Demokratska fronta Željko Komšić

Leverage

#33751 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Kad dođu Dodik i Čović sa planom B plakaćemo mi za skijašem :oops:
amko761

#33752 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by amko761 »

Bitno je samo da se šukne hrvatima :wink:
Leverage

#33753 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Kako kome.

Hajde da si makar napisao HDZ-u.
starisalko

#33754 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by starisalko »

Dodje vrjeme kad pametan zasuti...
Better Man

#33755 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

Zar još ima neko ko vjeruje ovoj ublehi i neradniku Komšiću. Da Građani BiH imaju imalo mozga, a očigledno je da ga nemaju i da im je to strani pojam, u predsjedništvu BiH iz FBiH bi sjedili Boriša Falatari Denis Bećirović ili Mirsad Hadžikadić.
Leverage

#33756 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Better Man wrote:Zar još ima neko ko vjeruje ovoj ublehi i neradniku Komšiću. Da Građani BiH imaju imalo mozga, a očigledno je da ga nemaju i da im je to strani pojam, u predsjedništvu BiH iz FBiH bi sjedili Boriša Falatari Denis Bećirović ili Mirsad Hadžikadić.
Nema niko da mu vjeruje.

Ima onih koji bi da šuknu Čoviću. Toliko vrijedi njihov glas.
Kejn

#33757 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Kejn »

Čitav se hrvatski vrh, pa evo čak i srbijanski, udružio i digo protiv Komšića. Čak je izborni program bh. HDZ-a preuzela njegova matica, HDZ Hrvatske...
Fiktivno prijavjuju glasače preko ukradenih identiteta bh. građana.
DakleM, Komšić ima moj glas :bih:
pemanapemani

#33758 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Najgore od svega sto nas je Komsic doveo pred svrsen cin ili on neradnik i ublehas ili Covic otvoreni neprijatelj BiH.
Kampanja se svodi na to - je li bolje da ja nista ne radim ili da Covic opstruira drzavne interese.

Sad je bezveze pitati zasto nije kandidovan Kukic, Marjanovic, Sain, Prlic i sl. Zalosno da zalosnije ne moze biti. U situaciji kada je SDA u raspadu klanovskom borbom, kada gradjanin Livna gadja kamenom kucu Borjane Kristo, jer je primoran ici u Njemacku, a Davor Dragicevic javno jebe mater Dodiku...

Onda dolazi Komsic i kandiduje se jer ne postoji niko drugi ko moze spasiti BiH. :-)

Sto se mene tice, neka ide sve u pm, ali ne dam glas tom bezobraznom neradniku i ljencini.
Pored redovnog posla, u ove cetiri godine sam preko ruku prebacio hiljadu tona tereta (ko blecak Avdija iz pjesme Zabranjenog pusenja),  a ono sjedeci u Parlamentu BiH za 5,5 hiljada KM nije bilo u stanju progovoriti. Komsicu idi u kurac lijeni uhljebski.
Last edited by pemanapemani on 16/09/2018 22:33, edited 1 time in total.
NeDirajSirotinju

#33759 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by NeDirajSirotinju »

I najveći neradnik je bolji od Čovića, otvorenog dušmana ove zemlje.
pemanapemani

#33760 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

Imaju Falatar, Lijanovic i Zelenika.

Zalosno, ali oni su bolji od neradnicke ublehe koalicionog partnera Dragana Covica lijenog Zeljka Komsica.
džakailibu

#33761 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by džakailibu »

to je postalo gadno. covjek nas emocionalno uslovljuje. ili ja koji sam za kao bosnu aliu sam prevarant teski ili onaj koji je protiv a isto je prevarant. covjek je lafo ljevicar sva mu se borba zasniva na covicu i hdz. malo dodika ustipne da zamaze oci kako je veliki patriota. da su ljudi pametni za ovoga ne bi glasali.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#33762 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

@naslovnica, @laverage i @better man, je li to sdp izdao instrukciju da malo komšu zablatite?
Leverage

#33763 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

malakh wrote:@naslovnica, @laverage i @better man, je li to sdp izdao instrukciju da malo komšu zablatite?
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#33764 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Corto Maltese wrote:
Zadnju rezervnu vježbu JNA sam imao u Pančevu, u jesen 1990.
Samo smo o Komšiću pričali :)
šuti, ne brukaj se.
malakh

#33765 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Leverage wrote:
malakh wrote:@naslovnica, @laverage i @better man, je li to sdp izdao instrukciju da malo komšu zablatite?
:zid: :zid:
AmiĐa_Idriz

#33766 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by AmiĐa_Idriz »

Frajer je obična ubleha i demagog, slogan mu je za stub sramote, šatro on sad ima plan za domovinu :lol: pa koliko ti je to trebalo da ga skontaš sunce ti žareno.

