Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- GeneralBHF
#3376 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
prije smo pravili kalkulacije vezano za bodove a sada pare. Opet se glupiramo i nemojte se sa tim opterecivati. Mi pravimo rostilj a zec u sumi!
Nismo se jos kvalifikovali.....
- ledeni_caj
#3377 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Valja potrositi 30 miliona dolara, nije ni to lahko kako se cini. Mora se o tome razmisljati na vrijeme.GeneralBHF wrote:prije smo pravili kalkulacije vezano za bodove a sada pare. Opet se glupiramo i nemojte se sa tim opterecivati. Mi pravimo rostilj a zec u sumi!
- luckylaka
#3378 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne znam je li ovo postavljano ranije,,Generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković je potvrdio da je u kancelariju Saveza stigla potvrda da delegacija UEFA na čelu sa predsjednikom Mišelom Platinijem dolazi na otvaranje Trening centra NS/FS BiH.
Platini će Trening centar otvoriti 2. ili 3. septembra 2013, tačan datum još nije preciziran, a kasnije će biti definisan i ostali detalji ove svečanosti.,,,,Valjda ce svecano utvaranje jos upriliciti H.Beslic.S.Bajrami,H.Dzinovic,A.Lukas...
Platini će Trening centar otvoriti 2. ili 3. septembra 2013, tačan datum još nije preciziran, a kasnije će biti definisan i ostali detalji ove svečanosti.,,,,Valjda ce svecano utvaranje jos upriliciti H.Beslic.S.Bajrami,H.Dzinovic,A.Lukas...
-
Nebitan32
#3379 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedan dio novca ako ne i najveci treba pripasti i samim igracima. Logicno. Ostalo bi trebalo uloziti u popravku infrastrukture i formiranje mladih generacija. Velika je to suma i moze se uciniti mnogo toga. Plus mozemo imati dobar niz to jeste kvalificirati se na svjetsko u Brazilu pa na europsko pa opet na svjetsko i u periodu 2014-2018 imati prilivi koji moze iznosti > 50 miliona $.
Volio bih da i dalje kroz NS bude prolazilo sto vise bivsih igraca; Kodro, Barbarez, Salihamidzic, Hadzibegic, Halilhodzic itd....Naravno ako su zainteresirani.
No prvo privesti kraju ove kvalifikacije. Mozemo imati jako dobar niz u narednih 4-5 godina.
Volio bih da i dalje kroz NS bude prolazilo sto vise bivsih igraca; Kodro, Barbarez, Salihamidzic, Hadzibegic, Halilhodzic itd....Naravno ako su zainteresirani.
No prvo privesti kraju ove kvalifikacije. Mozemo imati jako dobar niz u narednih 4-5 godina.
- Zatamnjena stakla
#3380 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bilo je ali neka, treba se ponovitluckylaka wrote:Ne znam je li ovo postavljano ranije,,Generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković je potvrdio da je u kancelariju Saveza stigla potvrda da delegacija UEFA na čelu sa predsjednikom Mišelom Platinijem dolazi na otvaranje Trening centra NS/FS BiH.
- luckylaka
#3381 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ops sorry nesto sam prespavaoSorel wrote:Bilo je ali neka, treba se ponovitluckylaka wrote:Ne znam je li ovo postavljano ranije,,Generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković je potvrdio da je u kancelariju Saveza stigla potvrda da delegacija UEFA na čelu sa predsjednikom Mišelom Platinijem dolazi na otvaranje Trening centra NS/FS BiH.
- DonVito
#3382 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
luckylaka wrote:Ne znam je li ovo postavljano ranije,,Generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković je potvrdio da je u kancelariju Saveza stigla potvrda da delegacija UEFA na čelu sa predsjednikom Mišelom Platinijem dolazi na otvaranje Trening centra NS/FS BiH.
- Logovan
#3383 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
luckylaka wrote:Ne znam je li ovo postavljano ranije,,Generalni sekretar NS/FS BiH Jasmin Baković je potvrdio da je u kancelariju Saveza stigla potvrda da delegacija UEFA na čelu sa predsjednikom Mišelom Platinijem dolazi na otvaranje Trening centra NS/FS BiH.
Zovite i cece i mace i goce i onakve i ovakve.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#3384 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Gdje je onaj što hoće da ga mu se prevede ?
- Herr Flick
#3385 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
U zatvoru piše knjigu
Ušanović osjeća da je dijelom zaslužan za uspjehe Zmajeva
- GeneralBHF
#3386 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
evo sada procitah i kako sam se nasmijao....dan mi je uljepsao!Herr Flick wrote:U zatvoru piše knjigu
Ušanović osjeća da je dijelom zaslužan za uspjehe Zmajeva![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo Munja...izgleda ne cijepaju ga dovoljno u zatvoru pa poceo davati izjave! Ove kolege koji su mu blizu napravte jednu redaljku kada ispadne sapun....
