Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

soccerfan88

#3376 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by soccerfan88 »

BHF_Manijak wrote:
Ženski Dr.Med wrote:ovo je igrach miskeeeeeeeeee ...ne onaj ppk dzeko
ma vetze ti sa zivotom nemas, fakat si patetitcan!!! :roll: :roll:

Koje je lopte Dzeko dobio?! jesi bio na tekmi?! Po 3-4 igraca nosi na ledjiam, umro ba vise frajer, ne moze disati Allahami, Msike izvodi aut on vise cucno koliko je umoran a ovdje se narodilo milnio pametnjakovica koji jednu utakmicu u sto godina pogledaju da kazu da je Dzeko karina! Aferim!

Papac beton, Pandza dobar(klasa za Mravca!), ali samo cu reci ADNAN ZAHIROVIC!!! GENIJALAC!!!
E tacno ne mogu vjerovati da postoje normalni ljudi koji mogu nazvati Dzeku papkom,klocem itd. A u stvari Dr. MEd niko ne garantuje da si normalan, pa et nadati se da te nesto po glavi puklo i da inace imas drugacije misljenje. :mrgreen:
BHF_Manijak

#3377 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Corola wrote:
Sasvim_Obican wrote:Ibričić je nesposobni kloc koji svojom sebičnošću i nespretnošću, izgubi večeras, ni manje ni više, nego šest ( brojem : 6 ) lopti na samoj ivici šesnaesterca. Kalibar igrača za duele sa Kamen Ingradom i Cibalijom.

Šta kaže - "Jebem i tebe i navijače.."- e moj Senijade..
Nista gori od Stilica.Ali ovaj je zasticen ko polarni mredvjed.
I ti nekom nesto o kompleksima??? Srao si po Dzeki, momak ti je zacepio usta, sad je tu Stilic...Ko je sljedeci?! Treba li Torlaka u reprezentaciju?! Dupovca?!
Tugo moja... :( :roll:

PS Stilic je za Ibricica doktor fudbala, toliko... :wink:
El Phenomeno

#3378 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by El Phenomeno »

necu se zakleti ali miske je rekao ovako nesto: "Izgleda da nisam zaboravio igrati fudbal... ovaj gol mi mnogo znaci posebno kada pojedinci govore selektoru da bi me trebalo biti sramota ako se odazovem reprezentativnim obavezama obzirom da ne igram mnogo u Dinamu."

kljucna razlika u odnosu na sve sto sam citao, zadnjih par strana, je boldirana.

I da li sam ja jedini koji je ubjedjen da misketovo fuck YOU (kakva legenda), upuceno bjelorusima???????????
Znaci nikakve veze sa susicem nema, mozda malo ono pucanje hahahahah.......
necu

#3379 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by necu »

Pišite peticiju da nyema igra u reprezentaciji. :-)
Sasvim_Obican

#3380 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Ova utakmica je, unatoč pljuvanjima i iritantnim doskočicama raznih fudbalskih tokamaka, pokazala dosta toga. Mi smo u ovoj utakmici bili praktički osakaćeni ne igranjem komadanta odbrane, genijalca u veznom redu i još jednog krilnog igrača koji je bio možda i naš najveći adut u ovoj utakmici. Nazvati pobjedu u takvoj utakmici - "lošom", "sretnom", "katastrofalnom" je vrlo nezahvalno. Igrači su dali sve od sebe i stvarno ide kapa do poda. Svakom pojedinačno !

Ova mašina će tek dobiti na formi i snazi kad se u ekipu vrate Spahić, Pjanić, Salhović. Posebno se treba veseliti povratku Ibiševića. Bez njega smo jalovi i ofanzivno smo ovisni o protivničkom markiranju Džeke.
BHF_Manijak

#3381 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

necu wrote:Pišite peticiju da nyema igra u reprezentaciji. :-)
Niko ga nije ni spomeno, samo je jedan lik ovdje koji se grozi na sve sto ima ikakve veze sa plavom bojom, Corola ga zovu...
necu

#3382 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by necu »

Ostavimo na strani te gluposti,uživajmo. :D Nego,je l' se protiv Lux-a igra u Zenici il' Sarajevu ? Najbolje bi bilo da se igra na Koševu,da se ukenjaju ovi. 8)
W12

#3383 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by W12 »

