Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amiliana wrote:Konzervativni ljudi misle da je ne normalno da je djevojka nevina sa 21 godinu .Stajem u odbranu svoje nevinosti
Konzervatizam je, pak, privrženost očuvanju starih ili uspostavljanju preživjelih običaja ili nazora; neprijateljstvo prema svim novotarijama; nepovjerenje u novo – te protivljenje svemu što je novo i moderno; ukočenost, nepokretnost. Konzervativan znači biti staromodan, zastario i nenapredan, zaostao i sklon očuvanju starih običaja i nadzora.
ultima_palabra wrote:Konzervativni ljudi misle upravo obrnuto... obrazuj se malo, majka mu stara
Ljudima je nenormalno da cura ima 21 godinu i nevina znas odmah nesto s njom nije uredu. Ili ako je lijepa i dobro izgleda nema sanse da je ona nevina.
ultima_palabra wrote:Konzervativni ljudi misle upravo obrnuto... obrazuj se malo, majka mu stara
Ljudima je nenormalno da cura ima 21 godinu i nevina znas odmah nesto s njom nije uredu. Ili ako je lijepa i dobro izgleda nema sanse da je ona nevina.
Šta misliš da li bi bila nevina da koristiš zareze u rečenici?
direktni wrote:Valjda bi trebalo da je svima jasno da su ženskom nevinošću opsjednute mahom žene. Da nije tako rijetko bi se koja "usrećila", udala.
Vama ženama je to "problem" sa kojim teško izlazite na kraj. O tome stalno razmišljate. Poslije jebanja nema kajanja. Osim ukoliko je to jebanje izazvano nasilnim putem.
Ne izazivajte sudbinu. Malo se kontrolišite i sve će biti OK. Nećete se više tim "prvim činom" opterećivati-
Na cijoj si ti strani ba... kakva kontrola, da Bog da pomislile da je svaki "onaj pravi" na prvom izlasku...
direktni wrote:Valjda bi trebalo da je svima jasno da su ženskom nevinošću opsjednute mahom žene. Da nije tako rijetko bi se koja "usrećila", udala.
Vama ženama je to "problem" sa kojim teško izlazite na kraj. O tome stalno razmišljate. Poslije jebanja nema kajanja. Osim ukoliko je to jebanje izazvano nasilnim putem.
Ne izazivajte sudbinu. Malo se kontrolišite i sve će biti OK. Nećete se više tim "prvim činom" opterećivati-
razlog ženske opsjednutosti nevinošću na našim prostorima je taj što su muški njome opsjednuti, ali i taj što žene baš i nemaju samopouzdanja ...... jer ako je neko namjerio da vrijeđa svoju suprugu može da je vrijeđa ia ko jeste i ako nije bila nevina kad je sklopila brak; u prvom slučaju "niko te osim mene nije htjeo ni pipnut, niko te nikad ni poželio nije osim mene"; u drugom "kurvo!" ..... e sad, pitanje je kako se žena postavi prema tome
razlog ženske opsjednutosti nevinošću na našim prostorima je taj što su muški njome opsjednuti, ali i taj što žene baš i nemaju samopouzdanja ...... jer ako je neko namjerio da vrijeđa svoju suprugu može da je vrijeđa ia ko jeste i ako nije bila nevina kad je sklopila brak; u prvom slučaju "niko te osim mene nije htjeo ni pipnut, niko te nikad ni poželio nije osim mene"; u drugom "kurvo!" ..... e sad, pitanje je kako se žena postavi prema tome
i svaki put kaoooooooooooooooooo da je prviiiiiiii....
Kada procitam da cura ovako razmislja odmah znam da s njom nesto nije u redu.
Kada procitam da cura ovako razmislja odmah znam da s njom nesto nije u redu.
ma, amiliana, ako hoces probati, onda se moras prestat pekmeziti. odi van, nadji si decka i uzivaj. nece ti on mozda odmah biti neko za udat se, ali Boze moj. i bolje je tako. ili ne mozes naci? sta je problem? da ti pomognemo, naci cemo ti mi. bez zeze sad. barem nekog za druzenje, ako si vec toliko usamljena.