Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
htcxone

#3376 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

irmanon wrote:
m@m@ wrote:
irmanon wrote:Imao sam strasan date prije sedmicu dana, nije se ni pojavila.
:lol: strasno
Svega mi od sada, kako cu isfurati svaku curu kojoj se svidim ili mi pridje ma haossss, uostalom 'ta ce mi cura, jos malo i dobivam novi racunar !
:lol: :lol: :lol: najjaci komentar u zadnjih godinu dana :lol: :lol: :lol: :lol:
alchak.ba

#3377 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

irmanon wrote:
m@m@ wrote:
irmanon wrote:Imao sam strasan date prije sedmicu dana, nije se ni pojavila.
:lol: strasno
Svega mi od sada, kako cu isfurati svaku curu kojoj se svidim ili mi pridje ma haossss, uostalom 'ta ce mi cura, jos malo i dobivam novi racunar !
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
htcxone

#3378 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

cek :D
evo jedan od mene iz moje "nejebstvene" mladosti :D

imao sam brat bratu max 18 godina, radio ko konobar, ljeto, cura nekih dolazilo... inace tad sam bio pravo stidljiv pa sam u vezu uspjevao uci samo i samo u slucaju da mi "sredi" to jaran il jaranica ono kad znam da je sigurica 10=% :D
i upoznam jednu curu lijepa bila, Amra (ako citas ovo izvini :D ) i sad dolazila par dana u ljetnu bastu, pogledi, osmjeh... prica, pa onda pocela piti kafu za sankom.. i tako 10-ak dana :D a ja nista..barim al ... kaze ona hoces samnom veceras do grada, kao dog sa jaranicom a ona ne moze pa ako ja hocu poslije posla da se ne vraca kuci...
i hajd reko moze... odemo u grad sjeli u neki kafic, prica ovo ono ... svidja se ona meni pravo, zaljubio se... i tako od 7 do pola 12 bili zajedno, otpratio je ja do stana, preed stanom ona blizu mene zagrlila me oko struka :D i ja nju i kaze ona "laku noc, nadam se da cemo se češće vidjati" ja onako...ma hocemo... i gleda me ona jedno minut, 10 cm od mene :D ceka da je poljubim, ja nista ... i opet kaze laku noc i ode :run:
nakon dva dana (u medju vremenu par porukica) opet izadjemo, opet smo zaglavili u gradu do kasno, opet isto pred njenom zgradom i opet ja nista...ko mutav (SAD NESTO KONTAM JBT OVO BI ONA TRBALA PISATI KAO NAJGGORI DEJT A NE JA)....
da ne duzim, jos 3 puta izadjemo svku noc ista scena, i na kraju cura kaze " ***** IMAS LI DJEVOJKU" reko nemam... kaze "ok, hoces li biti moj momak"
jbt kad u zemlju nisam propao... reko hocu :mrgreen: :dance: i tu me poljubi ...
Poslije dosao kuci ... kad se nisam tad ubio necu nikad...
mislim da je cura izludila samnom to vrijeme ...jos ja slao poruke kako mi je pravo draga i kako mi se svidja i sta sve ne... kad se viidimo TAPIJA!
alchak.ba

#3379 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

ti si samo bio fin.... i pokazao si da mi muski nismo laki kako oni misle
htcxone

#3380 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

alchak.ba wrote:ti si samo bio fin.... i pokazao si da mi muski nismo laki kako oni misle
Definicija pizde :D
alchak.ba

#3381 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

htcxone wrote:
alchak.ba wrote:ti si samo bio fin.... i pokazao si da mi muski nismo laki kako oni misle
sta te briga sta zene misle, one samo i misle da smo laki.... dzaba kad smo emotivci, a ne ko one
shmizlica

#3382 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shmizlica »

alchak.ba wrote:
htcxone wrote:
sta te briga sta zene misle, one samo i misle da smo laki.... dzaba kad smo emotivci, a ne ko one
:shock: jesi li to ti?
alchak.ba

#3383 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

shmizlica wrote:
jesam, sto pitas?
shmizlica

#3384 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shmizlica »

alchak.ba wrote:
shmizlica wrote:
jesam, sto pitas?
nako :D
htcxone

#3385 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

alchak.ba wrote:
htcxone wrote:
:mrgreen: :thumbup: ama htio sam ja sa njom biti al nisam smio pitati jer sam kontao da joj se ne svidjam (iz ko zna kojih razloga) :D
al da smo emotivci jesmo samo to kkrijemo :oops:
alchak.ba

#3386 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

htcxone wrote: :mrgreen: :thumbup: ama htio sam ja sa njom biti al nisam smio pitati jer sam kontao da joj se ne svidjam (iz ko zna kojih razloga) :D
i treba da krijemo, jer kad pokazemo emocije onda smo ko kakve placipicke u njihovim ocima
hhaarree

#3387 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hhaarree »

sta to vi otkrivate nase strogo cuvane tajne :? brisite to dok zemske nisu vidile
alchak.ba

#3388 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

hhaarree wrote:sta to vi otkrivate nase strogo cuvane tajne :? brisite to dok zemske nisu vidile
ma one sve to znaju
htcxone

