zaboravio si jos dodati i balije....svima vam je dosao kraj.....dosta vas je bilo, od 90te do danas.Novak20 wrote:
Stvarno nigdje ih na temama o SDA, SBB, PDA, BOSS, SzBiH, BPS, a već pola godine vode kampanju protiv ustaša, četnika, građana i ljevice.
Demokratska fronta Željko Komšić
- spreca
#33951 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#33952 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma kakvi...Stojnici , Topici , Srdici , Olovcici cije ruke iz DF dresa (uz licni blagoslov jedinog zlatnog ljiljana na planeti zemlji za njihova mjesta na listama) danas cine i tvore CVRSTU SDA VECINU U GRADU SARAJEVU I NJEGOVIM OPCINAMA su bili PRAVI UHLJEB NASLJEDNICI na mjesto u predsjednistvu koje je Zlatni ljiljan dobio poveljom Kulina Bana 1389 godine (pise sitnim slovima) ali avaj....nisu Hrvati....hizo ramidovic wrote:Tako je!sabina1 wrote: Samo i samo zbog uhljebsko-neradnog palamuđenja koje je zestoko preplaceno i zbog svega onoga sto Zeljko Komsic vec 15 godina cini MOM NARODU (ja sam Bosnjakinja on je Hrvat), od srca zelim da ga Dragan Covic pomete na izborima i da se konacno rijesimo uhljeba....
Sto bi zeljko uzimao 5 milja mjesecno kad ima ljudi koji su puno vise to zasluzili svojim radom i zalaganjem za jacanje drzave BiH kao npr covic.
Mile, dragance i zmaj od gusinja u predsjednistvu zelja su svakog cestitog i pravog bosnjaka....
-
hizo ramidovic
#33953 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dapace...sabina1 wrote: Ma kakvi...Stojnici , Topici , Srdici , Olovcici cije ruke iz DF dresa (uz licni blagoslov jedinog zlatnog ljiljana na planeti zemlji za njihova mjesta na listama) danas cine i tvore CVRSTU SDA VECINU U GRADU SARAJEVU I NJEGOVIM OPCINAMA su bili PRAVI UHLJEB NASLJEDNICI na mjesto u predsjednistvu koje je Zlatni ljiljan dobio poveljom Kulina Bana 1389 godine (pise sitnim slovima) ali avaj....nisu Hrvati....
Sta ima da trazi jedan kokuz i ofucani Zlatni ljiljancic tzv. Armije BiH pored nosilaca takvih priznanja kao sto su orden kralja zvonimira sa srebrnim stitom ili vijencom svetog save sa zlatnim krstom?
Zato puna podrska pravih bosnjakinja ide upravo nosiocima europskih vrijednosti i ljudima sa debelim novcanicima...
STOP FUKARI U PREDSJEDNISTVU!!!
Last edited by hizo ramidovic on 29/09/2018 16:18, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33954 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hizo ramidovic wrote:Dapace...sabina1 wrote: Ma kakvi...Stojnici , Topici , Srdici , Olovcici cije ruke iz DF dresa (uz licni blagoslov jedinog zlatnog ljiljana na planeti zemlji za njihova mjesta na listama) danas cine i tvore CVRSTU SDA VECINU U GRADU SARAJEVU I NJEGOVIM OPCINAMA su bili PRAVI UHLJEB NASLJEDNICI na mjesto u predsjednistvu koje je Zlatni ljiljan dobio poveljom Kulina Bana 1389 godine (pise sitnim slovima) ali avaj....nisu Hrvati....
Sta ima da trazi jedan kokuz i ofucani Zlatni ljiljancic tzv. Armije BiH pored nosilaca takvih priznanja kao sto su orden kralja zvonimira sa srebrnim stitom ili vijencom svetog save sa zlatnim krstom?
Zato puna podrska prvih bosnjakinja ide upravo nosiocima europskih vrijednosti i ljudima sa debelim novcanicima...
