Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eye in the sky
prilično dobar i napet.Tematika na prvu doima se dosadnom,ali su ga vrlo dobro odradili.
Jedino što me iritiralo morlisanje oko one male...wtf savjesni bombarderi.
Gledao jučer ovaj novi Dan nezavisnosti, tj. nastavak prvog. Ono što mogu kazati je da se još jednom potvrdilo da filmovi koji nisu planirani da se rade u nastavcima ne treba nikad snimati iste i da treba ostati samo na izvornom filmu. Film je razočarenje.
5.9 imdb i pada.
zaista razocarenje jer sam ocekivao ovaj film. original mi je jedan od boljih filmova koji sam gledao 5-6 puta.
sad ne znam ni da li da uopste probam pogledati ikad ovaj film. i zar onaj profesor okun nije ubiven u prvom dijelu kad se vanzemaljac probudio schapio ga u laboratoriji i pricao kroz njega a zatim ga udavio?
karanana wrote:5.9 imdb i pada.
zaista razocarenje jer sam ocekivao ovaj film. original mi je jedan od boljih filmova koji sam gledao 5-6 puta.
sad ne znam ni da li da uopste probam pogledati ikad ovaj film. i zar onaj profesor okun nije ubiven u prvom dijelu kad se vanzemaljac probudio schapio ga u laboratoriji i pricao kroz njega a zatim ga udavio?
cekaj ba, ja nisam od onih sto u filmu traze umjetnost, bitna mi je zabava, ali zar moze jedan od boljih filmova bit onaj u kojem se pobjede vanzemaljci tako sto se ubaci virus u njihov comp? i vanzemaljci koriste windowse??
Roland Emmerich ocito pravi samo te neke akcione SF blokbastere, koji dobro zarade, to njega jedino i zanima, bez nekih velikih pametovanja
Kad bolje razmislim, po meni njegov najbolji film je Stargate http://www.imdb.com/title/tt0111282/?ref_=nm_flmg_dr_14
karanana wrote:5.9 imdb i pada.
cekaj ba, ja nisam od onih sto u filmu traze umjetnost, bitna mi je zabava, ali zar moze jedan od boljih filmova bit onaj u kojem se pobjede vanzemaljci tako sto se ubaci virus u njihov comp? i vanzemaljci koriste windowse??
nisam ni ja govorio da ga poredim sa schindlerovom listom ili shawshankom ili ne znam ni ja kojim jos top filmovima....
ali u pogledu avanture, specijalnih efekata, akcije.....tada 96. je ovaj film bio vrh u tom zanru. i ostao je. nije ni prica losa.
KB9 wrote:znalo se da ce taj film bit smece, tacnije osudjen je unaprijed da mora bit smece jer ni najmanje nema logike da onaj film dobije neki svoj nastavak
Black swan wrote:ja sam Kocku ganjao siguirno 5 godina da pogledam i maštao kakav je film
negdje 1998 nađem VHS u italiji na benzinskoj kad ono ćorak... samo talijanski dub...
sve do pojave blaženog divxa bilo je virtualno nemoguće pogledati manje izvikane naslove...
Kako mislis.. Braco je u Flashu sve nabavvljao iz Kiseljaka, sto piraterija sto originali, sve