Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
SimkeA
#33876 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ljudi, gospodo, gradjani, drugovi.... De popustite malo. Glasali za NS a onda salva kritika, lazni ovi oni, a ni 48.sati nije proslo od izbora. De samo za trenutak razmislite da li prosjecan glasac SDA ovako razmislja i pise nakon sto glasa za NJIHA!
Pa vidjeli ste onog poremecenog Bakireeeee, Sebijaaaaa ili ono tekbiranje usred pobjednickof govora. Nece gradjanska opcija daleko stici sa vako muhanatim i strankama i glasacima.
Pa vidjeli ste onog poremecenog Bakireeeee, Sebijaaaaa ili ono tekbiranje usred pobjednickof govora. Nece gradjanska opcija daleko stici sa vako muhanatim i strankama i glasacima.
-
black64
#33877 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
druga i u novom graduChallenger_ wrote:Još preciznije, prva je u Centru i Novom Sarajevu a druga u Starom gradu. Iza SDA.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
- Lost_Found
#33879 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
partizanski moral i šerijatsko pravo... ne sjećam se baš da je bilo takoBanksy jos od Radio Sarajevo foruma prala Peleta na ruke, Pedja glasam za vas od prvog dana ako udjete sa Kiflom u vlast, izgubili ste glas u Novom Sarajevu, 100% uz Sabinu1, no passaran, Elmedin Konakovic nije materijal za saradnju, a nekmoli za koaliranje, ovo je odgovor i Dr-Gog-u i svim ostalim. Nazovite elitizmom, nazovite FGR, nazovite palcom, nazovite kako hocete, Kifla je zlo i sa njim se tikve ne sade!
Sabina1![]()
dilema, raskršće, teška odluka, ne znam šta je pametno... ja, ne bih (jer Kifla bi, realno, bio šef)[/quote]
serijatski moral i partizansko pravo,
-
black64
#33880 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
znam da je Konakovic spominjao kako je imao korektan odnos sa opozicijom dok je bio premijerChallenger_ wrote:Ne znam, ali ja mislim da se može, a Boga mi i mora sa Kiflom. Ne mislim da je demon.
-
SimkeA
#33881 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne bih se kladio. Ostalo je jos oko trecine gradskog podrucja Tuzle da se prebroji. Bilo bi veliko iznenadjenje da ne dobiju dva mandata.It_is_a_Leclerc wrote:Naša stranka je dokazala da zna procijeniti i ocijeniti poliitčki moment i svoj položaj u njemu. Ne sumnjam da će donijeti dobru odluku u KS.
Ja bih samo htio čestitati na ulasku u Skupštinu TK. Nesumnjivo veliki rezultat uzevši u obzir činjenicu da Naša stranka nesumnjivo ima dva mandata, ali će zbog krađe i namicanja mandata za PDA ostati na jednom
![]()
Ali generalno zbroj mandata sda i pda je apsolutna vecina. To je sda ima samo nakon prvih poslijeratnih izbora.
- O'zone
- Globalni moderator
#33882 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naša stranka je još jedina politička opcija koja je ostala na prostoru BiH da daje još neku nadu u stvaranje normalne države za nas koji nisu opterećeni nacionalnim nego ekonomskim, socijalnim i pravnim aspektima društva.
Na žalost morat će ući u koaliciju sa drugim političkim subjektima kako bi mogli da aktivno djeluju. Više manje sam siguran da će dobro izabrati jer ako ništa mislim da imaju sposobnost da uče na tuđim greškama.
U ove dvije godine do opštinskih izbora ukoliko naprave dobre rezultate imat će još veću podršku.
Iskrene čestitke na rezultatima mada sam bio ubjeđen da će biti još bolji ali na žalost uvijek ostaje da se jedno govori a kad se dođe na biračko mjesto drugo uradi.
Na žalost morat će ući u koaliciju sa drugim političkim subjektima kako bi mogli da aktivno djeluju. Više manje sam siguran da će dobro izabrati jer ako ništa mislim da imaju sposobnost da uče na tuđim greškama.
U ove dvije godine do opštinskih izbora ukoliko naprave dobre rezultate imat će još veću podršku.