Stop fukari u predsjednistvu!!!
tako je stop muslimanskim ljiljanima u prdCenistvo, samo zvonimirski i svetosavski ordeni se pikaju
- sabina1
#33955 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad su se sa Zvonimirom vezale zastave 1990 bilo je sve cakum-pakum.hizo ramidovic wrote:Dapace...sabina1 wrote: Ma kakvi...Stojnici , Topici , Srdici , Olovcici cije ruke iz DF dresa (uz licni blagoslov jedinog zlatnog ljiljana na planeti zemlji za njihova mjesta na listama) danas cine i tvore CVRSTU SDA VECINU U GRADU SARAJEVU I NJEGOVIM OPCINAMA su bili PRAVI UHLJEB NASLJEDNICI na mjesto u predsjednistvu koje je Zlatni ljiljan dobio poveljom Kulina Bana 1389 godine (pise sitnim slovima) ali avaj....nisu Hrvati....
Zato puna podrska pravih bosnjakinja ide upravo nosiocima europskih vrijednosti i ljudima sa debelim novcanicima...
Kad se sa Zvonimirom formira vlada NAJMANJE DVA PUTA iz Ljiljanove perspektive onda se to jebi ga moralo.
Kad Zvonimir vodi u utrci za predsjednistvo jer za Zvonimira glasaju jebi ga ovaj - Hrvati a SDP i Nasa stranka su odlucili ovaj - da imaju vlastite kandidate , onda se Ljiljan sjeti nakon 1400 dana , 33000 sati ili
2.000.000 minuta cutanja da progovori , jer se malo zajebao , nije dobio podrsku opozicije za uhljebljenje (sto je glavni razlog neujedinjenja opozicije) odnosno ne moze da obnovi legalna i izuzetno skromna primanja u iznosu od tricavih 240.000,00 KM netto u mandatu ili 171,00 KM dnevno ili samo 7,00 KM po satu ili 0,12 KM po minuti a ovo PLAĆANJE UKLJUČUJE VRIJEME kad Ljiljan skija , jede , spava , cuga u Titi (iako je Ljiljan ) uz 60 % bruta koje mu se placa da ovo isto radi i kad ode u penziju a posto je izuzetno skroman i radan covjek , on ovo sve radi - i u radnom vremenu jer za protracenih 1400 dana u parlamentu za koje je bio placen 171 KM dnevno , nije izrekao JEDNU JEDINU RIJEC !!!
A ovo placamo svi mi.
Ljiljan se zajebo.
SIROMASNI , PREVARENI I OBESPRAVLJENI GA NECE U PREDSJEDNISTVU A FUKARE SU SVI ODREDA !!
- Banksy
#33956 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zašto bi to radili? Pa njihov cilj nije oslabiti Džaferovića, već njegove protivnike.shbc wrote:
Najsmjesnije mi je sto oni krivicom, toboznim patriotizmom i paranojom pokusavaju privuci onaj dio glasackog tijela koji se najmanje pali na to. Dragi DF-ovci, ta prica bi vam vise efekta imala da udarite na SDA ili SBB, njihovi glasaci su generalno vise podlozni tim nebulozama da ce se raspasti drzava ako zlatni ljiljan Komsic ne sjedne u predsjednistvo.
-
kluz franjo
#33957 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E da si barem tako i 2014. vidovit bio, pa na vrijeme ljude upozorio... Nego glasaše ljudi, i onda... Kako ono bješe?pici wrote:odavno ja pricam za tog trojanca, sad tek se vidi kolke su pare primili u prdCenistvu NS za podizanje rukica desnici i ubacivanju fa fa la ti mi ti fala tidulekrele wrote:auuu sto su se rvati (citaj UZP) mobilizirali na temama o Komsicu po direktnoj naredbi rvackog sabora i boze klempavog. tu je i NS da podrzi ove antibosanske elemente sve u skladu podrske onom raspalom Falataru.
Marinko Čavara - Kandidat za predsjednika FBiH. Ko je za?
Lidija Bradara - Kandidatkinja za predsjedavajuću Doma naroda Parlamenta FBiH. Ko je za?
Borjana Krišto - Kandidatkinja za dopredjedavajuću Zastupničkog doma Parlamenta BiH. Ko je za?

