Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e ti onda dnevnu varijantu da vidite sta radite a ne u mraku
Ne treba mi momak za seks ,sta će mi takav momak .Treba mi normalan momak za vezu s kojim cu moci sve djeliti i neko da je uz mene a ne da mu je bitno samo ono u krevetu.
Ne treba mi momak za seks ,sta će mi takav momak .Treba mi normalan momak za vezu s kojim cu moci sve djeliti i neko da je uz mene a ne da mu je bitno samo ono u krevetu.
jos_uvijek_sanjam wrote:Imam i ja pitanje za muskinje. Lozi li vas kad zenska dobro mirise? I koje parfeme ste zapamtili
pa sad....ako je dobra ne bi bilo lijepo a i s njene strane bi bilo suludo da smrdi na znoj.
dovoljno je da joj samo miriše koža- prirodno mislim.
u slučaju da je dobra ne smeta i ako malo tuhne.
cure koje nemaju šta ponuditi od seksipila ( a takve su vrlo rijetke) teško da mogu popraviti situaciju nekim luksuznim mirisom. (mogu je popraviti erotskim rubljem-samodržećim čarapama npr.)
da skratim...
njen miris je bitan...ali dolazi tek negdje na 18-toj poziciji....kandidat za ispadanje
jos_uvijek_sanjam wrote:Imam i ja pitanje za muskinje. Lozi li vas kad zenska dobro mirise? I koje parfeme ste zapamtili
pa sad....ako je dobra ne bi bilo lijepo a i s njene strane bi bilo suludo da smrdi na znoj.
dovoljno je da joj samo miriše koža- prirodno mislim. u slučaju da je dobra ne smeta i ako malo tuhne.
cure koje nemaju šta ponuditi od seksipila ( a takve su vrlo rijetke) teško da mogu popraviti situaciju nekim luksuznim mirisom. (mogu je popraviti erotskim rubljem-samodržećim čarapama npr.)
da skratim...
njen miris je bitan...ali dolazi tek negdje na 18-toj poziciji....kandidat za ispadanje
sweet_sin wrote:muski koji su vam omiljeni kucanski poslovi (oeglanje vesa, brisanje prasine, usisavanje, daljinski i prebacivanje kanala na TV... )?
nemam omiljeni, sve radim zato što moram...jer nema ko...tj. nema ženske ruke u kući
usisavanje je najbliže tome što mi je omiljeno, a suđe mrzim prati
Malo je stvari koje mogu biti tako sexi i privlacno kao miris zenske kose, al ono da je skoro oprana i osusena i da vlasnica nije zalazila u zapusenu prostoriju. Ne treba nikakav extra mirisljav sampon, vec da mirise onako samo od sebe. I jos ako je kosa 'nako poduza pa da je mozes rukom "zguzvati" i prstima proci kroz nju...
jojjjjjjjjj Odma' covjeku dodje da prodje kroz nju. I obatalis je da je mora odmah nanovo prat'. Sto je razlog da je opet obatalis.