Isto bi nas povalio ko Čović samo manje sa te nacionalne strane što se prije aktivira u našoj podsvijesti pa ne percipiramo ostatak analnog penetriranja u građane. Glas ni u ludilu za njeg. Motaj se narandžastim kabanicama negdje drugo.
Leverage

#33767 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Nemoj tako, on je naš, on će ošinut' Vučića i Kolindu po labrnji :oops:
AmiĐa_Idriz

#33768 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by AmiĐa_Idriz »

Svemogući Željko, uzeće malj i otići na Pelješac da skrnavi KoliMdin i Čovketov mostić!
Leverage

#33769 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

I onda će tuda protjerat' Takanik.
Naslovnica

#33770 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Naslovnica »

Što se mene tiče - niđe veze.
Niti imam kakvih veza sa SDP-om, niti samo uopšte dovodio moje pitanje u vezi Komšića sa SDP-om.
Moj glas, u svakom slučaju, na ovim izborima neće ići SDP-u.
Moje pitanje u vezi Komšića je bilo jer sam bio u nedoumici za hrvatskog člana. Ako je ovo istina (a očito da jeste), moj glas neće dobiti ni za brdo karamela.
Pa neka gori hala.
Better Man

#33771 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

Naslovnica wrote:
Što se mene tiče - niđe veze.
Niti imam kakvih veza sa SDP-om, niti samo uopšte dovodio moje pitanje u vezi Komšića sa SDP-om.
Moj glas, u svakom slučaju, na ovim izborima neće ići SDP-u.
Moje pitanje u vezi Komšića je bilo jer sam bio u nedoumici za hrvatskog člana. Ako je ovo istina (a očito da jeste), moj glas neće dobiti ni za brdo karamela.
Pa neka gori hala.
Imam dovoljno pameti da sam mogu da vidim neke stvari i kažem kako jeste. Onaj ko ne vidi da je Željko ubleha i jedan veliki neradnik, njemu nema pomoći. Da imate imalo mozga, svi vi koji će te glasati za KOmšića, podržali bi ste Borišu Falatara, a konačno imamo normalnog čovjeka iz reda hrvatskog naroda. Dati glas čovjeku, koji za četiri godine nije riječ progovorio u parlamentu i koji je više bio odsutan nego prisutan može samo budala bez imalo mozga. Najveće razočarenje je upravo Komšić. Čovjek koji nije imao muda da ostane u SDP-u i da napravi revoluciju i modernizuje ga i time je jasno pokazao da je ne sposoban da bude lider.
sinuhe

#33772 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sinuhe »

Svi ste vi glasali za Komsica a neki i dvaput pa je u redu da se i on pohasio. Bio je izuzetno omiljen politicar i jos gradjanska opcija kako volite reci. Momak iz nebodera.
pemanapemani

#33773 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pemanapemani »

sinuhe wrote:Svi ste vi glasali za Komsica a neki i dvaput pa je u redu da se i on pohasio. Bio je izuzetno omiljen politicar i jos gradjanska opcija kako volite reci. Momak iz nebodera.
Ja sam tri puta glasao za Komšića i još mu namakao barem 20 glasova svaki put i imam pravo reći da nije u redu što se pohasio.

Imao je dovoljno prilika. Pokazao je da je lijeni nesposobni neradnik. Ima najviše "zasluga" za uništavanje predizborne koalicije lijevih stranaka, od GV Sarajeva, do samovoljne kandidature za člana Predsjedništva.
DonieBrasco

#33774 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by DonieBrasco »

Meni je ne shvatljivo da se ljevica nije mogla dogovoriti oko zajednickog kandidata za hrvatskog i bosnjackog clana, ruku na srce svi su oni isti i svi zele dio kolaca i vlasti. Naravno da se svi vode logikom "sto bi ti kad mogu ja, ili sto vi vas covjek kad moze nas". Ovako samo daju dosta prostora SDA/SBB i HDZ.

A opet gledajuci Zeljko je jedini covjek koji moze da skine Covica, mogli su se dogovoriti da on bude taj zajednicki, u kombinacijama je bio i prof. Kukic.
malakh

#33775 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

DonieBrasco wrote:Meni je ne shvatljivo da se ljevica nije mogla dogovoriti oko zajednickog kandidata za hrvatskog i bosnjackog clana, ruku na srce svi su oni isti i svi zele dio kolaca i vlasti. Naravno da se svi vode logikom "sto bi ti kad mogu ja, ili sto vi vas covjek kad moze nas". Ovako samo daju dosta prostora SDA/SBB i HDZ.

A opet gledajuci Zeljko je jedini covjek koji moze da skine Covica, mogli su se dogovoriti da on bude taj zajednicki, u kombinacijama je bio i prof. Kukic.
pojedinci, koji se toliko trude da pravdaju sdp, idu do te mjere da tvrde da čović nije opasnost po bosnu i hercegovinu.

ima li svrhe dalje se raspravljati sa tim ljudima?!

ljevica se nije mogla dogovoriti zato što nisu uspjeli pobijediti vlastitu sujetu i eventualna pobjeda komšića ili bećirovića je spas za ljevicu, da ih poslije izbora negdje ima i da se makar negdje nešto pitaju.

ako obojica izgube, onda, bojim se, to je totalni raspad građanske opcije, jer će oni učiti sve, da sustavno onemoguće djelovanje ljevice.
Post Reply