BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baudelaire

#3376 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Baudelaire »

Eborg wrote:Alen Milak se lik zove, sad se sjetih, nije Sušić i igrao je za mladu reprezentaciju Luksemburga. Sušić mu je daidža ili tako nešto, nemam pojma. Uglavnom, čudna familija, igrali su i za Jugoslaviju, Bosnu i Hercegovinu, Belgiju i Luksemburg. :mrgreen:
Jel s Championship Managera ili Football Managera? Bio pravo talentovan špic na CM 03/04, Finishing uvijek 20, po tom sam ga zapamtio :D
Eborg

#3377 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Otprilike tako nešto. :mrgreen: A i naši mediji su ga svojevremeno pokušali ugurati u reprezentaciju. Baš je talenat, ne može zaigrati ni za A reprezentaciju Luksemburga. :lol:
Corola

#3378 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

Eborg wrote:Otprilike tako nešto. :mrgreen: A i naši mediji su ga svojevremeno pokušali ugurati u reprezentaciju. Baš je talenat, ne može zaigrati ni za A reprezentaciju Luksemburga. :lol:
Veze ti nemas o cemu pises.Prvo napisa da je Susic a u stvari mali se preziva Milak a sad i o svojevremenom uguravanju u reprezentaciju.Sto naravno je notorna laz.
Ja svakakve pogani u pm :x .""otprilike tako nesto' :-) :roll:
alica.k

#3379 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alica.k »

kako je sehic dobro danas branio.
i onda u zadnjoj minuti primi gol!
ganjeta

#3380 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Baš šteta što izgubiše, Šeha bi bio igrač utakmice, jer je sve odbarnio osim onog zadnjeg šuta, koji je mogao igrač skinuti nogom, medjutim on ide glavom na loptu :-) .
alica.k

#3381 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alica.k »

ganjeta wrote:Baš šteta što izgubiše, Šeha bi bio igrač utakmice, jer je sve odbarnio osim onog zadnjeg šuta, koji je mogao igrač skinuti nogom, medjutim on ide glavom na loptu :-) .
valjda je i racunao na njega da ce mu pripomoci tu, nije bas mogao puno uraditi kod tog gola.
al su ga resetali svih 90 minuta...
Irfan82

#3382 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Irfan82 »

Zna li iko ista u vezi Harisa Vuckica iz Newcastle United za koga ce on igrati ? Slo ili Bih ? Mislim da nam bi nam on dobro dosao i trebao bi neko da poprica s tim momkom prije Slovenaca jer 28 Februar se blizi.
ganjeta

#3383 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Da su ga rešetali malo je reći, streljana je bila. Šeha nije imamo nikakve šanse kod gola, greška odbrane i onog igrača na liniji koji je pokušao šut po zemlji odbraniti glavom :shock: :lol: .
alica.k

#3384 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by alica.k »

ganjeta wrote:Da su ga rešetali malo je reći, streljana je bila. Šeha nije imamo nikakve šanse kod gola, greška odbrane i onog igrača na liniji koji je pokušao šut po zemlji odbraniti glavom :shock: :lol: .
9 il 10 odbrana je imao, tako rece onaj komentator.
BHF_Manijak

#3385 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

Uzivajte:

http://www.goalsarena.org/video/turkey- ... in_en.html

Nekoliko fantasticnih intervencija, bravo majsotre, uz ovakve partije eto ga u ligu petice, bilo koju! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Eborg

#3386 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Corola wrote:
Eborg wrote:Otprilike tako nešto. :mrgreen: A i naši mediji su ga svojevremeno pokušali ugurati u reprezentaciju. Baš je talenat, ne može zaigrati ni za A reprezentaciju Luksemburga. :lol:
Veze ti nemas o cemu pises.Prvo napisa da je Susic a u stvari mali se preziva Milak a sad i o svojevremenom uguravanju u reprezentaciju.Sto naravno je notorna laz.
Prvi je rod Sušiću, samo mu nije amidža nego daidža, šta li, baš nemam pojma. Uostalom, dobro se sjećam članka u novinama, kako bih inače znao za tu familijarnu vezu? To je bilo davno prije nego je Sušić bio selektor da se razumijemo, možda još u vrijeme Bake.

