Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Freamon Lester
#3376 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nije vam ovo osnovna skola pa ako se desilo poslije casa nema uciteljica sa tim nista. On je napao zaposlenika kluba dok je obavljao svoj posao. Ako ne dobije nogu bice veliko cudo. A mozda i ne bi da se izvinuo, a on danas ide u kost. Kao on neda na svoju familiju. Papak kupi familiji karte ili sredi sa upravom karte za VIP, a ne da ih svercas po stadionu...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3377 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spahić je završio s Njemačkom ...ne bi me čudilo ni da mu oduzmu radne papire i protjeraju ga
bezzveze pravi gluposti ko da je tinejdžer kakav
-
Mustang1
#3378 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A jakog kluba zastitari ne mogu pustiti igraca u VIP svog stadiona 
- phillie
#3379 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jah, k'o da ce im neko odnijet' lozhu, jeb'la ih lozhaMustang1 wrote:A jakog kluba zastitari ne mogu pustiti igraca u VIP svog stadiona
-
missko
#3380 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sad su i zastitari uposlenici kluba. Pa ja mogu ici svaku tekmu glumit zastitara to su ljudi koji veze nemaju sa zastitom obicni gradjani koji rade normalno u firmama i dodju vikendom da rade dodatno za petobera po tekmi.Freamon Lester wrote:Nije vam ovo osnovna skola pa ako se desilo poslije casa nema uciteljica sa tim nista. On je napao zaposlenika kluba dok je obavljao svoj posao. Ako ne dobije nogu bice veliko cudo. A mozda i ne bi da se izvinuo, a on danas ide u kost. Kao on neda na svoju familiju. Papak kupi familiji karte ili sredi sa upravom karte za VIP, a ne da ih svercas po stadionu...
-
missko
#3381 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kakve papire covjek ima EU pasos HrvatskeJoseMujica wrote:Spahić je završio s Njemačkom ...ne bi me čudilo ni da mu oduzmu radne papire i protjeraju ga
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3382 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kako bolidima pare udare u glavu 
- Freamon Lester
#3383 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Vidis oni na terenu nisu glumili zastitare vec su stvarno zastitari. Honorarno ili sa punim radnim vremenom sasvim je svejedno, a tu ih je doveo klub da osiguravaju sigurnost svih gledalaca, a posebno VIP dijela stadiona. A ako ti to slabo razumijes onda je to ozbiljan problem.missko wrote:Sad su i zastitari uposlenici kluba. Pa ja mogu ici svaku tekmu glumit zastitara to su ljudi koji veze nemaju sa zastitom obicni gradjani koji rade normalno u firmama i dodju vikendom da rade dodatno za petobera po tekmi.Freamon Lester wrote:Nije vam ovo osnovna skola pa ako se desilo poslije casa nema uciteljica sa tim nista. On je napao zaposlenika kluba dok je obavljao svoj posao. Ako ne dobije nogu bice veliko cudo. A mozda i ne bi da se izvinuo, a on danas ide u kost. Kao on neda na svoju familiju. Papak kupi familiji karte ili sredi sa upravom karte za VIP, a ne da ih svercas po stadionu...
Dakle neka papak plati lozu familiji i neka se loze da su VIP... kod svabe ti ta suplja jaransko-rodbinska slabo prolazi...
-
missko
#3384 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Savrseno ja razumijem jer sam bio 2 put onaj papak tvz zastitar na Alianz Areni na tekmi 1860 München i smrzo se ko picka a veze sa zastitarom nemam a doveo me jedan jaran da radim znaci preko poznanstvaFreamon Lester wrote:Vidis oni na terenu nisu glumili zastitare vec su stvarno zastitari. Honorarno ili sa punim radnim vremenom sasvim je svejedno, a tu ih je doveo klub da osiguravaju sigurnost svih gledalaca, a posebno VIP dijela stadiona. A ako ti to slabo razumijes onda je to ozbiljan problem.missko wrote:Sad su i zastitari uposlenici kluba. Pa ja mogu ici svaku tekmu glumit zastitara to su ljudi koji veze nemaju sa zastitom obicni gradjani koji rade normalno u firmama i dodju vikendom da rade dodatno za petobera po tekmi.Freamon Lester wrote:Nije vam ovo osnovna skola pa ako se desilo poslije casa nema uciteljica sa tim nista. On je napao zaposlenika kluba dok je obavljao svoj posao. Ako ne dobije nogu bice veliko cudo. A mozda i ne bi da se izvinuo, a on danas ide u kost. Kao on neda na svoju familiju. Papak kupi familiji karte ili sredi sa upravom karte za VIP, a ne da ih svercas po stadionu...![]()
Dakle neka papak plati lozu familiji i neka se loze da su VIP... kod svabe ti ta suplja jaransko-rodbinska slabo prolazi...
