Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
bjelave

#33926 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
BlueBlood wrote::lol: :lol: ma neeee sve regularno :lol: :lol: :lol:

pa jel vas stid vise :lol: :lol:
Jok ba, kakav stid :D Još uvijek nisu prestigli, kakve god varalice bili, legendarnu Modriču Maksimu. Doduše, jako su krenuli možda se i desi kakvo iznenađenje :mrgreen:
Dobijemo vaseg direktnog konkurenta u borbi za opstanak i tako vas poguramo a vama opet nije pravo.

Nije bas da sam ocekivao zahvalnost ali ko je vama ugodio taj se nije rodio.
sumirprimus

#33927 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

al stvarno ste ektsremni dobijete mrtvog olimpica koji vam duguje jedva 1 :0 jos izgleda opet linijski imo fatamorganu, i odma poceli pisat po sirotinji, prvi poraz, odma ide uprava napolje, sta li ce s cale bit.kad husref dolazi?na zimskom?
btw jedino je lesko istrajan, i sad uziva :D
BlueBlood

#33928 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

ma njima je skroz nebitno ko im je na klupi i na terenu dok god imaju za sobom kriminalnu hobotnicu...
Kinaski

#33929 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Tomahawk11 wrote:Ovaj linijski sto ga prozivate....kazu Zeljovac. Samokazem.

I nije vidio ni 3 Olimpicova ofsajda u drugom poluvremenu :oops:
ovaj sto nije vidio ofsajd sarajeva je zapravo sudija iz lukavca
Tomahawk11
Globalni moderator

#33930 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Kinaski wrote:
Tomahawk11 wrote:Ovaj linijski sto ga prozivate....kazu Zeljovac. Samokazem.

I nije vidio ni 3 Olimpicova ofsajda u drugom poluvremenu :oops:
ovaj sto nije vidio ofsajd sarajeva je zapravo sudija iz lukavca
Moguce da su zamijenili strane na poluvremenu.
BlueBlood

#33931 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

penala, crvenih kartona, ne dosuđenih penala za protivnika... hajmo još malo pa nestalo... autogolova, golova iz ofsajda...
:kakoste: :serbo:

1. Kolo: Željezničar - Sarajevo 1:1
crveni karton za Željezničar od 31.min Sarajevo sa igračem više

2. kolo: Sarajevo - Zrinjski 2:0
pri rezulatu 1:0 sudija ne dosuđuje penal za Zrinjski, start u 16 nad igračem Zrinjskog nakon čega je kolima hitne prevezen u bolnicu
Image

3. kolo: Čelik - Sarajevo 1:1
gol Sarajeva poklon igrača Čelika, vjerovatno i offside
https://www.youtube.com/watch?v=dD9mxs7EU0s
Image

4. kolo: Sarajevo - Krupa 3:2
penal za Sarajevo i autogol Krupe u 90.min

6. kolo: Sarajevo - Metalleghe 1:2
e ovde su se preračunali, mislili su lahko će i da nema potrebe da štimaju...

8. kolo: Vitez - Sarajevo 0:1
ne dosuđen čist penal za Vitez i autogol golmana Viteza
Image

9. kolo: Sarajevo - Olimpic 1:0
gol Sarajeva iz ofsajda
Image
bjelave

#33932 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

Umjesto da kmecite uprite da ne ispadnete :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#33933 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

BlueBlood wrote:penala, crvenih kartona, ne dosuđenih penala za protivnika... hajmo još malo pa nestalo... autogolova, golova iz ofsajda...

A nije bio.... :? :run:

Dalje nisam ni citao.
Baltazar_khan

#33934 Re: Premijer liga BiH

Post by Baltazar_khan »

gdje je onaj @limeni? mijenjaj avatar nema više brkova :mrgreen:

Image
Kinaski

#33935 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

ma nije ofsajd :lol:
jel ovo ljubo milicevic
Tomahawk11
Globalni moderator

#33936 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Baltazar_khan wrote:gdje je onaj @limeni? mijenjaj avatar nema više brkova :mrgreen:

Image
Mislio sam da su me svi zaboravili
:mrgreen: :mrgreen:
biske

#33937 Re: Premijer liga BiH

Post by biske »

BlueBlood wrote:
a peto i sedmo kolo, poklon bodovi, nula-nula???
:D
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#33938 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

BlueBlood wrote:necemo o kriminalnoj hobotnici, necemo ?! :zoka:
Image
Korisničkoime

