BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
dzeno123

#3376 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

JThomas wrote:
dzeno123 wrote:
Ocigledno me nisi shvatio, o Masicu necu da trosim rijeci...

Znaci ti mislis da bi mi trebali dovesti na klupu Amara Osima? Covjeka koji je sve u zivotu sto je postigo, postigo preko babinih ledja? (mada za mene nije uspjeh nasa liga) Nama treba veliko ime za autoritet, covjek koji je bio igracka legenda ili covjek koji ima uspjehe kao Vahid Halilhodzic kao trener. Da sjedne i saspe Dzeki u lice neke stvari i da na osnovu svojih kvaliteta gradi autoritet. Susic je to mogo preko igrackih zasluga ali tankoslava po svemu sudeci. Neznai on to iskoristit po svemu sudeci. Dici kredit ako treba ali ne eksperimentisati vise tako vam boga.
pa eto, gdje ćeš većeg imena od papeta?
To ti kazem, hajmo sada probati sa velikim trenerskim imenom. Sa covjekom koji ima kakve takve rezultate. Mani me se Husrefa, Amara, Jagodica i Tulica...
klixober

#3377 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by klixober »

ortega wrote:sto to amar ne bi mogao nista dzeki, siguran budi da veci respect ima dzeko ka amaru nego obratno, dzeko je za amara i mozgom i svakako drugacije jedan obicni seljacic, dzaba sve kad se nije izdigao iz okoline, dodje recimo u mostar u najdebilniji kaficic i glumi nesto, eto ti nivoa i sta nije prerastao, isto vjerovatno radi i po sarajevu, sine ako si dzek, prerasti kafane po engleskoj, pa da ti ovi nasi jadi ne budu toliko veliki, svi su pljuvali po hasi, sad vam je jasno, koliki je haso igrac za dzeku, da njemu neko glumi nesto, nema sine, to je profesionalac, koji svaki zadatak obavlja bez greske, i zapamtite ovo dzeko nista ne pokazuje u mancesteru, jer nema kvalitet za taj nivo, i jos nesto, sljedece godine mandzukic ce dati najmanje 20 golova u volfsburgu, kao sto je i dzeko radio..cuj kralj igra u engleskoj i obilazi birtije o selencetima po bih eh sta su ti komplexi, ne bi li se koja manekenka zacudila, i postidila pred njim hahahah joooj...a jos jedna o papetu, kad sve njih zbrojis sto igraju, pape je duplo veci gospodin, a jos treba istaci zlatana muslimovica, covjek odrastao u svedskoj od svog posla bez skandala, ali uvijek daje sve od sebe za repku, bori se, proigrava razgrce, uklizava..bravo zlaja
ne kaki.
mikogoago

#3378 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by mikogoago »

Ma Pape sporo uci ,ali uci. I on je sinoc naucio jednu bitnu lekciju,a da li je usvojio znacemo u srijedu kada istrce na teren i u kojem sastavu. Ja ga puno ne osudjujem jer je preposten za ovu bagru i previse vjeruje na rjec(starog kova)uz to dugo je bio odsutan iz naseg fudbala i prilika,ali istovremeno ssada je dovoljno dugo da bi trebao izvuci neke pouke od sinoc i ako misli stvarno nesto napraviti primjeniti ozbiljne rezove u timu.
LSD

#3379 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

Još jedan podatak...Albanija nam dolazi u goste, ono ista Albanija koju nismo mogli pobjediti u Tirani, onda ista Albanija koja je uzela boda rumunima u Bukureštu (a vidjeli smo sinoc kako smo mi prošli protiv rumuna, ljudi nas izyebali ko najveci prostitutku) ona ista Albanija koje je trenutno ISPRED nas na tabeli....ne pravim od Albanije mit, niti nas pljujem ,to Ne definitivno...ali navodim samo cinjenice i ništa više...ovo je poziv na oprez i totalno zalaganje, ne smije biti labavo i podcijenjivanje...remi ili poraz( nedo Bog) bi nas izbacio iz utrke za to drugo mjesto.
Last edited by LSD on 04/06/2011 15:00, edited 2 times in total.
nosara

#3380 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

dzeno123 wrote:
JThomas wrote:
dzeno123 wrote:
Ocigledno me nisi shvatio, o Masicu necu da trosim rijeci...

