition can also imply the killing of numerous helpless individuals or the act of killing blindly and arbitrarily.
umij se ti prije nego kreneš sa velikim riječima kojima ne znaš značenje.

znam, ti si upravo ko ova, ona samo priča o Čarliju. ono prije što se dešavalo ne postoji. kao da je njegovo ubistvo nastalo u vakuumu. ni iz čega. a posebno reakcije.

desničari normalizuju nasilje već decenijama. normalizuju militarizaciju. normalizuju ubijanje nepodobnih. štaviše, karikaturaliziraju se strašne tragedije poput sandy hooka. uništavaju se do kraja već uništeni života roditelja kojima su pobijena dječica. normalizuju se karikature poput onog iz Chirstchurcha. priča se o kebabima. Floyd je smetljar, ali smetljar nije onaj koji mu je držao koljeno na grkljanu.

no desničari nikako da skontaju da to nisu procesi koji se mogu ograditi žicom ili zidom i da se mogu preliti tamo gdje ne žele.

i onda kad pukne, sablazan. kada je Luigi ubio, sablazan. relativizacija tuđe tragedije ne znači da će to svako prihvatiti. ovakve stvari su dokaz.

stvarno ne vidim u čemu je problem što neko kod nas slavi lastu Riste Đoge. na grob mu se poserem.
ultima_palabra

#33967 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ultima_palabra »

Bukvalno kao da su nadrealisti pravili
amidzazeher

#33968 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by amidzazeher »

:lol:
Pa ovakvi su svi, kad nešto ne paše mijenjaj temu.
drogon2

#33969 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by drogon2 »

MAGA botovi po twitteru pisu da je to Trumpov coping mechanism :lol:
jeza u ledja

#33970 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Je suis Charlie? :oops:
Point.

#33971 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

zposao wrote: 13/09/2025 13:50
Dugin, Putin...?
Niste u stanju danima naći iole kotraverznu njegovu izjavu a kamoli izjavu kojom je poticao na mežnju ili nekog kosta života. Samo pokazujete o sebi kokiko ste ograničeni, zatvoreni u svoje male svjetove i zadojeni propagandama.

Ali to je vaš problem. Samo se nadam da ima jedan gore viši sud koji ce na kraju pravedno svakome po zasluzi dati.
Šta se bolan ti glupiraš i zašto si bezobrazan? Gandalf ti je izlistao listu njegovih umobolnih izjava i ti sad ovdje glumiš moralu.
Last edited by Point. on 13/09/2025 19:15, edited 1 time in total.
zposao

#33973 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by zposao »

Point. wrote: 13/09/2025 19:02
Dugin, Putin...?

Šta se bolan ti glupiraš i zašto si bezobrazan? Gandalf ti je izlistao listu njegovih umobolnih izjava i ti sad ovdje glumiš moralu.
Šta je bolan umobolno? Jesi li pročitao izjave u kontekstu i pogledao video? Ja jesam nasumično 5-6 videa i nijedna izjava nije ni skandalozna a kamoli umobolna.
Prvo pogledajte pa onda dajite grandiozne etiketirajuće izjave.

Zaslijepljeni ste predrasudama. Opet ponavljam, da je samo jedanput dao izjavu gdje se poziva na genocid nad palestincima za sve i jednog od vas bi on bio role model i pravi amerikanac. Nijedna mu izjava ne bi bila izvučena iz konteksta i stavljali bi njegove profilne. Sve se svodi na Palestinu , zar ne? Zapravo na islam jer ima trenutno još ratova i genocida ali vas to ne interesuje. Nisam ni ja puno bolji ali se barem ne radujem tuđoj smrti zbog svog biasa.
Point.

#33974 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

zposao wrote: 13/09/2025 19:23
Point. wrote: 13/09/2025 19:02

Šta je bolan umobolno? Jesi li pročitao izjave u kontekstu i pogledao video? Ja jesam nasumično 5-6 videa i nijedna izjava nije ni skandalozna a kamoli umobolna.
Prvo pogledajte pa onda dajite grandiozne etiketirajuće izjave.

Zaslijepljeni ste predrasudama. Opet ponavljam, da je samo jedanput dao izjavu gdje se poziva na genocid nad palestincima za sve i jednog od vas bi on bio role model i pravi amerikanac. Nijedna mu izjava ne bi bila izvučena iz konteksta i stavljali bi njegove profilne. Sve se svodi na Palestinu , zar ne? Zapravo na islam jer ima trenutno još ratova i genocida ali vas to ne interesuje. Nisam ni ja puno bolji ali se barem ne radujem tuđoj smrti zbog svog biasa.
Ko spominje islam, na čemu si ti? Vađenje iz konteksta? Što si bezobrazan? Umobolno nije što je govorio da je crncima bilo bolje dok su bili robovi, jer su tad manje kriminala činili? Nije ti umobolno što je govorio da je Zelenski kriv za smrt milion ljudi, kao da je pn pokrenuo agresiju i kriv za rat? Između ostalijäh bljuvotina što je kokodakao.
GandalfSivi

#33975 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

Ne hranite trola svega vam. Rijetko vidjen bezobrazluk…
Post Reply