- Tito_i_Partija
#3385 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zato sto si mi ti jedan od najlaksih slucaja.Point. wrote: Vidju djavla, sad si i internetski Dr. Phil.![]()
Eto ti se ko fol zajebajes, al si mrtav ozbiljan spreman dati strucnu internet dijagnozu?E, jebemu.
Ali stvarno ne mogu da vjerujem kako brzo i u kojoj kolicini pocnes da pizdis na ljude koje se ne slazu s tobom. Ne samo na ovom podforumu, nego i mnogim drugim (filmovi npr). Sta je bolan s tobom? Jel' kod kuce sve u redu?
Prolistaj malo postove na ovoj temi i vidjeces da sam, barem sto se Spahe tice, veoma dosljedan. Tako da ovo ne bi nimalo trebalo da bude iznenadjenje za tebe. Ne svidja mi se njegov pristup, njegova generalna nadrkanost, bahatost. U kljucnim momentima za nasu reprezentaciju je kiks'o, a ovakvi momenti gdje mora ispast "frajer" se ponavljaju svako malo.Point. wrote:Nisam nikad ni reko da si ti napadao Dzeku, ali napadas Spahu, bez da znas i pozadinu frke. Al bitno je izigravati becku skolu, pa popljuvati balkanskog divljaka i jadovati za jadnim i uvijek fer svabama.
Jel' to stvarno puno trazim ako bi volio da se ugleda na Begovica ili Lulica? Eno recimo Lulica, iz tvog je kluba, kad si to cuo da je se s nekim pobio van terena? Da je nekog osamario na po terena? Ne, covjek je profesionalac, i zna da se pos'o ne odradjuje sa mentalitetom nabildanog gorile sa 4 razreda skole koji sjedi u kaficu i samo gleda s kim ce se pobit'.
- Freamon Lester
#3386 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I tvoj argument je sljedeci? Posto si ti bio nesposoban svi su nesposobni. Pored uhljebljenog, nesposobnog i zimljivog bosnje bi prosla horda huligana na Alianz Areni, ali ocigledno pored savjesne osobe koja radi taj posao nece proci oni kojima tu nije mjesto. I tu je kraj rasprave. Projektovati svoje neznanje i svoju nesposobnost na sve osobe koje se bave nekim poslom je vrhunac budalestine na ovom forumu.missko wrote: Savrseno ja razumijem jer sam bio 2 put onaj papak tvz zastitar na Alianz Areni na tekmi 1860 München i smrzo se ko picka a veze sa zastitarom nemam a doveo me jedan jaran da radim znaci preko poznanstva
- ljevoruki
#3387 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ovo mu nije trebalo.
U 35. god igra najbolji fudbal u karijeri u svom najboljem klubu i onda napravi ovakvu glupost.
Steta, mogao je jos par godina igrati na Bay areni.

U 35. god igra najbolji fudbal u karijeri u svom najboljem klubu i onda napravi ovakvu glupost.
- Tito_i_Partija
#3388 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sjo njemackih redara, poceli ljude napadat' iz cista mira. De ti Spaha uzmi pusku pa rijesi stvar k'o pravi Gazija.Clan komisije wrote:Brata i svoju familiju ću uvijek štiti i braniti, dok sam živ
Tako je Spaha, pravi bosanac.
- Clan komisije
#3389 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa daj ba ako cemo realno ko su zastitari?
Spaha je tu radnik, on je taj koji kopa (mislim fudbal je postao besmislen, kad skontas, ali jbg tu se vrte milijarde).
Karikiram, ali zamisli da si ti jedan od menadzera neke firme, dovedes brata da mu pokazes kancelariju i portir na ulazu kaze tvom bratu, halo ba momak gdje si ti kreno mamu ti jebem, i jos ga ufati ga ufati polugom.
