Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
GeneralBHF

#3376 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by GeneralBHF »

prije smo pravili kalkulacije vezano za bodove a sada pare. Opet se glupiramo i nemojte se sa tim opterecivati. Mi pravimo rostilj a zec u sumi!

Nismo se jos kvalifikovali.....
ledeni_caj

#3377 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by ledeni_caj »

GeneralBHF wrote:prije smo pravili kalkulacije vezano za bodove a sada pare. Opet se glupiramo i nemojte se sa tim opterecivati. Mi pravimo rostilj a zec u sumi!

Nismo se jos kvalifikovali.....
Valja potrositi 30 miliona dolara, nije ni to lahko kako se cini. Mora se o tome razmisljati na vrijeme.
luckylaka

#3378 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Ne znam je li ovo postavljano ranije,,Generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković je potvrdio da je u kancelariju Saveza stigla potvrda da delegacija UEFA na čelu sa predsjednikom Mišelom Platinijem dolazi na otvaranje Trening centra NS/FS BiH.

Platini će Trening centar otvoriti 2. ili 3. septembra 2013, tačan datum još nije preciziran, a kasnije će biti definisan i ostali detalji ove svečanosti.,,,,Valjda ce svecano utvaranje jos upriliciti H.Beslic.S.Bajrami,H.Dzinovic,A.Lukas...
Nebitan32

#3379 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Nebitan32 »

Jedan dio novca ako ne i najveci treba pripasti i samim igracima. Logicno. Ostalo bi trebalo uloziti u popravku infrastrukture i formiranje mladih generacija. Velika je to suma i moze se uciniti mnogo toga. Plus mozemo imati dobar niz to jeste kvalificirati se na svjetsko u Brazilu pa na europsko pa opet na svjetsko i u periodu 2014-2018 imati prilivi koji moze iznosti > 50 miliona $.

Volio bih da i dalje kroz NS bude prolazilo sto vise bivsih igraca; Kodro, Barbarez, Salihamidzic, Hadzibegic, Halilhodzic itd....Naravno ako su zainteresirani.

No prvo privesti kraju ove kvalifikacije. Mozemo imati jako dobar niz u narednih 4-5 godina.
Zatamnjena stakla

#3380 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Zatamnjena stakla »

luckylaka wrote:Ne znam je li ovo postavljano ranije,,Generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković je potvrdio da je u kancelariju Saveza stigla potvrda da delegacija UEFA na čelu sa predsjednikom Mišelom Platinijem dolazi na otvaranje Trening centra NS/FS BiH.

Platini će Trening centar otvoriti 2. ili 3. septembra 2013, tačan datum još nije preciziran, a kasnije će biti definisan i ostali detalji ove svečanosti.,,,,Valjda ce svecano utvaranje jos upriliciti H.Beslic.S.Bajrami,H.Dzinovic,A.Lukas...
Bilo je ali neka, treba se ponovit :mrgreen:
luckylaka

#3381 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Sorel wrote:
luckylaka wrote:Ne znam je li ovo postavljano ranije,,Generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković je potvrdio da je u kancelariju Saveza stigla potvrda da delegacija UEFA na čelu sa predsjednikom Mišelom Platinijem dolazi na otvaranje Trening centra NS/FS BiH.

Bilo je ali neka, treba se ponovit :mrgreen:
Ops sorry nesto sam prespavao :-D
DonVito

#3382 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

:shock: :shock:
Logovan

#3383 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zovite i cece i mace i goce i onakve i ovakve. :run:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3384 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Slo Burner »

Gdje je onaj što hoće da ga mu se prevede ?

Herr Flick

#3385 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Herr Flick »

U zatvoru piše knjigu
Ušanović osjeća da je dijelom zaslužan za uspjehe Zmajeva
GeneralBHF

#3386 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by GeneralBHF »

Herr Flick wrote:
U zatvoru piše knjigu
evo sada procitah i kako sam se nasmijao....dan mi je uljepsao!

