Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

spreca

#33826 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by spreca »

sherbett wrote:
alijagoro wrote:Muski parfem/miris za jesen/zimu :?: Jeste li obisle citavu domovinu i koji grad/mjesto bi ste imale zelju obici?
Ne znam kak se zove al je od Chanela
Nisam obisla cijelu svoju domovinu, zelim u Dubrovnik i Japan
Od kad je to Japan u tvojoj domovini :lol: :mrgreen: ...mozes li sebe zamisliti kao Japanku ?:D
spreca

#33827 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by spreca »

Sta bi uradile da jedan dan imate chunu/kitu....evo mala pomoc :mrgreen:
strucnjakdemagog

#33828 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by strucnjakdemagog »

Očekujete li da vam muškarac otvara vrata dok sjedate u auto i u kojim slučajevima?
pijo_zoljo

#33829 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pijo_zoljo »

Hakiz wrote:
allem_77 wrote:
animals wrote:Hakize, nikad neces biti priznat, dok se ne metnes na atribute..
djaba ti sve ..
Taj film nećeš gledati.
Taj film je vidio ko je trebao.
i par nas koji nisu trebali
:D
Hakiz

#33830 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Hakiz »

Mogli ste skrenuti pogled. Sad se liječite.
moonca

#33831 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

strucnjakdemagog wrote:Očekujete li da vam muškarac otvara vrata dok sjedate u auto i u kojim slučajevima?
E, to Sam prevazisla..samo kad je Kisha.
Hakiz

#33832 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Hakiz »

moonca wrote:
strucnjakdemagog wrote:Očekujete li da vam muškarac otvara vrata dok sjedate u auto i u kojim slučajevima?
Jedna od glupljih situacija je gledati kako ona čeka da joj on otvori vrata. A pogotovo pri izlasku, da on izađe, obiđe oko auta i otvori joj vrata.

Pa je li nesposobna?
moonca

#33833 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Hakiz wrote:
moonca wrote:
Jedna od glupljih situacija je gledati kako ona čeka da joj on otvori vrata. A pogotovo pri izlasku, da on izađe, obiđe oko auta i otvori joj vrata.

Pa je li nesposobna?
Nije..Ali..
Poznajem par..u braku su preko 50 god.on otvara vrata..ona ceka..u restoranu..takodje..ako ona ,jer ide prva do stola , sjeda..on zuri da dodje do njene stolice I nista NE uradi----..ili izvede neke pokrete rukom. :lol:
Drugi par..slicno..
Ariel
Vozim: auto

#33834 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Ariel »

Ne
Boemica

#33835 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Boemica »

:-) Ne. Od tih i takvih *gesti* jedino se više ježim na ono da mi pridrži kaput.
Ko da sam invalid.
MarlboroGold

#33837 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by MarlboroGold »

Eto žašto su kavaliri postali endemska vrsta. To je samo jedan od primjera :mrgreen:
Boemica

#33838 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Boemica »

MarlboroGold wrote:Eto žašto su kavaliri postali endemska vrsta. To je samo jedan od primjera :mrgreen:
U vrijeme kad jedni druge mahom lažemo, obmanjujemo, sakrivamo istine, iskazujemo nepoštovanje, nerazumjevanje, ne slušamo i nismo istinski prisutni u razgovoru sa drugom osobom, možemo onda i odbaciti formalnost i "pretvaranje" :)

A najveći ljigavci i lažovi koje sam upoznala su upravo ti što izmiču stolice i drže kapute, valjda misle da će me time osvojit i da ne vidim kroz njihove laži :)
Ramzess Veliki

#33839 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Ramzess Veliki »

Boemica wrote:
MarlboroGold wrote:Eto žašto su kavaliri postali endemska vrsta. To je samo jedan od primjera :mrgreen:
U vrijeme kad jedni druge mahom lažemo, obmanjujemo, sakrivamo istine, iskazujemo nepoštovanje, nerazumjevanje, ne slušamo i nismo istinski prisutni u razgovoru sa drugom osobom, možemo onda i odbaciti formalnost i "pretvaranje" :)

A najveći ljigavci i lažovi koje sam upoznala su upravo ti što izmiču stolice i drže kapute, valjda misle da će me time osvojit i da ne vidim kroz njihove laži :)
Desetka za Boemicin post !!!

:thumbup:
Euphoria

#33840 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euphoria »

Ma ne... Ako mi je kakva komplikovana haljina ili mi treba pomoć iz nekog razloga, sama ću ga zamoliti. Ne očekujem da mi čita misli.
moonca

#33841 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Hm..
To NE ide..

