Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#33851 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ima jos puno ovdje da ze radi, da se raste, da se popravlja, improvizira itd. Na primjer, ne mogu zamisliti Fortu u predsjednistvu sa kljucevima suvereniteta BIH. O ostalim da i ne govorim. Ali, poceti sa prestankom samohvale (koja se, evo i u svakom trecem postu pojavi) i pogledati se kriticki u ogledalo. To je pocetak svakog poboljsanja. Mada, sumnjam da ce od tog ikad ista biti. Lazni elitizam pomijesan sa laznom predstavom o sebi je vrlo.losa kombinacija.
- Pandakonda
#33852 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Smanjuje se razlika između NiP i NS u KS, 1,02 razlika u korist NiP-a 
-
zippoo87
#33853 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Katarina...bezveze meni ovo govoris ...ja iskreno ne vidim tu prepotentnost...ali ako je neko pametan,neka to i pokaze,zasto da se neko pravi glup ako je sagovornik slabijiKatarinaKosaca wrote:E, ona tipicna FGR prepotencija plahe pameti o kojoj sam pricala. Kad je vec tako, neka onda ne pametan, nego prosjecan ekonomista objasni Sabini sta je privredni rast, privredni razvoj, iflacija, ( i da nista ne "pokriva" po procentima kako ona objasnjava), deflacija, denominacija, deprecijacija, aprecijacija, sta je vanjskotrgovinski bilans, devizne rezerve, konvertibilnost konjuktura i njeni ciklusi. Te osnovne pojmove koje netko ko se drzne tumaciti mora znati. Ono sto je uradila je prosipanje... tako umjesto prica "Sto smo lijepi i pametni", koje su ne samo neukusne nego vise i dosadne, naucite nestozippoo87 wrote:...ima NS puno pametnijih ljudi od raje sa foruma...NS "iza kulisa" podrzavaju mnogi intelektualci ,od kojih se nekada traze savjeti i pravac djelovanja
ne znam sta je to Sabina pricala i o cemu ti pises ali isto tako i tebi mogu reci,javi se Pedji,najavi sastanak i daj svoje vidjenje situacije,prijedloge,kritike...mislim da ce te vrlo srdacno primiti i porazgovarati
ono sto sam rekao je da ovdje iako cita i raja a i Pedja...ne moze on prenositi utiske sa foruma i govoriti na sastancima,hej neko je na forumu rekao to i to ...tesko je donijeti konacnu odluku u bilo cemu,sve kontas da li si pogrijesio i jesi li mogao bolje
sto se tice ove moje recenice gore,htio sam reci da ima ko dati savjet ljudima u stranci a ne da ne trebaju slusati i vise razlicitih misljenja i sagledati stvari iz vise uglova
ovo tvoje pisanje fgr,inteligencija i to...zar to nismo zavrsili prije 5-6 godina ?
- kmirsad
#33854 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Šta ti do bona nb napriča...i udrobi. Zar je toliko bolna istina da je NS konačnu ušla u S TK. ušla u S ZeDo kantona, povečala broj zastupnika u SKS, povečala broj u Parlamentu FBiH, konačno ušla u državni Parlament... da je Falatar osvojio srca ljudi za par mjeseci od svog prvog pojavljivanja na politićkoj sceni BiH, govorili svi da je potpuni anonuimus i šrprtlja...da ima izrazito povečanje broja članova, da su prisilili ove da ih brutalno u strahu pokradu... jel su li rezultati zasnovani na lađnom elitizmu i iskrivljenoj slici o sebi...
A sve to postigli sa 4 zaposlenika i smiješno malim bušetrom... lažni elitisti.
Eto lažni elitizam... trabaju biti istinski elitisti.
Što i jesu.
Dosta je kandidata krkana... koji čak nisu ni lažna elita.
Jel to loše što kandiduju elitne i najbolje kandidate, poštene, čestite, moralne i časne... bez i jedne jedine mrlje...uz to i stručne i kompetentne.
Hajde, nađi mahanu, falinku i jadnom jedinom kandidatu NS-a na bilo kojem nivou.
Nije to u redu Katarina.
Umjesto da ih pohvalite i odate poštovanje, vi im smišljate mane.
Što i jesu.
Jel to loše što kandiduju elitne i najbolje kandidate, poštene, čestite, moralne i časne... bez i jedne jedine mrlje...uz to i stručne i kompetentne.
Hajde, nađi mahanu, falinku i jadnom jedinom kandidatu NS-a na bilo kojem nivou.
