Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
sgunited

#3376 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by sgunited »

zvao sam ja danas centrotrans, krece se u subotu kao sto znate u 7 sati, a sto se tice karti za tekme one ce biti podjeljene u autobusima, pitao sam ih za hotel gdje cemo biti smjesteni kao jos ne znaju obavjestice me...fakat ne znam kakav im je to fazon krece se za nekih 30 sati oni mi jos ne znaju ni ime hotela reci ali eto
--usnee--

#3377 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by --usnee-- »

U centrotransu mene ne skontase nikako da stave u ponudu od 315km za sta sam uredno prije mjesec uplatio kao potkrala im se greska ali nadjose rjesenje o njihovom trosku me smjestaju na 435km imal ko da bi volio ovom ponudom ako mogne da se zamijenimo jer meni vise odgovara od 315 km
fosil

#3378 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by fosil »

sgunited wrote:zvao sam ja danas centrotrans, krece se u subotu kao sto znate u 7 sati, a sto se tice karti za tekme one ce biti podjeljene u autobusima, pitao sam ih za hotel gdje cemo biti smjesteni kao jos ne znaju obavjestice me...fakat ne znam kakav im je to fazon krece se za nekih 30 sati oni mi jos ne znaju ni ime hotela reci ali eto
Moj sura ide sa centrotransom u subotu I nakon bezbroj upita sazno je da ce bitismjesteni u hotel Etap port de Montmarte, tako nesto :D
sgunited

#3379 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by sgunited »

e to, sad je spcifikacija na redu, da prokomentarise hotel, gleda sam na googla maps daleko majku mu od centra grada, pantin i stadion nisu daleko ali centar jest, a i ruzno mi izgleda ova cetvrt
emrah_

#3380 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

motorola01 wrote:Ne znam da li su tebe ucili u skoli,ali BOsna nije samo Sarajevo?!Postoje i drugi gradovi u Bosni kao sto je Zenica,Tuzla,Mostar...I u tim gradovima centrotrans ima svoje poslovnice tako da se u Pariz ne ide samo iz Sarajeva ;-)
pa imaju vjerovatno popis odakle imaju putnike.. ako te nesto muci imas vjerovatno njihov broj i zovi, rijesi problem ovdje ga neces rijesiti.. sretno ;-)
emrah_

#3381 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by emrah_ »

vidimo se svi.. ja polazim iz maglaja..znaci oko 9h se vidimo... lijep pozdrav :)
masinac007

#3382 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by masinac007 »

Sra reci? Koju posluku porati?
Ostalo je jos malo do utakmice... :D

http://www.youtube.com/watch?v=fKvXiBVK ... r_embedded
libertyBiH

#3383 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by libertyBiH »

Ima da gori.......... :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Balkanski_sindrom

#3384 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Balkanski_sindrom »

Jeste li spremni ebem vam polivalo....

Specificni, da li se po Parizu moze placati starom deviznom stednjom?? Primaju li KM-ove? :D
Plumbum1977

#3385 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Plumbum1977 »

Svima sretan put i vidimo se u Parizu ako Bog da. Ja krećem noćas. Speci hvala na svemu prijatelju. Treba te odlikovati oredenom Zmaja od Bosne (moj prijedlog, a nadam se da me podržavate) za svu pomoć Bosancima , a naravno i našim dragim Hercegovcima. Nekako nam Hercegovci budu zapostavljeni u svemu pa i u navijačkim pjesma. Naravno pozdrav i našim Krajišnicima. Sretno, pa se možda vidimo negdje i usput.
star(i)mo

#3386 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Plumbum1977 wrote:Svima sretan put i vidimo se u Parizu ako Bog da. Ja krećem noćas. Speci hvala na svemu prijatelju. Treba te odlikovati oredenom Zmaja od Bosne (moj prijedlog, a nadam se da me podržavate) za svu pomoć Bosancima , a naravno i našim dragim Hercegovcima. Nekako nam Hercegovci budu zapostavljeni u svemu pa i u navijačkim pjesma. Naravno pozdrav i našim Krajišnicima. Sretno, pa se možda vidimo negdje i usput.
Cuj Hercegovci zapostavljeni!? Pa Here ovdje haraju brato... Specifikacija, mostarusrcu, star(i)mo, Edin H. (? mora da je nase krvi cim je onako zaheban)... :lol:

Sretno svima i da proslavimo pobjedu u srcu Pariza! :bih:
specifikacija

#3387 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Balkanski_sindrom wrote:Jeste li spremni ebem vam polivalo....