Zaista tesko povjerovati sta silni "strucnjaci" pisu po ovoj temi. Cuj, slaba igra? Jeste li vi svjesni da je ovo bilo "biti ili ne biti" za Bjeloruse i da su bili strasno motivirani za ovu utakmicu? Jeste li vi svjesni koliko je tesko napraviti balans i stvarati sanse u ovakvoj utakmici a da se ne ugrozi svoj gol? Mi bi bili zadovoljni samo da pobjedjujemo po 5-0 i da su 3 od ta gola petom ili golmanu kroz noge. Znas nas, jebo ti nas. Pape i momci, SVAKA VAM CAST!
BHF_Manijak

#3384 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Bunker ljudi igrali jos nakon prvog iskljucenja, 8 ih stajalo nazad, a eto mi nismo imali tog zadnjeg pasa, izdominirali smo ih ljudi ba sta vam je, jeedan su sut u okvir imali pa vi skontatje! :roll:
bogat_u_dusi

#3385 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bogat_u_dusi »

soccerfan88 wrote:
lord blackadder wrote:Ukratko:

Begovic - skoro bez posla. Jedna dobra intervencja i jedan nesporazum s odbranom.

Pandza - bez nekog ucinka, zahvaljujuci ne toliko ofanzivoj Bjelorusiji. Dobro pa je izvadjen, mozda bi dobio drugi zuti.

Papac - igrac utakmice. Iskusno i pametno. Svidja mi se kad salje lopte na Dzeku, vidi se da se radi o beku koji igra na Otoku.

Mujdza - takodjer bez nekog ucinka. Valjda korektan nastup.

Rahimic - OK. Uz Papca, jedini odigrao na svom nivou.

Ibricic - Iskreno se nadam da vise nece dobiti poziv za 18, kamoli da se desi neka neslana sala s njim u startnom sastavu. Ona situacija kad mu bjezi lopta...ne znam. :D Vjerovatno mu se familiji dobro stucalo.

Zahirovic - Ok nastup. Nesto bolji u drugom poluvremenu. Mozda bi trebao probat dodat igracu ispred sebe, a ne samo radit alibi dodavanja. Imao je nekoliko korisnih intervencija. Mora vise izlazit po loptu pred nase stopere, pa je onda distribuirat dalje.

Medunjanin - Podbacio kao i vecina. Nekako samozatajan; premalo inicijative pokazao. Prodao nekoliko lopti.

Lulic - Nema centarsut. Na zalost, o tome sam davno govorio, ali sam se nadao da grijesim.

Stilic - Igrac koji ne moze igrati na krilu. Stoga, za mene, ocekivano slabiji ucinak. Ako je neko ocekivao prodore i taj rad...onda ga nikad nije gledao. Kornere je dosta dobro izvodio.

Zec - Pometina. Nedovoljno dobar igrac za reprezentaciju. Mozda malo grubo, ali...

Miske - los sve do gola. Pokazao da mu je stalo.

Dzeko - jos jednom se pokazalo zasto ne moze igrat sam. Slaba podrska veznih igraca ga je jos vise sputavala. Odnosno oni nisu znali iskoristit prostor koji im on otvara. Najbolji je kad ne razmislja puno kad se nadje u sansi.

Definitivno jedva cekam Vedin oporavak. U kakvom god stanju bio, on je visetruko koristan na terenu. To znaci i za Dzeku.

Pape - vile ga spasile. Opet je nabacao isuvise ofanzivnih veznih. Jeste da je povredom Salihovica, mozda bio prisiljen uvest Stilica. Ibricic i Zec su greske. Uvjek bi prije dao 20 min. ekplozivnom i robusnom Muslimovic, nego onom smusenjaku Zecu. Ibricic se ne uvodi ni u slucaju elementarne nepogode, dragi selektore.

Nesporazum s Misimovicem se mora rijesit u 4 oka. Jos jednom je pokazao nedostatak takta i diplomatije, kad je bocnuo Misimovica (opet) u live emisiji poslije utakmice. Dragi selektore, jel to Ibricic igra u svom klubu? Rahimic? Ne lupaj nebuloze, covjece. Svaka je zlatna koja u tebi ostane.