Nije to u redu Katarina.
-
The 51st State
#33855 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jesi nekad naporan I botovski nastrojen ali uzivaj u rezultatima ns, svakako si zasluzio tj., ne moras na svaki post referat pisati 
- Pandakonda
#33856 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
https://www.klix.ba/vijesti/bih/slobodn ... /181009120
Gdje nam je drug capiscum da malo uspjeh GS-a komentarišemo ?
suza suzu goni
Gdje nam je drug capiscum da malo uspjeh GS-a komentarišemo ?
- Radio Sarajevo
#33857 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Katarina na temi o Fejs TV-u godinama Senadu drži leđa i hvali ga. Običan trol, a nikad normalan sagovornik.
- KatarinaKosaca
#33858 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nisi normalan. Pa njohiv sam glasac. I ja i svi oko mene. To ne znaci da trebam samo ponavljati kako su lijepi i pametni. Dapace... da lazni elitizam, ponavljam.kmirsad wrote:Šta ti do bona nb napriča...i udrobi. Zar je toliko bolna istina da je NS konačnu ušla u S TK. ušla u S ZeDo kantona, povečala broj zastupnika u SKS, povečala broj u Parlamentu FBiH, konačno ušla u državni Parlament... da je Falatar osvojio srca ljudi za par mjeseci od svog prvog pojavljivanja na politićkoj sceni BiH, govorili svi da je potpuni anonuimus i šrprtlja...da ima izrazito povečanje broja članova, da su prisilili ove da ih brutalno u strahu pokradu... jel su li rezultati zasnovani na lađnom elitizmu i iskrivljenoj slici o sebi...
Što i jesu.
Nije to u redu Katarina.
- KatarinaKosaca
#33859 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Radio Sarajevo wrote:Katarina na temi o Fejs TV-u godinama Senadu drži leđa i hvali ga. Običan trol, a nikad normalan sagovornik.
- Lost_Found
#33860 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Banksy jos od Radio Sarajevo foruma prala Peleta na ruke, Pedja glasam za vas od prvog dana ako udjete sa Kiflom u vlast, izgubili ste glas u Novom Sarajevu, 100% uz Sabinu1, no passaran, Elmedin Konakovic nije materijal za saradnju, a nekmoli za koaliranje, ovo je odgovor i Dr-Gog-u i svim ostalim. Nazovite elitizmom, nazovite FGR, nazovite palcom, nazovite kako hocete, Kifla je zlo i sa njim se tikve ne sade!Banksy wrote:Da, krasan je.Bloo wrote:I ti simpatišeš KifluBanksy wrote:Možda je zaista vrijeme za 'gorke pilule'. A opet, gledati i SLUŠATI Kiflu još 4 godine, i uvesti sve one njegove mafijaše u poslove ...![]()
Gdje mi je sabina1?![]()
?
Reformiran čovjek?
Ima muda?
Muda za ubijanje pasa lutalica? Da, da.
Sabina1
Last edited by Lost_Found on 09/10/2018 19:27, edited 1 time in total.
- kmirsad
#33861 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
The 51st State wrote:Jesi nekad naporan I botovski nastrojen ali uzivaj u rezultatima ns, svakako si zasluzio tj., ne moras na svaki post referat pisati
- muha_sa
#33862 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
prešaltaj se kod mene u kafanukmirsad wrote:The 51st State wrote:Jesi nekad naporan I botovski nastrojen ali uzivaj u rezultatima ns, svakako si zasluzio tj., ne moras na svaki post referat pisati![]()
![]()
![]()
Ma baš uživam
Ne mogu ti opisati kako se nešto dobro osječam. a skratit ću postove. Obečavam.Prožli izbori. Još samo da se provjere i ponovo prebroje glasovi na TK i ja odoh u penziju...
.
i piši kilometarske postove-halalosum
- KatarinaKosaca
#33863 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jbg ako ne odu u vlast, izgubice glasove. Foliraju itd. Ako odu sa Kiflom, izgubuce glasove. Ne ostaje puno prostora za manevar. Ja sam za bilo koju koaliciju da se SDA izbaci iz vlasti u KS, ali nisam nikako za to da Kifla bude Premijer. Sto je vrlo vjrtovatno, jer su, dobili vise glasova od NS pa je i logicno da daju mandatara
.
.