Smijesno mi je da se ovako ponasaju prema Spahi jebote ko da je ono dijete sto dohvaca lopte, a ne prvotimac kluba i to poprilicno uspjesan prvotimac, standardan.
A vidim svi prizekljujete kazne. Kakve ba kazne, on je tu da igra, odrezat ce mu mozda neku kaznu, ionako je povrijedjen, svakako ne moze igrat. Platit ce nesta, izvinut se i dovidjenja...
I jos jednom, ono nije bila grupa nekih huligana nego covjekov brat, prijatelju mu i rodbina. Halo, o cemu su razmisljali ti zastitari - to mi nije jasno. Ej, jos kraj utakmice, prazne tribine, ljudi izgubili tekmu, izivcirani, iznervirani i jos mu ti dodajes sol na ranu...meni ovo lici samo na prosipanje sile doticnih.
Spaha je tu radnik, on je taj koji kopa (mislim fudbal je postao besmislen, kad skontas, ali jbg tu se vrte milijarde).
Karikiram, ali zamisli da si ti jedan od menadzera neke firme, dovedes brata da mu pokazes kancelariju i portir na ulazu kaze tvom bratu, halo ba momak gdje si ti kreno mamu ti jebem, i jos ga ufati ga ufati polugom.
Smijesno mi je da se ovako ponasaju prema Spahi jebote ko da je ono dijete sto dohvaca lopte, a ne prvotimac kluba i to poprilicno uspjesan prvotimac, standardan.
A vidim svi prizekljujete kazne. Kakve ba kazne, on je tu da igra, odrezat ce mu mozda neku kaznu, ionako je povrijedjen, svakako ne moze igrat. Platit ce nesta, izvinut se i dovidjenja...
I jos jednom, ono nije bila grupa nekih huligana nego covjekov brat, prijatelju mu i rodbina. Halo, o cemu su razmisljali ti zastitari - to mi nije jasno. Ej, jos kraj utakmice, prazne tribine, ljudi izgubili tekmu, izivcirani, iznervirani i jos mu ti dodajes sol na ranu...meni ovo lici samo na prosipanje sile doticnih.
Last edited by Clan komisije on 10/04/2015 14:36, edited 1 time in total.
-
5 0 5
#3390 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
a valjda zna sta radi. o njegovoj karijeri je rijec.ljevoruki wrote:Ovo mu nije trebalo.
U 35. god igra najbolji fudbal u karijeri u svom najboljem klubu i onda napravi ovakvu glupost.![]()
- Clan komisije
#3391 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A kad Ibra ofira novinare, unosi im se u facu itd itd...to je onda kul, vau, joj vid ga bosanac....
Garantujem da kojim slucajem igra za nasu repku, da bi automatski bio seljacina, neotesan, vid sta radi, ofira nas itd.
I uostalom, nama ce trebat 100 godina da popravimo sliku... mi smo divljaci za njih, i taman ce jedan potez spahe nesta njima znaciti, sta vam je ba.
Garantujem da kojim slucajem igra za nasu repku, da bi automatski bio seljacina, neotesan, vid sta radi, ofira nas itd.
I uostalom, nama ce trebat 100 godina da popravimo sliku... mi smo divljaci za njih, i taman ce jedan potez spahe nesta njima znaciti, sta vam je ba.
-
5 0 5
#3392 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
a zar nije spaha zamalo izgubio posao na samom pocetku, kada se potukao s nekim tamo oko parking mjesta?Clan komisije wrote:Pa daj ba ako cemo realno ko su zastitari?
- Clan komisije
#3393 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ama covjek je takav, zivac i to valjda svi znamo.
Tako da mi ovo uopste nije cudno, cudno mi je da nije vise sranja u karijeri napravio.
Inace, sta je nama sa reprezentativcima, jeste primjetili da su bas nadrkani, sve i jedan. Pa cak i Pjanke koji je bio miran, je puko. Valjda neigranje, slabe sezone, sta li...a nikad placeniji nisu bili (u pravu je Slino, nije sreca para puna vreca). Al, ne fakat gledam protiv austrije i andore, ma haos...moramo se smiriti malo do izraela, imat cemo zutih kamaru.