Dalje; igra bez igre. Puno majstora kod nas, ali Bjerusi bolje kombinovase. :roll: Toliko vremena smo imali jednog ili dva igraca vise, a posjed lopte na kraju sramotnih 52% u nasu korist. Mozda je i previse respektovao Bjeloruse, koji nisu imali nekih ofanzivnih ambicja. Zadnjih pola sata je morao odbranu izvuci skoro do centra, a ne da se gubi vrijeme vracanjem i davanjem prilike Bjelorusima da izbunare loptu u tom medjuprostoru.

Po meni, veceras su svi odigrali ispod svog nivoa, osim Papca, Begovica i Rahimica. Nevjerovatno je da se ovaj sindrom ponovo desava, jer se i u Rumuniji isto desilo. Srecom, ovaj put smo imali vise srece.

Puno analize je pred njim. Valjda je i izvukao neke zakljucke.

Francuska i Pariz? Mogu se samo nasmijat na nas optimizam.
Dobro brate za Ibricica i ja kazem da Bog da ga moje oci vise u prvih 11 nikad ne vidle. Osim naravno ako preko noci od njega postane igracina onda Bujrum mu nazad u prvih 11. Meni Zahirovic odlican bio. Lula se borio i bio je solidan. Moj problem jeste to sto Rahimica i Misimovica stavljas u istu korpu. Ne igra Rahimic u CSKA al u repki ruku na srce gine. Za Misketa se to u zadnjih 3-4 tekme ne moze reci. Meni je spor,ne trci,a i sut(osim ovog gola) mu nije bas za pohvaliti. Al hajd. Ja mislim da mi od Misketa po utakmici mozemo izvudi nekih 45 minuta i tapija. Sve vise od toga je lose po nas. A daj Boze da grijesim. :)

Svi generali poslje bitke... Pogledaj Bjelorusiju i Francuze u dvomecu, kompletan highlights obje utakmice, pa vidjeces sta se Francuzima desilo kada su bezglavo napadali i bez ikakvog respekta prema protivniku. Od 6 bodova koji su trebali uzeti, oni su uzeli 1 samo u tome dvomecu.

Nije ekipa Bjelorusije bezazlena i bolje je pobjediti u ruznoj utakmici za oci, nego napadati bezglavo i bez respekta pa izgubiti bodove bilo to 1 ili 3.
LSD

#3386 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

Sa ove dvije vezane pobjede i 6 bodova izbacili smo bjeloruse iz utrke i to je najvažnije...nama 6 boba, a njima kita mušanova - a najavljivali su prije dvomece "barem 4 boda protiv BiH" slatki snovi....dakle, ostalo nam je protiv Luxemburga u Zenici (tu ne smije biti podcijenjivanja) i zadnje kolo u Parizu...s druge strane, francuzi su domacini ova zadnja dva kola...prvo Albaniji, pa onda nama...Pape rece još poslije utakmice protiv Rumuna (u Zenici) da cemo se u zadnjem kolu boriti za prvo mjesto u grupi i direktan plasman ne EP...evo sve su prilike da ce tako i biti, obecano - ispunjeno....pa zašto onda ne odigrati i 101% u Parizu :? probati ih pobjediti, pa šta Bog da i sreca junacka :mrgreen: ako nas nalupaju po ušima i ako budu bolji, onda sportski pružiti ruku protivniku i u baraž da se opet makljamo u dvije teške i ponovo historijske utakmice.
cyprus

#3387 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by cyprus »

Znao sam da će biti teže u Zenici nego u Minsku... Definitivno se slabije snalazimo u ulogi favorita. Bjelorusija pokazala da je čvrsta reprezentacija, koja zna kako da se brani. Na kraju pobjeda, uz realno suđenje na našoj strani, koja nas je dovela na korak do baraža. I to je najvažnije :) . Igra nije bila na najvišem nivou, ali opet se nadam da ćemo iz nekih stvari izvući pouku...

Ovo sa Misketom nam nije trebalo. On je još jednom pokazao koliki je majstor i da je jedan od rijetkih igrača koji jednim potezom može riješiti utakmicu. Ali ona izjava na račun selektora je stvarno bezveze... Nadam se da će Pape i Miske to izgladit i da se neće ponovit situacija u kojoj će javnost i forumaši ovdje birat na čiju će stranu stat :oops: ... U svakom slučaju, selektorova je zadnja