Znaci ti mislis da bi mi trebali dovesti na klupu Amara Osima? Covjeka koji je sve u zivotu sto je postigo, postigo preko babinih ledja? (mada za mene nije uspjeh nasa liga) Nama treba veliko ime za autoritet, covjek koji je bio igracka legenda ili covjek koji ima uspjehe kao Vahid Halilhodzic kao trener. Da sjedne i saspe Dzeki u lice neke stvari i da na osnovu svojih kvaliteta gradi autoritet. Susic je to mogo preko igrackih zasluga ali tankoslava po svemu sudeci. Neznai on to iskoristit po svemu sudeci. Dici kredit ako treba ali ne eksperimentisati vise tako vam boga.
pa eto, gdje ćeš većeg imena od papeta?
To ti kazem, hajmo sada probati sa velikim trenerskim imenom. Sa covjekom koji ima kakve takve rezultate. Mani me se Husrefa, Amara, Jagodica i Tulica...
Slazem se i predlazem da bojan zec plati to veliko trenersko ime... To je za bokija sica... :D A i patriotski je...
Glanzer

#3381 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Glanzer »

cyprus wrote:Kad sam rekao ''ne znamo se nositi sa porazom ni nakon 15 godina" mislio sam otprilike na ovu priču i atmosferu u posljednjih 18 sati. Ovo je meni užas :-) :-) , a ponavlja se milioniti put i to mi je gore od samog poraza, i što je najgore to će sve direktno uticat na igru protiv Albanije
Ma bolan nije ovo poraz porazom,da su izgarali pa izgubili niko a ne bi rekao(i Barca gubi)ali onakvo preseravanje po terenu i glumljenje zvijezda a ljudi nam trpaju!!!Ko se ne bi iznervirao?
JThomas

#3382 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JThomas »

dzeno123 wrote:
e nećemo tako, nisi ti to rek'o. ti si rek'o da amar ne može narediti džeki zato što nije bio veliki igrač. što je glupost, jer se iz aviona vidi da mu ni pape ne može narediti iako je naš najveći igrač ikada.

veliko trenersko ime možeš zaboraviti, jer nijedno neće da radi sa ljudima kakvi su kod nas u savezu i za sitnu lovu. zato je ćiro na zalasku bio ubjedljivo najveće ime ikad na našoj klupi.
zecko_kupuz

#3383 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by zecko_kupuz »

nihoniho wrote:
JThomas wrote:bićemo mi opet drugi na kraju i glat ispasti u baražu. smijem se kladiti po šta hoćete :D
otprilike, iako se moze desiti da dobijemo po usima od bjelorusije. oni igraju ozbiljan ,moderan fudbal i ako pristupe utakmici kao francuzi i rumuni,presingom na zadnju liniju i duel igrom, lose cemo se provesti jer papetovi umjetnici kombinatorike u veznom redu, trebaju puno prostora da se razleprsaju i nesto odrade
Ma ne vjerujem lično da će nas Bjelorusi nadigrati. Oni su hladni, a takvi tipovi nama uglavnom gode. :-D Mislim, mi se najčešće gubimo protiv ovih "vatrenijih" reprezentacija. Mislim da su nam Albanci svojom fanatičnošću veći problem nego Bjelorusi, iako su Albanci slabijeg potencijala, generalno gledajući.
cyprus

#3384 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by cyprus »

Glanzer wrote:
cyprus wrote:Kad sam rekao ''ne znamo se nositi sa porazom ni nakon 15 godina" mislio sam otprilike na ovu priču i atmosferu u posljednjih 18 sati. Ovo je meni užas :-) :-) , a ponavlja se milioniti put i to mi je gore od samog poraza, i što je najgore to će sve direktno uticat na igru protiv Albanije
Ma bolan nije ovo poraz porazom,da su izgarali pa izgubili niko a ne bi rekao(i Barca gubi)ali onakvo preseravanje po terenu i glumljenje zvijezda a ljudi nam trpaju!!!Ko se ne bi iznervirao?
Ali zbog koga su igrači umislili da su zvijezde? Sami od sebe?