Iskrene čestitke na rezultatima mada sam bio ubjeđen da će biti još bolji ali na žalost uvijek ostaje da se jedno govori a kad se dođe na biračko mjesto drugo uradi.
- mixone1995
#33883 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad se vec haman nista nije promijenilo, nazalost, ostaje barem nada da ce se moci formirati vlada u KS bez SDA, a eventualno u jos nekim kantonima (mozda?) 
- kmirsad
#33884 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
KatarinaKosaca wrote:Ovaj mirsad prolup'o. Pa bila sam medju prvima na ovij teni i to rekla. Napisala. Sto ne citas, ne pratis nit, tvoj problem. Tvoje neznanje.uostalom, jasno je iz podataka Cika da smo u Sarajevu masovno glasali NS. U Centru haman svi. Od Carsije do Mdvora stranka broj 1. Sto jeste za ponos. Treba li to stalno ponavljati? Ne, pametan covjek to ne radi. Pristojan covjek ne prica o sebi da je lijep pametan i obrazovan. Lazni elitizam ponavljam. Mediokriteti realno. Ali konkurencija bezzuba, pa lici na nesto. Ali, najvaznije nisu ukrali BIH sirotinju.
Molim da se moja zahvalnost i poštivanje prihvati... iako sam prolupao kao motor od FAP-a.
- It_is_a_Leclerc
#33885 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Koliko će NS imati u Parlamentu FBiH? I iz kojih tačno izbornih jedinica?
- Challenger_
#33886 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Gledam i ne mogu da vjerujem kako mi je glasao komšiluk. Mislim da je SDA više dobijala po RS-u.

-
palermo
#33887 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Iako nisam nešto posebno zainteresovan za rezultate u KS, a nisam ni glasač Naše stranke, moram reći da je bilo zanimljivo čitati ovu forumsku raspravu. Baš onako zanimljivih analiza, rekao bih sastala se forumska elita (ovo bez imalo sarkazma, da me netko ne bi pogrešno shvatio).
Nego, ovo sam hotio reći, stalno se nekako provlači teza da su glasači kažnjavali stranke zbog koalicije sa SDA: Ta teza nije samo netačna, nego je ono baš duuuboooookooooooo netačna. I vrlo se lako može argumentirati
Nego, ovo sam hotio reći, stalno se nekako provlači teza da su glasači kažnjavali stranke zbog koalicije sa SDA: Ta teza nije samo netačna, nego je ono baš duuuboooookooooooo netačna. I vrlo se lako može argumentirati
- mixone1995
#33888 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To znaci da zivis u normalnoj sredini, a ne kao npr. SarajevoChallenger_ wrote:Gledam i ne mogu da vjerujem kako mi je glasao komšiluk. Mislim da je SDA više dobijala po RS-u.
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#33889 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa i jesu najbolji od onog sto se nudi. Nisu ukrali. Trude se i rade. Ko je to osporavao? Ponavljati o sebi "Lijep sam pametan i obrazovan" je ruzno i nepristojno. Tacka. Ykmirsad wrote:KatarinaKosaca wrote:Ovaj mirsad prolup'o. Pa bila sam medju prvima na ovij teni i to rekla. Napisala. Sto ne citas, ne pratis nit, tvoj problem. Tvoje neznanje.uostalom, jasno je iz podataka Cika da smo u Sarajevu masovno glasali NS. U Centru haman svi. Od Carsije do Mdvora stranka broj 1. Sto jeste za ponos. Treba li to stalno ponavljati? Ne, pametan covjek to ne radi. Pristojan covjek ne prica o sebi da je lijep pametan i obrazovan. Lazni elitizam ponavljam. Mediokriteti realno. Ali konkurencija bezzuba, pa lici na nesto. Ali, najvaznije nisu ukrali BIH sirotinju.Čestitam ... svim sarajlijama i sarajkama na pravilnom izboru od čaršije do Bosmala... veoma sam im zahvalan... što su doveli sebi na vlast mediokritetsku stranku koju karakteriše lažni elitizam i prepotencija... kojoj evo iskazujem poštovanje, što je takva kakva je, uspjela uvjeriti tolike hiljade birače da su prepotentni lažni eletisti i mediokriteti, ipak za njih najbolji.
