SDA-All about

Post Reply
drug profi

#3376 Re: SDA-All about

Post by drug profi »

jah, za pojedince, ali da su iz SDA
Čovjek

#3377 Re: SDA-All about

Post by Čovjek »

JoseMujica wrote:ako se treba nečemu rugati onda je to amaterski izrađen plakat
POTPIS!
U tome se potpuno slažem sa tobom, klasični amaterizam i kinđurenje, koje nema nikakvog smisla.
novi.dan.nova.nafaka

#3378 Re: SDA-All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

drug profi wrote:jah, za pojedince, ali da su iz SDA
Čemu izvrtanje rečenice u kontekst u kojem nije napisana ? Trebam li ponoviti da pod "pojedincima" ne mislim na pojedince isključivo iz SDA !? Recimo, meni je Denis Bećirović skroz OK lik, a iz SDP-a je.
ultima_palabra

#3379 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Denis Zvizdić je održao motivirajući govor koji je izazvao buru aplauza prisutnih.

"Zamolio bih vas da razlučite istinu od laži koju za glasače serviraju druge stranke. Skretanje svog neuspjeha i prebacivanje svojih odgovornosti na SDA je prljava taktika. Ne slušajte druge koji nas žele vratiti u komunizam, žele reformu policije i ukidanje vjeronauke. Birajte siguran proizvod, proizvod koji je napravio Alija Izetbegović, a od kojeg mi nikada nismo odustali, niti ćemo. Birajte Bosnu i Hercegovinu".

Zvizdić je svoj govor završio citatom rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića: "Stoga podiginimo visoko naše zastave, odbacimo strah i sumnje, umjesto toga radimo vrijedno kako najbolje znamo, svjesni da naš život i naša smrt, pa i naša sudbina, nisu u njihovim nego u Božijim rukama. U toj vjeri je naša sloboda, naša snaga i ako Bog da, naša pobjeda."
Neš' ti stručnjaka i doktora :skoljka:
seln

#3380 Re: SDA-All about

Post by seln »

ultima_palabra wrote:
Denis Zvizdić je održao motivirajući govor koji je izazvao buru aplauza prisutnih.

"Zamolio bih vas da razlučite istinu od laži koju za glasače serviraju druge stranke. Skretanje svog neuspjeha i prebacivanje svojih odgovornosti na SDA je prljava taktika. Ne slušajte druge koji nas žele vratiti u komunizam, žele reformu policije i ukidanje vjeronauke. Birajte siguran proizvod, proizvod koji je napravio Alija Izetbegović, a od kojeg mi nikada nismo odustali, niti ćemo. Birajte Bosnu i Hercegovinu".

Zvizdić je svoj govor završio citatom rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića: "Stoga podiginimo visoko naše zastave, odbacimo strah i sumnje, umjesto toga radimo vrijedno kako najbolje znamo, svjesni da naš život i naša smrt, pa i naša sudbina, nisu u njihovim nego u Božijim rukama. U toj vjeri je naša sloboda, naša snaga i ako Bog da, naša pobjeda."
Sa sna gom u bolju proslost.
seln

#3381 Re: SDA-All about

Post by seln »

A Bakir vec reformisao islamski kalendar...
Poručujem da ćemo ovog oktobra slaviti dva Bajrama, a prvi već u ponedjeljak.
ultima_palabra

#3382 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

seln wrote:
ultima_palabra wrote:

Sa sna gom u bolju proslost.
I BOkir je rekao da smo zemlja koja ima sve, te da nema razloga da budemo siromašni :lol: Da nije žalosno, bilo bi smiješno...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#3383 Re: SDA-All about

Post by plain vanilla »

seln wrote:A Bakir vec reformisao islamski kalendar...
taj covjek nikako da nauci da suti
svaka njegova recenica pokazuje da je idiot
seln

#3384 Re: SDA-All about

Post by seln »

plain vanilla wrote:
Genetika, moja ti...
jazzer

#3385 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

plain vanilla wrote:
Porediti (eventualnu) izbornu pobjedu sa bajramom ja bas idiotski. Al treba ga shvatiti ako nekada
daje ovake nebulozne izjave. Naime, neki od vas ne znaju ali on je, kao sto sam rece jedne prilike, mogao poginuti u ratu! Ej, poginuti! :lol:

