jbg nek je uzeo DM...bolje i to nego da zjapi prazno..a na udarnom mjestu!!!Blagoje Bratić wrote:Jeste vidjeli da je sin Ovog načelnika nametnutog meni uzeo na 20 godina onu staru našu robnu kuću na Ilidži i odmah je izdao an 20 godina DM-u uzeo je milione očas posla. Šta radi SDA i ta politika na Ilidži.
Takođe je bitno itsaći i novu funkciju sekretara u opštini Ilidža koja nikad tu nije bila nego je izmišljena, a znate ko je postavljen na tu funkciju žena od ovog načelnika Memića jer je popušila foru za ministricu.
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- Sokrates_ba
#3376 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
- DELEGACIJA
#3377 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ako si iznenađen, stvarno me iznenađuješBlagoje Bratić wrote:Jeste vidjeli da je sin Ovog načelnika nametnutog meni uzeo na 20 godina onu staru našu robnu kuću na Ilidži i odmah je izdao an 20 godina DM-u uzeo je milione očas posla. Šta radi SDA i ta politika na Ilidži.
Takođe je bitno itsaći i novu funkciju sekretara u opštini Ilidža koja nikad tu nije bila nego je izmišljena, a znate ko je postavljen na tu funkciju žena od ovog načelnika Memića jer je popušila foru za ministricu.
- _Alcatraz_
#3378 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Probaj dati oglas u SuperOglase ili na pik.ba, jer oni ili neko njihov prati te oglase._Reds_ wrote:Stanes u spe kad dodju kod fkulteta i podlijes im letakaAdmir_1984 wrote:znal neko kako "nafatati" turke/turkinje za izdavanje stana u centru hrasnicekako oni uopšte dodju do ponuda, jel ono tipicno preko oglasa u novinama ili onih cedulja (oglasa) na fakultetu, banderama, stanicama, ogradama ili ima neki posebni oglasnik preko kojeg se moras oglasiti:-D
![]()
Last edited by _Alcatraz_ on 02/08/2012 15:48, edited 1 time in total.
- Karabaja
#3379 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ne da je bolje, nego je jedno sto puta boljeSokrates_ba wrote:jbg nek je uzeo DM...bolje i to nego da zjapi prazno..a na udarnom mjestu!!!Blagoje Bratić wrote:Jeste vidjeli da je sin Ovog načelnika nametnutog meni uzeo na 20 godina onu staru našu robnu kuću na Ilidži i odmah je izdao an 20 godina DM-u uzeo je milione očas posla. Šta radi SDA i ta politika na Ilidži.
Takođe je bitno itsaći i novu funkciju sekretara u opštini Ilidža koja nikad tu nije bila nego je izmišljena, a znate ko je postavljen na tu funkciju žena od ovog načelnika Memića jer je popušila foru za ministricu.![]()
![]()
- jedna tamo
#3380 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
meni je tako ta robna draga, sjećam se prije rata brat mi tu uzeo mantil, ja sva sretna
al zrela je za renoviranje
- Sokrates_ba
#3381 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
pa kako ce se tek brinuti za gradjane ilidze...ako ne moze zbrinuti zenu!!!DELEGACIJA wrote:Ako si iznenađen, stvarno me iznenađuješBlagoje Bratić wrote:Jeste vidjeli da je sin Ovog načelnika nametnutog meni uzeo na 20 godina onu staru našu robnu kuću na Ilidži i odmah je izdao an 20 godina DM-u uzeo je milione očas posla. Šta radi SDA i ta politika na Ilidži.
Takođe je bitno itsaći i novu funkciju sekretara u opštini Ilidža koja nikad tu nije bila nego je izmišljena, a znate ko je postavljen na tu funkciju žena od ovog načelnika Memića jer je popušila foru za ministricu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Innovation
#3382 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ja sam napisala, da je njeno radno mjesto cekalo po zavrsetku mandata. Nije ona "popusila" nikakvu foru za ministricu,nego je neustavno smijenjena, kao i ostali, a foru smo "popusili" svi mi zajedno od SDP,SBB,HDZ-ova i SNSD. 
-
Aqua_S
#3383 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Uh, kakva vatra, da su one trešnje "Senahidlije" uz put sad zrele još bih se zabrino da te ne protjera..Innovation wrote:Ja sam napisala, da je njeno radno mjesto cekalo po zavrsetku mandata. Nije ona "popusila" nikakvu foru za ministricu,nego je neustavno smijenjena, kao i ostali, a foru smo "popusili" svi mi zajedno od SDP,SBB,HDZ-ova i SNSD.