Da mi nije mrsko sad bi išo samo 24 sata unazad i kopiro postove sa foruma i uspoređivo ih sa sadašnjim :-) :-) Nikad slabija Rumunija i velesila mi :oops: jah
dzeno123

#3385 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

dzeno123 wrote:A ti mislis da je isto ukrotiti Lazara Popovica i Edina Dzeku?
nosara wrote: :lol:

Samo seri, tako ti dobro ide...
Opet ti nesto nije jasno?

Evo ti jedan primjer tebi blizak kad si vec ogranicen i ne kontas. Nije isto bit sef jednom Zgodicu, Durakovicu ili Pecancu kao npr.Masicu i ostaloj sadasnjoj strukturi poltrona.
Last edited by dzeno123 on 04/06/2011 15:04, edited 1 time in total.
JThomas

#3386 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by JThomas »

pa rumunija jeste nikad slabija, al' očigledno je i to previše za nas kad se dignemo. lijepo rek'o barbarez prije tri dana...
nosara

#3387 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

dzeno123 wrote:

Evo ti jedan primjer tebi blizak kad si vec ogranicen i ne kontas. Nije isto bit sef jednom Zgodicu, Durakovicu ili Pecancu kao npr.Masicu i ostaloj sadasnjoj strukturi poltrona.
Nije tema, ali i takvom sdp-u liberali puse kitu... S zercovom na celu... :D
cyprus

#3388 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by cyprus »

JThomas wrote:pa rumunija jeste nikad slabija, al' očigledno je i to previše za nas kad se dignemo. lijepo rek'o barbarez prije tri dana...
Barbarez je reko da je X kiks, što me nako iznenadilo od njega :roll: ... Ja ću reći što i milion puta dosad: dobar udio u našem debaklu čini naša bahatost i potcjenjivanje protivnika...

Ali mi nikad ništa ne naučimo iz toga i stalno se ponašamo po ovoj matrici:
- do pred utakmicu euforija, protivnici su karine i amateri, mi smo zvijezde (imamo igrača u Manchester Cityu wooow)
- nakon utakmice selektor kriv jer da smo imali dobrog trenera razvalili bi ih (sa svih 10 selektora ista priča :-) )
Last edited by cyprus on 04/06/2011 15:14, edited 3 times in total.
Topla voda

#3389 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Topla voda »

ne moze dzeko igrati sam u napadu,a posebno kad igramo kroz sredinu,jer je spor.
moze igrati kad bokovi,mujdza i lulic probijaju centarsutevima,al je opet bolje da igra sa jos nekim u paru.

ne moze u sitiju sam,nije mogao ni u volfsburgu bez grafitea...

pape je ispred mujdze stavio pjanica,a ispred lulica ibricica..koji su spori i zatvorio bekovima prostor sa 4-5-1,jer se nadao da cemo imati posjed lopte i da ce ovi vanjski vezni nesto uraditi u ofanzivi...al su nam svaku loptu uzeli jer se primadone nisu kretale bez lopte.

takodjer u selekciji imamo igrace koji cekaju loptu da bi nesto uradili...dzeko,miske,ibricic...su tipovi koji cekaju da pjanic,rahimic il medunjanin uzmu loptu ,pa da oni naprave potez,

u toj setnji,ova trojica koji su nesto pokusavali..ispadaju pored rastrcanih rumuna i dolaze do izrazaja sve rupe u odbrani.

tako da je ogromna greska bilo stavljanje ibricica u tim.
dzeno123

#3390 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

nosara wrote:
dzeno123 wrote:

Nije tema, ali i takvom sdp-u liberali puse kitu... S zercovom na celu... :D
Nidje veze ukljucivati liberale, al kad nestane argumenata najlakse je reci "joj babo vidi mu glave", ili "ta ce on".

