A Josip Barić je bio dobar policajac, ali nije otišao na kafu sa Murizom, pa postaje loš lik, koji završi u pritvoru.
I onda se bune, kada im kažeš, da su neinteligentna, potkapacitirana rulja.
Znaci, neinteligentna rulja odlucuje ko ce biti u pritvoru, na osnovu onoga sto kaze muriz.
Pa sto puta receno da najvjerovatnije jeste sve u hodu rjesavano. Sta je neko planirao nije poznato, ali sta god da je vjerovatno nije islo sve po planu pa su u hodu traljavo rjesavali.uglavnomja wrote: ↑21/11/2022 10:43 ova citava prica o alisinom "sjecanju" tamnoputog lika, koji nije romje u apsolutnoj koliziji sa savrseno planiranom teorijom zavjere kosmickih razmjera baziranoj na amneziji, koju su tvorci zavjere zaboravili reci alisi, nego joj je naknadno "javljeno" iz crnog dzipa dok je bila u vozilu hp na putu prema bolnici da ima amneziju
![]()
Vidis da u lazi ima istine. Lazi laziiiiii alisaaaauglavnomja wrote: ↑21/11/2022 10:43 ova citava prica o alisinom "sjecanju" tamnoputog lika, koji nije romje u apsolutnoj koliziji sa savrseno planiranom teorijom zavjere kosmickih razmjera baziranoj na amneziji, koju su tvorci zavjere zaboravili reci alisi, nego joj je naknadno "javljeno" iz crnog dzipa dok je bila u vozilu hp na putu prema bolnici da ima amneziju
![]()
Zvuci odnekle poznato to ... ubice nadjene i oslobodjene https://www.klix.ba/vijesti/bih/ljubo-i ... /180716010bitangeIprinceze wrote: ↑23/11/2022 07:45 Znaci ipak ide oslobadjajuca presuda hmmmmm jel to vec poznato u javnosti? Sta ce biti onda sa slucajem ubistva Dzenana Memica?
Ja se sve radujem da ce ubice biti konacno pronadjene pa makar i oslobodjene![]()
hau jes no
Pravda za Dzenana![]()
![]()
![]()
Ne znam kome je poznato al ubice jos nisu pronadjene. Eh da ih hoce pronaci aBd, i ostale saucesnike i nalogodavce i skrivace i satrati ih ko na golom otokuGAU8 wrote: ↑23/11/2022 11:59Zvuci odnekle poznato to ... ubice nadjene i oslobodjene https://www.klix.ba/vijesti/bih/ljubo-i ... /180716010bitangeIprinceze wrote: ↑23/11/2022 07:45 Znaci ipak ide oslobadjajuca presuda hmmmmm jel to vec poznato u javnosti? Sta ce biti onda sa slucajem ubistva Dzenana Memica?
Ja se sve radujem da ce ubice biti konacno pronadjene pa makar i oslobodjene![]()
hau jes no
Pravda za Dzenana![]()
![]()
![]()
![]()
i tebe i njih nabijem na racku...ArmandiHose wrote: ↑23/11/2022 07:13 Sutra objava OSLOBAĐAJUĆE presude!
Armandi ha vuelto - Armandi's back!
The Judicial Mythbusters's back!
Vratio sam se, muchachos-i!
Vraćam se na temu, da se sa vama i Hametom SUTRA zajedno SMEJEMO ("smej se smej uvek se smej") kada se ova, još jedna u nizu pravosudnih raz-obodanih ubleha raz-obodanih kme kme ublehaša, javno demontira i nepovratno javno "bači" (po crnogorski kazano) na smetljište historije!
SUTRA PRAVDA za sve optužene: Zijadu Mutapu, Alisi Ramić (rođ. Mutap), Hasanu Dupovcu, Josipu Bariću i Muameru Ožegoviću, biće kaže Hame oslobođeni od optužbe da su počinili krivična djela "organizirani kriminal i pomoć počinitelju poslije učinjenog krivičnog djela"!
Amen/Amin!
![]()
Ma pusti Boga ti (uzrecica, ne zamjeri