-
Aqua_S
#3384 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
jedna tamo wrote:meni je tako ta robna draga, sjećam se prije rata brat mi tu uzeo mantil, ja sva sretna![]()
Meni nije draga ni malo, još se sjećam kako sam na drugom spratu gore teglio neko željezno auto na pedale i plako ko godina, dok je stara pokušavala da objasni kako mi je jučer kupila biciklo:D
- _Alcatraz_
#3385 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Znaci po tvome SPAS je u SDA stranci? Hvala sto si me prosvijetlila, jer evo 20 godina se ja pitam gdje je spas i sad sam shvatio da je to u SDA stranci - "Filijala Ilidza"Innovation wrote:Ja sam napisala, da je njeno radno mjesto cekalo po zavrsetku mandata. Nije ona "popusila" nikakvu foru za ministricu,nego je neustavno smijenjena, kao i ostali, a foru smo "popusili" svi mi zajedno od SDP,SBB,HDZ-ova i SNSD.
Sad bih se roknuo, ali mi zao da ne probam to "usputno" voce sto je na nacelnik u nas posadio!
-
Innovation
#3386 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Prije nego sto je postavljena na mjesto ministrice, radila je u Opcini i naravno vratila se opet tamo. Tamo je radila prije nego sto je Memic postavljen za nacelnika. 
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#3387 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Da bi promjenili i uljepšali našu Ilidžu :
1.Treba pomesti prvo svoju avliju!
2.Biti odgovoran i preuzeti dio obaveza na sebe , a ne samo ispisivati tračeve pa forumima koji u većini nisu provjereni jesu li uopće tačni.
3.Izaći na lokalne izbore i dati glas osobi koju poznaješ iz okruženja-poštenu i provjerenu.
4.Ne zanositi se sa velikim projektima koji su nemogući u ovom vremenu-nego pokušati pomoći u lokalnoj zajednici makar na čišćenju smeća u uređenju okoliša,a nego ispijati kafe i kritikovati toga i toga kako on to treba sve da nam učini

2.Biti odgovoran i preuzeti dio obaveza na sebe , a ne samo ispisivati tračeve pa forumima koji u većini nisu provjereni jesu li uopće tačni.
3.Izaći na lokalne izbore i dati glas osobi koju poznaješ iz okruženja-poštenu i provjerenu.
4.Ne zanositi se sa velikim projektima koji su nemogući u ovom vremenu-nego pokušati pomoći u lokalnoj zajednici makar na čišćenju smeća u uređenju okoliša,a nego ispijati kafe i kritikovati toga i toga kako on to treba sve da nam učini
- _Reds_
#3388 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
E nek si se ti maksuz registrovao da nas ovce uputis na pravi put, da nisi Mesija slucajno ?ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Da bi promjenili i uljepšali našu Ilidžu :
4.Ne zanositi se sa velikim projektima koji su nemogući u ovom vremenu-nego pokušati pomoći u lokalnoj zajednici makar na čišćenju smeća u uređenju okoliša,a nego ispijati kafe i kritikovati toga i toga kako on to treba sve da nam učini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#3389 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Čuvaj se ti vukova sa Bjelašnice i Igmana!_Reds_ wrote:E nek si se ti maksuz registrovao da nas ovce uputis na pravi put, da nisi Mesija slucajno ?ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Da bi promjenili i uljepšali našu Ilidžu :
4.Ne zanositi se sa velikim projektima koji su nemogući u ovom vremenu-nego pokušati pomoći u lokalnoj zajednici makar na čišćenju smeća u uređenju okoliša,a nego ispijati kafe i kritikovati toga i toga kako on to treba sve da nam učini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- _Reds_
#3390 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Nacelnik nas cuva, nemam razloga za strah.ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Čuvaj se ti vukova sa Bjelašnice i Igmana!_Reds_ wrote:E nek si se ti maksuz registrovao da nas ovce uputis na pravi put, da nisi Mesija slucajno ?ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Da bi promjenili i uljepšali našu Ilidžu :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#3391 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ako misliš na ovog sadašnjeg-on te može sačuvati samo dotle dok mu ne sazrije ono voće što je posadio tamo kuda je trebala nekada pruga da prođe!!-naravno da mu ih bereš,! 
- _Reds_
#3392 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ako tei treba puski, ima on i toga uvijek. Samo nije dzaba, ali su ucinkovite protiv vukova.ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Ako misliš na ovog sadašnjeg-on te može sačuvati samo dotle dok mu ne sazrije ono voće što je posadio tamo kuda je trebala nekada pruga da prođe!!-naravno da mu ih bereš,!
-
ZA LJEPŠU ILIDŽU
#3393 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ode ti daleko!Meni lično vukovi ne smetaju.više se bojim lisica-kažu bijesne
!
- _Reds_
#3394 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pa kad ti ne smetaju, sto nas upozori da se cuvamo ??ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Ode ti daleko!Meni lično vukovi ne smetaju.više se bojim lisica-kažu bijesne!
