Ako se ne varam E-bay i paypal su se razišli?! Sad kada pp pokušava biti samostalan za očekivati je svašta. Jednu uslugu koju sam godinama plaćao pp sad to više ne mogu. Skroz je izbrisan iz liste. Evo sad ga vjerovatno i Visa nogirala. Nadam se da će se pp izboriti i to srediti.majstorjUVE wrote:Citam nesta po PayPalu kad ovo naleti:
"As a result of a decision made by Visa, it is no longer possible to withdraw money from a PayPal account to rechargeable Visa credit cards."
Jel ima neko na racunu da proba ovo
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- mv960
#33851 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
- drugtito2011
#33852 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ja sam dan prebacio lovu sa PP na Visu. Sa PP je skinuto. Čim stigne na račun obavijestiću vas.mv960 wrote:Ako se ne varam E-bay i paypal su se razišli?! Sad kada pp pokušava biti samostalan za očekivati je svašta. Jednu uslugu koju sam godinama plaćao pp sad to više ne mogu. Skroz je izbrisan iz liste. Evo sad ga vjerovatno i Visa nogirala. Nadam se da će se pp izboriti i to srediti.majstorjUVE wrote:Citam nesta po PayPalu kad ovo naleti:
"As a result of a decision made by Visa, it is no longer possible to withdraw money from a PayPal account to rechargeable Visa credit cards."
- AbelNR
#33853 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ako se ne varam E-bay i paypal su se razišli?! Sad kada pp pokušava biti samostalan za očekivati je svašta. Jednu uslugu koju sam godinama plaćao pp sad to više ne mogu. Skroz je izbrisan iz liste. Evo sad ga vjerovatno i Visa nogirala. Nadam se da će se pp izboriti i to srediti.[/quote]
ja sam dan prebacio lovu sa PP na Visu. Sa PP je skinuto. Čim stigne na račun obavijestiću vas.[/quote]
Ja sam danas prebacio novac sa PP na svoju Visa karticu bez ikakvih problema...cak sam jako bio iznenadjen brzinom jer je sa PP na karticu leglo u roku sat vremena...ocigledno je da problem dolazi od promjene stranice...
ja sam dan prebacio lovu sa PP na Visu. Sa PP je skinuto. Čim stigne na račun obavijestiću vas.[/quote]
Ja sam danas prebacio novac sa PP na svoju Visa karticu bez ikakvih problema...cak sam jako bio iznenadjen brzinom jer je sa PP na karticu leglo u roku sat vremena...ocigledno je da problem dolazi od promjene stranice...
- mv960
#33854 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
I ako ima istine našim slutnjama, to je biznis, i ja se nadam da će nači kompromis uz obostrano zadovoljstvo time nas obične smrtnike poštedjeti novih registracija i peglanja s bankom. Koliko sam mogao primjetiti eBay je napravio neki svoj novi pp... jaka konkurencija...drugtito2011 wrote:ja sam dan prebacio lovu sa PP na Visu. Sa PP je skinuto. Čim stigne na račun obavijestiću vas.mv960 wrote:Ako se ne varam E-bay i paypal su se razišli?! Sad kada pp pokušava biti samostalan za očekivati je svašta. Jednu uslugu koju sam godinama plaćao pp sad to više ne mogu. Skroz je izbrisan iz liste. Evo sad ga vjerovatno i Visa nogirala. Nadam se da će se pp izboriti i to srediti.majstorjUVE wrote:Citam nesta po PayPalu kad ovo naleti:
U svakom slučaju tebi hvala
- mv960
#33855 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
875520 Seed Counting
Ša je ovo ba
Neka provjera... da nas neko vidi kako brojimo sjemenke...
Ša je ovo ba
-
ljiljan02
#33856 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
874810
Chronicle External Audit
Chronicle External Audit
-
kako_kad
#33857 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
U slucaju da PP bude pravio probleme oko isplate novca koji je drugi servis pouzdan a da se moze slati isplata sa CF preko njega. Ili ako Visa i PP ne zele suradjivati koju drugu karticu preporucujete za internet bankarstvo?
Ne bih da slutim bilo sta al eto cisto da imam par infos. Volio bih da ostanem uz pp.
Ne bih da slutim bilo sta al eto cisto da imam par infos. Volio bih da ostanem uz pp.
-
kako_kad
#33858 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Dobar je taj. Radio sam ga. Nisu sve slike teske za prebrojati ta govancadmv960 wrote:875520 Seed Counting
Ša je ovo ba![]()
![]()
- mrva/mrve
#33859 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Mislim da za obicnu Visa karticu nece biti problemkako_kad wrote:U slucaju da PP bude pravio probleme oko isplate novca koji je drugi servis pouzdan a da se moze slati isplata sa CF preko njega. Ili ako Visa i PP ne zele suradjivati koju drugu karticu preporucujete za internet bankarstvo?