Bravo Munja...izgleda ne cijepaju ga dovoljno u zatvoru pa poceo davati izjave! Ove kolege koji su mu blizu napravte jednu redaljku kada ispadne sapun....
GeneralBHF

#3387 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by GeneralBHF »

Dobio sam informaciju da su iz Borusije zvali Miretovog starog pa se ocekuje potez Totenhema ali ce se znati ovih dana. U Romi ne ostaje 99% samo je pitanje gdje ce preci.
Logovan

#3388 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Herr Flick wrote:
U zatvoru piše knjigu
On baš puk'o, nema njemu spasa. :lol: Ubija ga ona dosada u zatvoru, tamo nema šta krasti pa knjigu piše. :lol:
garankich2013

#3389 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by garankich2013 »

http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html

Evo momci sve fino i lijepo objašnjeno ako sve utakmice do kraja kvalifikacija dobijemo ostajemo na prvom mjestu.Izvlačenje grupa je u martu 2014.Znaci sve utakmice do kraja (2X Slovacka,Lihtenstajn i Latvija) moramo dobit.Iako jos nije poznato da li ce sistem kvalifikacija koji je bio do sada ostati 2x grupe sa 5 drzava i 7x sa 6 ako ovako ostanemo bit cemo u prvom šeširu.
garankich2013

#3390 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by garankich2013 »

KvaziExpert wrote:
ako sve utakmice do kraja kvalifikacija dobijemo ostajemo na prvom mjestu
Mudro zboriš :mrgreen:
Da ima LIKE na klixu sad bi ti lajko replay
garankich2013

#3391 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by garankich2013 »

dobro ima nekih nejasnoca u ovom mom textu al to je sad manje bitno.Bitno je poenta a to je 1 šešir ili ti ga jakosna skupina
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#3392 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by JoseMujica »

dobro je i to, al ima i kvaka 22...pa zamisli izvuku ti Francuze iz drugog šimšira
Kinaski

#3393 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Kinaski »

JoseMujica wrote:dobro je i to, al ima i kvaka 22...pa zamisli izvuku ti Francuze iz drugog šimšira
Pa sta , daj ih da se igramo
garankich2013

#3394 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by garankich2013 »

Kinaski wrote:
JoseMujica wrote:dobro je i to, al ima i kvaka 22...pa zamisli izvuku ti Francuze iz drugog šimšira
Pa sta , daj ih da se igramo
Nemožemo dobit Nasranog i Francuze jer su domaćini a da nisu kako bi im se krvi napili
DonVito

#3395 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by DonVito »

GeneralBHF wrote:
Herr Flick wrote:
U zatvoru piše knjigu
evo sada procitah i kako sam se nasmijao....dan mi je uljepsao!

Bravo Munja...izgleda ne cijepaju ga dovoljno u zatvoru pa poceo davati izjave! Ove kolege koji su mu blizu napravte jednu redaljku kada ispadne sapun....
Munib ima nesto ovako Image
Edin H.

#3396 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

garankich2013 wrote:
KvaziExpert wrote:
ako sve utakmice do kraja kvalifikacija dobijemo ostajemo na prvom mjestu
Mudro zboriš :mrgreen:
Da ima LIKE na klixu sad bi ti lajko replay
Nisam jos uspio izracunati, ali ima logike :oops:
luckylaka

#3397 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

garankich2013 wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html

Evo momci sve fino i lijepo objašnjeno ako sve utakmice do kraja kvalifikacija dobijemo ostajemo na prvom mjestu.Izvlačenje grupa je u martu 2014.Znaci sve utakmice do kraja (2X Slovacka,Lihtenstajn i Latvija) moramo dobit.Iako jos nije poznato da li ce sistem kvalifikacija koji je bio do sada ostati 2x grupe sa 5 drzava i 7x sa 6 ako ovako ostanemo bit cemo u prvom šeširu.
I ako nerijeseno igramo jednu ostajemo prvi i ako izgubimo jednu ostajemo prvi i ako sve pobijedimo opet smo prvi :-D
MOSALJOZE

#3398 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by MOSALJOZE »

garankich2013 wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html

Računaj garavi.
luckylaka

#3399 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Ja sad gledam tabelu i racunam kako god da okrenemo nama ce zadnja u Latviji odrediti sudbinu.Mi Slovake moramo satrati u Ze,tamo kod njih mozemo komotno zijaniti ali ostaje Latvije gdje ce sve biti protiv nas Grci,Latvijci,fifa,uefa OSIM da zavalimo Slovake u gostima pa u Latviju pjevajuci.Joooj brate ovo se oteglo ko da sudnji dan cekamo. :bih: :bih:
GeneralBHF

#3400 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by GeneralBHF »

@JoseMujica:Francuzi su domacini pa ne igraju kvalifikacije.

@luckylaka: ne igramo mi vise tu vrstu fudbala...igramo na sve pobjede a ne kalkulacije.
Post Reply