-
hizo ramidovic
#33958 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakav drznik i bezobraznik!sabina1 wrote: Kad su se sa Zvonimirom vezale zastave 1990 bilo je sve cakum-pakum.
Kad se sa Zvonimirom formira vlada NAJMANJE DVA PUTA iz Ljiljanove perspektive onda se to jebi ga moralo.
Kad Zvonimir vodi u utrci za predsjednistvo jer za Zvonimira glasaju jebi ga ovaj - Hrvati a SDP i Nasa stranka su odlucili ovaj - da imaju vlastite kandidate , onda se Ljiljan sjeti nakon 1400 dana , 33000 sati ili
2.000.000 minuta cutanja da progovori , jer se malo zajebao , nije dobio podrsku opozicije za uhljebljenje (sto je glavni razlog neujedinjenja opozicije) odnosno ne moze da obnovi legalna i izuzetno skromna primanja u iznosu od tricavih 240.000,00 KM netto u mandatu ili 171,00 KM dnevno ili samo 7,00 KM po satu ili 0,12 KM po minuti a ovo PLAĆANJE UKLJUČUJE VRIJEME kad Ljiljan skija , jede , spava , cuga u Titi (iako je Ljiljan ) uz 60 % bruta koje mu se placa da ovo isto radi i kad ode u penziju a posto je izuzetno skroman i radan covjek , on ovo sve radi - i u radnom vremenu jer za protracenih 1400 dana u parlamentu za koje je bio placen 171 KM dnevno , nije izrekao JEDNU JEDINU RIJEC !!!
A ovo placamo svi mi.
Ljiljan se zajebo.
SIROMASNI , PREVARENI I OBESPRAVLJENI GA NECE U PREDSJEDNISTVU A FUKARE SU SVI ODREDA !!
Dok drugi volonterski rade i plate poklanjaju siromasnim i u humanitarne svrhe, ovaj ljiljancic uzima pare....Strasno!
Cova, faro i mico- dobitna probih kombinacija!
- sabina1
#33959 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma kad Komsic ufura u predsjednistvo s Oslobodjenjem pod miskom , HDZ ce se odmah rasformirati od straha i respekta !!!kluz franjo wrote: Marinko Čavara - Kandidat za predsjednika FBiH. Ko je za?
Lidija Bradara - Kandidatkinja za predsjedavajuću Doma naroda Parlamenta FBiH. Ko je za?
Borjana Krišto - Kandidatkinja za dopredjedavajuću Zastupničkog doma Parlamenta BiH. Ko je za?
- sabina1
#33960 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prosjecan radnik u BiH recimo u istom periodu zaradi 38.000 KM netto (bruto mu je redovno placen samo ako ima debele srece) a umjesto osam najcesce radi deset ili jedanaest sati dnevno bez marke dodatne naknade tako da mu je dnevnica 27.00 KM ili tricavih 150.00 KM manja. DNEVNO !!!hizo ramidovic wrote:Kakav drznik i bezobraznik!sabina1 wrote: Kad su se sa Zvonimirom vezale zastave 1990 bilo je sve cakum-pakum.
A ovo placamo svi mi.
Ljiljan se zajebo.
Dok drugi volonterski rade i plate poklanjaju siromasnim i u humanitarne svrhe, ovaj ljiljancic uzima pare....Strasno!
Cova, faro i mico- dobitna probih kombinacija!
Prosjecan penzioner je jos sretniji Ljiljanovom kandidaturom jer njegov prihod istog perioda kao i dnevni prihod ne vrijedi ni racunati jer to nije nikakav prihod....
POSTO NIJE PROGOVORIO NI RIJEC BIRAJ KOMSICA JER DRUGI I AKO SU PROGOVARALI CINILI SU TO SAMO DA NAUDE DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI.
DA SU CUTALI DOKAZALI BI DA SU PATRIOTE SVI KOJI CUTE SU PATRIOTE. I LJILJANI...
Zao mi je Hizo sto se sama nisam sjetila rijeci koju ste maestralno ubacili u raspravu a koja ga brutalno istinito opisuje...
FUKARA....
-
hizo ramidovic
#33961 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Satari ga, dragane!
Deri fukaru dok je na podu!