- dobojlija81
#33860 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ma ide bez problema preko onog linka isplata,skoro povukao dok sam sišao u grad bile pare na bnkmt
Visa electron debit obična raifaisen
Visa electron debit obična raifaisen
- drugtito2011
#33861 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Legla lova sa PP na Visa electron (Sberbank). Nalog od juče.
Edit: koristio sam "stari link".
Edit: koristio sam "stari link".
- zakasnila
#33862 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Ja mislim da se to odnosi samo na VISA kreditne kartice, a mi svi koristimo VISA debitne kartice tako da mislim da nece biti problema.
Otvara li kome tw, od jutros nijedan
-
riad95
#33863 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
3 komada od 9 sati
- dobojlija81
#33864 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
ma nista od sinoc twzakasnila wrote:Ja mislim da se to odnosi samo na VISA kreditne kartice, a mi svi koristimo VISA debitne kartice tako da mislim da nece biti problema.
-
ljiljan02
#33865 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
meni je jutros oko 8h sati otvorio 1 task od 7 koraka, sve uredno...ali posto sam zauzet morao sam iskljuciti refresh i extenziju na OFF, tako da sam samo 1 od jutros uradio TWdobojlija81 wrote:ma nista od sinoc twzakasnila wrote:Ja mislim da se to odnosi samo na VISA kreditne kartice, a mi svi koristimo VISA debitne kartice tako da mislim da nece biti problema.
-
riad95
#33866 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
I sad Papertrail od 24 koraka, bez problema
- BackInBlack
#33867 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
leglo cash sa CS na pay pal ... sve uredno bez nekog velikog cekanja i nisam morao ni prijetiti bombama nit atentatom xD
popravili se ...
popravili se ...
-
jakalando de kolo
#33868 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jos uvijek ne moze da mi poveze kod iz banke sa PP.. Imam stari PP mogu li samo napravit novi mail i dodat ga na taj stari PP i promijeniti na neobuxu... I hoce li onda bit normalno ? Hvala na svakoj pomoci raja
- drugtito2011
#33869 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Možeš ako ti je stari PP u funkciji.jakalando de kolo wrote:Jos uvijek ne moze da mi poveze kod iz banke sa PP.. Imam stari PP mogu li samo napravit novi mail i dodat ga na taj stari PP i promijeniti na neobuxu... I hoce li onda bit normalno ? Hvala na svakoj pomoci raja
-
kako_kad
#33870 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
kako bih volio autora ovog taska upucati, ono bas slatko direkt u čelo
875556
Verify Business Names
875556
Verify Business Names
-
kako_kad
#33871 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
da li se blog i pdf smatra artiklom, zaboravio sam, ima jedan od 3c pa da radim stogod 
-
Amaya
#33872 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jesi li radio ovaj 860969 Find Company Names Of Domains, nije los moze se raditi 5ckako_kad wrote:da li se blog i pdf smatra artiklom, zaboravio sam, ima jedan od 3c pa da radim stogod
-
kako_kad
#33873 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
samo sto nisam ispaoAmaya wrote:Jesi li radio ovaj 860969 Find Company Names Of Domains, nije los moze se raditi 5ckako_kad wrote:da li se blog i pdf smatra artiklom, zaboravio sam, ima jedan od 3c pa da radim stogod
greske su mi najcesce bile tipa, ili fali onaj sufix nakon naziva firme (Llc, Ltd, Inc)
ili ja to stavim oni isprave da ne treba, ili cak stave da treba npr Limited pisati, a fino su stavili u objasnjenju da to skraceno pisemo, tako da taj ne radim, nije fer po meni uopste
-
Amaya
#33874 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Bilo je i kod mene korekcija na Limited stavila Ltd. kaze treba Ltd, ali su poslije ispravilikako_kad wrote:samo sto nisam ispaoAmaya wrote:Jesi li radio ovaj 860969 Find Company Names Of Domains, nije los moze se raditi 5ckako_kad wrote:da li se blog i pdf smatra artiklom, zaboravio sam, ima jedan od 3c pa da radim stogod
greske su mi najcesce bile tipa, ili fali onaj sufix nakon naziva firme (Llc, Ltd, Inc)
ili ja to stavim oni isprave da ne treba, ili cak stave da treba npr Limited pisati, a fino su stavili u objasnjenju da to skraceno pisemo, tako da taj ne radim, nije fer po meni uopste
- deSTAR5
#33875 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Jel se racuna u statistiku taj sa domenima?kako_kad wrote:samo sto nisam ispaoAmaya wrote:Jesi li radio ovaj 860969 Find Company Names Of Domains, nije los moze se raditi 5ckako_kad wrote:da li se blog i pdf smatra artiklom, zaboravio sam, ima jedan od 3c pa da radim stogod