Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- klixoris
- edo_79
#33902 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
+1Mračajski proto wrote:Najpametnija forumašica: Ujedam
Najveća dobrica: Ujedam
Naj svađalica: Ujedam
Forumska luda: Ujedam
Najzabavnija forumašica:Ujedam
Naj sexy forumašica: Ujedam
Najljepša forumašica: Ujedam
Najodvratnija forumašica: Ujedam
-
Jokericious
#33903 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ismijavaju curu koja je normalnija od njih. 
- KPNCTNJAH
#33904 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Znao sam ko ce postaviti pitanje... konacan odgovor je Ujedam 
Ja se uopste ne salim i ne ismijavam je.
Ja se uopste ne salim i ne ismijavam je.
- amiliana
#33905 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nije meni problem prilaze meni momci ,mogu ja naci momka ,ali ne mogu ja da se otvorim ,ne mogu jer plasim se da udjem u vezu jer sam imala jednu losu vezu koja se neslavno zavrsila ,i u kojoj se svasta desavalo ali nebitno to sada .Niko nije spomenuo udaju ,izlazim ja ali ima nekih stvari iz proslosti koje me i danas koce .sheilak wrote:ma, amiliana, ako hoces probati, onda se moras prestat pekmeziti. odi van, nadji si decka i uzivaj. nece ti on mozda odmah biti neko za udat se, ali Boze moj. i bolje je tako. ili ne mozes naci? sta je problem? da ti pomognemo, naci cemo ti mi. bez zeze sad. barem nekog za druzenje, ako si vec toliko usamljena.
- edo_79
#33906 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
pa ko je to majke ti rek'o da nije normalnija ... barem od mene, a?Jokericious wrote:Ismijavaju curu koja je normalnija od njih.
- alchak.ba
#33907 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ujedam wrote: Najpametnija forumašica: Nijedna me nije odusevila nekom svojom pameti, iako forum nije tu da se bude pametan
Najveća dobrica: shmizlica nekako djeluje nevino, al u stvarnosti je kvarnjak garant
Naj svađalica: Lua
Forumska luda: Lua
Najzabavnija forumašica: trenutno me zabavlja amiliana, ranije je eluna
Naj sexy forumašica: nisam zagledo
Najljepša forumašica: divna
Najodvratnija forumašica: niko mi nije odvratan, ne donosim zakljucke o odvratnosti na osnovu upisa na forumu
-
Ujedam
#33908 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Vidi se da nijedan nema muda 
- edo_79
#33909 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa ja sam ti lepo rek'o ..... Nemoj se otvarat ..... HANDIRAJ ODMAH!!!amiliana wrote:Nije meni problem prilaze meni momci ,mogu ja naci momka ,ali ne mogu ja da se otvorim ,ne mogu jer plasim se da udjem u vezu jer sam imala jednu losu vezu koja se neslavno zavrsila ,i u kojoj se svasta desavalo ali nebitno to sada .Niko nije spomenuo udaju ,izlazim ja ali ima nekih stvari iz proslosti koje me i danas koce .sheilak wrote:ma, amiliana, ako hoces probati, onda se moras prestat pekmeziti. odi van, nadji si decka i uzivaj. nece ti on mozda odmah biti neko za udat se, ali Boze moj. i bolje je tako. ili ne mozes naci? sta je problem? da ti pomognemo, naci cemo ti mi. bez zeze sad. barem nekog za druzenje, ako si vec toliko usamljena.
- Mračajski proto
#33910 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Kakav je to žargonizam? Dobrinjski?Ujedam wrote:Vidi se da nijedan nema muda
- klixoris
#33911 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Naprotiv ! Meni shega kako je proto ko "iz topa" sve popunio sa UjedamJokericious wrote:Ismijavaju curu koja je normalnija od njih.
- alchak.ba
#33912 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
i onda ti dodjes do zakljucka da bi te svaki jebav'o?amiliana wrote:Nije meni problem prilaze meni momci ,mogu ja naci momka ,ali ne mogu ja da se otvorim ,ne mogu jer plasim se da udjem u vezu jer sam imala jednu losu vezu koja se neslavno zavrsila ,i u kojoj se svasta desavalo ali nebitno to sada .Niko nije spomenuo udaju ,izlazim ja ali ima nekih stvari iz proslosti koje me i danas koce .sheilak wrote:ma, amiliana, ako hoces probati, onda se moras prestat pekmeziti. odi van, nadji si decka i uzivaj. nece ti on mozda odmah biti neko za udat se, ali Boze moj. i bolje je tako. ili ne mozes naci? sta je problem? da ti pomognemo, naci cemo ti mi. bez zeze sad. barem nekog za druzenje, ako si vec toliko usamljena.
