Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- Kolinda
#33901 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
I ne očekujem ništa pametno od takvih kao ti. Ono što jesi statistički na kraju i jesi, džaba pokušaji prikrivanja
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33902 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
saljidera ti vamoderA kozjeg jogurata i kajmaka, prociscava disajne puteve, moze i one maHrame od picine dlake vezene, da se omotamo ko erceg... ljudi... osevapio se dabogdaHafis wrote:Đes kume, k'o naručen si mi. Hoćemo li poslovati?pici wrote: ovaj vasH Čabuljar nadjijo zastava koda radi u UN...
Kažu gore vam je nestalo FFP maski.
Slučajno imam na lageru cca kamiončić-dva FFP trojki. Cijena sitnica.
Tržišna cijena im je 1,9 eura, ali tih slobodno valjaj gore za 5 kerima i uzimaj sebi 50 feninga po komaTu.
Da ti pošaljem jedno dvije tisuće komada za probnu turu? Dok je sezona...mada je doduše tek počela![]()
- Kolinda
#33903 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Je li ovo pokušava biti duhovitopici wrote:saljidera ti vamoderA kozjeg jogurata i kajmaka, prociscava disajne puteve, moze i one maHrame od picine dlake vezene, da se omotamo ko erceg... ljudi... osevapio se dabogdaHafis wrote:Đes kume, k'o naručen si mi. Hoćemo li poslovati?pici wrote: ovaj vasH Čabuljar nadjijo zastava koda radi u UN...
Kažu gore vam je nestalo FFP maski.
Slučajno imam na lageru cca kamiončić-dva FFP trojki. Cijena sitnica.
Tržišna cijena im je 1,9 eura, ali tih slobodno valjaj gore za 5 kerima i uzimaj sebi 50 feninga po komaTu.
Da ti pošaljem jedno dvije tisuće komada za probnu turu? Dok je sezona...mada je doduše tek počela![]()
-
Hafis
#33904 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma zeza se. Selo mu je poviše Sarajeva, pa ga se živo jebe što se dole dešava s havom.Kolinda wrote: Je li ovo pokušava biti duhovito
- Maraschino
#33905 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
sta je ovoHafis wrote:Ma zeza se. Selo mu je poviše Sarajeva, pa ga se živo jebe što se dole dešava s havom.Kolinda wrote: Je li ovo pokušava biti duhovito
-
Hafis
#33906 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A svako zlo za neko dobro.
Ako CIK sutra donese ''protuustavnu'' i fašističku odluku, ako ništa neće moći organizirati antifašistički prosvjed od onog silnog smoga.
Ako CIK sutra donese ''protuustavnu'' i fašističku odluku, ako ništa neće moći organizirati antifašistički prosvjed od onog silnog smoga.
- Kolinda
#33907 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A Bogami ne znam gdje je ali iz avlije mrdnulo nije...ne može ga izvadit sedam sekretara skoja...Hafis wrote:Ma zeza se. Selo mu je poviše Sarajeva, pa ga se živo jebe što se dole dešava s havom.Kolinda wrote: Je li ovo pokušava biti duhovito
- pici
#33908 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Ma zeza se. Selo mu je poviše Sarajeva, pa ga se živo jebe što se dole dešava s havom.Kolinda wrote: Je li ovo pokušava biti duhovito
okupe se ercegovci na jednom mjestu i odmaH nasta sranje
- GandalfSivi
#33909 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovo isto kao da neko cita iz kakve knjige lose zajebancije svega mi...Kolinda wrote:A Bogami ne znam gdje je ali iz avlije mrdnulo nije...ne može ga izvadit sedam sekretara skoja...Hafis wrote:Ma zeza se. Selo mu je poviše Sarajeva, pa ga se živo jebe što se dole dešava s havom.Kolinda wrote: Je li ovo pokušava biti duhovito
- pici
