Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nivla wrote: ↑19/03/2024 22:45
ne bih ceeda dzaba, ustvari bih al da preprodam
plus nije ista klasa ni kvalitete ni velicine
a za 40k koliko kosta corolla mogu i neku skodu kupit 1.5 tsi
i ja isto ne bi otpadak, a naci ces je za 40 1.5t sa dobrom opremom al juce
kolegica kupila proceeda 2012
udes nema jebene karambolke kupit, morali plasticaru vozit, halogeni far platila 500km zamjenski, jeftino je izaso,
nadoknadila razliku na jednoj popravci, plus bila preko mjesec bez auta
Evolution_IV wrote: ↑19/03/2024 22:49
ja ba, nema na pijaci i po olx, jer sto bi se iskoristile pare osiguranja na popravku auta, kad je bolje uzet pare i krpit polovnim dijelovima
skrivila ona udes, jebiga nema svak za kasko i platu 5000 da odrzava u ovlastenom ili ceka iz emirata dijelove jer su mu ovdje skupi, pa i ovdje zamjenske setove remenja kupuje da ugradi u ovlastenom
Evolution_IV wrote: ↑19/03/2024 22:49
ja ba, nema na pijaci i po olx, jer sto bi se iskoristile pare osiguranja na popravku auta, kad je bolje uzet pare i krpit polovnim dijelovima
skrivila ona udes, jebiga nema svak za kasko i platu 5000 da odrzava u ovlastenom ili ceka iz emirata dijelove jer su mu ovdje skupi, pa i ovdje zamjenske setove remenja kupuje da ugradi u ovlastenom
puno te interesuju tudji problemi i sta sam ja radio, vozaj se ti u onome sto ti odgovara amo ne soli pamet oko dijelova...
pa ona skrivila, greske se placaju u zivotu pa tako i to..
boja grafit siva
1.5 tsi sa 110 tisuća wati snage
oprema ne piše neki level, ali serijska+ zatamnjena stakla, krom paketić, parking senozri ali samo nazad, nazad led, smart link, ambi osvjeljtenje
tako da nije neka najjač oprema ali njie baš golać
mada kako god bolja kupovina nego ovo
cijena mrvicu ispod ove sa pika
ovo su budale, misle da ce bit puno ljudi koji ne zele da cekaju nov auto, pa prodje ne prodje
ma kakvo čekanje, jbte isporuka bila u roku od mjesec dana tako nešto, kuš brže
nego kada ćeš ti dobiti nova kola?
waiting game sad za sad, oteglo mi se jer cekam, a ne mogu ni da provjeravam stalno samo se nerviram dzaba, a i odgovara mi da malo kasni radi finansija