A ta prva rečenica se odnosi na nešto sasvim drugo. ;-)
zecko_kupuz

#3387 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by zecko_kupuz »

Još uvijek nekako neodlučno djeluje iako ima strašne reflekse. I vidim da brani suprotnom rukom, jako Kahnovski. :D
BHF_Manijak

#3388 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

zecko_kupuz wrote:Još uvijek nekako neodlučno djeluje iako ima strašne reflekse. I vidim da brani suprotnom rukom, jako Kahnovski. :D
Ako su lopte oko raslji ili malo nize, 90% gulmana ide suprotnom rukom jer si onda "duzi", dok nize lopte ide normlano - desna strana desna ruka i obratno. :)
kokuz_sa

#3389 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by kokuz_sa »

par dobrih intervencija..
doduse na pocetku je jednom u prazno odletio..i kasnio kad su stative bile ali sve u svemu :thumbup: :thumbup:
Corola

#3390 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Corola »

Eborg wrote:
Corola wrote:
Prvi je rod Sušiću, samo mu nije amidža nego daidža, šta li, baš nemam pojma. Uostalom, dobro se sjećam članka u novinama, kako bih inače znao za tu familijarnu vezu? To je bilo davno prije nego je Sušić bio selektor da se razumijemo, možda još u vrijeme Bake.

A ta prva rečenica se odnosi na nešto sasvim drugo. ;-)
Man' se sjecanja, de ti stavi link tog clanka ''o pokusaju uguravanja tog momka u nasu repku''
Eborg

#3391 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Ti kao da nikad nisi čitao naše novine, pa svako malo je neki kandidat iz 3. bavarske lige koji je bio na "probama" u Engleskoj, Španiji, Italiji ali je eto odlučio da ostane u trenutnom klubu da se još razvija. :-)
Eborg

#3393 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Ma niđe veze. Svaka njemu čast, neka trenira i uči, ali to je sve naučna fantastika u ovom momentu.
ganjeta

#3394 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Malo mu fali da se popravi da bude kao Steavanović i sve će biti za pet :oops: .
Eborg

#3395 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Dobro ti znaš šta sam mislio.
ganjeta

#3396 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by ganjeta »

Dobro ti znaš šta sam je mislio.
BHF_Manijak

#3397 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by BHF_Manijak »

KAd spomenuste Stevanovica, vidim momak igra dovro u Vojvodini! :thumbup: U poluszoni oko 5-6 golova i isto toliko asistencija ja msilim, u pobjedi protiv CZ od 2:0 dao gol i asistirao! :thumbup:
klixober

#3398 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by klixober »

Stevanović je možda ponajviše napredovao od mladih igrača. Sjećam ga se još iz U-17, bio je jedan od najgorih jer je i fizički bio među najslabijima, mršav, lohotan, rekao bih nikad od njega kvalitetnog igrača. I vidi sad...klasičan primjer šta znači adekvatan fizički trening, a vjerovatno i genetske predispozicije da poraste dodatno.

I nešto kontam, samo da je onom malom iz Sarajeva pravi fizički trening...taj bi daleko dogurao.
Eborg

#3399 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Eborg »

Pa ako bude ta prijateljska sa Brazilom ili s bilo kim, ja bih pozvao Stevanovića, neka se malo navikava. Trebat će njega kaparisati u kvalifikacijama za svaki slučaj.

I Višću, da @ganjeti bude duša na mjestu i da se ne pali k'o mlada. :mrgreen:

Uostalom, obojica su talašika za ekipu još uvijek, samo mogu unijeti osvježenje prodorima i entuzijazmom čega nam treba, prijeko nam treba.
fosil

#3400 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by fosil »

Ne znam raja, meni se onaj mali Vuckic pravo svidja. Znam da igra u sredi, ali mi se cini da bi pravo lego sa Dzekom u napadu. Ima ga sta vidjeti, a i ljevica mu je kao haubica.
Post Reply