Boli je kurac...moze kod Ace Vaginuostog uvjekAmiĐa_Idriz wrote:Auuuu majku mu pa šta je ovo, prvo Tvamp sad i on. Mora se malo dijalog popraviti, ta zar oni ne bi trebali ubrzati osamostaljenje genocidnog protektorata?spreca wrote:Covjek cestitao dan drzavnosti...ja se bojim Hoce li Dodik I Cirilo izdrati ovo....samo da se ne naljute i da ne okrenu bojeve glave na Ameriku![]()
...a gdje onaj shupak Cirilo dojucerasnji clan predsjednistva....jel to BiH nije vise njegova drzava
![]()
...sedlaj bre more kenjca i put putuje Ciril aga u svoju lipu
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/drzavni ... /181125059
A ako fakat pretjeraju bojim se da će Cvijanović prestati ići na kahvu u D. C.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- spreca
#33776 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Hafis
#33777 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mi ovdje slavimo, gotov' k'o da je Nova godina. Čak se i restoran zakupio večeras.... stolica 60 KM, pet slijedova uračunato i popij koliko možeš. I normala patrijotske pjesme uživo... Sred pušaka bajoneta, straže oko nas......Marjane, Marjane, Marjane ča barjak ne viješ.... i ove stale antifašističke iz južnih krajeva, vama malo manje poznatije.
Nadam se da i ovi naši dijasporski forumaši feštaju kod kuće.... jeboga, za to su se i borili.
Nadam se da i ovi naši dijasporski forumaši feštaju kod kuće.... jeboga, za to su se i borili.
- spreca
#33778 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znaci za Tomsona spremni....i opet se zalite da vam Josip nije bio dobar.....inace nebi imali danas razloga za festu....nadam se da sef Gragan casti ipak ste dobro odigrali iako niste pobjedili
- horkesh
#33779 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Čestitao je praznik i Marinko Čavara i odmah ga, jadnog, razapeše na Dnevniku 
- spreca
#33780 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imali info ko je odobrio izlazak OSBiH na podizanje zastave na Bobovcu?....Cavara ce dobiti otkaz u ADZuhorkesh wrote:Čestitao je praznik i Marinko Čavara i odmah ga, jadnog, razapeše na Dnevniku
- AmiĐa_Idriz
#33781 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ono su bili mudžahedini plaćenici iz S. Arabije u uniformi OSBiH.spreca wrote:Imali info ko je odobrio izlazak OSBiH na podizanje zastave na Bobovcu?....Cavara ce dobiti otkaz u ADZuhorkesh wrote:Čestitao je praznik i Marinko Čavara i odmah ga, jadnog, razapeše na Dnevniku
- spreca
#33782 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kako se onako brzo obrijase i produzise tole...vjerovatno im je Pendes izvrsila smotru licnog naoruzanjaAmiĐa_Idriz wrote:Ono su bili mudžahedini plaćenici iz S. Arabije u uniformi OSBiH.spreca wrote:Imali info ko je odobrio izlazak OSBiH na podizanje zastave na Bobovcu?....Cavara ce dobiti otkaz u ADZuhorkesh wrote:Čestitao je praznik i Marinko Čavara i odmah ga, jadnog, razapeše na Dnevniku
-
Hafis
#33783 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne znam. Meni više liče na pripadnika OS BiH.AmiĐa_Idriz wrote:Ono su bili mudžahedini plaćenici iz S. Arabije u uniformi OSBiH.spreca wrote:Imali info ko je odobrio izlazak OSBiH na podizanje zastave na Bobovcu?....Cavara ce dobiti otkaz u ADZuhorkesh wrote:Čestitao je praznik i Marinko Čavara i odmah ga, jadnog, razapeše na Dnevniku
Inače, može biti da ti se od silnih turskih serija na tim lokalnim stanicama, pa i tih arapskih doseljenika, ali i turista, priviđaju mudžahedini.
Prebaci malo na Animal, Nacional geography ili sl....ima raznih živina za gledati, onda emisija o zlatnoj groznici, povijesti, automobilizmu...saso mange.
- AmiĐa_Idriz
#33784 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Mi smo svi 'vamo tamne puti, ali dobro niste nas nikad vidjeli.
A Animal Planet poslom gledam uživo svaki dan, nema potrebe da šaltam kanale.
A Animal Planet poslom gledam uživo svaki dan, nema potrebe da šaltam kanale.
-
Hafis
#33785 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Opet si mi pomalo tekstualno arhaičan, tako da imamo problem u komunikaciji.AmiĐa_Idriz"
Mi smo svi 'vamo tamne puti, ali dobro niste nas nikad vidjeli.
Koji ste to ''svi vi'', i tko vas nije nikad vidio?
- Kolinda
#33786 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta bi ovo danas, državni udar?