- edo_79
#33913 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
nek ti imašUjedam wrote:Vidi se da nijedan nema muda
- MedenoSrce
#33914 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
alchak.ba wrote:i onda ti dodjes do zakljucka da bi te svaki jebav'o?amiliana wrote:Nije meni problem prilaze meni momci ,mogu ja naci momka ,ali ne mogu ja da se otvorim ,ne mogu jer plasim se da udjem u vezu jer sam imala jednu losu vezu koja se neslavno zavrsila ,i u kojoj se svasta desavalo ali nebitno to sada .Niko nije spomenuo udaju ,izlazim ja ali ima nekih stvari iz proslosti koje me i danas koce .sheilak wrote:ma, amiliana, ako hoces probati, onda se moras prestat pekmeziti. odi van, nadji si decka i uzivaj. nece ti on mozda odmah biti neko za udat se, ali Boze moj. i bolje je tako. ili ne mozes naci? sta je problem? da ti pomognemo, naci cemo ti mi. bez zeze sad. barem nekog za druzenje, ako si vec toliko usamljena.
vjerujem da je to procitala na forumu
- klixoris
#33915 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
djes anĐomalifisent wrote:oemdži
-
Ujedam
#33916 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa ja makar smijem napisati ko je kakav, zaboli me
ček da odgovorim na onu temu
- sheilak
#33917 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hajde da krenem od toga da si iskrena. ja vjerujem da jesi, bez obzira na zajebavanja koja ti upucuju. nemas se cega plasiti, vjeruj mi. svi smo mi prosli neke cudne veze. ali nije svaki decko idiot, veeelika vecina su skroz normalni i zele isto sto i ti. opusti se, izlazi, smiji se, zezaj. od toga podji. ne shvataj nista ozbiljno. cisto da ti vrijeme prodje. a jos si mlada, imas vremena za zezanje na pretek.amiliana wrote:Nije meni problem prilaze meni momci ,mogu ja naci momka ,ali ne mogu ja da se otvorim ,ne mogu jer plasim se da udjem u vezu jer sam imala jednu losu vezu koja se neslavno zavrsila ,i u kojoj se svasta desavalo ali nebitno to sada .Niko nije spomenuo udaju ,izlazim ja ali ima nekih stvari iz proslosti koje me i danas koce .sheilak wrote:ma, amiliana, ako hoces probati, onda se moras prestat pekmeziti. odi van, nadji si decka i uzivaj. nece ti on mozda odmah biti neko za udat se, ali Boze moj. i bolje je tako. ili ne mozes naci? sta je problem? da ti pomognemo, naci cemo ti mi. bez zeze sad. barem nekog za druzenje, ako si vec toliko usamljena.
- Mračajski proto
#33918 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ujedam je fina cura, samo ne voli ružne momke; tako da me nogirala.
- klixoris
#33919 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja bih vrlo rado odgovorio, fakat ! Ali ne poznajem forumasice jos toliko dobro da ih mogu rasporediti u ponudjene grupe. Mozda bih mogao odgovoriti za 3-4 grupe samoUjedam wrote:Pa ja makar smijem napisati ko je kakav, zaboli me![]()
Last edited by klixoris on 08/09/2014 14:32, edited 1 time in total.
- edo_79
#33920 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ti si ba smotana ko kifla .... štaš sad?Ujedam wrote:Pa ja makar smijem napisati ko je kakav, zaboli me![]()
- alchak.ba
#33921 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
+1Mračajski proto wrote:Ujedam je fina cura, samo ne voli ružne momke; tako da me nogirala.
- edo_79
#33922 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
DA!veze s vezom wrote:jel odgovarate na sva pitanja iskreno?
- klixoris
#33923 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ja daveze s vezom wrote:jel odgovarate na sva pitanja iskreno?
- S4mpion
#33924 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Gdje si ti vidjela da muškarci lažu?veze s vezom wrote:jel odgovarate na sva pitanja iskreno?
-
dječak sa šibicama
#33925 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Najpametnija forumašica: ... nema takve 
Najveća dobrica: ... ne znam...
Naj svađalica: besana
Forumska luda: ... izgleda amiliana, meni nije ali izgleda drugima jeste
Najzabavnija forumašica: ljubav aha
Naj sexy forumašica: besana
Najljepša forumašica: sarajka
Najodvratnija forumašica: ne mogu se sjetiti nicka, jel ono pala s marsa? mozda uvrijedim zensku, ne sjecam... ona jedna sto svakom lonu poklopac glumi, i gricka sve redom. I lafina takode, manilafine, jel jos foruma ovdje ne znam... koja likusa.
Ako ne znate ko su doticne, jebiga.
Najveća dobrica: ... ne znam...
Naj svađalica: besana
Forumska luda: ... izgleda amiliana, meni nije ali izgleda drugima jeste
Najzabavnija forumašica: ljubav aha
Naj sexy forumašica: besana
Najljepša forumašica: sarajka
Najodvratnija forumašica: ne mogu se sjetiti nicka, jel ono pala s marsa? mozda uvrijedim zensku, ne sjecam... ona jedna sto svakom lonu poklopac glumi, i gricka sve redom. I lafina takode, manilafine, jel jos foruma ovdje ne znam... koja likusa.
Ako ne znate ko su doticne, jebiga.