Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tzipiripi wrote:Teško je iz ovog ugla procijeniti je l' baš on bacio loptu. Nisam gled'o pa ne znam je l' bilo prikazano iz drugih uglova. Ali bi moglo bit da je neko s njihove klupe.
Što bi rekli simpatizeri RM, ovo je sastavni dio fudbala samo da se dobije utakmica.
tzipiripi wrote:Teško je iz ovog ugla procijeniti je l' baš on bacio loptu. Nisam gled'o pa ne znam je l' bilo prikazano iz drugih uglova. Ali bi moglo bit da je neko s njihove klupe.
Što bi rekli simpatizeri RM, ovo je sastavni dio fudbala samo da se dobije utakmica.
Jasta....RM, pojam za nesportsku i nefer igru
Ne znam cemu izmisljanje, niko od simpatizera RM ovo nije pozdravio.
Jasta....RM, pojam za nesportsku i nefer igru
Ne znam cemu izmisljanje, niko od simpatizera RM ovo nije pozdravio.
Osvrnuo bi se na utakmice u LP između ATM i Barçe, kad se pozdravljala šupačka igra Simeonovih 'ratnika'.
Ja je nisam pozdravljao. Ne sjecam se i da je neko konkretno od RM simpatizera.
Bice prije da su to bili simpatizeri ostalih klubova, al vi to odmah strpate u kos RM simpatizera.
I ovo ti isto kao ostra igra na terenu?
Tomahawk11 wrote:Ja je nisam pozdravljao. Ne sjecam se i da je neko konkretno od RM simpatizera.
Bice prije da su to bili simpatizeri ostalih klubova, al vi to odmah strpate u kos RM simpatizera.
Prelistaj postove, neću nikog ovako prozivati.
Naravno da nije ovo isto što i oštra igra na terenu, ali i ja i ti znamo da se ATM zna služiti nekim šupačkim stvarima da dođu do pobjede. Ali to je valjda njihov stil.
Ovo ubacivanje lopte na teren kad ide kontra nebi se ni Gumena glava sjetio da uradi.
Tomahawk11 wrote:Ja je nisam pozdravljao. Ne sjecam se i da je neko konkretno od RM simpatizera.
Ma potpuno dvije različite stvari. Jedno je igrati borbeno pa i do te mjere kad su oni i mnogo oštriji, što naravno nije u redu ali ovo je čisti bezobrazluk i nesportski .
A ni meni nije jasno, za oštru igru sam se nadovezao na jedan od postova gore gdje se navodi šupa*ka igra protiv Barcelone . Pa sam se dao u usporedbu sa tim i ovim potezom Simeonea.
Tomahawk11 wrote:Jesu li Madridu u skorije vrijeme svirana tri penala na jednoj utakmici?
Ko da je bila jedna, al ne mogu da se sjetim?!
Od ganjanja pichichia do sudija
Jah.....vidim Suarez ne ganja
Čoik se bori i daje golove za titulu koja još nije osvojena. A samo jedan je ganjao pichichi u zadnja 4 kola kad je titula za njega već bila izgubljena da bi se makar izjednačio s Messiem po ukupnom broju golova. I kad je Leo odmarao 2 od 4 zadnje utakmice radi finala CL. I jope mu nije uspjelo da ga prestigne
Odrezaše mu kaznu zbog ubacivanja lopte u teren - tri utakmice.
Nije on bacio ali se vidi da je sa klupe naredjeno.Pravilo kaze da se u tim situacijama kaznjava trener. Jebi ga, to je dio taktike gdje i djecaci koji dodaju lopte imaju svoju ulogu. U ligi sampiona je tri puta ubacena druga lopta protiv Barcelone.
Nije on bacio ali se vidi da je sa klupe naredjeno.Pravilo kaze da se u tim situacijama kaznjava trener. Jebi ga, to je dio taktike gdje i djecaci koji dodaju lopte imaju svoju ulogu. U ligi sampiona je tri puta ubacena druga lopta protiv Barcelone.
I prošle si godine o tome govorio za te dječake što dodaju loptu kako se sve upravlja sa klupe.
Ubacio je dječak koji dobacuje lopte,i to nakon što mu je Simeone to tražio.
Oj debila kak profula loptu, hocel se i sad onaj smijat kad protivnicki igrac pogrijesi (sta kaze izmako se namjerno igrac wolsburga da ronaldo zabije hh)