PS I napokon da nekom nismo izviždali himnu :D :bih:
BHF_Manijak

#3388 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Ma krenuti u Francuskoj po sve ili nista, a to nista je opet baraz, kako god okrenes nije lose, napasti pa sta Bog da, naravno ne krenuti grlom u jagode!
No ipak ja sam za ofanzivnu varijantu jer se vidjelo u Sa da ne mozemo se mi braniti protiv Francuza, odigrati ko u Bjelorusiji, zavalit gol u startu i cekat kontru, evo Alabnci su i Rumuni pokazali da Francuska nije nikakav bauk, mogu se i oni u cose satjerati, cak veceras Rumuni mogo bolji od Francuza i samo mogu reci da su Francuzi izvukli x a ne obratno! Dobro je i hvala Bogu sto je x osto, da su kojim slucajem Rumuni dobili bilo bi praaavo zajebano, valjalo bi onda p svaku cijenu dobit francuze za prolazak dalje, makar i u baraz, ovako imamo ziher poziciju!!!
Mustang1

#3389 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Mustang1 »

Ne mogu vjerovati da opet ima nezadovoljnih ..ako mi se dobro cini .. Pobjedili smo RUTINSKI jebote :D Kako velike ekipe pobjedjuju ! :D Imali smo srece do boga ali sreca prati hrabre :D Preskocite komentare sve i cekajmo Luxemburg pa Francuze ..
LSD

#3390 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

BHF_Manijak wrote:Ma krenuti u Francuskoj po sve ili nista, a to nista je opet baraz, kako god okrenes nije lose, napasti pa sta Bog da, naravno ne krenuti grlom u jagode!
No ipak ja sam za ofanzivnu varijantu jer se vidjelo u Sa da ne mozemo se mi braniti protiv Francuza, odigrati ko u Bjelorusiji, zavalit gol u startu i cekat kontru, evo Alabnci su i Rumuni pokazali da Francuska nije nikakav bauk, mogu se i oni u cose satjerati, cak veceras Rumuni mogo bolji od Francuza i samo mogu reci da su Francuzi izvukli x a ne obratno! Dobro je i hvala Bogu sto je x osto, da su kojim slucajem Rumuni dobili bilo bi praaavo zajebano, valjalo bi onda p svaku cijenu dobit francuze za prolazak dalje, makar i u baraz, ovako imamo ziher poziciju!!!
Upravo tako....baraž nam je to ništa - sva sreća pa smo takvoj situaciji :mrgreen: ,ali zašto ne probati pobjediti kad smo vec u situaciji da izbjegnemo dvije teške tekme u baražu...dobro, igramo protiv Platinijevih francuza i to u Parizu (i on logicno žele da završe stvari na svom terenu i da izbjegnu maltretiranje u baražu) ali vjerujem u ovu reprezentaciju i vjerujem da mogu napraviti neko cudo tamo...sad ce neki reci bjelorusima se posrecilo pa odnijeli sva 3 boda iz Pariza, ali da bi ti se posrecilo moraš i dati svojih 101% ,trcati ko lud i da bi docekao tu srecu kao nagradu na kraju...nema tu "posrecilo se"....da su samo stajali ,francuzi bi ih pregazili...evo i veceras sa igracem manje su bjelorusi trcali ko ludi i borili se, držali 0 skoro do samog kraja - zamalo da odnesu bod, a nama izbiju dva...njemac je na klupi, a kod švaba nema predaje i nema labavo...mora se trcati svih 90 minuta...šta je bjelorusija u svijetu fudbala?? ništa...nikad nigdje otišli nisu - cinjenice...ali sa ovom starom švapskom kukom na klupi, Bogami bili su bitan faktor u ovoj grupi....tako i Rehagel napravio od prosjecne grčke selekcije prvake Evrope.
TOM SCHOLZ

#3391 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by TOM SCHOLZ »

BRAVO :bih:
mejdanbl

#3392 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mejdanbl »

Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da nisu dobili dva crvena kartona. Dugo nisam gledao borbeniju ekipu, ubili su nas trkom i zalaganjem. Prije drugog iskljucenja sam se vec poceo bojati da ne bude kakva glupa kontra ili korner... Uf... Nek je samo zavrsilo. Dobro je da je Luksemburg napravio iznenadjenje nad Albanijom, zans ti nas jebo ti nas :lol:
Sad fino ocistiti kartone protiv Luksemburga, pa onda u Francusku opusteno, kao na prijateljsku jer, logicno, bolje je imati kompletnu ekipu za dvije utakmice baraza nego pokusavati nesto u gostima kod francuza. Tamo ici igrati bunker do 70. minute drzati 0-0 a onda napasti sa sva tri napadaca koje imamo :lol:
fosil

