Jel s Championship Managera ili Football Managera? Bio pravo talentovan špic na CM 03/04, Finishing uvijek 20, po tom sam ga zapamtioEborg wrote:Alen Milak se lik zove, sad se sjetih, nije Sušić i igrao je za mladu reprezentaciju Luksemburga. Sušić mu je daidža ili tako nešto, nemam pojma. Uglavnom, čudna familija, igrali su i za Jugoslaviju, Bosnu i Hercegovinu, Belgiju i Luksemburg.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#3376 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
-
Eborg
#3377 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Otprilike tako nešto.
A i naši mediji su ga svojevremeno pokušali ugurati u reprezentaciju. Baš je talenat, ne može zaigrati ni za A reprezentaciju Luksemburga. 
-
Corola
#3378 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Veze ti nemas o cemu pises.Prvo napisa da je Susic a u stvari mali se preziva Milak a sad i o svojevremenom uguravanju u reprezentaciju.Sto naravno je notorna laz.Eborg wrote:Otprilike tako nešto.A i naši mediji su ga svojevremeno pokušali ugurati u reprezentaciju. Baš je talenat, ne može zaigrati ni za A reprezentaciju Luksemburga.
Ja svakakve pogani u pm
- alica.k
#3379 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
kako je sehic dobro danas branio.
i onda u zadnjoj minuti primi gol!
i onda u zadnjoj minuti primi gol!
- ganjeta
#3380 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Baš šteta što izgubiše, Šeha bi bio igrač utakmice, jer je sve odbarnio osim onog zadnjeg šuta, koji je mogao igrač skinuti nogom, medjutim on ide glavom na loptu
.
- alica.k
#3381 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
valjda je i racunao na njega da ce mu pripomoci tu, nije bas mogao puno uraditi kod tog gola.ganjeta wrote:Baš šteta što izgubiše, Šeha bi bio igrač utakmice, jer je sve odbarnio osim onog zadnjeg šuta, koji je mogao igrač skinuti nogom, medjutim on ide glavom na loptu.
al su ga resetali svih 90 minuta...
-
Irfan82
#3382 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zna li iko ista u vezi Harisa Vuckica iz Newcastle United za koga ce on igrati ? Slo ili Bih ? Mislim da nam bi nam on dobro dosao i trebao bi neko da poprica s tim momkom prije Slovenaca jer 28 Februar se blizi.
- ganjeta
#3383 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da su ga rešetali malo je reći, streljana je bila. Šeha nije imamo nikakve šanse kod gola, greška odbrane i onog igrača na liniji koji je pokušao šut po zemlji odbraniti glavom
.
- alica.k
#3384 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
9 il 10 odbrana je imao, tako rece onaj komentator.ganjeta wrote:Da su ga rešetali malo je reći, streljana je bila. Šeha nije imamo nikakve šanse kod gola, greška odbrane i onog igrača na liniji koji je pokušao šut po zemlji odbraniti glavom![]()
.
- BHF_Manijak
#3385 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uzivajte:
http://www.goalsarena.org/video/turkey- ... in_en.html
Nekoliko fantasticnih intervencija, bravo majsotre, uz ovakve partije eto ga u ligu petice, bilo koju!

http://www.goalsarena.org/video/turkey- ... in_en.html
Nekoliko fantasticnih intervencija, bravo majsotre, uz ovakve partije eto ga u ligu petice, bilo koju!
-
Eborg
#3386 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Prvi je rod Sušiću, samo mu nije amidža nego daidža, šta li, baš nemam pojma. Uostalom, dobro se sjećam članka u novinama, kako bih inače znao za tu familijarnu vezu? To je bilo davno prije nego je Sušić bio selektor da se razumijemo, možda još u vrijeme Bake.Corola wrote:Veze ti nemas o cemu pises.Prvo napisa da je Susic a u stvari mali se preziva Milak a sad i o svojevremenom uguravanju u reprezentaciju.Sto naravno je notorna laz.Eborg wrote:Otprilike tako nešto.A i naši mediji su ga svojevremeno pokušali ugurati u reprezentaciju. Baš je talenat, ne može zaigrati ni za A reprezentaciju Luksemburga.
Ja svakakve pogani u pm.""otprilike tako nesto'
![]()
A ta prva rečenica se odnosi na nešto sasvim drugo.
- zecko_kupuz
#3387 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Još uvijek nekako neodlučno djeluje iako ima strašne reflekse. I vidim da brani suprotnom rukom, jako Kahnovski. 
