Da, u pravu si, kasnije sam ja to prepravio i stavio 3. opciju, ja uradio kviz i jos jedan poslije kvizacrophil wrote:Od ona dva zadatka što sam riješio, po konceptu bi rekao da ne
sad prelazim ova govancad da brojim
Moderator: anex
Da, u pravu si, kasnije sam ja to prepravio i stavio 3. opciju, ja uradio kviz i jos jedan poslije kvizacrophil wrote:Od ona dva zadatka što sam riješio, po konceptu bi rekao da ne
Sta su vam ta govancad, nikako da povezem?kako_kad wrote:Da, u pravu si, kasnije sam ja to prepravio i stavio 3. opciju, ja uradio kviz i jos jedan poslije kvizacrophil wrote:Od ona dva zadatka što sam riješio, po konceptu bi rekao da ne
kolko ono submit bi?dobojlija81 wrote:875949
Automotive Customer Care - 29- T (Potential Explicit Content)
rokaj
Jel moze submit na 20 ili 25 sec?dobojlija81 wrote:875949
rokaj
nemoj ispod 20 evo complet meglitch wrote:kolko ono submit bi?dobojlija81 wrote:875949
rokaj
Amar_Chulle_Custic wrote:ja se izvinjavam što ulijećem kao padobranac, ali kontam možda mi neko od vas može pomoći
naime na eliteu sam otkucao nekih 30 dolara i tražio sam isplatu na paypal.
Pare su legle na račun.
Sad kad sam krenuo da prebacim novce sa paypala na kreiditnu karticu (koja je verifikovana) odem na whitdraw i izbaci mi poruku:
You'll need to add a bank account
It's free to add a bank account to PayPal.
iako imam kreditnu karticu povezanu...
Zna li iko šta je razlog, i koje je moguće rješenje?
hvala vam unaprijed.
Ja sam ih nekoliko na 20-ak sekundi uspio, i odjednom completedrugtito2011 wrote:25 sec..complete..jbg
takodjer, nakon 30 sec, 22 sam uradioglitch wrote:ja sam iso ispod 30 sec i uradio 20 komada
nato, probajnatazamlata wrote:Sta su vam ta govancad, nikako da povezem?kako_kad wrote:Da, u pravu si, kasnije sam ja to prepravio i stavio 3. opciju, ja uradio kviz i jos jedan poslije kvizacrophil wrote:Od ona dva zadatka što sam riješio, po konceptu bi rekao da ne
60% expelled, za malo!kako_kad wrote: nato, probaj
875945 Seed Counting
mozda sam ga kasno uocio, samo 15, a i jucer sam tako nesto uradiocrophil wrote:875957
Relevancy Website Task
pokusaj ih skontati i moci ces nakon 20 seccrophil wrote:6, ne stižem za manje od 1:30 minute po komadu