Tako da mi ovo uopste nije cudno, cudno mi je da nije vise sranja u karijeri napravio.
Inace, sta je nama sa reprezentativcima, jeste primjetili da su bas nadrkani, sve i jedan. Pa cak i Pjanke koji je bio miran, je puko. Valjda neigranje, slabe sezone, sta li...a nikad placeniji nisu bili (u pravu je Slino, nije sreca para puna vreca). Al, ne fakat gledam protiv austrije i andore, ma haos...moramo se smiriti malo do izraela, imat cemo zutih kamaru.
- Point.
#3394 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bolan, skloni Marsala sa avatara i njegovo ime, covjek se prevrce u grobu ko sve koristi njegov lik u laprdanju. A vidim pratis me u stopu, fino je to.Tito_i_Partija wrote:Zato sto si mi ti jedan od najlaksih slucaja.Point. wrote: Vidju djavla, sad si i internetski Dr. Phil.![]()
Eto ti se ko fol zajebajes, al si mrtav ozbiljan spreman dati strucnu internet dijagnozu?E, jebemu.
![]()
Ali stvarno ne mogu da vjerujem kako brzo i u kojoj kolicini pocnes da pizdis na ljude koje se ne slazu s tobom. Ne samo na ovom podforumu, nego i mnogim drugim (filmovi npr). Sta je bolan s tobom? Jel' kod kuce sve u redu?
Prolistaj malo postove na ovoj temi i vidjeces da sam, barem sto se Spahe tice, veoma dosljedan. Tako da ovo ne bi nimalo trebalo da bude iznenadjenje za tebe. Ne svidja mi se njegov pristup, njegova generalna nadrkanost, bahatost. U kljucnim momentima za nasu reprezentaciju je kiks'o, a ovakvi momenti gdje mora ispast "frajer" se ponavljaju svako malo.Point. wrote:Nisam nikad ni reko da si ti napadao Dzeku, ali napadas Spahu, bez da znas i pozadinu frke. Al bitno je izigravati becku skolu, pa popljuvati balkanskog divljaka i jadovati za jadnim i uvijek fer svabama.
Jel' to stvarno puno trazim ako bi volio da se ugleda na Begovica ili Lulica? Eno recimo Lulica, iz tvog je kluba, kad si to cuo da je se s nekim pobio van terena? Da je nekog osamario na po terena? Ne, covjek je profesionalac, i zna da se pos'o ne odradjuje sa mentalitetom nabildanog gorile sa 4 razreda skole koji sjedi u kaficu i samo gleda s kim ce se pobit'.
Ako ja popizdim brzo, kao sto vrli pisac rece, sta reci za forumase koji odmah posegnu za internetskim psiho analizama, cim se ne slazu sa nekim? Slozices se da je ta prica pomalo djetinjasta?
Moras da shvatis da je svaka osoba drugacija, tako da u timu ne mozes imati 11 Lulica i 11 Begovica. Spaha je takav kakav je, i nakon svih ovih godina u reprezentaciji kojoj je dao mnogo, nije zasluzio da ga svaka fukara pljuje jer je, aman Boze, opalio sljagu nekom redaru.
- ultima_palabra
#3395 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Upravo to, izgubili na penale od velikog Bayerna (drugi put da gube na penale u zadnjih mjesec), on se povrijedio ozbiljnije i još mu buraza neko počeo udarati radi ulaska na PRAZAN stadion... ko ne bi popizdio.Clan komisije wrote:Ej, jos kraj utakmice, prazne tribine, ljudi izgubili tekmu, izivcirani, iznervirani i jos mu ti dodajes sol na ranu...meni ovo lici samo na prosipanje sile doticnih.
- It_is_a_Leclerc
#3396 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jeste. Redari su demoni, bezdušni dementori koji bauljaju po stadionima i udaraju pošten svijet, ali je naš Emir, bošnjački gazija, kapetan srca plemenitog, odlučio da zaustavi taj užas. De ljudi malo da se uozbiljimo. Ti redari tamo nisu zato što nemaju gdje biti, već zato što rade svoj posao za pare, a posao im se sastoji da poštuju i rade u skladu s pravilima. Emir Spahić je nasrnuo na te jadne ljude, k'o zadnji siledžija. Zaslužuje svaku kaznu.
