Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xyzz3 wrote:begovic jeste bio impresivan,, isto kao i hasagic.
ali stvarno ste dosadili sa njima. bega je rezervni jos najmanje godinu dana u reprezentaciji,, i tacka.
sto se tice baraza,, sve bih volio dobiti osim hrvatske.
ne zbog sporta, nego zbog stvari izvan sporta.
Pape jes to ti??? Lijepo sto si se registrovo!
Hajd ba decko holadi vise, naporan si sa komentarima, klasicni troll na kojem ce neko ban rizikovati tj da te posalje u tri lijepe! Ne pucaj bezze kontru i ne idi uz nos cijelom forumu jer fakat udavi sa ovom pricom!
Pokerboy11 wrote:
Ovaj me covijek iz suza dovede do nenormalnog smijeha, svaki put
Preporucujem svim razocaranim i PONOSNIM na zmajeve da ponovo pogledaju.
haha ...
jel vide ili čuju ili ne vide ili ne slušaju ili gledaju, još samo treba dvogled!
Sta se moze, jesam tuzan ali i ponosan. Da sam navijac francuske, bio bih razocaran.
Igrali smo protiv reprezentacije koja je objektivno bolja od nas, ako uporedis vrijednost igraca on su 3 puta jaci. A mi smo igrali bolje. Ja mislim da je ovo velika motivacija i da ce donijeti puno samopouzdanja pred baraz. Osim Portugala, sve druge reprezentacije nisu ni upola tako jake kao Francuska. Razlika u kvaliteti se vidjela u zadnjih 20 minuta kad nasi jednostavno nisu mogli vise (dali su svoj maksimum) a Francuzi su nastavili punim tempom.
Ja sam predvidio ovdje na forumu da ce Hasagic obnoviti ozljedu i sjebati nas za jednu izmjenu. Ali neka, sad znamo ko je golman reprezentacije BiH. Da je Hasagic ostao na golu bilo bi 3-1 za Francuze. Penal = Francuska je privilegovana reprezentacija + Nasri koji je zvijezda i nad kojim se sve svira + domaci teren... jebi ga. Da se ista situacija desila nama izvukli bi iz 16, ili bi svirali faul u napadu.
Ovo je bila sigurno najuzbudljivija utakmica BiH reprezentacije otkad postoji. Imamo pred sobom jos dvije takve pa cemo vidjeti. Jedino me brine sto fizicki nismo jaki, zadnjih 15 minuta smo jako pali. Zbog toga ne bih volio Irce (uz Portugal) Mislim da sa Hrvatskom mozemo dobro proci jer oni vec duze imaju problema i samo se ceka kad ce puknuti. Cehe bas ne znam dobro, ali nisam bas puno dobrog cuo o ovoj reprezentaciji.
ali stvarno ste dosadili sa njima. bega je rezervni jos najmanje godinu dana u reprezentaciji,, i tacka.
Pape jes to ti??? Lijepo sto si se registrovo!
Hajd ba decko holadi vise, naporan si sa komentarima, klasicni troll na kojem ce neko ban rizikovati tj da te posalje u tri lijepe! Ne pucaj bezze kontru i ne idi uz nos cijelom forumu jer fakat udavi sa ovom pricom!
tebi kao da je begovic decko, pa ga libis toliko.
svaka druga, begovic ovo,, begovic ono..
dosadan si i ti.
jeste bega bio dobar,, svaka cast.. ali nece biti broj jedan za jos dugo.. znas li zasto ?
jer ovaj forum ne prestavlja realno osjecanja svakog bosanca i hercegovca.
mora bega jos raditi da bi ocistio svoje lice koje je sam isprljao.
ja bih volio da ne pricamo o golmanima, jer oni u ovom momentu stvarno nisu toliko vazni.
oba golmana su dobra.. oba mogu igrati kvalitetne utakmice... samo je jedan na tankom ledu... i mora se jos jedno vrijeme drzati tamo.
do vidjenja.
mene je begović prosto oduševio. rutinski izleti na loptu kad je korner ili neki prekid, svaki vazdušni duel dobije u svoju korist.
ja sam u jednom trenutku pomislio i da se malo previše zajefrkava.... koja nonšalancija i samopouzdanje kod istrčavanja na centaršuteve, nevjerovatno...