:-)

Ja ti samo dajem primjer zbog cega nije isto biti Sef klinike i Sef tezge na pijaci. Skroz drugi par carapa.
Klon

#3391 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Klon »

ovako se nesto samo desi, kad nase igrace uhvati euforija.
samo pogledajte izjave nasih igraca prije utakmice.
mi smo bolja ekipa, rumuni su slabi itd.

isto nam se to desilo prosle godine protiv francuske,
kad se pricalo kako su oni slabi i izgubili protiv bjelorusije itd.
and

#3392 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by and »

Klon wrote:ovako se nesto samo desi, kad nase igrace uhvati euforija.
samo pogledajte izjave nasih igraca prije utakmice.
mi smo bolja ekipa, rumuni su slabi itd.

isto nam se to desilo prosle godine protiv francuske,
kad se pricalo kako su oni slabi i izgubili protiv bjelorusije itd.
te izjave su tačne,mi smo bolji od rumuna i nema ništa loše davati takve izjave,pa zatim to pokazati na terenu.
a davati takve izjave,pa se šetati po terenu i ne sastaviti 2 pasa.to ne ide.
sramota je od koga smo mi sinoć poderani.
Obuca9

#3393 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Obuca9 »

cyprus wrote:Ja ću reći što i milion puta dosad: dobar udio u našem debaklu čini naša bahatost i potcjenjivanje protivnika...

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Potpis i pečat.
nosara

#3394 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nosara »

dzeno123 wrote:
Nidje veze ukljucivati liberale, al kad nestane argumenata najlakse je reci "joj babo vidi mu glave", ili "ta ce on".

Ja ti samo dajem primjer zbog cega nije isto biti Sef klinike i Sef tezge na pijaci. Skroz drugi par carapa.
To nije bila tvoja poenta, ali si se pogubio u parabolama...

Drzi se zenskih tema... :D
Edin H.

#3395 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Nakon pobjede protiv Zmajeva
Rumuni bez selektora - Lucescu podnio ostavku

Razvan Lucescu nije više selektor rumunskog nacionalnog tima, koji je sinoć u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo deklasirao Zmajeve (3:0).
Odmah nakon pobjede protiv našeg nacionalnog tima Lucescu je podnio ostavku, a ovu vijest potvrdili su i iz Fudbalskog saveza Rumunije.

"Rano jutros predsjednik Fudbalskog saveza Rumunije, Mircea Sandu, imao je sastanak sa selektorom koji ga je obavijestio da napušta reprezentaciju", navodi se u saopštenju Fudbaslkog saveza Rumunije.

Jo šuvijek se ne zna ko će naslijediti Lucescua, koji će najvjerovatnije preuzeti bukureštanski Rapid.

Dobro mu ga suknusmo :D :cry:
žuti

#3396 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by žuti »

Šta je poenta onakve igre sinoc? :roll:

Da svi sada skandiramo hocemo Barbareza za selektora?! :-)
Igraci su malo je reci bezobrazni.. bruka i sramota!
dzeno123

#3397 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

nosara wrote:
dzeno123 wrote:

To nije bila tvoja poenta, ali si se pogubio u parabolama...

Drzi se zenskih tema... :D
Kako nije?

Amar nikada nije bio igrac, nije radio na visokom nivou sa igracima kao trener. Sve to dovodi do zakljucka da nije jos za reprezentacije i da mu je 100 puta lakse nametati disciplinu u Zelji nego u A selekciji. Ili provjereno ime ili neka Pape sjedi na klupi do kraja kvalifikacija.
Obuca9

#3398 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Obuca9 »

Otkud ti to da Amar Osim nije bio igrač?
jutarnji

#3399 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jutarnji »

Malo nas je i sudija zezo, ponistio nam cisti gol, nije svirao penal nad Dzekom, dozvolio tiganima ostru igru, mogao
je rahat podijeliti 6 zutih i dva crvena.
dzeno123

#3400 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by dzeno123 »

hz__semir wrote:Otkud ti to da Amar Osim nije bio igrač?
I Lazar Popovic je bio igrac.
Locked