Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
groove

#3376 Re: Bundesliga

Post by groove »

uli je u donetsk poslao sudiju koji mrzi poljake... 8-) :lol:
MOSALJOZE

#3377 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

groove wrote:uli je u donetsk poslao sudiju koji mrzi poljake... 8-) :lol:
uli ti je čovjek iz sjene sep blater je tu samo marioneta on sve kontroliše :D
Kick-Ass

#3378 Re: Bundesliga

Post by Kick-Ass »

Pozdrav svim fanovima Bundeslige.Nisam bas navijacki ostrascen, ali od svih timova najvise gotivim Verder i Dortmund(oni su jos i u bratskim odnosima iz grada u kojem zivim, pa zbog toga moje simpatije prema njima).Nadam se da cemo se lepo druziti.

Za pocetak da se osvrnem na Dortmundovu utakmicu sinoc.Veoma mi je drago sto je ekipa pokazala karakter, da i pored amaterskih gresaka Vajdenfelera i Humelsa uspela na kraju da izvuce nereseno.Dobar deo meca je barem meni licio na proslosezonsko izdanje Dortmunda u LS protiv Olimpijakosa i Marseja samo sto je sada u pitanju pozitivan ishod.Prezadovoljan sam time sto su dali dva gola i sto nece oni biti ti koji ce juriti prednost nego Ukrajinci, bilo bi odlicno kada bi na samom pocetku dali gol iz kontre.Raspored je u tom periodu malo sjeban, pa ocekujem da ce do te utakmice izuzev kada se igra cetvrtfinale Kupa sa Bajernom Klop odmarati pojedine igrace.A i revansu se nadam da ce biti jaci za Subotica i Gundogana koji ce puno znaciti ekipi, pogotovo ovaj drugi.

Sto se tice vecerasnjih meceva u LE gde nastupaju nemacki predstavnici, ne znam ni ja cemu da se nadam.Menhengladbah i Leverkuzen su dobili veoma nezgodne rivale i sanse za prolaz su im 50-50.Stutgartova forma u poslednje vreme zabrinjava, a jesenas su se mucili sa timovima koji su u rangu Genka.Hanover tesko da ce moci sta uraditi pored Anzija, mada ne iskljucujem ni tu iznenadjenje kada se setim njihovog proslogodisnjeg meca sa Atletikom iz Madrida.
MOSALJOZE

#3379 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

Kick-Ass wrote:Pozdrav svim fanovima Bundeslige.Nisam bas navijacki ostrascen, ali od svih timova najvise gotivim Verder i Dortmund(oni su jos i u bratskim odnosima iz grada u kojem zivim, pa zbog toga moje simpatije prema njima).Nadam se da cemo se lepo druziti.

Za pocetak da se osvrnem na Dortmundovu utakmicu sinoc.Veoma mi je drago sto je ekipa pokazala karakter, da i pored amaterskih gresaka Vajdenfelera i Humelsa uspela na kraju da izvuce nereseno.Dobar deo meca je barem meni licio na proslosezonsko izdanje Dortmunda u LS protiv Olimpijakosa i Marseja samo sto je sada u pitanju pozitivan ishod.Prezadovoljan sam time sto su dali dva gola i sto nece oni biti ti koji ce juriti prednost nego Ukrajinci, bilo bi odlicno kada bi na samom pocetku dali gol iz kontre.Raspored je u tom periodu malo sjeban, pa ocekujem da ce do te utakmice izuzev kada se igra cetvrtfinale Kupa sa Bajernom Klop odmarati pojedine igrace.A i revansu se nadam da ce biti jaci za Subotica i Gundogana koji ce puno znaciti ekipi, pogotovo ovaj drugi.