Osjecam se grozno.. Nemogu da spavam. Dragomi Sto smo razvalili france al drazemi bi mi bilo da ih nismo razvalili al zato pobjedili.. Spahicu cjenim Te kao najboljega stopera u evropi Al Sto onog nasrija pred sudijom pred jebenim sudijom nako amaterski srusi i to pred liniom 16terca? U mojim ocima je spahic dobio Bio onaj duel zasto taj faul.? Nemogu da spavam jer mi nece u glavu kako to da covjek koji igra odbranu 10 godine na nivou to pocini.. kakva glupost, Pa bolje je i pustit nek IDE u picku strininu Al koji faul trazis tu.. Gledam onu 70 minutu Pa oped gledam Pa oped gledam kontam Hajd vise 80ta znam da brzo IDE od 80.. Nismo njemci il brazil svaka cast momci na ovom. Al sto Boze nemoze da Bude da i mi imamo Pa malo Srece. Djesi Boze vise
ali stvarno ste dosadili sa njima.
bega je rezervni jos najmanje godinu dana u reprezentaciji,, i tacka.
ja sam čovjek koji je rat proveo u Sarajevu, četnici su mi uzeli djetinjstvo
sve je to imalo posljedicu da sam imao velika očekivanja od mira, i od ove države, i sve me je razočaralo
nisam vjernik, gadi mi se patriotizam i isprazne parole
upravo mi suze teku niz lice radi nepravde kojoj smo izloženi evo već više od deceniju
ne može ovo pod kožu ljudi. ovi momci i ovaj selektor su najveće blago koje imamo i zaslužili su to posrano prvenstvo
ne radi, rata, ne radi napaćenog naroda (koji je isvaren do kosti i kurcu ne valja) već zato što znaju igrat taj jebeni fudbal bolje od pola nekakvih izvikanih reprezentacija u evropi...
Jarane moj sa ovom ekipom i ovim navijacima mozemo se slobodno pojaviti bilo kojem takmicenju.. Nema dileme da su njemci spanci itlijani jaci al na mundijalu il evropskom mozemo se i snjima nosit. Sta ce jedna svedska,danska polska, ukrajina, vjeruj mi ako odemo na to prokleto prvenstvo da cemo sigurno evropu razmijesati tamo.. Al bosanska sreca Nas prati da cemo izvuc Najteze Sto moze u barazu..
Boli bas boli .Gdje si jebena sreco i pravdo ima li te? Hvala Pape,hvala zmajevi,hvala navijacima na podrsci u Parizu i sirom svijeta.Glavu gore svi skupa i u nove pobjede u barazu!
mene je begović prosto oduševio. rutinski izleti na loptu kad je korner ili neki prekid, svaki vazdušni duel dobije u svoju korist.
ja sam u jednom trenutku pomislio i da se malo previše zajefrkava.... koja nonšalancija i samopouzdanje kod istrčavanja na centaršuteve, nevjerovatno...
Samo u jednom trenutku ili vise njih?
Nego Asmir i izletanja da vi niste prebacili na kakav drugi program.
Taj ne mrda od svoje gol linije taman ga puskom ganjali.
Samo u jednom trenutku ili vise njih?
Nego Asmir i izletanja da vi niste prebacili na kakav drugi program.