Udri zelju,
ne daj mu fotelju!
Selam od raje iz Heliodroma...
Udri zelju,
ne daj mu fotelju!
- pici
#33962 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hizo ramidovic wrote:Satari ga, dragane!
Udri zelju,
ne daj mu fotelju!
- pici
#33963 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kluz franjo wrote:E da si barem tako i 2014. vidovit bio, pa na vrijeme ljude upozorio... Nego glasaše ljudi, i onda... Kako ono bješe?pici wrote:odavno ja pricam za tog trojanca, sad tek se vidi kolke su pare primili u prdCenistvu NS za podizanje rukica desnici i ubacivanju fa fa la ti mi ti fala tidulekrele wrote:auuu sto su se rvati (citaj UZP) mobilizirali na temama o Komsicu po direktnoj naredbi rvackog sabora i boze klempavog. tu je i NS da podrzi ove antibosanske elemente sve u skladu podrske onom raspalom Falataru.
primise se i tu pare, zato se DF i raspao... al neg je vasHa stramka epitaf za moralnost i postenje... jestel ukinuli gledanje privatnih poruka na sluzbenim masHinama
-
kluz franjo
#33964 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne kažeš valjda, da je Željko pare uzeo da glasa za Borjanu Krišto!? Hrabro od tebe, hrabro.pici wrote:primise se i tu pare, zato se DF i raspao... al neg je vasHa stramka epitaf za moralnost i postenje... jestel ukinuli gledanje privatnih poruka na sluzbenim masHinamakluz franjo wrote:E da si barem tako i 2014. vidovit bio, pa na vrijeme ljude upozorio... Nego glasaše ljudi, i onda... Kako ono bješe?pici wrote:quote="dulekrele"]auuu sto su se rvati (citaj UZP) mobilizirali na temama o Komsicu po direktnoj naredbi rvackog sabora i boze klempavog. tu je i NS da podrzi ove antibosanske elemente sve u skladu podrske onom raspalom Falataru./quote]
odavno ja pricam za tog trojanca, sad tek se vidi kolke su pare primili u prdCenistvu NS za podizanje rukica desnici i ubacivanju fa fa la ti mi ti fala ti
Sada će ti ovi skočiti da te ispisuju iz državljanstva.
Za poruke i masHine znam koliko i ti. NisHta.
- pici
#33965 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kluz franjo wrote: Ne kažeš valjda, da je Željko pare uzeo da glasa za Borjanu Krišto!? Hrabro od tebe, hrabro.
ma mogu svi da me povuku za onu stvar, radim posteno, borim se za mjesecnu crkavicu da platim hranu i rezije, ne vozam dzipove nit imam sofera nit na banci milione... za razliku od svih podguznih muha u strankama... kad su usli u pocetku u koaliciju sa sda i hdz reko sam da ce im se to od glavu razbiti... za predsjenistvo glasavot cu za smuČka a za stranacke podguzne muhe nit jednu... a ovoga fa fa la ti mi ti fala ti vrnite odkuda je pristigo ako je s planete ikako.
-
kluz franjo
#33966 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pici wrote:kluz franjo wrote: Ne kažeš valjda, da je Željko pare uzeo da glasa za Borjanu Krišto!? Hrabro od tebe, hrabro.
ma mogu svi da me povuku za onu stvar, radim posteno, borim se za mjesecnu crkavicu da platim hranu i rezije, ne vozam dzipove nit imam sofera nit na banci milione... za razliku od svih podguznih muha u strankama... kad su usli u pocetku u koaliciju sa sda i hdz reko sam da ce im se to od glavu razbiti... za predsjenistvo glasavot cu za smuČka a za stranacke podguzne muhe nit jednu... a ovoga fa fa la ti mi ti fala ti vrnite odkuda je pristigo ako je s planete ikako.
Pozdravljam obradom pjesme:
"Snijeg pade na behar na voće,
neka glasa ko za koga hoće.
A ko neće, nek' se ne nameće!"