#3393 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by fosil »

Nadam se da sa Salihovicem sve u redu? Fakat je peh i to veliki, odradi kartone, udje u super formu i onda ovo sranje.
HTI

#3394 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by HTI »

Neko napisa rutinska pobjeda :D
Ja bih prije rekao da je bila rutava pobjeda. Da nebi ona dva iskljucenja kod njih.... :-)
Al' eto, najvaznije su 3 bobe i to je ono sto se pika.
Corola

#3395 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

lord blackadder wrote:Ukratko:

Begovic - skoro bez posla. Jedna dobra intervencja i jedan nesporazum s odbranom.

Pandza - bez nekog ucinka, zahvaljujuci ne toliko ofanzivoj Bjelorusiji. Dobro pa je izvadjen, mozda bi dobio drugi zuti.

Papac - igrac utakmice. Iskusno i pametno. Svidja mi se kad salje lopte na Dzeku, vidi se da se radi o beku koji igra na Otoku.

Mujdza - takodjer bez nekog ucinka. Valjda korektan nastup.

Rahimic - OK. Uz Papca, jedini odigrao na svom nivou.

Ibricic - Iskreno se nadam da vise nece dobiti poziv za 18, kamoli da se desi neka neslana sala s njim u startnom sastavu. Ona situacija kad mu bjezi lopta...ne znam. :D Vjerovatno mu se familiji dobro stucalo.

Zahirovic - Ok nastup. Nesto bolji u drugom poluvremenu. Mozda bi trebao probat dodat igracu ispred sebe, a ne samo radit alibi dodavanja. Imao je nekoliko korisnih intervencija. Mora vise izlazit po loptu pred nase stopere, pa je onda distribuirat dalje.

Medunjanin - Podbacio kao i vecina. Nekako samozatajan; premalo inicijative pokazao. Prodao nekoliko lopti.

Lulic - Nema centarsut. Na zalost, o tome sam davno govorio, ali sam se nadao da grijesim.

Stilic - Igrac koji ne moze igrati na krilu. Stoga, za mene, ocekivano slabiji ucinak. Ako je neko ocekivao prodore i taj rad...onda ga nikad nije gledao. Kornere je dosta dobro izvodio.

Zec - Pometina. Nedovoljno dobar igrac za reprezentaciju. Mozda malo grubo, ali...

Miske - los sve do gola. Pokazao da mu je stalo.

Dzeko - jos jednom se pokazalo zasto ne moze igrat sam. Slaba podrska veznih igraca ga je jos vise sputavala. Odnosno oni nisu znali iskoristit prostor koji im on otvara. Najbolji je kad ne razmislja puno kad se nadje u sansi.

Definitivno jedva cekam Vedin oporavak. U kakvom god stanju bio, on je visetruko koristan na terenu. To znaci i za Dzeku.

Pape - vile ga spasile. Opet je nabacao isuvise ofanzivnih veznih. Jeste da je povredom Salihovica, mozda bio prisiljen uvest Stilica. Ibricic i Zec su greske. Uvjek bi prije dao 20 min. ekplozivnom i robusnom Muslimovic, nego onom smusenjaku Zecu. Ibricic se ne uvodi ni u slucaju elementarne nepogode, dragi selektore.

Nesporazum s Misimovicem se mora rijesit u 4 oka. Jos jednom je pokazao nedostatak takta i diplomatije, kad je bocnuo Misimovica (opet) u live emisiji poslije utakmice. Dragi selektore, jel to Ibricic igra u svom klubu? Rahimic? Ne lupaj nebuloze, covjece. Svaka je zlatna koja u tebi ostane.

Dalje; igra bez igre. Puno majstora kod nas, ali Bjerusi bolje kombinovase. :roll: Toliko vremena smo imali jednog ili dva igraca vise, a posjed lopte na kraju sramotnih 52% u nasu korist. Mozda je i previse respektovao Bjeloruse, koji nisu imali nekih ofanzivnih ambicja. Zadnjih pola sata je morao odbranu izvuci skoro do centra, a ne da se gubi vrijeme vracanjem i davanjem prilike Bjelorusima da izbunare loptu u tom medjuprostoru.