#33939 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

Melbourne_Australia wrote:6.500 milja je ukupna posjeta bila ovo kolo na svim utakmicama :lol: Ovo treba gasiti :lol: pa djeca nam se smiju :D Jad i cemer i tuga.. Ovo sto se desava u regionu sa posjetama je zabrinjavajuce jer sa ovakvim posjetama fudbal ne moze ici naprijed..Mi smo najgori def uz Makedoniju..
Eto a u Tuzli vjesaju i vlast od mjesne zajednice preko grada do kantona sto im nece napravit stadion ili dati Azmiru postojeci da ga dovrsi. Kae komotno 20.000 po utakmici. Ne mozes ljudima dokazati da je stadio pa i manji u BiH sa ovakvom PL neisplativa investicija. Ali kae kad udjemo u LP ili EL onda ce biti i posjecenosti i zarade kae znas ti koliko ima para samo u grupnoj fazi tih takmicenja. Tad sam prekinuo diskusiju vidim da s ljudima nisam ni u istom univerzumu a kamoli na istoj planeti.
Nema kvalitete, nema se sta viditi, nisu nasi ljudi vrhunski treneri ali znaju sta valja a sta nevalja, sta se moze gledati a sta ne moze.
Stele se i kupuju utakmice u manjim carsijama se najcesce unaprijed zna kad je domaci klub prodao ili kupio. Igra se 3 za 3 i slicno. Mislim sto bi dao 5-10 KM da me neko pravi levatom i to neko moj.
Uoadi na teren, jaki momci, psovanje mrtve majke na tabutu i slicne konverzacije jakih momaka ili oronulih alkosa ucine da stadion nije vise ni za mene a kamoli npr.moju djecu. Jbt.odem na utakmicu i mene stid sta lik pored mene govori, kad nesto kazes vice tae nije ovo tvog babe ja sam vaki put ovdje, kazes dobro je ba on tebi rahmetli mater ti njemu samar sutra carsija kaze jebo te eto i on poludio samara neke budale na utakmici. Kako god okrenes problema 101 rjesenja 0.
Korisničkoime

#33940 Re: Premijer liga BiH

Post by Korisničkoime »

sumirprimus wrote:
Korisničkoime wrote:
sumirprimus wrote:dobro si odbor za hitnost ko i kod vas...
jaoooo :lol:
zovite nas da kmecimo zajedno :lol:
Sta je to u vas u Slobodi, nisam u toku, bio van par dana kad ono kataklizma. Iskreno ne znam o cemu je rijec Misemicu se i mogla naci zamjena ali Husicu tesko. Bojim se da ste usrali i sefa i stanicu ko god je zakuhao da Husic ode. Mozemo mi pricati sta hocemo ali u fudbalu je novac presudan a lik je imao novaca bez njega ili bolje receno njegovih para nisam optimistican kada je u pitanju Sloboda.
izbori bate.
il pukovnici il pokojnici.
kako se vec kaje.. :evil:
Ako vam se politika umjesala onda ste pokojnici garant, bez dileme, ljudi bi pokopali trgovinu heroinom i kokainom da je vode a kamoli fudbaski klub.
omega369

#33941 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Pitar sa Kariba wrote:
BlueBlood wrote:necemo o kriminalnoj hobotnici, necemo ?! :zoka:
Image
ne tresi, ispadose komsije :lol: :lol: :lol:
ganjeta

#33942 Re: Premijer liga BiH

Post by ganjeta »

Juče u jednom lokalu probrano društvo iz saveza, Pilav, Karabeg, Hasanbegović, Kaljanac, još par sudija mlađih, neka ravaku... jede se i pije, kad u neko vrijeme se pojavljuje ljudska gromada u liku Salema Prolića. Ogromno poštovanje pobrojanih prema njemu. Komentariše se mali gradski derbi koji ide na tv-u.

Sve što mogu reći, za lijekova vam trebalo!!!
cpu_fan

#33943 Re: Premijer liga BiH

Post by cpu_fan »

BlueBlood wrote:penala, crvenih kartona, ne dosuđenih penala za protivnika... hajmo još malo pa nestalo... autogolova, golova iz ofsajda...