Sto se tice vecerasnjih meceva u LE gde nastupaju nemacki predstavnici, ne znam ni ja cemu da se nadam.Menhengladbah i Leverkuzen su dobili veoma nezgodne rivale i sanse za prolaz su im 50-50.Stutgartova forma u poslednje vreme zabrinjava, a jesenas su se mucili sa timovima koji su u rangu Genka.Hanover tesko da ce moci sta uraditi pored Anzija, mada ne iskljucujem ni tu iznenadjenje kada se setim njihovog proslogodisnjeg meca sa Atletikom iz Madrida.
poz i tebi.samo bih te zamolio da budeš OBJEKTIVAN u komentarisanju Bajerna ne kao neki :skoljka:
veella

#3380 Re: Bundesliga

Post by veella »

Kick-Ass wrote:Pozdrav svim fanovima Bundeslige.Nisam bas navijacki ostrascen, ali od svih timova najvise gotivim Verder i Dortmund(oni su jos i u bratskim odnosima iz grada u kojem zivim, pa zbog toga moje simpatije prema njima).Nadam se da cemo se lepo druziti.

Imas veliki pozzzzzzzzdrav od veellee, ljubitelja bundeslige i velikog navijaca BVB-a :thumbup:
veella

#3381 Re: Bundesliga

Post by veella »

MOSALJOZE wrote:

poz i tebi.samo bih te zamolio da budeš OBJEKTIVAN u komentarisanju Bajerna ne kao neki :skoljka:
Mole se neki navijaci bayerna da budu OBJEKTIVNI u komentarisanju BVB-a...
simonese

#3382 Re: Bundesliga

Post by simonese »

veella wrote: Mole se neki navijaci bayerna da budu OBJEKTIVNI u komentarisanju BVB-a...
zar mozes pisati na -15 :mrgreen:
groove

#3383 Re: Bundesliga

Post by groove »

MOSALJOZE wrote:
groove wrote:uli je u donetsk poslao sudiju koji mrzi poljake... 8-) :lol:
uli ti je čovjek iz sjene sep blater je tu samo marioneta on sve kontroliše :D
vidi se kakvu je jaku instituciju uli napravio od bayerna, kada jedan rummenigge smije da kritikuje blattera i fifu naziva diktaturom :thumbup:
groove

#3384 Re: Bundesliga

Post by groove »

dobrodosao kick-ass!
Image
Partijaner

#3385 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

Guzen i Hannofa izgubili, vidjecemo mozel Vedo sa svojim Stuttgartom popravit bar malo prosjek veceras.
simonese

#3386 Re: Bundesliga

Post by simonese »

Partijaner wrote:Guzen i Hannofa izgubili, vidjecemo mozel Vedo sa svojim Stuttgartom popravit bar malo prosjek veceras.
Glabasch i Stuttgart vode a sto oni Ceski pivari ubise Napolija
MOSALJOZE

#3387 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

Mislim vella priznam sve kako i jest.Jesam ti napisao 10 puta kako nas je bvb zgazila zadnje 2 sezone,jesam priznao kako ste se prošetali grupom LP jesam sve samo ti necu priznati da imate jaču historiju i da ste trenutno jači jer smo tu negdje 50:50
Partijaner

#3388 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

simonese wrote:
Partijaner wrote:Guzen i Hannofa izgubili, vidjecemo mozel Vedo sa svojim Stuttgartom popravit bar malo prosjek veceras.
Glabasch i Stuttgart vode a sto oni Ceski pivari ubise Napolija
Nek su, jbo ih onaj smrko mali iz Argentine :mrgreen:
Kontra__

#3389 Re: Bundesliga

Post by Kontra__ »

Klubovi iz Bundesa nakon sjajne jeseni u Evropi, ovo kolo u EL katastrofa, odron sve i jedan tim! :roll: :(
Logovan

#3390 Re: Bundesliga

Post by Logovan »

simonese wrote:
veella wrote: Mole se neki navijaci bayerna da budu OBJEKTIVNI u komentarisanju BVB-a...
zar mozes pisati na -15 :mrgreen:
:lol: :lol: :mrgreen:
Kick-Ass

#3391 Re: Bundesliga

Post by Kick-Ass »

MOSALJOZE wrote: poz i tebi.samo bih te zamolio da budeš OBJEKTIVAN u komentarisanju Bajerna ne kao neki :skoljka:
U ovoj sezoni sam pogledao samo jednu celu Bajernovu utakmicu i to kada su igrali sa Dortmundom, tako da nemam pravo da komentarisem njihove meceve. :D

@groove @veela

Hvala na dobrodoslici.