Taj ne mrda od svoje gol linije taman ga puskom ganjali.
da, samo u jednom trenutku... a ako ti nisi primjetio kako je čovjek samouvjereno vladao svojim šesnaestercom kod kornera i centaršuteva, onda si bio pod gasom žešćim ili je ipak nešto drugo u pitanju pošto si redovan gdje se god Asmir spomene... ko da si pelcov'o onu njegovu Kanađanku nekad pa ti je oteo
Asmir je ispao seronja kod onih neodazivanja za reprezentaciju ali se posuo pepelom, vratio u tim i stojički trpi ponićenja u vidu Sušićevih "Kenanu sam rekao da bira koju utakmicu će igrati".... valjda je red da ga se pusti više na miru
Donedavno se nisam zamarao ovim golmanskim temama, i Kenan i Asmir su dobri golmani, Kenan je puno toga prošao sa ovom reprezentacijom i ne treba previše kakiti po njemu ali realno, Asmir je u ovom trenutku bolji i, što je još važnije, zdraviji golman... Ovo što je Hasagić večeras napravio (a nije ni Sušić ništa manje kriv) je stvarno bilo bezveze i sebično
UEFA trebA da dozvoli sudijama da se sluze tehnologijom, pa da se ne igra fudbal kao u prvoj polovini dvadesetog stoljeca.
Sta je to problem da se sudija moze posluziti ekranom na stadionu da vidi neku situaciju ako je sumnjiva, bolje nego da uvijek svir au gorist veceg.
Melami wrote:UEFA trebA da dozvoli sudijama da se sluze tehnologijom, pa da se ne igra fudbal kao u prvoj polovini dvadesetog stoljeca.
Sta je to problem da se sudija moze posluziti ekranom na stadionu da vidi neku situaciju ako je sumnjiva, bolje nego da uvijek svir au gorist veceg.
Veci ne daju.
@odesveuhonduras Begovica nije Kanadzanka,Obamina je.
A ako je samo u jednom trenutku,onda dobro.nekad mu se omakne.
Melami wrote:UEFA trebA da dozvoli sudijama da se sluze tehnologijom, pa da se ne igra fudbal kao u prvoj polovini dvadesetog stoljeca.
Ja bi uveo pravilo da trener moze tri puta traziti da se pogleda video snimak. Je li bio ofsajd za francuze kada su pogodili stativu?
Ja bi uveo pravilo da trener moze tri puta traziti da se pogleda video snimak. Je li bio ofsajd za francuze kada su pogodili stativu?
Ofsajd je bio prije stative
Pa na taj mislim, da li je bio ofsajd ili onako sucmurasto? Ne sjecam se, samo znam da je komentator govorio da nije ofsajd a ja gledao kroz prste.
Eto vi odspavali pa hladne glave na kaficu a nas amere tek cek noc bez sna.Sta smo mi bogu skrivili da nas ...iz godine u godinu. Ne pomaze u ovoj muci ni haineken,Dzaba sve.Znam da cemo proci baraz ali koji je ovo lopovluk.Sta imamo od toga sto cijeli svijet vidi.Hvala bogu pa nisam Dzeko,Spaha ili neko drugi ne bi ova utakmica imala kraj.Majku im j...m dokle ce nas jebavatii.Ima li kraja.Pa jebote svak mi kriv(zena,djeca,komsija)zbog neke budale iz walesa.Ma nema se na ovo sta reci.Suti i trpi a srce hoce da iskoci od neke muke.Da je bar zaspavi,al hos u zoru,Dzaba haineken
Jack Be Nimble wrote:
Ofsajd je bio prije stative [/quote]
Pa na taj mislim, da li je bio ofsajd ili onako sucmurasto? Ne sjecam se, samo znam da je komentator govorio da nije ofsajd a ja gledao kroz prste.[/quote]
Prije svega kontam da si gledao tekmu,drugo recimo na ESPN je ono strogo u tancinu odrezalo gdje se nalazio francuz prije ubacaja koji kaze da je bio za dobrih pola metra u ofsajdu.Nadam se da znas sta podlijeze pod ofsajdom.koji je velis komentator bio,ako je ovaj sa Engleskog podrucja frajo je ocigledno za zabare 69 navijao.
Last edited by Corola on 12/10/2011 07:02, edited 1 time in total.