Po meni, veceras su svi odigrali ispod svog nivoa, osim Papca, Begovica i Rahimica. Nevjerovatno je da se ovaj sindrom ponovo desava, jer se i u Rumuniji isto desilo. Srecom, ovaj put smo imali vise srece.

Puno analize je pred njim. Valjda je i izvukao neke zakljucke.

Francuska i Pariz? Mogu se samo nasmijat na nas optimizam.
Koliko si dana prije tekme sastavio ovaj clanak.Napisao si ono sto tusis vec danima,gori si nego goal.com :-)
Sto se tice smijanja keseris se kao i par istomisljenika non stop.Samo sto ima jedna yeba,vec dva kola prije je fakticki osiguran baraz.Samo od sebe ili vase ''pogane''podrske u sto cisto sumnjam.
doktor78

#3396 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by doktor78 »

cyprus wrote:Znao sam da će biti teže u Zenici nego u Minsku... Definitivno se slabije snalazimo u ulogi favorita. Bjelorusija pokazala da je čvrsta reprezentacija, koja zna kako da se brani. Na kraju pobjeda, uz realno suđenje na našoj strani, koja nas je dovela na korak do baraža. I to je najvažnije :) . Igra nije bila na najvišem nivou, ali opet se nadam da ćemo iz nekih stvari izvući pouku...

Ovo sa Misketom nam nije trebalo. On je još jednom pokazao koliki je majstor i da je jedan od rijetkih igrača koji jednim potezom može riješiti utakmicu. Ali ona izjava na račun selektora je stvarno bezveze... Nadam se da će Pape i Miske to izgladit i da se neće ponovit situacija u kojoj će javnost i forumaši ovdje birat na čiju će stranu stat :oops: ... U svakom slučaju, selektorova je zadnja

PS I napokon da nekom nismo izviždali himnu :D :bih:
Kao i uvijek :thumbup:
Ultravox

#3397 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Ultravox »

LSD wrote:Sa ove dvije vezane pobjede i 6 bodova izbacili smo bjeloruse iz utrke i to je najvažnije...nama 6 boba, a njima kita mušanova - a najavljivali su prije dvomece "barem 4 boda protiv BiH" slatki snovi....dakle, ostalo nam je protiv Luxemburga u Zenici (tu ne smije biti podcijenjivanja) i zadnje kolo u Parizu...s druge strane, francuzi su domacini ova zadnja dva kola...prvo Albaniji, pa onda nama...Pape rece još poslije utakmice protiv Rumuna (u Zenici) da cemo se u zadnjem kolu boriti za prvo mjesto u grupi i direktan plasman ne EP...evo sve su prilike da ce tako i biti, obecano - ispunjeno....pa zašto onda ne odigrati i 101% u Parizu :? probati ih pobjediti, pa šta Bog da i sreca junacka :mrgreen: ako nas nalupaju po ušima i ako budu bolji, onda sportski pružiti ruku protivniku i u baraž da se opet makljamo u dvije teške i ponovo historijske utakmice.
:thumbup: Dobro kažeš ... do sada smo se borili za mjesto koje vodi u baraž. Sada je prilika da budemo prvi koliko god to bilo realno ili ne. Ako budemo rasterećeni možda i uspijemo mada je mnogo šta na strani Francuza.
Zašto ne biti optimista i uživati. Zašto imamo toliku potrebu pljuvati i kritikovati sve i svakoga, počev od Sušića, Misimovića, Džeke... Trebamo zahvaliti našim Zmajevima na svemu što su do sada učinili ... stvarajmo pozitivnu atmosferu :bih:
GAU8

#3398 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by GAU8 »

Realno, (bar do sada) plasman u hebeni baraz je za nas krajnji domet
tcz

#3399 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by tcz »

Bravo momci, hvala vam!!!

Uzeli smo sto smo htjeli sad idemo dalje. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Pitarrr82

#3400 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Pitarrr82 »

Razumijem Misimovica (ko je pratio njegovu karijeru zna da je senzibilan :D) ali isto tako pun mi je ..... vise razmazenih milionera koji na svako recenicu svako malo pizde, igraj brate to ti je posao a zna se cija je zadnja..

Nije nista specijalno odigrao sinoc, dao jednu dobru loptu i srecom po sve zabio odlucujuci gol i hvala mu kao i svima inace...

Neka je i nas sreca malo pogledala, vrijeme je da se razmislja o odlasku u Francusku :mrgreen:
Locked