#33910 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kolinda wrote:A Bogami ne znam gdje je ali iz avlije mrdnulo nije...ne može ga izvadit sedam sekretara skoja...Hafis wrote:Ma zeza se. Selo mu je poviše Sarajeva, pa ga se živo jebe što se dole dešava s havom.Kolinda wrote: Je li ovo pokušava biti duhovito
jestel se to su Čabulje dovukli s čista Have pa vam se razveza humor o avliji i zelenim livadama... al se more sanjat pored kamenjarskoga kršHa... nebi semizovac mjenjo za sto listica i zitomislica
- pici
#33911 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Maraschino wrote:sta je ovoHafis wrote:Ma zeza se. Selo mu je poviše Sarajeva, pa ga se živo jebe što se dole dešava s havom.Kolinda wrote: Je li ovo pokušava biti duhovito2 u 1
to se zove poremecaj licnosti iliti ga dr. hafisaga i mrs. kobilinde
- mO k3
#33912 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@pici pa se ti sa njim druži 
- seln
#33913 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jamacno sam statisticka greska... kao hrvati u BiH?Kolinda wrote:I ne očekujem ništa pametno od takvih kao ti. Ono što jesi statistički na kraju i jesi, džaba pokušaji prikrivanja
- pici
#33914 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
mO k3 wrote:@pici pa se ti sa njim druži
znam ja sukim imam posla
-
Hafis
#33915 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta je kume...granulo malo sunca, pa misliš neće trebati one maske.pici wrote:mO k3 wrote:@pici pa se ti sa njim druži
znam ja sukim imam poslasa tornjacima ja to uz nogu
To vas gore jebe, taj bezrazložni optimizam: kako ćemo-lako ćemo i nedostak poduzetničkog duha: dan nafaka i kladionica.
Tražit ćeš ti mene za one maske, ali ću ih ja uvaliti našem ekonomskom guruu iz Tuzle ....ha se pojavi.
- pici
#33916 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Šta je kume...granulo malo sunca, pa misliš neće trebati one maske.pici wrote:mO k3 wrote:@pici pa se ti sa njim druži
znam ja sukim imam poslasa tornjacima ja to uz nogu
To vas gore jebe, taj bezrazložni optimizam: kako ćemo-lako ćemo i nedostak poduzetničkog duha: dan nafaka i kladionica.
Tražit ćeš ti mene za one maske, ali ću ih ja uvaliti našem ekonomskom guruu iz Tuzle ....ha se pojavi.
ooooojjjjsaaaaaaa kumašHine idel taj konvoj samo nemoj preko lištice allahati i isusati... oĆe kazu zaskoČit naki uskoci, kaju treĆina njima pa da se gnojivo vozi al djaba... treĆina i šlus
- seln
#33917 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Level "Kursadzije".GandalfSivi wrote:Ovo isto kao da neko cita iz kakve knjige lose zajebancije svega mi...Kolinda wrote:A Bogami ne znam gdje je ali iz avlije mrdnulo nije...ne može ga izvadit sedam sekretara skoja...Hafis wrote: Ma zeza se. Selo mu je poviše Sarajeva, pa ga se živo jebe što se dole dešava s havom.
- mO k3
#33918 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@gandal
to je pokusaj da budes "smjesan" ... ne zamjeri mu
-
Hafis
#33919 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ništa se ti ne brini kume za logistiku, pa valjda smo mi ovdje eksperti za te djelatnosti.pici wrote:
ooooojjjjsaaaaaaa kumašHine idel taj konvoj samo nemoj preko lištice allahati i isusati... oĆe kazu zaskoČit naki uskoci, kaju treĆina njima pa da se gnojivo vozi al djaba... treĆina i šlus
Vego, gledaj ti za tu maloprodaju. I nemoj robu davati na poĆek...one stare finte... dodžem te cvaju kad bidne u nane pemzija.
Samo keš kume, nitko od merhametluka nije audi kupio.