- sabina1
#33967 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako ne podrzavas Komsica automatski podrzavas Heliodrom !!!kluz franjo wrote: Pozdravljam obradom pjesme:
- pici
#33968 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
sabina1 wrote:Ako ne podrzavas Komsica automatski podrzavas Heliodrom !!!kluz franjo wrote: Pozdravljam obradom pjesme:
a sta mislis ko ce sjest na mjest smuČka ako on ne pobijedi... ovaj vasH fa fa la ti mi ti fala ti
- Capsicum
#33969 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
hizo ramidovic wrote:Satari ga, dragane!
Udri zelju,
ne daj mu fotelju!
-
kluz franjo
#33970 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kolegice, Vi znate da se ja ne slažem sa takvom vrstom zaključaka.sabina1 wrote:Ako ne podrzavas Komsica automatski podrzavas Heliodrom !!!kluz franjo wrote: Pozdravljam obradom pjesme:
Mislim da kampanje te vrste po društvo nisu dobre ni kratkoročno, a ni dugoročno.
Posebno mi smeta "spuštanje" te komunikacije na lični nivo glasača.
Svi glasači ove stranke su radikali, one stranke izdajice...itd...
Za 7 dana su izbori. Svako neka glasa po sopstvenom afinitetu i razmišljanjima.
Do tada se može naravno diskutovati pro i contra ovoga i onoga. Ja samo još jednom apelujem na sve "da ne ispisujemo jedni druge iz državljanstva", samo zato što se ne slažemo u nekom političkom odabiru.
Pozdrav
-
Novak20
#33971 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hajde ne ...i, svoje samosažaljive i primitivne fore ne imputiraj meni.spreca wrote:zaboravio si jos dodati i balije....svima vam je dosao kraj.....dosta vas je bilo, od 90te do danas.Novak20 wrote:
Stvarno nigdje ih na temama o SDA, SBB, PDA, BOSS, SzBiH, BPS, a već pola godine vode kampanju protiv ustaša, četnika, građana i ljevice.
-
Seawolf
#33972 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A za koga si ti glasao 2014-e, da pokušaš tada spriječiti Драгана Ћовића, da zasjedne u Predsjedništvo? Za Antu Popovića, ili ...pici wrote:sabina1 wrote:Ako ne podrzavas Komsica automatski podrzavas Heliodrom !!!kluz franjo wrote: Pozdravljam obradom pjesme:
a sta mislis ko ce sjest na mjest smuČka ako on ne pobijedi... ovaj vasH fa fa la ti mi ti fala ti
- Banksy
#33973 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I da ne zaboravimo, SVE hrvatske pozicije u koaliciji SDA/HDZ/DF naš patriota Komšić prije 4 godine poklonio je starom, notornom uzupovcu, ustaši, ćiliričaru Čoviću.kluz franjo wrote:
glasaše ljudi, i onda... Kako ono bješe?
Komšić je pristao da DF dobije četiri ministarstva, ali zbog upornog insistiranja Dragana Čovića da on dobije šest, što podrazumijeva pet hrvatskih i jedno srpsko, lider DF-a je kazao da može šest, ali da to ne bude srpsko već iz reda ostalih.
KOMŠIĆ: rekli smo, dat ćemo ti pet pozicija. Dakle, svih pet koliko pripada hrvatskom narodu.
- spreca
#33974 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
koga da sazazeljevam?.....gore pobrojane?.....nema nikakvog sazaljenja...sve sto sam rekao stojim iza toga ...a ti produzi ....i kao i obicnoNovak20 wrote:Hajde ne ...i, svoje samosažaljive i primitivne fore ne imputiraj meni.spreca wrote:zaboravio si jos dodati i balije....svima vam je dosao kraj.....dosta vas je bilo, od 90te do danas.Novak20 wrote:
-
putokaz1
#33975 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Svi koji hvale Komšić nek se sjete
-Koalicije izdaje 2014
-Stojnića 2016 ,koji su doveli istaknutog borca protiv antifašizma za gradonačelnika Sarajeva
DF=SDA dva puta dokazano
-Koalicije izdaje 2014
-Stojnića 2016 ,koji su doveli istaknutog borca protiv antifašizma za gradonačelnika Sarajeva
DF=SDA dva puta dokazano