- GeneralBHF
#3387 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobio sam informaciju da su iz Borusije zvali Miretovog starog pa se ocekuje potez Totenhema ali ce se znati ovih dana. U Romi ne ostaje 99% samo je pitanje gdje ce preci.
- Logovan
#3388 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
On baš puk'o, nema njemu spasa.Herr Flick wrote:U zatvoru piše knjigu
![]()
![]()
![]()
- garankich2013
#3389 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html
Evo momci sve fino i lijepo objašnjeno ako sve utakmice do kraja kvalifikacija dobijemo ostajemo na prvom mjestu.Izvlačenje grupa je u martu 2014.Znaci sve utakmice do kraja (2X Slovacka,Lihtenstajn i Latvija) moramo dobit.Iako jos nije poznato da li ce sistem kvalifikacija koji je bio do sada ostati 2x grupe sa 5 drzava i 7x sa 6 ako ovako ostanemo bit cemo u prvom šeširu.
Evo momci sve fino i lijepo objašnjeno ako sve utakmice do kraja kvalifikacija dobijemo ostajemo na prvom mjestu.Izvlačenje grupa je u martu 2014.Znaci sve utakmice do kraja (2X Slovacka,Lihtenstajn i Latvija) moramo dobit.Iako jos nije poznato da li ce sistem kvalifikacija koji je bio do sada ostati 2x grupe sa 5 drzava i 7x sa 6 ako ovako ostanemo bit cemo u prvom šeširu.
- garankich2013
#3390 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da ima LIKE na klixu sad bi ti lajko replayKvaziExpert wrote:Mudro zborišako sve utakmice do kraja kvalifikacija dobijemo ostajemo na prvom mjestu
- garankich2013
#3391 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
dobro ima nekih nejasnoca u ovom mom textu al to je sad manje bitno.Bitno je poenta a to je 1 šešir ili ti ga jakosna skupina
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3392 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
dobro je i to, al ima i kvaka 22...pa zamisli izvuku ti Francuze iz drugog šimšira
- Kinaski
#3393 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa sta , daj ih da se igramoJoseMujica wrote:dobro je i to, al ima i kvaka 22...pa zamisli izvuku ti Francuze iz drugog šimšira
- garankich2013
#3394 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nemožemo dobit Nasranog i Francuze jer su domaćini a da nisu kako bi im se krvi napiliKinaski wrote:Pa sta , daj ih da se igramoJoseMujica wrote:dobro je i to, al ima i kvaka 22...pa zamisli izvuku ti Francuze iz drugog šimšira
- DonVito
#3395 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Munib ima nesto ovakoGeneralBHF wrote:evo sada procitah i kako sam se nasmijao....dan mi je uljepsao!Herr Flick wrote:U zatvoru piše knjigu
![]()
![]()
![]()
Bravo Munja...izgleda ne cijepaju ga dovoljno u zatvoru pa poceo davati izjave! Ove kolege koji su mu blizu napravte jednu redaljku kada ispadne sapun....

- Edin H.
#3396 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nisam jos uspio izracunati, ali ima logikegarankich2013 wrote:Da ima LIKE na klixu sad bi ti lajko replayKvaziExpert wrote:Mudro zborišako sve utakmice do kraja kvalifikacija dobijemo ostajemo na prvom mjestu
- luckylaka
#3397 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I ako nerijeseno igramo jednu ostajemo prvi i ako izgubimo jednu ostajemo prvi i ako sve pobijedimo opet smo prvigarankich2013 wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html
- MOSALJOZE
#3398 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Računaj garavi.garankich2013 wrote:http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html
- luckylaka
#3399 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja sad gledam tabelu i racunam kako god da okrenemo nama ce zadnja u Latviji odrediti sudbinu.Mi Slovake moramo satrati u Ze,tamo kod njih mozemo komotno zijaniti ali ostaje Latvije gdje ce sve biti protiv nas Grci,Latvijci,fifa,uefa OSIM da zavalimo Slovake u gostima pa u Latviju pjevajuci.Joooj brate ovo se oteglo ko da sudnji dan cekamo.

- GeneralBHF
#3400 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
@JoseMujica:Francuzi su domacini pa ne igraju kvalifikacije.JoseMujica wrote:dobro je i to, al ima i kvaka 22...pa zamisli izvuku ti Francuze iz drugog šimšira
@luckylaka: ne igramo mi vise tu vrstu fudbala...igramo na sve pobjede a ne kalkulacije.