- kmirsad
#33864 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prljavi veš perem kod kuče, između 4 zida... dakle sastanci, svađa ako treba, sukobi mišljenja... Samo lud ili podao čovjek o svojim manama govoti javno i izliječe iz mraka i svojoj stranci podapinje kuku.KatarinaKosaca wrote:kmirsad wrote:Šta ti do bona nb napriča...i udrobi. Zar je toliko bolna istina da je NS konačnu ušla u S TK. ušla u S ZeDo kantona, povečala broj zastupnika u SKS, povečala broj u Parlamentu FBiH, konačno ušla u državni Parlament... da je Falatar osvojio srca ljudi za par mjeseci od svog prvog pojavljivanja na politićkoj sceni BiH, govorili svi da je potpuni anonuimus i šrprtlja...da ima izrazito povečanje broja članova, da su prisilili ove da ih brutalno u strahu pokradu... jel su li rezultati zasnovani na lađnom elitizmu i iskrivljenoj slici o sebi...
Što i jesu.
Nije to u redu Katarina.
Nisi normalan. Pa njohiv sam glasac. I ja i svi oko mene. To ne znaci da trebam samo ponavljati kako su lijepi i pametni. Dapace... da lazni elitizam, ponavljam.
Hajde sad Katarina, odaj poštovanje NS za fenomenalan uspjeh koji su postigli na ovim izborima, zahvaljujuči između ostalog i tebi i tvom glasu.
- kmirsad
#33865 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
muha_sa wrote:prešaltaj se kod mene u kafanukmirsad wrote:The 51st State wrote:Jesi nekad naporan I botovski nastrojen ali uzivaj u rezultatima ns, svakako si zasluzio tj., ne moras na svaki post referat pisati![]()
![]()
![]()
Ma baš uživam
Ne mogu ti opisati kako se nešto dobro osječam. a skratit ću postove. Obečavam.Prožli izbori. Još samo da se provjere i ponovo prebroje glasovi na TK i ja odoh u penziju...
.
![]()
i piši kilometarske postove-halalosum
- muha_sa
#33866 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
hajd se sad fino zafali mojoj hanumi i menikmirsad wrote:Prljavi veš perem kod kuče, između 4 zida... dakle sastanci, svađa ako treba, sukobi mišljenja... Samo lud ili podao čovjek o svojim manama govoti javno i izliječe iz mraka i svojoj stranci podapinje kuku.KatarinaKosaca wrote:kmirsad wrote:Šta ti do bona nb napriča...i udrobi. Zar je toliko bolna istina da je NS konačnu ušla u S TK. ušla u S ZeDo kantona, povečala broj zastupnika u SKS, povečala broj u Parlamentu FBiH, konačno ušla u državni Parlament... da je Falatar osvojio srca ljudi za par mjeseci od svog prvog pojavljivanja na politićkoj sceni BiH, govorili svi da je potpuni anonuimus i šrprtlja...da ima izrazito povečanje broja članova, da su prisilili ove da ih brutalno u strahu pokradu... jel su li rezultati zasnovani na lađnom elitizmu i iskrivljenoj slici o sebi...
Što i jesu.
Nije to u redu Katarina.
Nisi normalan. Pa njohiv sam glasac. I ja i svi oko mene. To ne znaci da trebam samo ponavljati kako su lijepi i pametni. Dapace... da lazni elitizam, ponavljam.
Hajde sad Katarina, odaj poštovanje NS za fenomenalan uspjeh koji su postigli na ovim izborima, zahvaljujuči između ostalog i tebi i tvom glasu.
- kmirsad
#33867 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Hvalaaaaaa...muha_sa wrote: hajd se sad fino zafali mojoj hanumi i meni
-
SSemir
#33868 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
[.mandatar
Last edited by SSemir on 22/11/2020 14:39, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#33869 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ovaj mirsad prolup'o. Pa bila sam medju prvima na ovij teni i to rekla. Napisala. Sto ne citas, ne pratis nit, tvoj problem. Tvoje neznanje.uostalom, jasno je iz podataka Cika da smo u Sarajevu masovno glasali NS. U Centru haman svi. Od Carsije do Mdvora stranka broj 1. Sto jeste za ponos. Treba li to stalno ponavljati? Ne, pametan covjek to ne radi. Pristojan covjek ne prica o sebi da je lijep pametan i obrazovan. Lazni elitizam ponavljam. Mediokriteti realno. Ali konkurencija bezzuba, pa lici na nesto. Ali, najvaznije nisu ukrali BIH sirotinju.