- GandalfSivi
#33920 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma ne zamjeram ja, nego mi zao jer sam nekada mislio da decko ima potencijala za kakvu kvalitetnu konverzaciju. Treba nam i realisticnih pogleda odozdo, ne valja ni jednoumlje, ali onda procitas ovakve pokusaje i skontas da nema nista od toga...mO k3 wrote:@gandal
- pici
#33921 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Ništa se ti ne brini kume za logistiku, pa valjda smo mi ovdje eksperti za te djelatnosti.pici wrote:
Vego, gledaj ti za tu maloprodaju. I nemoj robu davati na poĆek...one stare finte... dodžem te cvaju kad bidne u nane pemzija.
samo ti pušČaj konvoj brez hajduČije... postotak ko i obiČno preko ercegovaČke banke na raČun stop majorizaciji...
-
Hafis
#33922 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne trebaš se mučiti s papirologijom, poslat ću ja rodijake po pazarpici wrote:Hafis wrote:Ništa se ti ne brini kume za logistiku, pa valjda smo mi ovdje eksperti za te djelatnosti.pici wrote:
samo ti pušČaj konvoj brez hajduČije... postotak ko i obiČno preko ercegovaČke banke na raČun stop majorizaciji...
Kume, što ovi dijasporci roncaju na nas?
Zar to ti nisi odjeb'o k'o sav pošten svijet?
- pici
#33923 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote: Ne trebaš se mučiti s papirologijom, poslat ću ja rodijake po pazar![]()
Kume, što ovi dijasporci roncaju na nas?
Zar to ti nisi odjeb'o k'o sav pošten svijet?
ooo poslat ces rodje, ima da ih pripazim sljivom i kestenjem, rodlo ove godine... dijaspora je tu strani ulagaČ prema tome ne grist ruku koja te hrani...
-
Hafis
#33924 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kvalitetna konverzacija ?? S kim? S par frustriranih socio-dijasporaca koji ne mogu sastaviti rečenicu bez ''južni srbin'', ''UZP'' ''kme-kme'', ''manjina'' ...GandalfSivi wrote:Ma ne zamjeram ja, nego mi zao jer sam nekada mislio da decko ima potencijala za kakvu kvalitetnu konverzaciju. Treba nam i realisticnih pogleda odozdo, ne valja ni jednoumlje, ali onda procitas ovakve pokusaje i skontas da nema nista od toga...mO k3 wrote:@gandal
Fino, spustiš se na njihovu razinu i onda ideš random sistem.... čim ga detektiraš i dijagnosticiraš ide u filter. Ovo ti dođe k'o neka igrica eliminacije.
Doduše, ne mislm na sve teme, već samo ove s prefiksom ''hrvatski'' jer su te teme mamac za navedene slučajeve...žive na njima.
E sad se možda ušitaš a kako to ti nisi u filteru. Jednostavno, nisi ga ničim ni zaslužio, moram biti iskren.
- GandalfSivi
#33925 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sve okay majstore, samo ti nastavi...Hafis wrote:Kvalitetna konverzacija ?? S kim? S par frustriranih socio-dijasporaca koji ne mogu sastaviti rečenicu bez ''južni srbin'', ''UZP'' ''kme-kme'', ''manjina'' ...GandalfSivi wrote:Ma ne zamjeram ja, nego mi zao jer sam nekada mislio da decko ima potencijala za kakvu kvalitetnu konverzaciju. Treba nam i realisticnih pogleda odozdo, ne valja ni jednoumlje, ali onda procitas ovakve pokusaje i skontas da nema nista od toga...mO k3 wrote:@gandal
Fino, spustiš se na njihovu razinu i onda ideš random sistem.... čim ga detektiraš i dijagnosticiraš ide u filter. Ovo ti dođe k'o neka igrica eliminacije.
Doduše, ne mislm na sve teme, već samo ove s prefiksom ''hrvatski'' jer su te teme mamac za navedene slučajeve...žive na njima.
E sad se možda ušitaš a kako to ti nisi u filteru. Jednostavno, nisi ga ničim ni zaslužio, moram biti iskren.