Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima još 9 kola, dakle četvrtina prvenstva, bod razlike tako da ništa nije gotovo. Samo Live ne treba tražiti pomoć od drugih, nego se okrenuti sebi i dizanju forme. Počeo sam ih gotiviti u zadnje dvije sezone i ove sezone su duži period igrali najbolji i najljepši fudbsl, ali su mi se silno zamjerili u ove dvije tekme protiv Mutd i Evertona koje su odigrali kao da prvi put igraju skupa. Ne vidim drugi uzrok takvoj igri osim psihičke slabosti tima. Možda sad proigraju kad više nisu prvi.
Nije ni da City ubija od igre i ljepote i oni se muče.
Liverpool je ba los. Moze biti i milion kola do kraja ili 2 kola smjer kretanja je isti. Prema dole. Normalno da ce se tu jos svasta mijenjati ali ocajni su na zadnja 2 gostovanja bili i generalno ne prikazuju onaj hevimetal ili koji kurac to Klopp naziva. Fali ovoj ekipi puno, sustize ih umor i nekreativnost i to se dobro osjeti.
I onda ce im United biti kriv ako popuše titulu, ko biva namjerno ce se naguziti komšijama, pucati sebi u nogu, sjebati sebi sezonu ako treba, samo da L'pool ne bude prvak
City igra sezonu bez jedinog lijevog beka kojeg imaju (Mendy) i najboljeg igraca (De Bruyne), pa ne kukaju, ne krive vjetar i slicne nebuloze, vec stigoše ljudi prednost i nastavljaju da se bore.
Normalno da je Liverpool sam sebi kriv ali kazem ti da ce to United pustiti sto je i prirodan tok stvari da je drugacije ne bi valjalo. Liverpool je pustio Chelseau 2010 2 kola prije kraja kako United ne bi osvojio sto sam tada podrzavao....
Neovisno o toj utakmici mislim da City kiksa na Selhurst parku al dzaba to kad ce Liverpool bar jos 2 puta kiksati
Glupost je sto ti smatras da je neko ozbiljan u vezi sa tim.
Naravno da je zahebancija, ali praznovjerju nema granica, pa se lako prima.
Inace, uvijek se na Ramizov gol mogla pronaći nevina žrtva...
drug_profi wrote:Glupost je sto ti smatras da je neko ozbiljan u vezi sa tim.
Naravno da je zahebancija, ali praznovjerju nema granica, pa se lako prima.
Inace, uvijek se na Ramizov gol mogla pronaći nevina žrtva...
nisam ja reko da je neko ozbiljan nego da su dosadni s tim
ma vazda se moze naci neka zrtva najjace kad nadju za 2-3 dana neko umro
Jedino ako im UEFA lupi kakvu jebenu kaznu zbog FFP-a (neće sigurno al eto, PL je potvrdila da su pod istragom) pa da se ispali.
Inače sumnjam, produžio ugovor ljetos, a neki dan je pričao o planovima na ljeto, najavio je 3-4 vrhunska pojačanja, hoće po LP definitivno iduće sezone.