SDA-All about
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#33926 Re: SDA-All about
tačno se na protestima vidi koliko je zapravo sda mašinerija. milion kvazistručnjaka, kvazipatriota, kvazikomandanata da osude borce zbog protesta.
ako su već protesti politički iskordinirani, lakše je reći taj i taj stoji iza protesta...
ako su već protesti politički iskordinirani, lakše je reći taj i taj stoji iza protesta...
- cyprus
#33927 Re: SDA-All about
Ovo u Banovićima jeste strašan udarac za SDA... Međutim, i dalje mislim da će ostati prva stranka u Federaciji BiH po broju glasova...
- Toffee karamela
#33928 Re: SDA-All about
Cijeli Banovići istupili iz SDA: Svi smo mi Kuko!
pa ne recite da nije zli Sauron
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... mo-mi-kuko
pa ne recite da nije zli Sauron
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... mo-mi-kuko
-
DonieBrasco
#33929 Re: SDA-All about
Od ove SDA ce samo ostati Vogosca, Ilijas, Breza tj. te vukojebine i ova šaka izbjeglica sto je dovedena od Bog zna odakle da naseli ta mjesta. To su ovi sto su vec predugo vreman i godina na buđetu i grbaci građana, ovi sto su zaposlenih na racun stranke i sto im sve u zivotu ovisi od stranke.
Zlo zvano SDA se lagano gasi, ostaje jos HDZ, mi iz Federacije smo nemocni za RS da tamo nesto promjenimo na zalost.
Zlo zvano SDA se lagano gasi, ostaje jos HDZ, mi iz Federacije smo nemocni za RS da tamo nesto promjenimo na zalost.
- Toffee karamela
#33930 Re: SDA-All about
Al brate propadaju grandiozno, što jest jest
...gube odmah čitave gradove i vajkadašnja svoja uporišta, Visoko, Zenica, Bužim, Stari grad, sad Banovići...apokalipsa na djelu 
-
megaman4
#33931 Re: SDA-All about
Zaboravio si najjaci bastijon SDA a to je Ilidza. I tu je rasulo zbog Memica, Prevljaka i Budnje. SDA bez borbe nece dati Ilidzu to znam.DonieBrasco wrote:Od ove SDA ce samo ostati Vogosca, Ilijas, Breza tj. te vukojebine i ova šaka izbjeglica sto je dovedena od Bog zna odakle da naseli ta mjesta. To su ovi sto su vec predugo vreman i godina na buđetu i grbaci građana, ovi sto su zaposlenih na racun stranke i sto im sve u zivotu ovisi od stranke.
Centar ce opet uzeti crveni uz pomoc nezavisnih s kojima ce sklopiti vecinu i time zelene trajno istjerati iz centra a onog bricu skaku na ulicu gdje mu je i mjesto.
-
megaman4
#33932 Re: SDA-All about
Ova egzoticna i vrlo ekstravagantna mjestaToffee karamela wrote:Al brate propadaju grandiozno, što jest jest...gube odmah čitave gradove i vajkadašnja svoja uporišta, Visoko, Zenica, Bužim, Stari grad, sad Banovići...apokalipsa na djelu
- cyprus
#33933 Re: SDA-All about
SDA prije par sedmica u Novom Gradu uzela 24 od 27 mjesnih zajednica (ili tako nešto)... A vi samo slavite...
- Toffee karamela
#33934 Re: SDA-All about
jao ne kvari nam veselje ti s Kipra, daleko si i nemoš osjetit šmek slavlja i vatrometacyprus wrote:SDA prije par sedmica u Novom Gradu uzela 24 od 27 mjesnih zajednica (ili tako nešto)... A vi samo slavite...
- MuaDib
#33935 Re: SDA-All about
Uz izlaznost ispod 15%, loše informisanje građana o izborima i kršenje svih demokratskih običaja izbornog procesa.cyprus wrote:SDA prije par sedmica u Novom Gradu uzela 24 od 27 mjesnih zajednica (ili tako nešto)... A vi samo slavite...
Isfosirana pobjeda kojom u SDA Efendić pokazuje svoje mišiće i pozicionira se da popuni vakum nakon odlaska Konakovića.
-
megaman4
#33936 Re: SDA-All about
Trenutno je jedino Efendic siguran ali dokle???MuaDib wrote:Uz izlaznost ispod 15%, loše informisanje građana o izborima i kršenje svih demokratskih običaja izbornog procesa.cyprus wrote:SDA prije par sedmica u Novom Gradu uzela 24 od 27 mjesnih zajednica (ili tako nešto)... A vi samo slavite...
Isfosirana pobjeda kojom u SDA Efendić pokazuje svoje mišiće i pozicionira se da popuni vakum nakon odlaska Konakovića.
-
sumirprimus
#33937 Re: SDA-All about
jao komandantaa
mozda je sluzbeno vozilo ba
mozda je sluzbeno vozilo ba
- Ludzak
#33938 Re: SDA-All about
Nema veze što oni propadaju po gradovima, narod će njih vratiti na izborima.