-
5 0 5
#3397 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
to isto moze i zastitar reci. natezao se sa navijacima od pola 6, umoran, gladan, smrzo se, i sad mu dosli neki bahati bosanci tjerajuci ga da krsi pravila i da rizikuje posao, jos je i dobio saku u glavu od fudbalera, kojem uzgred, nije prvi put da se tuce sa uposlenicima tog kluba.ultima_palabra wrote:Upravo to, izgubili na penale od velikog Bayerna (drugi put da gube na penale u zadnjih mjesec), on se povrijedio ozbiljnije i još mu buraza neko počeo udarati radi ulaska na PRAZAN stadion... ko ne bi popizdio.Clan komisije wrote:Ej, jos kraj utakmice, prazne tribine, ljudi izgubili tekmu, izivcirani, iznervirani i jos mu ti dodajes sol na ranu...meni ovo lici samo na prosipanje sile doticnih.
- Idemedosumom
#3398 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nek si ti doletio da zaštitiš jadni svijet od bošnjakaIt_is_a_Leclerc wrote:Jeste. Redari su demoni, bezdušni dementori koji bauljaju po stadionima i udaraju pošten svijet, ali je naš Emir, bošnjački gazija, kapetan srca plemenitog, odlučio da zaustavi taj užas. De ljudi malo da se uozbiljimo. Ti redari tamo nisu zato što nemaju gdje biti, već zato što rade svoj posao za pare, a posao im se sastoji da poštuju i rade u skladu s pravilima. Emir Spahić je nasrnuo na te jadne ljude, k'o zadnji siledžija. Zaslužuje svaku kaznu.
- It_is_a_Leclerc
#3399 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ne, nego od patetike. Kao i uvijek, slavimo pogrešne poteze pogrešnih ljudi.Idemedosumom wrote:Nek si ti doletio da zaštitiš jadni svijet od bošnjakaIt_is_a_Leclerc wrote:Jeste. Redari su demoni, bezdušni dementori koji bauljaju po stadionima i udaraju pošten svijet, ali je naš Emir, bošnjački gazija, kapetan srca plemenitog, odlučio da zaustavi taj užas. De ljudi malo da se uozbiljimo. Ti redari tamo nisu zato što nemaju gdje biti, već zato što rade svoj posao za pare, a posao im se sastoji da poštuju i rade u skladu s pravilima. Emir Spahić je nasrnuo na te jadne ljude, k'o zadnji siledžija. Zaslužuje svaku kaznu.
- Tito_i_Partija
#3400 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Marsala sam stavio na avatar i nick da ga takvi k'o ti odmah pocinju spominjat' kad im nestane municije. Vidim da funkcionira perfektno.Point. wrote: Bolan, skloni Marsala sa avatara i njegovo ime, covjek se prevrce u grobu ko sve koristi njegov lik u laprdanju. A vidim pratis me u stopu, fino je to.![]()
A tebe "pratim" jer volis da se istices sa agresivnoscu i uvredama, bas k'o i tvoj gazija.
Da je mozda prvi put, pa hajde dobro, desilo se, popizdio covjek. Ali nije prvi put. Isto k'o sto u timu ne mozes imat' 11 Lulica i 11 Begovica, tako postoje i drugi nacini za rjesavanje konflikata.Point. wrote:Moras da shvatis da je svaka osoba drugacija, tako da u timu ne mozes imati 11 Lulica i 11 Begovica. Spaha je takav kakav je, i nakon svih ovih godina u reprezentaciji kojoj je dao mnogo, nije zasluzio da ga svaka fukara pljuje jer je, aman Boze, opalio sljagu nekom redaru.
Al' jeb'o redara, jelde? Jebo njega sto je, mozda eto tek tako, slijedio neke propise sto se tice VIP loze i nije mog'o dozvolit' da Spaha uvede nekolicinu svojih prijatelja koji vjerovatno nisu bili najavljeni. Ako je Spaha takav maher k'o sto svi tvrdite, sto nije lijepo nazv'o vlasnika kluba i rek'o: "Halo ba, de reci ovim mangupima da me puste s rajom u VIP lozu?" Vrlo jednostavno, zar ne?