Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote:nije ista treba, moja je kod filine klupe, ali dobra i ova. jeste pravo dobra sisa mada ovoj malo faca nije po mom ukusu.
eno nema je sad na pocetku drugog poluvremena. mozda je otisla pishkiti pa ce se vratiti.
a nije ni tekma losa.
Karanana car si, komentar je
Trebamo te imenovati za oficijelnog komentatora playoffa sa specijalnim zadatkom analiziranja tribina
Rob_Atl wrote:Kenny Smith sa TNT ima intervju danas za poziciju trenera Knicksa
Jbg i Kerr je bio analitičar, pa gledaj sad. Pored kennyja kandidati su i mark jackson, jerry stackhouse, david fizdale, frank vogel i jeff van gundy. Ovaj zadnji mi je favorit, mada izgleda da jedino njega nece. Svi nabrojani su bolji od hornaceka.
nikako ne kontam tu opsjednutost van gandijem. lik zadnji put trenirao prije 15 godina, osim onog finala s niksima nikad nista nije napravio, a i dan danas kad god je slobodna trenerska pozicija spominju ga kao mogucu opciju
pa jeste sklopio ekipu, ali cini mi se da nisu bili najbolji odnosi. mislim da je green bio na klupi a lee igrao (nisam siguran, ne sjecam se najbolje), tu je negdje bio i monta. u svakom slucaju ima dosta zasluga, ali nikada ne bi napravio ovo sto je kerr.
a van gundy je legenda. uzivancija je slusati njegove komentare. covjek je ekstremno inteligentan i zabavan. jbg meni kao navijacu knicksa ce uvijek biti drag. u jednu ruku bi mi bilo zao da ne komentarise vise, a sa druge strane da ne bude trener knicksa, mada eto skoro da su potvrdili da nisu zainteresovani za njega. uvijek isti cirkus sa knicksima. mada mozda trenutno i nije najbolje rjesenje. ko god da dodje nece imati previse uticaja jer su knicksi u raspadu, porzingis mozda ne nastupi cijelu sljedecu sezonu, grozna situacija. sta tu trener moze? da tanka ?
Gledao po neku sad kako je počeo playoff. Zapad kvalitetan, iznenađujuće izjednačen za mene, jer regularni dio ne pratim, a čini mi se Istok slabiji svake godine.
Pelicansi me ugodno iznenadili baš se pitao šta je sa obrvom spojenom hoće li više talenat dati nekog rezultata i bogme ovo što sam vidio svaka čast. Nezaustavljiv. Malo udrobiš iskustva i znanja Ronda i ovog Holidaya kojeg prvi put gledao cijelu tekmu i eto dobrog tima. Portland mora bolje, naročito ova dvojica bekova. Ako ih dedo Rondo može u džep staviti onda nek se poklope. Houston me isto ugodno iznenadio mislio sam ista priča svake godine, ali je to drugi tim sa Paulom. Sad mi nekako imaju glavu i rep. Kod njih mi nije toliko smetala loša odbrana već više od 90% istih napada na Hardena. Sad je to drugačije imaju više opcija i konačno pravog playa. Možda mogu skinuti i GSW. Kojeg mi je u teoriji dosta i volio bih da ih neko skine, sve dok ne pogledam neku njihovu tekmu, i onda ne mogu da ih ne gotivim. Mašina su a igraju lijepo. Po načinu na koji lome protivnika me podsjećaju na Magicove Lakerse i njihov Showtime.
Istok gledao samo Miami Phila 3. utakmicu. Moj zaključak je da Miami njje playoff tim. Phila solidna ali mlada, imaju širinu. Ovaj Embid je potencijal ali mora jos da radi puno. Kao da nije prosao koledž školu. Odličan play njega isto prvi put gledao. Mogao bi sa ovim Embidom biti vrhunski dvojac. Šarića su zalijepili valjda 5 puta ali ima on dobru glavu ne da se shebsti ubacio im je i on skoro 20 boba. Volio bih da prođu dalje da ih više gledam.
Unistise ih Cavsi u prvom. Tako jednostavna promjena u odbrani (udvajanje oladipa) i ovi se pogubili. Imaju 4 na 3 i skoro svaki put Cavsi stignu izrotirati. Bravo lue (ako je uopste njegova ideja).