Ako on Sam NE vidi potrebu..NE trazi uslugu

Dva para Isla na krstarenje.
Prvi par..on otvara vrata , namjesta stolice :lol:

Ovaj Dr par ..Zena Koja trci oko muza..Ono I meso mu sjecka..imala dvije torbe sa sobom..dakle nije htjela da preda . I zali SE sto joj muskarac .prvi pomenutog par___ nije pomogao.tj drzao njene torbe do ukrcavanja.

Gdje tu rezon...kod ove zene.
Euridika
Globalna šefica

#33842 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

To je lijepa gesta, ali ne očekujem je. Mislim da je u današnje vrijeme prevaziđena, kao i ostali maniri. :|
Euridika
Globalna šefica

#33843 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Euridika »

Boemica wrote:

Ovo je tužno za pročitati. Ne mislim da ti je dobar stav da odbacuješ manire a priori zato što je veliki broj ljudi neiskren, pretvara se, laže, vara i petlja. Valjda bi ispravniji stav bio da baš zato treba insistirati na povratku lijepog i kulturnog ponašanja, koje prati iskrenost i poštovanje. Od ljudi koji se neiskreni se svakako treba skloniti, oni ti i ne trebaju biti u društvu u bilo kojem obliku.
animals

#33844 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by animals »

Niko vise ne nosa odijela kao cijelodanju odjecu..
niti one okrugle haljine..
nismo vise gospoda..presli smo na sportski nacin zivota..
tako da su izumrli i kavaliri..
sad su zene sposobnije, mogu same sebi stolicu izvuci..
bave se sportom i time nisu vise elegantne kao prije..
a ni muskarci vise nisu boemi, da sjede po kavanama i piju citav dan..
Boemica

#33845 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Boemica »

Euridika wrote:
Boemica wrote:

Ovo je tužno za pročitati. Ne mislim da ti je dobar stav da odbacuješ manire a priori zato što je veliki broj ljudi neiskren, pretvara se, laže, vara i petlja. Valjda bi ispravniji stav bio da baš zato treba insistirati na povratku lijepog i kulturnog ponašanja, koje prati iskrenost i poštovanje. Od ljudi koji se neiskreni se svakako treba skloniti, oni ti i ne trebaju biti u društvu u bilo kojem obliku.
Ne odbacujem manire, već jednostavno, ne vidim kakav je manir u tome da ti neko drži kaput dok ga obučeš :?
Ili da čekam u autu dok on izađe, obiđe i otvori mi vrata :?

I što bi on to radio, što ne bih ja. Zašto se podrazumijeva da su to maniri, ali samo jedna strana ih radi :?

Maniri, kultura, obzir, se mogu pokazat na masu drugih načina, a ne da se oko mene titra ako oko dive.
moonca

#33846 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

Vidjam I mladje muskarce da su ' pazljivi'.. nije izumrlo .Niti CE..
Pocetak veze..I to SE uzima u razmatranje.
:oops:
animals

#33847 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by animals »

moonca wrote:Vidjam I mladje muskarce da su ' pazljivi'.. nije izumrlo .Niti CE..
Pazljivost je jedno, a drzanje vrata kod mladji nisam jos vidio..
ili izvlacenje stolice.. :-)
Ramzess Veliki

#33848 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Ramzess Veliki »

Kad sam u prilici obucem odijelo tokom dana, neobavezno. Istina bez kravate, nju nosim po potrebi, ako prilika ili posao to zahtijeva. Zimi nosim i sesir, neki elegantan sal. Ponasam se dzentlmentski prema svakome, komsijama, kolegama, kolegicama ... pridrzim vrata starijim, ponesem im ceker do lifta. I tako se ponasam i kad obucem teski kozni komplet za motor, bez razlike. Otvaram vrata od auta sam, ne mora mi djevojka stajati pored vrata da bih to ucinio. Ne vidim problem u tome. I ako mi neko ne uzvrati, nije do mene i ne zamjeram.
moonca

#33849 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by moonca »

animals wrote:
moonca wrote:Vidjam I mladje muskarce da su ' pazljivi'.. nije izumrlo .Niti CE..
Pazljivost je jedno, a drzanje vrata kod mladji nisam jos vidio..
ili izvlacenje stolice.. :-)
A drzanje vrata/ stolica/ koferi/ namjestaj...nije paznja...sta je drugo
:-)

Sigurna Sam da Alibaba to radi. :oops:
animals

#33850 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by animals »

Izvrcanje teza :-)
Post Reply