Zato su u pravu neki forumasi koji kazu da ima svojih faza, da sazrijeva. Da se mene licno pita ja bih mu
dao jos 8 mandata po 4 godine, da covjek sazrije pa da nam onda, kao zreo covjek i politicar, pokaze koliki
je kapacitet. :)
elcaliente

#3386 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

Ma dobar je Bokir, samo ga hebu ovi sto glasaju za njega, pa on osjeti pritisak da mora nekada nesto i reci. Mada svi znamo da je sutnja zlato pogotovo u njegovom slucaju.
drug profi

#3387 Re: SDA-All about

Post by drug profi »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
drug profi wrote:jah, za pojedince, ali da su iz SDA
Čemu izvrtanje rečenice u kontekst u kojem nije napisana ? Trebam li ponoviti da pod "pojedincima" ne mislim na pojedince isključivo iz SDA !? Recimo, meni je Denis Bećirović skroz OK lik, a iz SDP-a je.
Nije izvrtanje. To ti je kontekst svih postova.
Nije valjda da izvan SDA valja samo Becirevic (a mislim da znam i zasto), a u SDA su svi dobri, samo se probire ko je ljepsi.
elcaliente

#3388 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

Ženski Dr.Med wrote:
Dozer wrote:
Image
Nije lijepo rugati se...ali mislim da ove dvije, ukoliko BIDNU izabraTe, nece imati nikakvog posla jer slabo ko ce im se uopste obratiti za bilo sta...vjerovatno iz vizuelnog straha :D
Znaci ti se nekome obracas koji/a po tebi "lijepo" izgleda ??
Ovakva izjava puno o tebi govori
Nemojte unaprijed osudjivati zbog izgleda, mozda su se one bile spremile za neki maskenbal pa usput otisle da se slikaju za SDA plakate posto im je bila frka sa vremenom.
Last edited by elcaliente on 04/10/2012 12:12, edited 1 time in total.
novi.dan.nova.nafaka

#3389 Re: SDA-All about

seln wrote:
plain vanilla wrote:taj covjek nikako da nauci da suti
Genetika, moja ti...
Hehe, šta ćeš, pekolonašima i izdajnicima je Alija uvijek bio rak-rana. I četnicima i ustašama, njih zaboravih spomenuti. 8-)
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 04/10/2012 12:10, edited 1 time in total.
novi.dan.nova.nafaka

#3390 Re: SDA-All about

drug profi wrote:Nije izvrtanje. To ti je kontekst svih postova.
Nije valjda da izvan SDA valja samo Becirevic (a mislim da znam i zasto), a u SDA su svi dobri, samo se probire ko je ljepsi.
Ama, ko si ti pa se ja tebi moram dokazivati !?
Koga to ti preferiraš, reci nam, da vidimo kako si objektivan. Da ti sad ne rovimo po postovima...
drug profi

#3391 Re: SDA-All about

Post by drug profi »

drug profi wrote:Nije izvrtanje. To ti je kontekst svih postova.
Ama, ko si ti pa se ja tebi moram dokazivati !?
Koga to ti preferiraš, reci nam, da vidimo kako si objektivan. Da ti sad ne rovimo po postovima...
Opa, odmah neka sila....

A u postu gore si nazvao izdajnicima sve one koji ne vole Aliju.
Tu spada bar 50% boraca Armije RBiH.

samo sto ti nisi u stanju da se suocis sa istinom.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3392 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

seln wrote:
plain vanilla wrote:taj covjek nikako da nauci da suti
Genetika, moja ti...
Hehe, šta ćeš, pekolonašima i izdajnicima je Alija uvijek bio rak-rana. I četnicima i ustašama, njih zaboravih spomenuti. 8-)
da..da...da zato su mu četnici drsko odbili štampati Islamsku dekleraciju u Beogradu, a inače je poznato čuveno odbijanje Alije Izmetbegovića da veže zastave sa četnicima i ustašama u predizbornoj kampanji 1990-te :-) jer je kao mudrac i vizionar dobro znao s kime ima posla :lol:

ko istinski voli Bosnu i Hercegovinu može samo povraćati na spomen dotičnog grobara naše domovine
novi.dan.nova.nafaka

