Ja malo pričam iz svog ugla. Ne bih kupio novo ili skuplje polovno dok ne riješim krov nad glavom, nema šanse. Makar to bila vikendica u Rajlovcu, ako ne mogu bolje.
Ali lijepo je i novo auto vozati
Moderators: _BataZiv_0809, anex
aspolutno, ja podrzavam tebe a i sebecitroen xm wrote: ↑22/09/2024 20:04 Ma svako radi kako želi.![]()
Ja malo pričam iz svog ugla. Ne bih kupio novo ili skuplje polovno dok ne riješim krov nad glavom, nema šanse. Makar to bila vikendica u Rajlovcu, ako ne mogu bolje.![]()
Ali lijepo je i novo auto vozati![]()
Kako ce se ovo razmisljanje promijeniti kad zena dodje.Evolution_IV wrote: ↑22/09/2024 19:59 tako je, sta vas boli kita ba, zivite svoj zivot, ja ne dam za stup, alipashino i slicno 200k, taman 100god bio podstanar
ako ce ona dat pare, niakakv problemOptimist wrote: ↑22/09/2024 20:13Kako ce se ovo razmisljanje promijeniti kad zena dodje.Evolution_IV wrote: ↑22/09/2024 19:59 tako je, sta vas boli kita ba, zivite svoj zivot, ja ne dam za stup, alipashino i slicno 200k, taman 100god bio podstanar
Ima da u Lukavici kupis ako ona bude tako htjela.![]()
isti sam, prvo stambeno pitanje pa tek onda vozilo (koje je prevozno sredstvo i trosak). A tek kredit da dignem za auto.....citroen xm wrote: ↑22/09/2024 20:04 Ma svako radi kako želi.![]()
Ja malo pričam iz svog ugla. Ne bih kupio novo ili skuplje polovno dok ne riješim krov nad glavom, nema šanse. Makar to bila vikendica u Rajlovcu, ako ne mogu bolje.![]()
Valja strepit za posao i kad si podstanar, od cega ces placat kiriju bez posla..zdrsvlje isto, mada zahvaljujuci osiguranjima, u dlucaju zdrsvstvenih problema, bolje ces proci nego pod kirijom.Evolution_IV wrote: ↑22/09/2024 20:06aspolutno, ja podrzavam tebe a i sebecitroen xm wrote: ↑22/09/2024 20:04 Ma svako radi kako želi.![]()
![]()
jednostavno sam misljenja da je glupost a i mene je strah vezat se lisicama za banku 20god i strepit za posao i ostalo, pa hoces li zdrav docekat jbg, ne znam sta da ti kazem...
Ima to i svojih prednosti, kad ona tebi dosadi pokupis stvari i razgulis, bez suda i rasprava oko imovine.
Bas gledam cijene iz 2010. za 308icu koju vozim, bila 28k nova sa metalik bojom i maglenkama, 1.4 benzindrug_profi wrote: ↑22/09/2024 09:47 Prošlo vrijeme. Nova auta C segmenta bila ispod 30K sa srednjom opremom.
Pogresno gledas. Kad ti dojadi samo odes
Dat ces ti, na lokaciji koju ona odredi.Evolution_IV wrote: ↑22/09/2024 20:26ako ce ona dat pare, niakakv problemOptimist wrote: ↑22/09/2024 20:13Kako ce se ovo razmisljanje promijeniti kad zena dodje.Evolution_IV wrote: ↑22/09/2024 19:59 tako je, sta vas boli kita ba, zivite svoj zivot, ja ne dam za stup, alipashino i slicno 200k, taman 100god bio podstanar
Ima da u Lukavici kupis ako ona bude tako htjela.![]()
![]()
Kupio dva stana, imam i nake vikendice. Presao 40g. Od mene dosta. Dao kesa, digao malkice kredita i kupio sebi novo. Prije mjesec, kolega u petak bio na poslu u ponedeljak se nije pojavio. Hercika. Treba imati love u steku ali hocu i sebi sta da priustim, da malo svijeta vidim, eto i da skuplje auto vozamcitroen xm wrote: ↑22/09/2024 20:48 Ne znam za vas, ali meni je tada 30k KM bilo daleko nedostižnije nego danas 40k KM.
I tada, a i sada kada mi je u životu puno toga posloženo neću da dam toliko za auto.
medju njih necu sigurno, da mi na licnoj pise I.Sarajevo koje ne postojiOptimist wrote: ↑22/09/2024 20:58Dat ces ti, na lokaciji koju ona odredi.
Stanovi su kao i auti. Nikad nece biti jeftiniji.
Ako ne postoji kako će ti na ličnoj pisati?Evolution_IV wrote: ↑22/09/2024 21:01
medju njih necu sigurno, da mi na licnoj pise I.Sarajevo koje ne postoji![]()
Narqvno, s tim, prvo se obezbijedis stambeno jer zivis u bosni a ne u eu, a onda trosis i putujes. I kupujes kola . Doduse druga vremena druga pravila .nepass1 wrote: ↑22/09/2024 19:50Sto da ne ako mu je cejf, jednom se zivisumirprimus wrote: ↑22/09/2024 19:02Ak 50+k onda dat za auto druzeEvolution_IV wrote: ↑22/09/2024 14:50 kakav stan, ja se pomirio da cu rentat dozivotno, znaci nema sanse se uklopit al nikako![]()
sad su smecarska tj. ona najruznija naselja preko 2500KM![]()
![]()
Ja imam poznanika koji renta stan i vozi se javnim prevozom, ali obisao citavu planetu. Iskreno nesta sumnjam da uopste ima vozacku. Primanja mu i potrosacku korpu nadmasuju![]()
Ok kolika ti kamata godi?Evolution_IV wrote: ↑22/09/2024 21:31 daj mi ti 200k uz povoljnu kamatu i da nije lesh od stana koji treba renovirat..