2. kolo: Sarajevo - Zrinjski 2:0
pri rezulatu 1:0 sudija ne dosuđuje penal za Zrinjski, start u 16 nad igračem Zrinjskog nakon čega je kolima hitne prevezen u bolnicu
Image
Penal, sudar glavama, ja konstrukcije :lol: Eno sad smo i autogolove krivi :tooo:

Hajde ne brukaj se i pobriši ovaj post. Biće ti žao kasnije !
Sarajevski-Seljak

#33944 Re: Premijer liga BiH

Post by Sarajevski-Seljak »

Komsije, uranio minus ?

Sta ste to nervozni, tjesimo se nekim hobtotnicama ? Nije to halal meso.

Onaj papagaj_na_hedonizmu se ovdje ukaze uvijek kad je Zeljo par mjesta ispod Sarajeva, doduse u zadnje vrijeme je bas cesto tu :mrgreen:
sumirprimus

#33945 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

samo je babuka znao kako s pitarima..
eee babuka babuka steta...
Melbourne_Australia

#33946 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

Korisničkoime wrote:
Melbourne_Australia wrote:6.500 milja je ukupna posjeta bila ovo kolo na svim utakmicama :lol: Ovo treba gasiti :lol: pa djeca nam se smiju :D Jad i cemer i tuga.. Ovo sto se desava u regionu sa posjetama je zabrinjavajuce jer sa ovakvim posjetama fudbal ne moze ici naprijed..Mi smo najgori def uz Makedoniju..
Eto a u Tuzli vjesaju i vlast od mjesne zajednice preko grada do kantona sto im nece napravit stadion ili dati Azmiru postojeci da ga dovrsi. Kae komotno 20.000 po utakmici. Ne mozes ljudima dokazati da je stadio pa i manji u BiH sa ovakvom PL neisplativa investicija. Ali kae kad udjemo u LP ili EL onda ce biti i posjecenosti i zarade kae znas ti koliko ima para samo u grupnoj fazi tih takmicenja. Tad sam prekinuo diskusiju vidim da s ljudima nisam ni u istom univerzumu a kamoli na istoj planeti.
Nema kvalitete, nema se sta viditi, nisu nasi ljudi vrhunski treneri ali znaju sta valja a sta nevalja, sta se moze gledati a sta ne moze.
Stele se i kupuju utakmice u manjim carsijama se najcesce unaprijed zna kad je domaci klub prodao ili kupio. Igra se 3 za 3 i slicno. Mislim sto bi dao 5-10 KM da me neko pravi levatom i to neko moj.
Uoadi na teren, jaki momci, psovanje mrtve majke na tabutu i slicne konverzacije jakih momaka ili oronulih alkosa ucine da stadion nije vise ni za mene a kamoli npr.moju djecu. Jbt.odem na utakmicu i mene stid sta lik pored mene govori, kad nesto kazes vice tae nije ovo tvog babe ja sam vaki put ovdje, kazes dobro je ba on tebi rahmetli mater ti njemu samar sutra carsija kaze jebo te eto i on poludio samara neke budale na utakmici. Kako god okrenes problema 101 rjesenja 0.
Ma kakve gradnje stadiona dok je ovakav kvalitet i dok su ovako jadne posjete...Nazalost ljudi koji su isli na tekme prije rata vise ne idu jer oni ovo danas porede sa igracima u ono vrijeme..Znaci ja ne znam nikoga od starije garde da ide gledati,..Ja idem vise zbog raje , bacimo suplju uz kospice i ako znamo da nemas nista vidjeti nazalost :( Dao sam i milju za stolicu zato sto je dobra investicija i zbog ljubavi prema klubu i ako znam da na terenu igraju fudbaleri koji ni sami ne znaju od kud oni u Zelji..Cast izuzetcima :-D
sumirprimus

#33947 Re: Premijer liga BiH

Post by sumirprimus »

ti si melburn pravi navijac jednog kluba bh premier lige u , narodu poznati kao mazohisti :D
Nadzorna_ploca

#33948 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Kod komsinica sve pod konac, zato imaju vremena i volje da nas analiziraju.
Bambino Blu

#33949 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

Cuj Barloti popularniji klub od Sarajva HAHAHAHAHAHHAHA :D :D
leškarenje

#33950 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Šta kaže, penal protiv Krupe i gol u sudijskoj.... a hladno prešuti penal Krupi i Jel se to golovi u sudijskoj ne pikaju :lol: joj malisa da te nema trebalo te nacrtati, a cvrleta ne može niko nadmašiti, najveći kmecavac na forumu, kme,kme, kmeeeeee :run:
Locked