#3393 Re: SDA-All about

drug profi wrote:A u postu gore si nazvao izdajnicima sve one koji ne vole Aliju.
drug profi wrote:
plain vanilla wrote:taj covjek nikako da nauci da suti svaka njegova recenica pokazuje da je idiot
Genetika, moja ti...
Jedno je ne voljeti Aliju. Razumijem da može biti tako, kod dijela "naših", a koji ne pripadaju niti jednoj od spomenutih kategorija.
Ne voljeti Aliju + nazvati ga idiotom - to je već dokaz da si iz nabrojanih kategorija, nema druge...
p.s ne bih se složio da 50% boraca AR BiH nije voljelo Aliju: radi se o jednom dijelu izdajnika i komunjara (ali ni svi oni), a i to je par procenata...
edit: dokaz tvrdnji koju iznosim jeste i to da čak i mali broj forumaša Aliju može nazvati idiotom, osim vas par izuzetaka, koji opet čine jednocifren broj procenata.
Last edited by novi.dan.nova.nafaka on 04/10/2012 12:41, edited 1 time in total.
Co0l

#3394 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

drug profi wrote:A u postu gore si nazvao izdajnicima sve one koji ne vole Aliju.
drug profi wrote:
plain vanilla wrote:taj covjek nikako da nauci da suti svaka njegova recenica pokazuje da je idiot
Genetika, moja ti...
Jedno je ne voljeti Aliju. Razumijem da može biti tako, kod dijela "naših", a koji ne pripadaju niti jednoj od spomenutih kategorija.
Ne voljeti Aliju + nazvati ga idiotom - to je već dokaz da si iz nabrojanih kategorija, nema druge...
p.s ne bih se složio da 50% boraca AR BiH nije voljelo Aliju: radi se o jednom dijelu izdajnika i komunjara (ali ni svi oni), a i to je par procenata...
Nije Aliju nazvala idiotom nego Bakira.
novi.dan.nova.nafaka

#3395 Re: SDA-All about

Co0l wrote:Nije Aliju nazvala idiotom nego Bakira.
@Plain je nazvala Bakira idiotom, a naš mudri forumaš čije ime neću ni da spominjem je ustvrdio da je to genetika (iliti da je idiotizam naslijedio od nekoga, gdje sa velikom vjerovatnoćom mislim da nije mislio na Bakirovu majku, već na oca - Aliju rahmetli). Capito ?
Co0l

#3396 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

@Plain je nazvala Bakira idiotom, a naš mudri forumaš čije ime neću ni da spominjem je ustvrdio da je to genetika (iliti da je idiotizam naslijedio od nekoga, gdje sa velikom vjerovatnoćom mislim da nije mislio na Bakirovu majku, već na oca - Aliju rahmetli). Capito ?
Znam al nije ti Vanilla kriva sto je to ovaj tako povezao.
novi.dan.nova.nafaka

#3397 Re: SDA-All about

Co0l wrote:
Znam al nije ti Vanilla kriva sto je to ovaj tako povezao.
Pa nisam ni okrivio Vanilu - čak šta više, nas dvoje imamo prilično mnogo zajedničkog u razmišljanju (nevezano za Bakira). Moj odgovor se isključivo odnosio na tog SDP trola...
Co0l

#3398 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

novi.dan.nova.nafaka wrote: Pa nisam ni okrivio Vanilu - čak šta više, nas dvoje imamo prilično mnogo zajedničkog u razmišljanju (nevezano za Bakira). Moj odgovor se isključivo odnosio na tog SDP trola...
Tvoje kvotanje je sugerisalo drugacije :-D
drug profi

#3399 Re: SDA-All about

Post by drug profi »

nafakas, grdno se varas da je samo par procenata.

eno slomise se ljudi obilazeci mu mezar i muzej.
miki.ba

#3400 Re: SDA-All about

Post by miki.ba »

Image
Ja na kucnu adresu dobio ovaj papir, prvi put da dođe nešto slicno ovome.
Cini mi se da je ova kampanja baš agresivna, potpis izgleda kao da je baš licno potpisao gospon Skaka.
Koverta adresirana na licno moje ime i adresu, dal je ovo zloupotreba licnih podataka za marketinške svrhe?
Post Reply