-
Novak20
#33939 Re: SDA-All about
Ne treba zamjeriti SDA i njihovim kandidatima za predsjednike MZ nego inferiornim "građanima" i njihovim još gorim političkim predstavnicima.MuaDib wrote:Uz izlaznost ispod 15%, loše informisanje građana o izborima i kršenje svih demokratskih običaja izbornog procesa.cyprus wrote:SDA prije par sedmica u Novom Gradu uzela 24 od 27 mjesnih zajednica (ili tako nešto)... A vi samo slavite...
- GeeTnT
#33940 Re: SDA-All about
Jeli to znaci da su Banovici demokratski osvjesteniji od Sarajeva? Kako je jedan siromasni gradic postao tema ili od „jezgra forumske sprdacine do respekta“...ili od „kisla mi gl0va“ do intelektualnih velicina...cyprus wrote:Ovo u Banovićima jeste strašan udarac za SDA... Međutim, i dalje mislim da će ostati prva stranka u Federaciji BiH po broju glasova...
Jess al u qrcu...
U Banovicima se radi o ogromnom strahu od jednog covjeka...Banovicki Kim Jong Un je vlasnik ali bukvalno svih radnih mijesta ovih 1300 ljudi, njihovih porodica i ko god misli da to nije tako u velikoj je zabludi. Bojim se da ce do izbora sto se tice Banovica doci do izrezirane neposlusnosti bez obzira ko pobijedio na izborima... u Banovicima se uspostava normalnog zivota moze napraviti samo policijom, hapsenjem kriminalaca i uvodjenjem prinudne vlasti kako u RMU tako i u Opcini...
-
zippoo87
#33941 Re: SDA-All about
GeeTnT wrote:Jeli to znaci da su Banovici demokratski osvjesteniji od Sarajeva? Kako je jedan siromasni gradic postao tema ili od „jezgra forumske sprdacine do respekta“...ili od „kisla mi gl0va“ do intelektualnih velicina...cyprus wrote:Ovo u Banovićima jeste strašan udarac za SDA... Međutim, i dalje mislim da će ostati prva stranka u Federaciji BiH po broju glasova...
Jess al u qrcu...
U Banovicima se radi o ogromnom strahu od jednog covjeka...Banovicki Kim Jong Un je vlasnik ali bukvalno svih radnih mijesta ovih 1300 ljudi, njihovih porodica i ko god misli da to nije tako u velikoj je zabludi. Bojim se da ce do izbora sto se tice Banovica doci do izrezirane neposlusnosti bez obzira ko pobijedio na izborima... u Banovicima se uspostava normalnog zivota moze napraviti samo policijom, hapsenjem kriminalaca i uvodjenjem prinudne vlasti kako u RMU tako i u Opcini...
Banovici nisu slobodan grad,nego su okupirani od jedne kriminalne grupe koja ih ucjenom manipulise i koriste za svoje ciljeve
ljetos sam prosao kroz Banovice...tamo nema nista,privreda ne postoji,trzni centri ne postoje (osim onaj jedan u centru),pored puta ovamo prema Zivinicama nema nista,samo suma...tuzno je proci tim dijelom...nista
evo i na ovim slikama koje nam dolaze iz Banovica,vidimo starije ljude,pohabane,iscrpljene i vidi se na licima tih ljudi da tu nisu sto zele biti,nego sto moraju
-
kosponovodjeluje
#33942 Re: SDA-All about
i ovakvih primjera ima na desetine, stotine... svima je dobro poznato kako to radi i opstaje kriminalizirana izetbegoviceva sda.Crvene_brigade wrote:Kako funkcioniše uspostavljeni koruptivno-nepotistički sistem unutar kriminalne hobotnice SDA najbolje govori i slijedeći primjer.
Na fotografiji iz Mostara koja je napravljena 1. marta na Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine, u neposrednoj blizini Bakira Izetbegovića nalazi se nosač fascikle, inače njegov savjetnik, izvjesni Edin Čolić.
Na dole postavljenom linku, možete pročitati izjavu supruge gore navedenog Izetbegovićevog savjetnika Edina Čolića, nekakve savjetnice Erne Čolić, koja je bez ikakvih refernci “uhljebljena” u kabinet polupismenog SDA gradonačelnika Sarajeva Abdulaha Skake
https://www.google.ba/amp/s/www.klix.ba/amp/171129084
Na ovom primjeru “uhljebljenih” savjetnika, supružnika Edina i Erne Čolić mogu se jasno vidjeti prave razmjere stranačko-nepotističkog djelovanja kriminalne organizacije SDA.