Nu mene, od kad se državni udar može šargijom izvršiti
- Maraschino
#33787 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kad prije obuce suknju 
- spreca
#33788 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ti bi mozda radije fruluKolinda wrote:Šta bi ovo danas, državni udar?
- Point.
#33789 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gdje Čirilo da čestita građanima svoje voljene BiH dan državnosti? Pa tolike mu smrdljive žvalje bile pune BiH par dana pred izbore, umalo nisam glaso(vao) za nj, a vidi sada Gospe ti i Is'sa, ni mukajat od njega. 
- vatrogasac
#33790 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Danas su petokolonaši svih boja posebno agresivni. Iznenadilo ih koliko ima Bosne, a svaki dan ih filuju svojim medijima kako je bivša i takozvana i onda razočarenje. Jedna za smirenje. Plazma skupa.

- vatrogasac
#33791 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Muhadžedini...talibani...isilovci...Turci...

Bosanskohercegovački književnik Miljenko Jergović oglasio se na društvenim mrežama povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine kazavši kako su bošnjački nacionalisti i građani odlučili "likvidirati Hrvate" kao ravnopravan narod u BiH i pretvoriti ih u obespravljenu manjinu iz vremena Osmanlija.

Last edited by vatrogasac on 26/11/2018 22:40, edited 1 time in total.
- tvojkomsija
#33792 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ko su vehabije? Kažite mi ko su. Nas su proganjali, prije devedestih bili smo islamski fundamentalisti. Pa smo bili Turci. Mladić u Srebrenici kad je završio genocid šta je rekao? Nije rekao Bošnjake, nego je rekao:“Osvetili smo se Turcima.“ Je li tako? Ja ne znam koju etiketu vi sad hoćete, koja vam etiketa odgovara da o noj pričam. Jer mi smo pod optužbom za razne stvari. Niti znaju oni za šta nas optužuju, niti znamo mi za šta nas optužuju. U BiH postoji zakon i ko god krši zakon i ugrožava sigurnost drugome, treba da snosi konzekvence, bez obzira na šta se pozivao. A mi smo posebno osjetljivi ako je neko nasilan - i još uz to se poziva na vjeru islam. Mi smo vrlo jasni tu i ponovili smo više puta da zločin u ime vjere, bilo koje vjere, je zločin protiv vjere. Vrlo je zanimljivo – počne se sa fundamentalizmom, sa Turcima, sa vehabijama, a završi se u logorima sa genocidom.
Ovog Cerićevog govora se treba sjetit kad god Kolinda priča o islamistima, kao i RS i Srbija, to je dehumaniziranje slično onom nad Jevrejima u vrijeme nacističke Njemačke.
Ovog Cerićevog govora se treba sjetit kad god Kolinda priča o islamistima, kao i RS i Srbija, to je dehumaniziranje slično onom nad Jevrejima u vrijeme nacističke Njemačke.
- Maraschino
#33793 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Uh sto ga ukaki Jergovic.vatrogasac wrote:Muhadžedini...talibani...isilovci...Turci...
Bosanskohercegovački književnik Miljenko Jergović oglasio se na društvenim mrežama povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine kazavši kako su bošnjački nacionalisti i građani odlučili "likvidirati Hrvate" kao ravnopravan narod u BiH i pretvoriti ih u obespravljenu manjinu iz vremena Osmanlija.
Nema veze makar da znamo na cemu smo.
-
hizo ramidovic
#33794 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
kakav mentalni proljev jergovica...i da bude u trendu, u sve ja dakako udrobio i islam... nevjerovatno na kakve niske grane pojedinci mogu pasti. i njega susedi su upregli sa ciljem satanizacije svega sto je bosansko i dehumanizacije bosnjackog naroda...
hvala ti, jergovicu, sarajevo i bosna ti ovo nece nikad zaboraviti
inace, hrvatska politika a osobito medijaska kampanja u cilju satanizacije bosnjackog naroda u cjelini neodoljivo podsjeca na milosevicevu propagandu sa pocetka 90-tih godina proslog vijeka i guslanje o ugrozenosti srba u bivsoj sfrj a sa ciljem stvaranja alibija i opravdavanja za buduce zlocina, klanja, progona, silovanja, genocida itd. dakako, u skladu sa svjetskim trendovima, obaveno se provuce i islamski radikalizam, vehabizam, terorizam i sl. sranja.
sve ukazuje na to da komsije i susjedi opet spremaju bosni nesto slicno (nadati se da ce bit bez oruzja)
inace, hrvatska politika a osobito medijaska kampanja u cilju satanizacije bosnjackog naroda u cjelini neodoljivo podsjeca na milosevicevu propagandu sa pocetka 90-tih godina proslog vijeka i guslanje o ugrozenosti srba u bivsoj sfrj a sa ciljem stvaranja alibija i opravdavanja za buduce zlocina, klanja, progona, silovanja, genocida itd. dakako, u skladu sa svjetskim trendovima, obaveno se provuce i islamski radikalizam, vehabizam, terorizam i sl. sranja.