#3389 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

alchak.ba wrote:
htcxone wrote: :mrgreen: :thumbup: ama htio sam ja sa njom biti al nisam smio pitati jer sam kontao da joj se ne svidjam (iz ko zna kojih razloga) :D
i treba da krijemo, jer kad pokazemo emocije onda smo ko kakve placipicke u njihovim ocima
upravo to ... ako te ista po glavi moze udariti onda je to ova stvar!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#3390 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Jeste, zato treba igrati igrice i glumiti nezainteresovanost a reko bi covjek sve odrasli ljudi. :mrgreen:
WildRedRose

#3391 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

ladyblue18 wrote:Jeste, zato treba igrati igrice i glumiti nezainteresovanost a reko bi covjek sve odrasli ljudi. :mrgreen:
:lol: nemoj ih bona, vis' sto su simpaticni ovako :lol: :D
ladyblue18

#3392 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Dje nisu, za 5 minuta obore sami sve sto pisu na drugim temama. :skoljka:
shin

#3393 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shin »

Tema se svela na avanture ''kako mi je jaran nabacio trebu'' od knjizevnika ''joj jesam bio jebac kada sam bio mladji''.
alchak.ba

#3394 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

ladyblue18 wrote:Jeste, zato treba igrati igrice i glumiti nezainteresovanost a reko bi covjek sve odrasli ljudi. :mrgreen:
svidjas mi se
htcxone

#3395 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

:x e vidi ovo... imao sam priliku da "dozivim" u jednoj vezi da je sve bilo "divno" dok sam bio mrtav hhladan, a cura bila ko med (bio hladan jer sam tek raskinuo sa curom nakon 2. godine... ) ona slala poruke, ja nekad odg nekad ne, zavisi od raspolozenja... i onda kad sam poceo da se otvaram prema njoj, kad mi se stvarno pocela svidjati... da vidis te "duse" od cure u sta se pretvorila... nema sa rajom na kafu, nema na tekme ici (tu joj je bio kraj) nemoj ovo , nemoj ono... :O ja se sjebo ko foka, kontam jel moguce... od tad, pmaet u glavu i doziraj ljubav, po malo na kapaljku jesr sve vise je previse i ispadnes "patetican" i sta sve ne

is it a storm,
is it a rocket,
no it's not, ist

WWR :D
Ramzess Veliki

#3396 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

respo wrote:aboridzine baci jednu pricu za pored vatre :D
Vidim malo se ekipa ozbiljnija skupila, evo moga najgoreg datea u životu ... znam kakvi će komentari biti ... i zaslužio sam ih ... :oops:
... Ostavi mi komšinica stan na čuvanje i zamoli me da ga dam nekoj curi koja će ga održavati dok se komšinica ne vrati iz Holandije, i ja nađem prijateljicu ... prijateljica moje djevojke koja je bila iz drugog grada. Bilo je tu zavođenja od te prijateljice, ali ja se nisam lako dao.
Uglavnom, pozove me ta prijateljjica jedno veče na kafu u taj stan i ja odem, tamo ona sa svojom prijateljicom, obadvije malo popile, vesele, šale padaju, opuštena atmosfera uz prigušeno svjetlo ... i ja oko jedan ujutru reko - "Moram ići, žao mi je ... blabla bla ..."
- "Ma ostani još malo ..."
- "Ma ne mogu, odoh ..."
I odem ja, stan mi u susjednom ulazu - do vrata, nema ključa! Ostao kod njih.
Vraćam se nazad, zvonim ... otvaraju njih dvije, cerekaju se, u čipkanom vešu. I ova njena prijateljica drži ključ od mog stana i smješka se - "Uzmi ga ... " Ja se spetljao i uzmem ključ ... jedva ih nekako pozdravim i - odem ... Tek kad sam otključao vrata svog stana upali mi se lampica - KONJU JEDAN! :x
Popravnog svakako nije bilo ... nakon svih godina otkad se to desilo ponekad se za šankom toga sjetim i suza mi krene ... KONJU JEDAN! :x
WildRedRose

#3397 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by WildRedRose »

ladyblue18 wrote:Dje nisu, za 5 minuta obore sami sve sto pisu na drugim temama. :skoljka:
ah, tell me something new :D ma neka, sad su se lafo 'otvorili' :lol: :D
ladyblue18

#3398 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

alchak.ba wrote: svidjas mi se
Stani u red. :oops:

Jes htc, zbog jednog zenskog mangupa treba bit bezobrazan prema svakoj drugoj.
Sad su mi jasnije price koje pocinju sa 99% zena...
MedenoSrce

#3399 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

bas u cipkanom vesu :-) nije bilo dovoljno sto su dvije nego jos i ves nabacile :lol:
alchak.ba

#3400 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alchak.ba »

ladyblue18 wrote:
alchak.ba wrote: svidjas mi se
Stani u red. :oops:

Jes htc, zbog jednog zenskog mangupa treba bit bezobrazan prema svakoj drugoj.
Sad su mi jasnije price koje pocinju sa 99% zena...
brzo dodji u inbox, bice ti kasnije zao.....
Post Reply