Specificni, da li se po Parizu moze placati starom deviznom stednjom?? Primaju li KM-ove? :D
Naravno da moze. :D Cudi me da me to pitas. :D KM je pozeljan :-)
specifikacija

#3388 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

Plumbum1977 wrote:Svima sretan put i vidimo se u Parizu ako Bog da. Ja krećem noćas. Speci hvala na svemu prijatelju. Treba te odlikovati oredenom Zmaja od Bosne (moj prijedlog, a nadam se da me podržavate) za svu pomoć Bosancima , a naravno i našim dragim Hercegovcima. Nekako nam Hercegovci budu zapostavljeni u svemu pa i u navijačkim pjesma. Naravno pozdrav i našim Krajišnicima. Sretno, pa se možda vidimo negdje i usput.
Tebi i tvojim prijateljima zelim sretan put, i, aBd,vidimo se u Parizu! Ma, kako odlikovanje. :-D U ovome smo svi podjednako ucestvovali, a ja sam najvise davao podataka o Parizu, sto je sasvim normalno, s obzirom da zivim u tom gradu. Star(i)mo je sve ovo zamislio, postavio zastave na tribine stadiona i pokrenuo akciju kupovine ulaznice na oznacenim sekcijama. Mostarurscu je sve ove informacije sirio dalje,masinac007 je svakodnevno izvjestavao o nasim sekcijama, i da ne nabrajam mnoge druge (lista bi bila podugacka), koji su doprinijeli da se zamisljena ideja ostvari - djelimicno ili potpuno, saznacemo u utorak vece. :-D Da ne zaboravim i Chuckie-a koji se redovno svadjao na index.hr :D
Jos jednom ti zelim sretan put i zahvaljujem na lijepim rijecima i zeljama. :)
Balkanski_sindrom

#3389 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

a niko ne spominje da ce se nasa zastava zakaciti na Ajfelov toranj...Ima li sta od toga?
star(i)mo

#3390 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

specifikacija wrote:
Tebi i tvojim prijateljima zelim sretan put, i, aBd,vidimo se u Parizu! Ma, kako odlikovanje. :-D U ovome smo svi podjednako ucestvovali, a ja sam najvise davao podataka o Parizu, sto je sasvim normalno, s obzirom da zivim u tom gradu. Star(i)mo je sve ovo zamislio, postavio zastave na tribine stadiona i pokrenuo akciju kupovine ulaznice na oznacenim sekcijama. Mostarurscu je sve ove informacije sirio dalje,masinac007 je svakodnevno izvjestavao o nasim sekcijama, i da ne nabrajam mnoge druge (lista bi bila podugacka), koji su doprinijeli da se zamisljena ideja ostvari - djelimicno ili potpuno, saznacemo u utorak vece. :-D Da ne zaboravim i Chuckie-a koji se redovno svadjao na index.hr :D
Jos jednom ti zelim sretan put i zahvaljujem na lijepim rijecima i zeljama. :)
E pa nemoj sada biti tako skroman. Tvoje je najmanje 95% zasluge! Preostalih 5% pripada nama. Tvoje necemo, svoje ne damo. :D
Balkanski_sindrom

#3391 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

starimo, sta bi, hoce biti ista od one marisane u utorak u 13.00, nisam sinoc pratio forum. Jeste se dogovorili ?
star(i)mo

#3392 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Prep'o se izgleda. Ho's ti? :D
Balkanski_sindrom

#3393 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

star(i)mo wrote:Prep'o se izgleda. Ho's ti? :D
Naravno...Gdje tacno i kako da te prepoznam?
Chuckie

#3394 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by Chuckie »

Mi smo sutra u 05:00h na putu iz Sarajeva, ne znam sto ovi sa Centrom idu 2 sata kasnije, mislio sam da cemo svi djuture da nam bude zabavno, al nebitno, svi navijacki rekviziti spremni, zastava, shal, dres, duxa, gajba sarajke za busa, 3 litra domacheg sherbeta itd. Uglavnom veceras nema spavanja nervoza ce bit na vrhuncu. Nego speci, ohladio sam ovih dana i od indexa, neda mi se svadjat hahaha vidimo se gore ispod Ajfela u nedjelju ako Bog da!
star(i)mo

