Zato ce se veceras iskupiti sa bar jednom penalom za Barcu.JoseMujica wrote: a da je Barci tada poništio čisti gol...to se ne pika
Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
5 0 5
#3376 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3377 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
505sCrtom wrote:Zato ce se veceras iskupiti sa bar jednom penalom za Barcu.JoseMujica wrote: a da je Barci tada poništio čisti gol...to se ne pikaAko bude simuliran, bice jos sladji.
znači večeras ne gledamo utakmicu već sudiju
-
MrSejo38
#3378 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
JoseMujica wrote:505sCrtom wrote:Trebao si bolje paziti na casovima engleskog.MrSejo38 wrote:Mogo si i prevest taj tekst![]()
sjedi 5
![]()
Kao da ovdje svi znaju Engleski
A ti 505sCrtom mi nikad ne odgovori za posto sa prve stranice ove teme
- Richard Wagner
#3379 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Još jedan satić do spektakla.
-
Teufik
#3380 Re: Bar+AOc-a-Madrid (El Cl+AOE-sicos)
Barca: Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Puyol,Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi, Villa.
Real: Casillas, Arbeloa, Albiol, Carvalho, Marcelo, Lass, Alonso, Kaka, Di Maria, Ronaldo, Higuain.
Real: Casillas, Arbeloa, Albiol, Carvalho, Marcelo, Lass, Alonso, Kaka, Di Maria, Ronaldo, Higuain.
-
5 0 5
#3381 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma salio sam se, ovo za engleski. Nemoj zamjeritiMrSejo38 wrote: A ti 505sCrtom mi nikad ne odgovori za posto sa prve stranice ove teme
O ovome je rijec?
Bio si potpuno u pravu. Jedino, ja sam mislio da si ti tad aludirao (samo) na barcine navijace. Ovako, najvise ovakvih komentara je doslo od Madrista. Sto se mene tice, ja sam cestitao Madristima na osvajanju kupa. Ne sjecam se da sam ikoga pljuvao ili trazio kakve izgovore. A i zasto bi. Ja nemam nikakvu obavezu da opravdavam necije poteze. Mogu ih samo prokomentarisati. To je bila i jedina pobjeda Madrida, a ostale utakmice se nisu mogle ni komentirati, s fudbalske strane. (Mozda prva). Jedino o teorijama zavjere. A to su uglavnom potezali Madristi ovdje (i Mourinho tamo).MrSejo38 wrote:Ocekujem poslije svake utakmice teme na ovom forumu "Fuj gadi mi se ovaj fudbal" , " Ne pobijedi uvijek bolji" , "Mourinho noob" , "Proklete sudije" itd...
Za mene je bilo puno zanimljivije pricati o messijevim golovima iz zadnje utakmice npr. ali nije bilo zainteresovanih za takvu vrstu rasprave. Nazalost. Ja sam otvarajuci ovu temu, u svom prvom pisanju zamolio: "Probajmo u jednoj pozitivnoj navijackoj atmosferi, uz zezanciju, propratiti ove cetiri utakmice, bez vrijedjanja i (neukusnog) prepucavanja." Ali ni to nije islo tako. Isto nazalost. Lakse cu prognozirti 6:0 za Barcu veceras nego sto smijem napisati da nece poslije i ove utakmice biti ista prica kao sto si i sam predvidio. Heh.
-
5 0 5
#3382 Re: Bar+AOc-a-Madrid (El Cl+AOE-sicos)
Nista novo.Teufik wrote: Real: Casillas, Arbeloa, Albiol, Carvalho, Marcelo, Lass, Alonso, Kaka, Di Maria, Ronaldo, Higuain.
- JoseMujica
#3383 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
kako ba ništa? Po prvi put protiv Barce imaju pravog napadača u startnoj postavi...wauuuu
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3385 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
higuain ?505sCrtom wrote:I ko je to?
- JoseMujica
#3386 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Higuain...do povrede je bio najbolji strijelac Reala ove sezone
Last edited by JoseMujica on 03/05/2011 20:04, edited 1 time in total.
-
baxuzinho
#3387 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Casillas.505sCrtom wrote:I ko je to?
-
Bušman
#3388 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Joj pljuska u Barceloni, ko da se nebo otvorilo 
-
5 0 5
#3389 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ha ha! Njega je vec speslfajf parkirao u onaj krug na centru.leet wrote: higuain ?
- ganjeta
#3390 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Igra i Kaka...mogla bi biti zanimljiva tekma 
-
StudentskiIC
#3391 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Napokon Kaka i Higuain, dosta više defanzive. Ovako je trebalo igrati i prošle sedmice u svojoj kući, a ne ko pizde se zatvoriti.