Vrlo razocaravujuce vece, Menhengladbah i Stutgart u poslednjim minutima ispustili prednost.Opet za Stutgart mislim da od svih klubova imaju najvece sanse za prolaz, zato sto su jesenas bas kada im je bilo najpotrebnije pobedjivali Kopenhagen i Steauu.Kako ce oni pristupiti mecu, puno toga ce zavisiti od toga sta urade za vikend.Vrlo je moguce da ce nam samo Bajern doneti dobre vesti kada je sledeca nedelja u pitanju.Po pitanju ostalih klubova ne mogu da budem optimistican.

Jes da sam se registrovao, ali idem ja u svoj rodni grad(sto znaci da necu imati net) tako da necu komentarisati sa vama za vikend, nakon vecerasnjih razocarenja ne bih zeleo da mi to za vikend urade Verder i Dortmund, pogotovo zeleni jer su se taman ukljucili u borbu za mesta koja vode u LE, a u sledecem gostuju Bajernu gde racunam nula bodova.:lol:
Jos dolazi tim koji je trenutno na petom mestu, ako misle da igraju LE moraju takve timove na svom terenu pobedjivati. Ocekujem isti sastav kao i u prethodna dva meca.Ignjovski na desnom beku i nema brige. :-D
MOSALJOZE

#3392 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

Pa šta očekuješ od štutgarta ulozili 3.5 marke u ekipu
DonVito

#3393 Re: Bundesliga

Post by DonVito »

Nadam se da ce Ibisevic na ljeto napustiti limitirane svabe i dalje sa nadam da ce na njega oko baciti sef tj. dovesti ga u Napoli.

Kako bi mlatio golove, digli bi mu cijenu za 40 mill eura 8-)
groove

#3394 Re: Bundesliga

Post by groove »

MOSALJOZE wrote:Pa šta očekuješ od štutgarta ulozili 3.5 marke u ekipu
pa skoro ista je ekipa na kraju prosle sezone imala predobre rezultate (npr. ona 4:4-utakmica protiv dortmunda). za one koji su napustili klub (schieber, kuzmanovic) imaju adekvatnu zamjenu (gentner, traore).
izgleda da nisu problem igraci...
MOSALJOZE

#3395 Re: Bundesliga

Post by MOSALJOZE »

groove wrote:
MOSALJOZE wrote:Pa šta očekuješ od štutgarta ulozili 3.5 marke u ekipu
pa skoro ista je ekipa na kraju prosle sezone imala predobre rezultate (npr. ona 4:4-utakmica protiv dortmunda). za one koji su napustili klub (schieber, kuzmanovic) imaju adekvatnu zamjenu (gentner, traore).
izgleda da nisu problem igraci...
slazem se ali sad trener ili igrači ostaje da se vidi.Vjerovatno labadija MORA pobjediti naredne utakmice i proci dalje u EL da bi ostao
Muhamed Đakmić

#3396 Re: Bundesliga

Post by Muhamed Đakmić »

Oni obnoviše ugovor sa Labadijom koliko se ja sjećam.
simonese

#3397 Re: Bundesliga

Post by simonese »

Sarajevo1946 wrote:Oni obnoviše ugovor sa Labadijom koliko se ja sjećam.
da ali to nista ne znaci,letis sad pa sad
groove

#3398 Re: Bundesliga

Post by groove »

jos ga cekali i molili da produzi :lol:
Kontra__

#3399 Re: Bundesliga

Post by Kontra__ »

Svim ekipama od 5. do 14. mjesta fali konstantnost i to je ono sto ih jebe ovu sezonu! Nedo Allah dragi da Evropu izbore ekipe tipa Mainz (ponovo), Freiburg, Frankfurt i slicne ekipe u naletu. Bilo bi Mainzu, Freiburgu ispadanje i kvalifikacijama, kao kad prije godinu Mainz ispade od onih levata!

Fali u vrhu dobar HSV, Werder, Stuttgart, Schalke, ovo je ostalo od danas do sutra.
Logovan

#3400 Re: Bundesliga

Post by Logovan »

groove wrote:
jos ga cekali i molili da produzi :lol:
Ne vole ljudi uspjehe, draže im je da ih svi guze po Njemačkoj.
Post Reply