#3395 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Chuckie & ekipa :thumbup: Sretno! :bih:
star(i)mo

#3396 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Balkanski_sindrom wrote:
1.89 m, 85 kg, crna kosa... :D Ali ne bih brata... jedino ako cemo kakve Francuze marisat'. :bih:
Balkanski_sindrom

#3397 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

mozda i tog bude, nikad ne reci nikad, ne zna se hahaha
specifikacija

#3398 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by specifikacija »

star(i)mo wrote:
Balkanski_sindrom wrote:
1.89 m, 85 kg, crna kosa... :D Ali ne bih brata... jedino ako cemo kakve Francuze marisat'. :bih:
Ovo podebljano i podvuceno ce se dopasti azrici 87 :D
star(i)mo

#3399 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by star(i)mo »

Da ne zaborave ovi sto nas vec napustaju za Pariz... :bih:

Okupljanje 11. Oktobra u 13h na platou Louvra
Metro stanica: Palais Royal Musée du Louvre - linija br: 1 i 7 Vidi sliku : http://www.timotheerolin.net/files/media_file_56405.jpg
Polazak s platoa je predvidjen u 14h. Tokom setnje planiramo sljedece: uz gromoglasno navijanje prolazimo kroz malu Trijamfalnu kapiju (simbolican cin), nastavljamo preko parka Tuileries do trga Concorde. Od trga nastavljamo prema Jelisejskim poljima. Dolaskom na krajnju destinaciju - veliku Trijumfalnu kapiju, organizovano metroom odlazimo na trg Porte de Pantin, mjesto okupljanja BHF-sa na koji stizemo oko 16h, i tu nastavljamo druzenje s nasim navijacima! Duzina predlozene setnje iznosi 3,5 km i prolazimo kroz najljepsi dio grada!
Dogovor je da nosimo bijelu opremu (majice, dukserice, i sl) u cilju razlikovanja od fr. navijaca, pogotovo na stadionu.

Okupljanje 11. Oktobra u 16h sa navijacima BHF na Porte de Pantin
Za one koji zele odmah da se prikljuce navijacima BHF-a na trgu Porte de Pantin ispred " Café de la Musique" (inace glavno okupljanje bh navijaca), neka se upute na istoimeni trg u 14h! Na trgu je planirano ugodno druzenje, te uvjezbavanje navijackih pjesama. Adresa je sljedeca : 139, Avenue Jean Jaurès, 75019 Paris. Metro stanica : Port de Pantin, linija br.5
Vidi sliku : http://static.panoramio.com/photos/orig ... 816454.jpg

Za navijace koji se zele osvjeziti pivom, BHF je uspio dogovoriti popust u kaficu "Café de la Musique", tako da ce casa pive umjesto 5 eura i nesto, kostati znatno manje, to jeste 3 eura!

Ponavljam i podvlacim da ovo nije nikakvo dijeljenje na dvije razlicite navijacke grupe. Svi smo jedna te ista navijacka skupina koja dolazi u Pariz s ciljem da pruzi punu podrsku nasoj reprezentaciji u toj odlucujucoj utakmici koja nam otvara vrata Evropskog prvenstva 2012!

Izmedju 17h30 i 18h, planirano je da s trga Porte de Pantin organizovano krenemo pjeske prema stadionu vodjeni BHF-sa. O tome ce nas BHF vise informisati. Planirano je nevjerovatno navijanje do stadiona rame uz rame sa BHF koji imaju zavidno 15-nje iskustvo u organizovanju slicnih navijackih parada!Duzina puta iznosi 5,5km.

A kada pobjedimo Francuze, onda idemo na Jelisejska polja!

Dominantna boja bh navijaca - znak raspoznavanja!
Bijeli dresovi/ majice :bih:
s@mson

#3400 Re: Francuska - BiH (Pariz, 11. Oktobar 2011- Karte/Prevoz...)

Post by s@mson »

Ja bih zamolio sve koji mogu da snime sto vise video i foto materijala sa okupljanja, setnje, navijanja na stadionu jer mi koji vec ne mozemo biti u Parizu da ipak osjetimo malo te atmosfere..
Uhhh a volio bih da budem tu...
Locked