![]()
Molim da se moja zahvalnost i poštivanje prihvati... iako sam prolupao kao motor od FAP-a.![]()
![]()
To ideoloklonstvo koje nudis ne vodi perfekcioniziranju. Nikako.
- Banksy
#33890 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
partizanski moral i šerijatsko pravo http://www.infobiro.ba/article/496923Lost_Found wrote:
serijatski moral i partizansko pravo,Banksy demencija i godine stigle,
volio bih iscitat temu o Nasoj stranci sa Radio Sarajevo foruma ponovo sad
i ja bih, kako mo klofa sve redom...
- Challenger_
#33891 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ljeljko skoro 43% a Šefik kao Falatar, između 5 i 6%.
Šta je ovo Allahu dragi.

Šta je ovo Allahu dragi.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#33892 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
i moji isto. I okolna biracka mjesta. SDA peta, a Sefik cetvrti. Onaj Amerikanac prije njega. A Zeljko vise nego svi skupa. NS oko 40%. Prijatno me iznenadio komsiluk. Onako tupavo izgledaju inacemixone1995 wrote:To znaci da zivis u normalnoj sredini, a ne kao npr. SarajevoChallenger_ wrote:Gledam i ne mogu da vjerujem kako mi je glasao komšiluk. Mislim da je SDA više dobijala po RS-u.
![]()
![]()
![]()
- mixone1995
#33893 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Daj ba recite gdje zivite, da se i ja preselim tamo.KatarinaKosaca wrote:i moji isto. I okolna biracka mjesta. SDA peta, a Sefik cetvrti. Onaj Amerikanac prije njega. A Zeljko vise nego svi skupa. NS oko 40%. Prijatno me iznenadio komsiluk. Onako tupavo izgledaju inacemixone1995 wrote:To znaci da zivis u normalnoj sredini, a ne kao npr. SarajevoChallenger_ wrote:Gledam i ne mogu da vjerujem kako mi je glasao komšiluk. Mislim da je SDA više dobijala po RS-u.
![]()
![]()
![]()
- Challenger_
#33894 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sarajevo, nego šta. "Između Čaršije i Bosmala".mixone1995 wrote:To znaci da zivis u normalnoj sredini, a ne kao npr. Sarajevo![]()
- mixone1995
#33895 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sto je najgore vecina ljudi sa kojima pricas se "osipa" od SDA, i odjednom ubise sa glasovima..Challenger_ wrote:Sarajevo, nego šta. "Između Čaršije i Bosmala".mixone1995 wrote:To znaci da zivis u normalnoj sredini, a ne kao npr. Sarajevo![]()
-
statixx
#33896 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja kad gledam KS SDA je treca. Na entitetskom nivou NS prva, a SDA tek peta. Na drzavnom SDP prvi, NS druga, a SDA treca.Challenger_ wrote:Gledam i ne mogu da vjerujem kako mi je glasao komšiluk. Mislim da je SDA više dobijala po RS-u.
![]()
![]()
NS, imate potencijala u Pejtonu.
- madner
#33897 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Probaj, koja stranka je nakon koalicije sa SDA imala slican rezultat?palermo wrote:Iako nisam nešto posebno zainteresovan za rezultate u KS, a nisam ni glasač Naše stranke, moram reći da je bilo zanimljivo čitati ovu forumsku raspravu. Baš onako zanimljivih analiza, rekao bih sastala se forumska elita (ovo bez imalo sarkazma, da me netko ne bi pogrešno shvatio).
- madner
#33898 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisu vam brojaci pravistatixx wrote:Ja kad gledam KS SDA je treca. Na entitetskom nivou NS prva, a SDA tek peta. Na drzavnom SDP prvi, NS druga, a SDA treca.Challenger_ wrote:Gledam i ne mogu da vjerujem kako mi je glasao komšiluk. Mislim da je SDA više dobijala po RS-u.
![]()
![]()
NS, imate potencijala u Pejtonu.
- HAVANA
#33899 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Da vam ja stavim oko malte i lorisa...tek je sega,pisao sam onu noc.Ja konto sta je ovo ovolika razlika razvalice...
Al opet dobar skok. 
-
statixx
#33900 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To je greska koju ponavlja ljevica.KatarinaKosaca wrote:Onako tupavo izgledaju inace