-
Aqua_S
#3395 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ne kontaš ti pitanje, il se praviš da ne kontaš? Kad je došla na to mjesto, znači mislim na prvi put i gdje je prije radila? ( mada znam gdje ja radila, pitam da vidim znaš li ti) Jel možda Senahid bio predsjedavajući općinskog vijeća u tom periodu??Innovation wrote:Prije nego sto je postavljena na mjesto ministrice, radila je u Opcini i naravno vratila se opet tamo. Tamo je radila prije nego sto je Memic postavljen za nacelnika.
- DELEGACIJA
#3396 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ma ljudi moji uhvatismo se sad načelnikove žene, a problem je generalno u društvu i kod ovih budžetskih korisnika kad vam kažemAqua_S wrote:Ne kontaš ti pitanje, il se praviš da ne kontaš? Kad je došla na to mjesto, znači mislim na prvi put i gdje je prije radila? ( mada znam gdje ja radila, pitam da vidim znaš li ti) Jel možda Senahid bio predsjedavajući općinskog vijeća u tom periodu??Innovation wrote:Prije nego sto je postavljena na mjesto ministrice, radila je u Opcini i naravno vratila se opet tamo. Tamo je radila prije nego sto je Memic postavljen za nacelnika.
Po kojoj sili prirode joj PONOVO pripada to radno mjesto
Znači da se ja kandidujem, mogu se uvijek vratiti kad mi je ćejf na ovo radno mjesto (iako radim za privatnika)
MALO MORGEN!
Zato nam se kandiduju za mjesta načelnika ljudi sa budžeta (profesori, doktori, koje kakvi ministrići) jednom riječju BUDžETARI
- DELEGACIJA
#3397 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Danas "vukovi" nisu na planinama i u šumamaZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Čuvaj se ti vukova sa Bjelašnice i Igmana!_Reds_ wrote:E nek si se ti maksuz registrovao da nas ovce uputis na pravi put, da nisi Mesija slucajno ?ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Da bi promjenili i uljepšali našu Ilidžu :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NAŽALOST
- fidoremilienko
#3398 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
S ovim se ne mogu sloziri vise. Imas pravo. I onda takvi ljudi (budzetari) drze 2,3 radna mjesta a mladi ljudi godinama "truhnu" (oprostite na izrazu) na birou (cujem sad ih zovu sluzbe za zaposljavanje)DELEGACIJA wrote: Zato nam se kandiduju za mjesta načelnika ljudi sa budžeta (profesori, doktori, koje kakvi ministrići) jednom riječju BUDžETARI![]()
![]()
I glasaj za njih......NIKADA
Okeii. Slazem se. ako hoces da budes nacelnik ili parlamentarac ili bilo sta drugo, odrekni se jednog radnog mjesta. Ili budi u politici ili profa, doktor ili....ili.
Ali jok, ulivaj ti ljude na 5 mjesta a neko ne moze ni do jednog da dodje kako treba.
- jon_jovi
#3399 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Tebi može i Izet Fazlinović bit hodža.Da bi se uopšte diskutovalo o kandidatima sa lista,prvo mora @jon_jovi,stručnom analizom eliminisati "udbaše" i njihove potomke,a od onog što ostane (vjerujem vrlo malo) izabrati mumine ,partizane i sl.
Jedan matuzalem iz Trnova se javio da mujezini na teraviji pa nit on broji koliko puta igovara Hajje ʻalel salāh ni koliko puta izgovara Hajje ʻalel felāh. Subhanallah ve bi hamdihi, da mi je to neko pričo ne bi mu vjerovo.
- DELEGACIJA
#3400 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ali znam prijatelju, nameće se jednostavno pitanje........fidoremilienko wrote:S ovim se ne mogu sloziri vise. Imas pravo. I onda takvi ljudi (budzetari) drze 2,3 radna mjesta a mladi ljudi godinama "truhnu" (oprostite na izrazu) na birou (cujem sad ih zovu sluzbe za zaposljavanje)DELEGACIJA wrote: Zato nam se kandiduju za mjesta načelnika ljudi sa budžeta (profesori, doktori, koje kakvi ministrići) jednom riječju BUDžETARI![]()
![]()
I glasaj za njih......NIKADA
![]()
Okeii. Slazem se. ako hoces da budes nacelnik ili parlamentarac ili bilo sta drugo, odrekni se jednog radnog mjesta. Ili budi u politici ili profa, doktor ili....ili.
Ali jok, ulivaj ti ljude na 5 mjesta a neko ne moze ni do jednog da dodje kako treba.
Zašto glasamo za takve ljude (osim ako nema drugih opcija)
a mislim da uvijek ima