- KatarinaKosaca
#33870 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
mozda. S tim, da ozbiljno zaprijete SDP-u da ne smije opet pasti u korupciju. Jer SDP bude kaznjen radi korupcije glasom, ali prevazidje to. Ti starijudi sto vole Titu ce ih uvijek glasati. NS ne bi prezivio pad u korupciju jer nema formirano dogmatsko visegodisnje biracko tijelo kao SDP. Sa SDP-om se mora kao po zici bez zastitne mreze.SSemir wrote:Zajedno sa sdp udruzeno ponude kifli saradnju. Ovom je ili sa sda ili sa ovima. Glasove je dobio na osnovu tpga stoje odjebao sda (plus sto je narod glup al haj) tako da mu je saradnja sa sda politicka smrt.KatarinaKosaca wrote:Jbg ako ne odu u vlast, izgubice glasove. Foliraju itd. Ako odu sa Kiflom, izgubuce glasove. Ne ostaje puno prostora za manevar. Ja sam za bilo koju koaliciju da se SDA izbaci iz vlasti u KS, ali nisam nikako za to da Kifla bude Premijer. Sto je vrlo vjrtovatno, jer su, dobili vise glasova od NS pa je i logicno da daju mandatara
.
Eto na taj nacin ne mora on biti mandatar
- It_is_a_Leclerc
#33871 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Naša stranka je dokazala da zna procijeniti i ocijeniti poliitčki moment i svoj položaj u njemu. Ne sumnjam da će donijeti dobru odluku u KS.
Ja bih samo htio čestitati na ulasku u Skupštinu TK. Nesumnjivo veliki rezultat uzevši u obzir činjenicu da Naša stranka nesumnjivo ima dva mandata, ali će zbog krađe i namicanja mandata za PDA ostati na jednom. U ZDK su jako blizu. USK je već gotova stvar. Tu je i BPK. Kanton Sarajevo je praktično pobjeda. U Parlamentu FBIH, koliko čujem, četiri mandata, u PSBiH 1.

Ja bih samo htio čestitati na ulasku u Skupštinu TK. Nesumnjivo veliki rezultat uzevši u obzir činjenicu da Naša stranka nesumnjivo ima dva mandata, ali će zbog krađe i namicanja mandata za PDA ostati na jednom. U ZDK su jako blizu. USK je već gotova stvar. Tu je i BPK. Kanton Sarajevo je praktično pobjeda. U Parlamentu FBIH, koliko čujem, četiri mandata, u PSBiH 1.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#33872 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Boga mi od Čaršije do Bosmala, Otoke, ili gdje je već granica Novog Sarajeva i Novog grada. NS je UBJEDILJIVO PRVA i u Novom Sarajevu.KatarinaKosaca wrote:Ovaj mirsad prolup'o. Pa bila sam medju prvima na ovij teni i to rekla. Napisala. Sto ne citas, ne pratis nit, tvoj problem. Tvoje neznanje.uostalom, jasno je iz podataka Cika da smo u Sarajevu masovno glasali NS. U Centru haman svi. Od Carsije do Mdvora stranka broj 1. Sto jeste za ponos.
- Challenger_
#33873 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Još preciznije, prva je u Centru i Novom Sarajevu a druga u Starom gradu. Iza SDA.
- Banksy
#33874 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
partizanski moral i šerijatsko pravo... ne sjećam se baš da je bilo takoLost_Found wrote:Banksy jos od Radio Sarajevo foruma prala Peleta na ruke, Pedja glasam za vas od prvog dana ako udjete sa Kiflom u vlast, izgubili ste glas u Novom Sarajevu, 100% uz Sabinu1, no passaran, Elmedin Konakovic nije materijal za saradnju, a nekmoli za koaliranje, ovo je odgovor i Dr-Gog-u i svim ostalim. Nazovite elitizmom, nazovite FGR, nazovite palcom, nazovite kako hocete, Kifla je zlo i sa njim se tikve ne sade!Banksy wrote:Da, krasan je.Bloo wrote: I ti simpatišeš Kiflu?
Reformiran čovjek?
Ima muda?
Muda za ubijanje pasa lutalica? Da, da.
Sabina1![]()
dilema, raskršće, teška odluka, ne znam šta je pametno... ja, ne bih (jer Kifla bi, realno, bio šef)
- Challenger_
#33875 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne znam, ali ja mislim da se može, a Boga mi i mora sa Kiflom. Ne mislim da je demon.