The 51st State wrote:radostan dan wrote:u principu, srbija bi bila najgore kažnjena i zajebana da joj sad vrate kosovo, i to pod garancijom svih strana i međunarodnih čimbenika, bez sukoba i te stvari...znači da se vrati kosovo, implementira i da je jedini uslov da sve to mora da funkcioniše, kako srbija, tako i kosovo.
e to bi bila žurka, i danas, i narednih 100 ljeta.

pa kome se glumi ludilo onda?
a jebi ga brate, pitaj bakira kome glumi ludilo dok mu se raspada koalicija na svim nivoima, nezadovoljstvo raste...pitaj čovića što je ugrožen na sve strane, milorada što mu se otimaju ovlasti a on jedini zabrinut i jedini samuraj o odbrani izvornog dejtona....
tako i kamarad aco...radi sve sto treba, po prinicipu - da se vlasi ne dosjete, ili ona - dršte lopova, i slično.
sve je ovo samo jedan igrokaz, i tamo i ovdje, i okolo...što bi rekao štulić -
uloge su davno podijeljene, i svako ide svojim putem...
zanemarite društvene, političke, vjerske razlike, emotivne razloge... ovo je samo običan igrokaz u kojem učestvujemo dobrovoljno (u manjoj mjeri) ili mimo svoje volje (u daleko većoj). scenario davno napisan, a ovi što ih gledamo na tv svaki dan, to su samo čuvari predstave određeni od strane producenata.
beze se uzbudjujete, i na ovoj, i na drugim temama...nema raspada bosne, nema ukidanja srpske, nema vraćanja kosova, nema kosova koje hoda na dvije noge, nema povratka socijalizma, nema promjene...ničega.
slozili se, ne slozili, tako nam je.
meni lično odgovara, jer sam uskočio u vagon na vrijeme...šta ovi nesretnici pored pruge, gladni, zedni i bosi misle šta i kako dalje, ja ne znam..no, ako je njima takvim dobro i ne mjenjaju, meni je još bolje.