jebo mater, ko da mi ovdje imamo memoriju zlatne ribice.zposao wrote: ↑13/09/2025 01:03"Nalazim se na listi radikalnih profesora koji djeci ispiru mozak kako treba priželjkivati i radovati se tuđoj smrti.GandalfSivi wrote: ↑12/09/2025 23:46 Nema smisla vise svega mi, eto jadnik samo sastavljao liste a on mrtav a ona ziva (uz svo svjedocenje o maltretiranju i svakodnevnim prijetnjama kroz koje prolazi).
Sada definitivno odustajem, sam sam kriv sto se upustam u ove nebuloze…
Ja sam ugrožena."
To je otprilike to što si ti naveo. Čarli je po tebi strašan zločinac što je napravi tu listu a ona i slični koji se raduju tuđim smrtima nisu.
On je mrtav, njoj ništa.
Ali je ona žrtva.
P.S. neću više o ovome stvarno je besmisleno a i kasno je spava mi se. Samo ću ti ostaviti ovdje jedan komentar na koji sam naišao. Ne znam je li istinit ali ima smisla jer su mu žrna i djeca po navodima bili u prvim redovima. Iz prve ruke su gledali brutalno smaknuće svoga voljenog muža i oca. Razmisli malo o ovome:
Laka noc svimaHis daughter, not knowing what was going on ran to her daddy for comfort in fear, to her protector, not knowing her father had been shot. In his blood! Terrified! Clinging to her daddy! Imagine that! Seriously, let that play out in your head. Imagine what she saw being pulled away from him. Unimaginable!
If you can support this or any loss of life for that matter and find humor-you are completely soulless. Cheer it on? I pray and I mean pray to GOD your child would NEVER experience that based off your actions and reactions. This man is seriously one sick individual. The list will be long.
Rest in Heaven Charlie
to je ta logika. Kirk je mrtav, sad je katastrofa. kada ubiju nekakve demokrate, jebi ga, drugi amandman, šta ćeš.“Democrats owned what happened today,” Mace told reporters outside the Capitol shortly after the news of the shooting broke. “Just because you speak your mind doesn’t mean you get shot.”
Nobles asked Mace, “By that logic, does that mean Republicans own the shooting of the two Democratic lawmakers in Minnesota? Isn’t this on both sides?”
“Are you kidding me?” Mace shot back. “We don’t know Charlie Kirk’s condition right now and some raging leftist lunatic put a bullet through his neck and you want to talk about Republicans right now? No.”
isti, ali potpuno isti obrazac kod kancelovanja. vrištalo se na sav glas protiv istog. kad je narandža sjela na poziciju, odjednom je kancelovanje obrazac ponašanja, a recimo izraelu državna strategija i sredstvo ratovanja. ali to je ok, šta ćeš.
počešete se samo kad vas zasvrbi. dotad su to prirodne pojave i više sile.
a spominjanje Kirkovog djeteta prestrašenog posebno ostavlja bljutav okus u ustima dok je isti potrhranjenu i raskomadanu palestinsku djecu zvao prevarom. ah da, ne smije se ništa reći propalestinski, jer ću biti radikal.
licemjeri na kvadrat, koji se valjaju u vlastitim izasranim govnima, ali im ni najmanje ne smeta sve dok su u poziciji nekome diktirati kako će i šta će.