- BHF_Manijak
#3388 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ako su lopte oko raslji ili malo nize, 90% gulmana ide suprotnom rukom jer si onda "duzi", dok nize lopte ide normlano - desna strana desna ruka i obratno.zecko_kupuz wrote:Još uvijek nekako neodlučno djeluje iako ima strašne reflekse. I vidim da brani suprotnom rukom, jako Kahnovski.
- kokuz_sa
#3389 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
par dobrih intervencija..
doduse na pocetku je jednom u prazno odletio..i kasnio kad su stative bile ali sve u svemu

doduse na pocetku je jednom u prazno odletio..i kasnio kad su stative bile ali sve u svemu
-
Corola
#3390 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Man' se sjecanja, de ti stavi link tog clanka ''o pokusaju uguravanja tog momka u nasu repku''Eborg wrote:Prvi je rod Sušiću, samo mu nije amidža nego daidža, šta li, baš nemam pojma. Uostalom, dobro se sjećam članka u novinama, kako bih inače znao za tu familijarnu vezu? To je bilo davno prije nego je Sušić bio selektor da se razumijemo, možda još u vrijeme Bake.Corola wrote:Veze ti nemas o cemu pises.Prvo napisa da je Susic a u stvari mali se preziva Milak a sad i o svojevremenom uguravanju u reprezentaciju.Sto naravno je notorna laz.Eborg wrote:Otprilike tako nešto.A i naši mediji su ga svojevremeno pokušali ugurati u reprezentaciju. Baš je talenat, ne može zaigrati ni za A reprezentaciju Luksemburga.
Ja svakakve pogani u pm.""otprilike tako nesto'
![]()
A ta prva rečenica se odnosi na nešto sasvim drugo.
-
Eborg
#3391 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ti kao da nikad nisi čitao naše novine, pa svako malo je neki kandidat iz 3. bavarske lige koji je bio na "probama" u Engleskoj, Španiji, Italiji ali je eto odlučio da ostane u trenutnom klubu da se još razvija. 
-
klixober
-
Eborg
#3393 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma niđe veze. Svaka njemu čast, neka trenira i uči, ali to je sve naučna fantastika u ovom momentu.
- ganjeta
#3394 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Malo mu fali da se popravi da bude kao Steavanović i sve će biti za pet
.
-
Eborg
#3395 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dobro ti znaš šta sam mislio.
- ganjeta
#3396 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Dobro ti znaš šta sam je mislio.
- BHF_Manijak
#3397 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
KAd spomenuste Stevanovica, vidim momak igra dovro u Vojvodini!
U poluszoni oko 5-6 golova i isto toliko asistencija ja msilim, u pobjedi protiv CZ od 2:0 dao gol i asistirao! 
-
klixober
#3398 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Stevanović je možda ponajviše napredovao od mladih igrača. Sjećam ga se još iz U-17, bio je jedan od najgorih jer je i fizički bio među najslabijima, mršav, lohotan, rekao bih nikad od njega kvalitetnog igrača. I vidi sad...klasičan primjer šta znači adekvatan fizički trening, a vjerovatno i genetske predispozicije da poraste dodatno.
I nešto kontam, samo da je onom malom iz Sarajeva pravi fizički trening...taj bi daleko dogurao.
I nešto kontam, samo da je onom malom iz Sarajeva pravi fizički trening...taj bi daleko dogurao.
-
Eborg
#3399 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa ako bude ta prijateljska sa Brazilom ili s bilo kim, ja bih pozvao Stevanovića, neka se malo navikava. Trebat će njega kaparisati u kvalifikacijama za svaki slučaj.
I Višću, da @ganjeti bude duša na mjestu i da se ne pali k'o mlada.
Uostalom, obojica su talašika za ekipu još uvijek, samo mogu unijeti osvježenje prodorima i entuzijazmom čega nam treba, prijeko nam treba.
I Višću, da @ganjeti bude duša na mjestu i da se ne pali k'o mlada.
Uostalom, obojica su talašika za ekipu još uvijek, samo mogu unijeti osvježenje prodorima i entuzijazmom čega nam treba, prijeko nam treba.
- fosil
#3400 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ne znam raja, meni se onaj mali Vuckic pravo svidja. Znam da igra u sredi, ali mi se cini da bi pravo lego sa Dzekom u napadu. Ima ga sta vidjeti, a i ljevica mu je kao haubica.