Nadam se još samo golovima na obe strane.
-
Bušman
#3392 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nazalost, mozes samo sanjati to. Prije ce opet biti grubosti i prenemaganja sa obje strane.StudentskiIC wrote:Nadam se još samo golovima na obe strane.
Doduse, mozda bude i golova.
- JoseMujica
#3393 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
kažu englezi da su iznenađeni ofanzivnom postavom Reala i da su opet očekivali antifudbal...gosti su Stiv Mcmanaman, Tim Sherwood (jedan od trenera Totenhema) i Trevor Francis, a domaćin Gary Lineker
kako je vrijeme trebaju izvest vaterpoliste a ne fudbalere
kako je vrijeme trebaju izvest vaterpoliste a ne fudbalere
Last edited by JoseMujica on 03/05/2011 20:20, edited 3 times in total.
- Travnički Noćni Šetač
#3394 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Collina nadzire De Bleeckereovo suđenje
Uefa je u Barcelonu poslala bivšeg sudačkog velikana Pierluigija Collinu, danas prvog čovjeka svoje sudačke organizacije.
Dužnost vjerojatno najboljeg nogometnog suca svih vremena bit će promatranje De Bleeckerea.
Podsjećamo, prvi susret ovih momčadi završio je pobjedom Barcelone 2:0, ali i s nizom repova i primjedbi poraženog kluba na suđenje Wolfganga Starka.
Preuzeto: http://www.index.hr
Prepala se UEFA još jednog lošeg suđenja ili ...?
Uefa je u Barcelonu poslala bivšeg sudačkog velikana Pierluigija Collinu, danas prvog čovjeka svoje sudačke organizacije.
Dužnost vjerojatno najboljeg nogometnog suca svih vremena bit će promatranje De Bleeckerea.
Podsjećamo, prvi susret ovih momčadi završio je pobjedom Barcelone 2:0, ali i s nizom repova i primjedbi poraženog kluba na suđenje Wolfganga Starka.
Preuzeto: http://www.index.hr
Prepala se UEFA još jednog lošeg suđenja ili ...?
-
Bušman
#3395 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nece da im tamo neka nevaspitana seljacina (kako je to rekao Ottmar Hitzfeld) pokusava srusit reputaciju. A ujedno i da se osigura maksimalna kvaliteta sudjenja i ocjene utakmice. I da Realu zacepe fino usta.Travnički Noćni Šetač wrote:Prepala se UEFA još jednog lošeg suđenja ili ...?
- Travnički Noćni Šetač
#3396 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Zna li se ko je bio kontrolor na prošloj utakmici?Bušman wrote:Nece da im tamo neka nevaspitana seljacina (kako je to rekao Ottmar Hitzfeld) pokusava srusit reputaciju. A ujedno i da se osigura maksimalna kvaliteta sudjenja i ocjene utakmice. I da Realu zacepe fino usta.Travnički Noćni Šetač wrote:Prepala se UEFA još jednog lošeg suđenja ili ...?
-
Bušman
#3397 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Da, Thorsten Kinhoefer.Travnički Noćni Šetač wrote:Zna li se ko je bio kontrolor na prošloj utakmici?Bušman wrote:Nece da im tamo neka nevaspitana seljacina (kako je to rekao Ottmar Hitzfeld) pokusava srusit reputaciju. A ujedno i da se osigura maksimalna kvaliteta sudjenja i ocjene utakmice. I da Realu zacepe fino usta.Travnički Noćni Šetač wrote:Prepala se UEFA još jednog lošeg suđenja ili ...?
- JoseMujica
#3398 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
uhhh sad mi se baš zgadio onaj Busket...evo prikazaše kako Marcelu dobacuje majmune....koji rasista...fuj 
- erni3
#3399 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
JoseMujica wrote:Jel to i De Bleeckere nepoželjan sudija.....wuh baš je ludilo progresivno
.....ne valja čoek već i prije utakmice
a da je Barci tada poništio čisti gol...to se ne pika
Covjek koji je dao crveni igracu bez razloga i pritom nasjeco na onu ofirnu glumu moze biti nepozeljan i za Vrbanjusu. Ako je onako nasjeo, onda, kako ce tek biti vecaras kad Barca bas simulira i jos mnogo bolje nego prosle godine?
I kakav cist gol? Jesi dobar?
Jos je priznao i gol iz ofsajda
- JoseMujica
#3400 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ako je Vrbanjuša mjera nek real Bracu dovede za trenera...bar će igrati fudbal