sve ukazuje na to da komsije i susjedi opet spremaju bosni nesto slicno (nadati se da ce bit bez oruzja)
- mO k3
#33795 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
hizo ramidovic wrote:kakav mentalni proljev jergovica...i da bude u trendu, u sve ja dakako udrobio i islam... nevjerovatno na kakve niske grane pojedinci mogu pasti. i njega susedi su upregli sa ciljem satanizacije svega sto je bosansko i dehumanizacije bosnjackog naroda...
-
Hafis
#33796 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koja analiza, koji osvrt.hizo ramidovic wrote:kakav mentalni proljev jergovica...i da bude u trendu, u sve ja dakako udrobio i islam... nevjerovatno na kakve niske grane pojedinci mogu pasti. i njega susedi su upregli sa ciljem satanizacije svega sto je bosansko i dehumanizacije bosnjackog naroda...
Rijetko objektivan i nadasve bolno istinit osvrt, u kojem si jasno, do samih atoma raščlanio i razgolitio, ne samo ovo sranje od teksta, već si i skinuo njegovog autora s ničim zasluženog pijedestala satkanog od mržnje prema Sarajevu, Bosni i Bošnjacima.
Svaka čast.
-
hizo ramidovic
#33797 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
hvala tebi, dubokoumni covece...Hafis wrote:Koja analiza, koji osvrt.hizo ramidovic wrote:kakav mentalni proljev jergovica...i da bude u trendu, u sve ja dakako udrobio i islam... nevjerovatno na kakve niske grane pojedinci mogu pasti. i njega susedi su upregli sa ciljem satanizacije svega sto je bosansko i dehumanizacije bosnjackog naroda...
Rijetko objektivan i nadasve bolno istinit osvrt, u kojem si jasno, do samih atoma raščlanio i razgolitio, ne samo ovo sranje od teksta, već si i skinuo njegovog autora s ničim zasluženog pijedestala satkanog od mržnje prema Sarajevu, Bosni i Bošnjacima.
Svaka čast.
tvoja zapazanja, logika u razmisljanju, pacifizam i tolerancija naprosto ostavljaju bez teksta...
tvoje postove uvijek vrlo rado citam, osobito dok kenjam...
- manijak1
#33798 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Štareć tebi, samoprozvani učaču Kur'ana , po potrebi ?
Ti si sa mržnjom , barem principijelan , nisi proljev ko dobri i pošteni Miljenko .
I po običaju , likvidirate i likvidirat ćete sami sebe svojim djelovanjem u duhu da je svaki zločinac nužno i svetac.Jer trijebi mudžahedine i vehabije i Turke , posebice treba iskorijenit Bošnjake, bivše 'hrvatsko cvijeće' .
Marinko čestitao
Putopis sa prostora Bosanskog ejaleta
sa osvrtom na higijenske navike , na kraju članka 
Ti si sa mržnjom , barem principijelan , nisi proljev ko dobri i pošteni Miljenko .
I po običaju , likvidirate i likvidirat ćete sami sebe svojim djelovanjem u duhu da je svaki zločinac nužno i svetac.Jer trijebi mudžahedine i vehabije i Turke , posebice treba iskorijenit Bošnjake, bivše 'hrvatsko cvijeće' .
Marinko čestitao
Putopis sa prostora Bosanskog ejaleta
-
155_mm
#33799 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
vec ocekivani i daleko poznati argumentum ad vidi mu gloooooveee.Hafis wrote:Koja analiza, koji osvrt.hizo ramidovic wrote:kakav mentalni proljev jergovica...i da bude u trendu, u sve ja dakako udrobio i islam... nevjerovatno na kakve niske grane pojedinci mogu pasti. i njega susedi su upregli sa ciljem satanizacije svega sto je bosansko i dehumanizacije bosnjackog naroda...
Svaka čast.
-
hizo ramidovic
#33800 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nemoj tako...genijalce onakvog kalibra obicna sirotinja ne razumije155_mm wrote:
vec ocekivani i daleko poznati argumentum ad vidi mu gloooooveee.
velikobosnjacki hegemonizam u kombinaciji sa islamskim radikalizmom a upakovan u omot gradjanske drzave aktuelna je furka nositelja europskih vrijednosti i stovatelja lika i djela velikih heroja poput praljka, kordica...
vec rekoh da me sve to neodoljivo podsjeca na propagandu milosevicevih medija s pocetka devedesetih proslog vijeka
a svi znamo sta je poslije uslijedilo