- cyprus
#33943 Re: SDA-All about
Iste te izbore je prije osam godina otpuhao SDP... Tako da mislim da su oni nisu zanemariv pokazatelj nekih političkih kretanja, bar u KS...MuaDib wrote:Uz izlaznost ispod 15%, loše informisanje građana o izborima i kršenje svih demokratskih običaja izbornog procesa.cyprus wrote:SDA prije par sedmica u Novom Gradu uzela 24 od 27 mjesnih zajednica (ili tako nešto)... A vi samo slavite...
Ovo jeste Efendićevo pokazivanje mišića, i mislim da je njegova struja na putu da preuzme konce u SDA... A tek nam se onda kuku...
Ponavljam - bezveze se mnogi raduju... SDA mentalitet i svjetonazor nije nestao niti značajno oslabio... Djelomično i privremeno će se samo preliti u neke druge partije, a sama SDA, ovako okrnjena će biti stranka broj 1 u Federaciji i nakon ovih izbora... Zapamtite šta sam rekao...
-
megaman4
#33944 Re: SDA-All about
SDA vise nikada nece biti jaka kao sto je bila u vrijeme Tihica.cyprus wrote:Iste te izbore je prije osam godina otpuhao SDP... Tako da mislim da su oni nisu zanemariv pokazatelj nekih političkih kretanja, bar u KS...MuaDib wrote:Uz izlaznost ispod 15%, loše informisanje građana o izborima i kršenje svih demokratskih običaja izbornog procesa.cyprus wrote:SDA prije par sedmica u Novom Gradu uzela 24 od 27 mjesnih zajednica (ili tako nešto)... A vi samo slavite...
Ovo jeste Efendićevo pokazivanje mišića, i mislim da je njegova struja na putu da preuzme konce u SDA... A tek nam se onda kuku...
Ponavljam - bezveze se mnogi raduju... SDA mentalitet i svjetonazor nije nestao niti značajno oslabio... Djelomično i privremeno će se samo preliti u neke druge partije, a sama SDA, ovako okrnjena će biti stranka broj 1 u Federaciji i nakon ovih izbora... Zapamtite šta sam rekao...
Niti je rumeni Efendic moze spasiti, niti neko drugi. Polako se ljudi bude jer su svjesni da od SDA mogu samo cir i kancer dobiti.
BiH nece nestati ako SDA ode s vlasti. Naprotiv, tek tada pocinje borba za BiH, jer trenutna SDA gleda samo svoje interese a ne drzavu.
Lakse se boriti za BiH bez ovakve SDA koja koci drzavu i narod.
- Prpa.ba
#33945 Re: SDA-All about
Sreca pa su SBB i SDP dokazano patriotske stranke koje gledaju drzavu a ne svoje interese. 
-
moke_017
#33946 Re: SDA-All about
Na žalost ovo je istina, moraju neke generacije pomrijet da bi došla neka bolja vremena.cyprus wrote:Iste te izbore je prije osam godina otpuhao SDP... Tako da mislim da su oni nisu zanemariv pokazatelj nekih političkih kretanja, bar u KS...MuaDib wrote:Uz izlaznost ispod 15%, loše informisanje građana o izborima i kršenje svih demokratskih običaja izbornog procesa.cyprus wrote:SDA prije par sedmica u Novom Gradu uzela 24 od 27 mjesnih zajednica (ili tako nešto)... A vi samo slavite...
- Edin H.
#33947 Re: SDA-All about
Ovo je manje vise stanje od 1389-temoke_017 wrote: Na žalost ovo je istina, moraju neke generacije pomrijet da bi došla neka bolja vremena.
- vatrogasac
#33948 Re: SDA-All about
Od danas imaju i Kukićev PEDERP-e.Prpa.ba wrote:Sreca pa su SBB i SDP dokazano patriotske stranke koje gledaju drzavu a ne svoje interese.
Mala sala BKC-a bila je prepuna, a veliki broj simpatizera je ostao vani jer nisu bili u mogućnosti prisustvovati incijativnom odboru novog političkog projekta.
Posebnu pažnju je izazvalo i prisustvo Predsjednika FK Sloga Simin Han, Azmira Husića. Husić je po svemu sudeći bio prisutan u svojstvu svojevrsne podrške osnivanju novog političkog projekta Mirsada Kukića, da li će doći i do aktivnog političkog angažmana, saznat će se nakon osnivačke skupštine.
Na incijativnom odboru je odlučeno da će uskoro biti održana osnivačka skupština Pokreta demokratske akcije na kojoj će biti imenovani svi organi stranke i program rada. (Tuzlanski.ba)
![]()
-
putokaz1
#33949 Re: SDA-All about
Srenje od Čovjeka
Jedina Korist od PDA je razbijanje SDA na TK
PDA ima:Banoviće Sapnu i možda Kladanj
SDA je jaka,iako će u Oktobru biti poražena:Ostalo
Jedina Korist od PDA je razbijanje SDA na TK
PDA ima:Banoviće Sapnu i možda Kladanj
SDA je jaka,iako će u Oktobru biti poražena:Ostalo
- O'zone